!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πορτοσάλτε: Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Unique

Re: Πορτοσάλτε: Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

- "Καλησπερα. Με λενε Γιαννη. Μολις τελείωσα στρατό και ψάχνω για δουλειά"
- "Τι σπουδασες παιδάκι μου?"
- "Πλαστικών Τεχνών Ιωαννίνων" αλλά είμαι παραγωγικός.
- ..........
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Unique έγραψε: 24 Φεβ 2022, 03:47 Πως έλεγε εκείνο το αριστερό καθίκι εν μέσω πανδημίας που σκότωσε εκατομμύρια παγκοσμίως ?

Α ναι ναι.. "Θα πάρουμε τα ρίσκα μας".

Δε σας φταίει καμιά κυβέρνηση και κανένας Κουλης αλλά μόνο οι επιλογές σας.
Πως έλεγε εκείνος ο πρωθυπουργός εν μέσω πανδημίας που σκότωσε εκατομμύρια παγκοσμίως ?

ναι ναι.. Είμαι ανέμελος και γράφω στα τέτοια μου τα μέτρα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τι παράγει εδώ και χρόνια που έχει τελειώσει τις σπουδές; Μπορεί να μου πει κάποιος;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Unique

Μαδουραίος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 04:02 Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τι παράγει εδώ και χρόνια που έχει τελειώσει τις σπουδές; Μπορεί να μου πει κάποιος;

Εικόνα
Και ποιος σε εμποδίζει να κάνεις το ίδιο? Σου έβαλαν αλυσίδες για να μη σπουδάσεις κάτι με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας? Ήρθε ο Μητσοτάκης έξω από το σπίτι σου και σου είπε "ΣΤΟΠ, μη σπουδάσεις αυτό που θες"? Δε σας φταίει καμιά κυβέρνηση και κανένας Κουλης αλλά μόνο οι επιλογές σας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μαδουραίος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 03:58
Unique έγραψε: 24 Φεβ 2022, 03:47 Πως έλεγε εκείνο το αριστερό καθίκι εν μέσω πανδημίας που σκότωσε εκατομμύρια παγκοσμίως ?

Α ναι ναι.. "Θα πάρουμε τα ρίσκα μας".

Δε σας φταίει καμιά κυβέρνηση και κανένας Κουλης αλλά μόνο οι επιλογές σας.
Πως έλεγε εκείνος ο πρωθυπουργός εν μέσω πανδημίας που σκότωσε εκατομμύρια παγκοσμίως ?

ναι ναι.. Είμαι ανέμελος και γράφω στα τέτοια μου τα μέτρα

[img]https://i.postimg.cc/1RDLS0yc/5fc7 ... .jpg[/img]

Εικόνα
Εσύ τι έκανες για να προστατεύεις από την πανδημία? Βγήκες να βροντοφωνάξεις "Δεν ειναι αθωοι" Λεγε. Ακούμε.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Έτσι όπως πάει, σε λίγα χρόνια εσείς που έχετε καλό εισόδημα θα πρέπει να μένετε σε οχυρωμένα προάστια με πύλη και φρουρό, όπως στη Νότια Αφρική, για να μη σας την πέφτουν οι απέξω. Πρώτη φορά ήρθα Ελλάδα και ένιωσα να με κοιτάει στραβά κόσμος γιατί είχα ένα νοικιασμένο φολκσβάγκεν ξέρω γω και γιατί με παίρνει να κάνω διακοπές στο εξωτερικό (αρχίδια διακοπές δηλαδή, για να δω τη μάνα μου ήρθα). Αλλά ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί τόσο κακό ηθικό και τόσο απογοητευμένο κόσμο στην Ελλάδα... είχατε που είχατε κρίση 10 χρόνια σερί ήρθε καπάκι κι ο κόβιντ και σας γάμησε τελείως μου φαίνεται.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Unique

Chilloutbuddy έγραψε: 24 Φεβ 2022, 04:16 Έτσι όπως πάει, σε λίγα χρόνια εσείς που έχετε καλό εισόδημα θα πρέπει να μένετε σε οχυρωμένα προάστια με πύλη και φρουρό, όπως στη Νότια Αφρική, για να μη σας την πέφτουν οι απέξω. Πρώτη φορά ήρθα Ελλάδα και ένιωσα να με κοιτάει στραβά κόσμος γιατί είχα ένα νοικιασμένο φολκσβάγκεν ξέρω γω και γιατί με παίρνει να κάνω διακοπές στο εξωτερικό (αρχίδια διακοπές δηλαδή, για να δω τη μάνα μου ήρθα). Αλλά ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί τόσο κακό ηθικό και τόσο απογοητευμένο κόσμο στην Ελλάδα... είχατε που είχατε κρίση 10 χρόνια σερί ήρθε καπάκι κι ο κόβιντ και σας γάμησε τελείως μου φαίνεται.
cancel_Chillout.

Κράτα το στόμα σου κλειστό, και το κεφάλι σου χαμηλά. Η αριστεριλα εχει φτάσει στο μεδούλι.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μαδουραίος

Μη φεύγεις και αποφεύγεις. Περιμένουμε απαντήσεις

1. Εσύ τι έκανες για να προστατεύεις από την πανδημία? Βγήκες να βροντοφωνάξεις "Δεν είναι αθώοι" Λεγε. Ακούμε.
2. Ποιος σε εμποδίζει να κάνεις το ίδιο με το γιο του Κουλη? Σου έβαλαν αλυσίδες για να μη σπουδάσεις κάτι με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας? Ήρθε ο Μητσοτάκης έξω από το σπίτι σου και σου είπε "ΣΤΟΠ, μη σπουδάσεις αυτό που θες"? Δε σας φταίει καμιά κυβέρνηση και κανένας Κουλης αλλά μόνο οι επιλογές σας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:22 ακόμα κι έτσι, υποστηρίζει τον καπιταλισμό ο μαλάκας των 600 ευρώ που δεν του φτάνουν ούτε για να μείνει μόνος του let alone να κάνει οικογένεια
Δεν πάει έτσι όμως, για να αξιολογήσεις τον καπιταλισμό θα πρέπει να τον εξηγήσεις συνολικά, να δεις τι επιτυχίες και τι αποτυχίες έχει παγκόσμια και διαχρονικά. Μετά κάνεις το ίδιο και για τον κομμουνισμό και βλέπεις τι είναι καλύτερο.

Αν κάποιος θέλει βελτίωση σε σχέση με τον καπιταλισμό θα πρέπει να σκεφτεί κάτι καινούργιο αφού ο καπιταλισμός είναι το καλύτερο σύστημα που δοκιμάστηκε μέχρι σήμερα (αν εξαιρέσουμε τις μικρές φυλές των πρωτόγονων κοινωνιών που λειτουργούσαν καθαρά με τους νόμους της φύσης αλλά κάτι τέτοιο βρίσκεται εκτός πλαισίου εδώ και χιλιετίες).
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Unique έγραψε: 24 Φεβ 2022, 05:35 Μαδουραίος

Μη φεύγεις και αποφεύγεις. Περιμένουμε απαντήσεις

1. Εσύ τι έκανες για να προστατεύεις από την πανδημία? Βγήκες να βροντοφωνάξεις "Δεν είναι αθώοι" Λεγε. Ακούμε.
2. Ποιος σε εμποδίζει να κάνεις το ίδιο με το γιο του Κουλη? Σου έβαλαν αλυσίδες για να μη σπουδάσεις κάτι με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας? Ήρθε ο Μητσοτάκης έξω από το σπίτι σου και σου είπε "ΣΤΟΠ, μη σπουδάσεις αυτό που θες"? Δε σας φταίει καμιά κυβέρνηση και κανένας Κουλης αλλά μόνο οι επιλογές σας.
Εθνικοκοινωνιστης

Η γραφή που έλεγες. Την θυμάμαι από παλιά αλλά τότε ήταν και λίγο της μόδας, τώρα φαντάζει εκτός τόπου και χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

La Bourgeoisie έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:51 Βασικά την τελευταία βδομάδα μάθαμε ότι το κρέας είναι πολυτέλεια γιατί ζεις και χωρίς, όπως επίσης και το αυτοκίνητο είναι γιατί μπορείς να πάρεις λεωφορείο.
Εγω θα συμπληρώσω ότι και στο δρόμο επιβιώνει κάποιος τι το θες το σπίτι;
:goodpost:
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

alekhine έγραψε: 23 Φεβ 2022, 21:44
ksk έγραψε: 23 Φεβ 2022, 21:00 Είδος πολυτελείας σίγουρα δεν είναι αλλά με 500 ευρώ το μήνα θα βγει μόνο με προϋποθέσεις...Μόνος, χωρίς ενοίκιο κλπ...
Όμως δεν έχω αυτή την απορία...
Ρώτησα γιατί φωνάζετε για την αύξηση αν όλοι κινείστε με το αμάξι σας...που εδώ που τα λέμε κινείστε.
Κάτι δεν κολλάει ...
Υ.Γ Δεν ασχολούμαι με την πολιτική οποτε το ερώτημα μου δεν έχει σκοπιμότητα.
γιατι οποιος πιστευει οτι η αυξηση στα καυσιμα αφορα μονο οσους εχουν αυτοκινητο πολυ απλα ειναι καθυστερας :102: :102: :102:
αυτο μπηκα να γραψω.

καταρχην ο οικονομικοτερος τροπος μετακινησης, δεν ειναι τα μμμ, ειναι το παπακι. κι αυτο θελει βενζινη. ακομη καυσιμο χρειαζονται απειρα εργαλεια δουλειας, αλυσοπριονα, γεννητριες, δονητες, αντλιες, μπετονιερες, κλπ.

επειτα, ακριβοτερα καυσιμα, σημαινει ακριβοτερα ταπανταολα. ακομη κι αν δεν πληρωνεις αμεσα καυσιμο, το πληρωνεις στην τιμη ολων των προιοντων που μεταφερονται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:22

ακόμα κι έτσι, υποστηρίζει τον καπιταλισμό ο μαλάκας των 600 ευρώ που δεν του φτάνουν ούτε για να μείνει μόνος του let alone να κάνει οικογένεια
καλα κανει, γιατι η εναλλακτικη ειναι να παιρνει 60.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”