Aναμενόμενα ολα αυτά.Awesomatic έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:24 Οι Ρώσοι έχουν την πλειοψηφία της δημοσιογραφικής κάλυψης (οι άλλοι έφυγαν) και ένα στρατό πληρωμένων 0.60αρηδων τρολ στο Twitter και όχι μόνο. Τα περισσότερα νέα που θα βγαίνουν θα είναι προπαγάνδα για να αναγκάσουν την Ουκρανία να σταματήσει να αντιστέκεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ουκρανια πολεμος προβλεψη
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Ουκρανια πολεμος προβλεψη
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
να οριστε το CNN διασπέιρει ψευδείς ειδήσεις οτι μπήκαν και απο την Λευκορωσία για να πανικοβάλει τον κόσμοAwesomatic έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:24 Οι Ρώσοι έχουν την πλειοψηφία της δημοσιογραφικής κάλυψης (οι άλλοι έφυγαν) και ένα στρατό πληρωμένων 0.60αρηδων τρολ στο Twitter και όχι μόνο. Τα περισσότερα νέα που θα βγαίνουν θα είναι προπαγάνδα για να αναγκάσουν την Ουκρανία να σταματήσει να αντιστέκεται.
https://twitter.com/maxseddon/status/14 ... 1459763200
Ο Πούτιν αμφισβητεί την ύπαρξη και την ανεξαρτησία ολοκληρης χώρας με αιτιολογία ότι.. είναι προαιώνια εδάφη και ότι είναι "ναζί" η κανονικά δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση ...
Κατά ταλλα κακοί Αμερικάνοι και αμερικανικός ιμπεριαλισμός...
Κατά ταλλα κακοί Αμερικάνοι και αμερικανικός ιμπεριαλισμός...
- dna replication
Μόνο με τις δύο αυτές περιοχές όμως και πάλι δεν θα μπορούσε η υπόλοιπη Ουκρανία να μπει μετά σε νάτο/ να βάλει βάσεις, πυραύλους απέναντί του?Scouser έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:15 Οφείλω να είμαι ειλικρινής: δεν περίμενα γενικευμένη στρατιωτική επιχείρηση σαν αυτή που βλέπουμε. Θέλω να δω πραγματικά που το πάει ο Πούτιν. Θεωρούσα ότι θα πήγαινε σε μια λογική ''σαλαμοποίησης'' της Ουκρανίας και θα αρκούνταν στα δύο ομπλάστ του Λουχάνσκ και του Ντονέτσκ. Κατοχή ολόκληρης της Ουκρανίας δεν είναι προφανώς ρεαλιστική προοπτική μακροπρόθεσμα, αλλά δεν αποκλείεται να πιστεύει ότι οι αντίπαλοί του στη Δύση είναι τόσο ανήμπορα σκουλήκια, που μπορεί πραγματικά να κάνει ό,τι θέλει, όσο δεν αγγίζει νατοϊκό έδαφος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Όχι όταν έχει βάλει το sockpuppet του για Πρόεδρο της.SUV έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:33Μόνο με τις δύο αυτές περιοχές όμως και πάλι δεν θα μπορούσε η υπόλοιπη Ουκρανία να μπει μετά σε νάτο/ να βάλει βάσεις, πυραύλους απέναντί του?Scouser έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:15 Οφείλω να είμαι ειλικρινής: δεν περίμενα γενικευμένη στρατιωτική επιχείρηση σαν αυτή που βλέπουμε. Θέλω να δω πραγματικά που το πάει ο Πούτιν. Θεωρούσα ότι θα πήγαινε σε μια λογική ''σαλαμοποίησης'' της Ουκρανίας και θα αρκούνταν στα δύο ομπλάστ του Λουχάνσκ και του Ντονέτσκ. Κατοχή ολόκληρης της Ουκρανίας δεν είναι προφανώς ρεαλιστική προοπτική μακροπρόθεσμα, αλλά δεν αποκλείεται να πιστεύει ότι οι αντίπαλοί του στη Δύση είναι τόσο ανήμπορα σκουλήκια, που μπορεί πραγματικά να κάνει ό,τι θέλει, όσο δεν αγγίζει νατοϊκό έδαφος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αποδεικνύεται ότι είχε πολύ καλό λογο να μπει στο ΝΑΤΟ και να βάλει πυραύλους η Ουκρανία...SUV έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:33Μόνο με τις δύο αυτές περιοχές όμως και πάλι δεν θα μπορούσε η υπόλοιπη Ουκρανία να μπει μετά σε νάτο/ να βάλει βάσεις, πυραύλους απέναντί του?Scouser έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:15 Οφείλω να είμαι ειλικρινής: δεν περίμενα γενικευμένη στρατιωτική επιχείρηση σαν αυτή που βλέπουμε. Θέλω να δω πραγματικά που το πάει ο Πούτιν. Θεωρούσα ότι θα πήγαινε σε μια λογική ''σαλαμοποίησης'' της Ουκρανίας και θα αρκούνταν στα δύο ομπλάστ του Λουχάνσκ και του Ντονέτσκ. Κατοχή ολόκληρης της Ουκρανίας δεν είναι προφανώς ρεαλιστική προοπτική μακροπρόθεσμα, αλλά δεν αποκλείεται να πιστεύει ότι οι αντίπαλοί του στη Δύση είναι τόσο ανήμπορα σκουλήκια, που μπορεί πραγματικά να κάνει ό,τι θέλει, όσο δεν αγγίζει νατοϊκό έδαφος.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Η φώτο από το χάρκοβο είναι ΠΑΛΙΆ και την ποσταρουν σαν καινούρια
Προσοχή τι αναπαράγετε
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- dna replication
- dna replication
Αυτό λέω, εαν δεν επιχειρούσε σε όλη την Ουκρανία (δεν λέω για προσάρτηση), πώς θα σταματούσε τους δυτικούς? Εκτός εαν δεν κατάλαβα τί μου λεςGeorge_V έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:34Όχι όταν έχει βάλει το sockpuppet του για Πρόεδρο της.SUV έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:33Μόνο με τις δύο αυτές περιοχές όμως και πάλι δεν θα μπορούσε η υπόλοιπη Ουκρανία να μπει μετά σε νάτο/ να βάλει βάσεις, πυραύλους απέναντί του?Scouser έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:15 Οφείλω να είμαι ειλικρινής: δεν περίμενα γενικευμένη στρατιωτική επιχείρηση σαν αυτή που βλέπουμε. Θέλω να δω πραγματικά που το πάει ο Πούτιν. Θεωρούσα ότι θα πήγαινε σε μια λογική ''σαλαμοποίησης'' της Ουκρανίας και θα αρκούνταν στα δύο ομπλάστ του Λουχάνσκ και του Ντονέτσκ. Κατοχή ολόκληρης της Ουκρανίας δεν είναι προφανώς ρεαλιστική προοπτική μακροπρόθεσμα, αλλά δεν αποκλείεται να πιστεύει ότι οι αντίπαλοί του στη Δύση είναι τόσο ανήμπορα σκουλήκια, που μπορεί πραγματικά να κάνει ό,τι θέλει, όσο δεν αγγίζει νατοϊκό έδαφος.
Επίσης θα μπορούσαμε να πούμε και για τους Ρώσους το ίδιο, άπαξ και η Ουκρανία κουνήθηκε για να μπει σε ΕΕ/ΝΑΤΟ, οι Ρώσοι είχαν παραπάνω από καλούς λόγους για να κάνουν ό,τι έκαναν. Και αυτό το ήξερε η Δύση πολύ καλά. Οπότε, τί συμπέρασμα βγαίνει?KRAKEN έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:34
Αποδεικνύεται ότι είχε πολύ καλό λογο να μπει στο ΝΑΤΟ και να βάλει πυραύλους η Ουκρανία...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Φυσικά, αυτό εννοώ. Ίσως να τον συμφέρει και καλύτερα από το να πάρει έδαφος, τι να το κάνει;Zelda έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:25Και πως θα προκυψει νεα κυβέρνηση;Green Dragon έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:18
Η λογική λέει ότι θα ξηλώσει την κυβέρνηση και θα φύγει αλλά να δούμε.
Αν σαλαμοποιήσει την Ουκρανια και αποκοψει ανατολικες ή και νοτιες περιοχες, δεν υπαρχει περιπτωση να σταθει φιλορωσικη κυβερνηση
Θα ειναι εχθρικος σχεδόν ολος ο πληθυσμος εναντιον της
Για να το καταφερει αυτο πρεπει να αποκαταστησει την εδαφικη ενοτητα της Ουκρανιας
Δεν ειχε καμια τυχη η Ουκρανια παρα μονο αν ειχε πεσει σε καναν μαλακα Ρωσο πρόεδρο, να τους αφηνε να κανουν οτι θελουν για καμια 15ρια χρόνια.KRAKEN έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:34Αποδεικνύεται ότι είχε πολύ καλό λογο να μπει στο ΝΑΤΟ και να βάλει πυραύλους η Ουκρανία...SUV έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:33Μόνο με τις δύο αυτές περιοχές όμως και πάλι δεν θα μπορούσε η υπόλοιπη Ουκρανία να μπει μετά σε νάτο/ να βάλει βάσεις, πυραύλους απέναντί του?Scouser έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:15 Οφείλω να είμαι ειλικρινής: δεν περίμενα γενικευμένη στρατιωτική επιχείρηση σαν αυτή που βλέπουμε. Θέλω να δω πραγματικά που το πάει ο Πούτιν. Θεωρούσα ότι θα πήγαινε σε μια λογική ''σαλαμοποίησης'' της Ουκρανίας και θα αρκούνταν στα δύο ομπλάστ του Λουχάνσκ και του Ντονέτσκ. Κατοχή ολόκληρης της Ουκρανίας δεν είναι προφανώς ρεαλιστική προοπτική μακροπρόθεσμα, αλλά δεν αποκλείεται να πιστεύει ότι οι αντίπαλοί του στη Δύση είναι τόσο ανήμπορα σκουλήκια, που μπορεί πραγματικά να κάνει ό,τι θέλει, όσο δεν αγγίζει νατοϊκό έδαφος.
Παντως εμενα τουλαχιστον, αυτος ο "πολεμος" (μια που πιο πολυ προς περίπατος φαινεται) σαν εμφυλιος μου μοιαζει πιο πολυ.
Ιδια ρατσα, σχεδον ιδια γλωσσα, ιδια θρησκεια, ιδιες μουναρες. Σαν να εχουν μπουκαρει οι Γερμανοί στην Αυστρία, ή οι Έλληνες στην Κύπρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 24 Φεβ 2022, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι Ρώσοι δεν είχαν κανένα "καλό λόγο" να εισβάλουν σε ξένη χώρα επειδή αυτή θέλει να προστατευθεί από τον χουντοπροεδρο τους.SUV έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:41Αυτό λέω, εαν δεν επιχειρούσε σε όλη την Ουκρανία (δεν λέω για προσάρτηση), πώς θα σταματούσε τους δυτικούς? Εκτός εαν δεν κατάλαβα τί μου λες
Επίσης θα μπορούσαμε να πούμε και για τους Ρώσους το ίδιο, άπαξ και η Ουκρανία κουνήθηκε για να μπει σε ΕΕ/ΝΑΤΟ, οι Ρώσοι είχαν παραπάνω από καλούς λόγους για να κάνουν ό,τι έκαναν. Και αυτό το ήξερε η Δύση πολύ καλά. Οπότε, τί συμπέρασμα βγαίνει?KRAKEN έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:34
Αποδεικνύεται ότι είχε πολύ καλό λογο να μπει στο ΝΑΤΟ και να βάλει πυραύλους η Ουκρανία...![]()
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά μια χώρα πολύ πιο δημοκρατικη από τη Ρωσία έχει δικαίωμα να μη θέλει να είναι υποχείριο κάθε φονιά χουντακια που βρίσκει απίθανες δικαιολογίες για να επιβάλεται φασιστικά.panos291 έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:42Δεν ειχε καμια τυχη η Ουκρανια παρα μονο αν ειχε πεσει σε καναν μαλακα Ρωσο πρόεδρο, να τους αφηνε να κανουν οτι θελουν για καμια 15ρια χρόνια.KRAKEN έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:34Αποδεικνύεται ότι είχε πολύ καλό λογο να μπει στο ΝΑΤΟ και να βάλει πυραύλους η Ουκρανία...SUV έγραψε: 24 Φεβ 2022, 10:33
Μόνο με τις δύο αυτές περιοχές όμως και πάλι δεν θα μπορούσε η υπόλοιπη Ουκρανία να μπει μετά σε νάτο/ να βάλει βάσεις, πυραύλους απέναντί του?
Παντως εμενα τουλαχιστον, αυτος ο "πολεμος" (μια που πιο πολυ προς περίπατος φαινεται) σαν εμφυλιος μου μοιαζει πιο πολυ.
Ιδια ρατσα, σχεδον ιδια γλωσσα, ιδια θρησκεια, ιδιες μουναρες. Σαν να εχουν μπουκαρει οι Γερμανοί στην Αυστρία, ή οι Έλληνες στην Κύπρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 2545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 199 Απαντήσεις