Με παγκόσμιο πόλεμο, άνοιξε νήμα να το αποχαιρετίσεις το σπιτάκι που είχες στο μυαλό σουtaliban έγραψε: 24 Φεβ 2022, 12:03Τα παλικάρια δεν φοβούνται τίποτα.SUV έγραψε: 24 Φεβ 2022, 11:54Cavaliere έγραψε: 24 Φεβ 2022, 11:52 Πας πολύ μακριά. Η Ουγγαρία είναι στην καρδιά της Ευρώπης. Και η Πολωνία ήταν πάντα το πεδίο πολέμων. Εξ άλλου η Πολωνία από το σπίτι μου είναι 3 ώρες, δεν γαμιέσαι;
![]()
![]()
![]()
![]()
έχουμε χ@στεί λίγο όλοι-άλλος κοντύτερα άλλος μακρύτερα-ή μου φαίνεται?![]()
Πάντα είχα στο μυαλό μου να αγοράσω εκείνο το σπιτάκι στην Αυστραλία.
Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τον πόλεμο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
- EKPLIKTIKOS
Δεν κατάλαβα το σκεπτικό της Πολωνίας. Είναι η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ;
Άγιε Στάλιν!Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2022, 12:02Προφανώς, όσο άνετοι και να το παίζουμε κανείς δεν θέλει να πολεμήσουν οι πυρηνικές δυνάμεις.SUV έγραψε: 24 Φεβ 2022, 11:54Cavaliere έγραψε: 24 Φεβ 2022, 11:52 Πας πολύ μακριά. Η Ουγγαρία είναι στην καρδιά της Ευρώπης. Και η Πολωνία ήταν πάντα το πεδίο πολέμων. Εξ άλλου η Πολωνία από το σπίτι μου είναι 3 ώρες, δεν γαμιέσαι;
![]()
![]()
![]()
![]()
έχουμε χ@στεί λίγο όλοι-άλλος κοντύτερα άλλος μακρύτερα-ή μου φαίνεται?![]()
Η Πολωνία πρέπει να χάσει κομμάτι και μόνο που το σκέφτηκε.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Mην αφήνεις να σε κοροϊδεύουν, θα σου δώσω εγώ το δικό μας από τις Κροκεές, σε φιλική τιμή. Ο οξύτητα, θα σου δώσω 3 πεντάλιτρα 180 ευρώ μόνο.
Ordem e Progresso.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εσείς οι Πελοποννήσιοι έχετε όλοι προμήθειες σε λάδι. Θα τρίβετε τα χέρια σας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Όχι αλλά ενδόμυχα σίγουρα θα λένε "είμαστε οι (μεθ)επόμενοι".EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Φεβ 2022, 12:05 Δεν κατάλαβα το σκεπτικό της Πολωνίας. Είναι η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τι σχέση έχει ο παγκόσμιος πόλεμος με αυτό που γίνεται στην Ουκρανία;SUV έγραψε: 24 Φεβ 2022, 12:05Με παγκόσμιο πόλεμο, άνοιξε νήμα να το αποχαιρετίσεις το σπιτάκι που είχες στο μυαλό σου![]()
Καμία.
Μόνο κάτι τέτοιο θα τους κινητοποιούσε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εντάξει, αλλά τα μεταφορικά δικά σου!Cavaliere έγραψε: 24 Φεβ 2022, 12:06Mην αφήνεις να σε κοροϊδεύουν, θα σου δώσω εγώ το δικό μας από τις Κροκεές, σε φιλική τιμή. Ο οξύτητα, θα σου δώσω 3 πεντάλιτρα 180 ευρώ μόνο.
- NewModelArmy
Το κλιμα στa social media εχει γυρισει οριστικα κατα του δικτατορα.Οσο υπηρχε το παραμυθι"προστατευει τους Ρωσους του Ντονμπας" υπηρχαν και υποστηρικτες.Τωρα με full invasion και πλανα βομβαρδισμου αθωων πολιτων τι να πουνε τα ρωσομποτ,εχει δυσκολεψει πολυ το damge control.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
NewModelArmy έγραψε: 24 Φεβ 2022, 12:11 Το κλιμα στa social media εχει γυρισει οριστικα κατα του δικτατορα.Οσο υπηρχε το παραμυθι"προστατευει τους Ρωσους του Ντονμπας" υπηρχαν και υποστηρικτες.Τωρα με full invasion και πλανα βομβαρδισμου αθωων πολιτων τι να πουνε τα ρωσομποτ,εχει δυσκολεψει πολυ το damge control.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
γαμώ το σπίτι του κάθε καγκεμπίτη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τρέμει ο Πουτιν το κλίμα στα social media.Αλιόσα έγραψε: 24 Φεβ 2022, 12:12NewModelArmy έγραψε: 24 Φεβ 2022, 12:11 Το κλιμα στa social media εχει γυρισει οριστικα κατα του δικτατορα.Οσο υπηρχε το παραμυθι"προστατευει τους Ρωσους του Ντονμπας" υπηρχαν και υποστηρικτες.Τωρα με full invasion και πλανα βομβαρδισμου αθωων πολιτων τι να πουνε τα ρωσομποτ,εχει δυσκολεψει πολυ το damge control.![]()
![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Αν υπολογίσουμε τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας των πολιτών στην εμβολιαστική πολιτική όπως πχ και την στήριξη στους χιτλερισμούς του Τριντώ και την αποδοχή να βάζει χέρι σε καταθέσεις πολιτών, καλά να πάθουνε αν πιστεύουνε πως θα πολεμηθούν επειδή στηρίζουν την ΔημοκρατίαNewModelArmy έγραψε: 24 Φεβ 2022, 12:11 Το κλιμα στa social media εχει γυρισει οριστικα κατα του δικτατορα.Οσο υπηρχε το παραμυθι"προστατευει τους Ρωσους του Ντονμπας" υπηρχαν και υποστηρικτες.Τωρα με full invasion και πλανα βομβαρδισμου αθωων πολιτων τι να πουνε τα ρωσομποτ,εχει δυσκολεψει πολυ το damge control.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-