δηλαδη αν η κκκ πιασει να σκοτωνει μαυρους στο καμερουν, δεν θα ειναι ρατσιστικοι φονοι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πρώτη γυναικοκτονία του 2022.....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η πρώτη γυναικοκτονία του 2022.....
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι πιο επιθετικοί από την φύση τους όπως και στα υπόλοιπα θηλαστικά.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2022, 20:30Γιατί οι άντρες σκοτώνουν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:57 Σαχλαμάρες. τόσοι άνδρες έχουν σκοτωθεί από την αρχή του χρόνου, από άλλους άνδρες βέβαια. Γενικά οι άνδρες σκοτώνουν απλό είναι. Οι γυναίκες όχι.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είναι αλήθεια όμως.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2022, 21:35Δεν ξέρω, δεν με καλύπτει.
Σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και σε όλη την ιστορία του ανθρώπου.
Γενικώς τα αρσενικά είναι πιο βίαια στη φύση. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Φεβ 2022, 09:17Είναι αλήθεια όμως.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπορούμε να μείνουμε προς το παρόν στο ελληνικό δίκαιο και να μην επεκταθούμε στο Σείριο Β για το θέμα αυτό;
- EKPLIKTIKOS
Σωστά, αλλά στο επίπεδο της κοινωνίας χρειάζεται προσοχή ώστε να μη διολισθησουμε στο slippery slope της ad naturam επιχειρηματολογιας. Θέλω να πω, απλά επειδή τα αρσενικά στη φύση είναι πιο βίαια, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν ανεκτές οι βίαιες συμπεριφορές στην κοινωνία. Δε μας ενδιαφέρει αν τα αρσενικά είναι βίαια, δε θέλουμε μια κοινωνία ζούγκλα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Φεβ 2022, 09:17
Green Dragon έγραψε: 23 Φεβ 2022, 09:08Είναι πιο επιθετικοί από την φύση τους όπως και στα υπόλοιπα θηλαστικά.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2022, 20:30Γιατί οι άντρες σκοτώνουν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:57 Σαχλαμάρες. τόσοι άνδρες έχουν σκοτωθεί από την αρχή του χρόνου, από άλλους άνδρες βέβαια. Γενικά οι άνδρες σκοτώνουν απλό είναι. Οι γυναίκες όχι.
Γιατί είναι πιο βίαια;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Φεβ 2022, 09:17Είναι αλήθεια όμως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Επειδή συζητάμε για ξυλοφόρτωμα γυναικών.Naida έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:19Green Dragon έγραψε: 23 Φεβ 2022, 09:08Είναι πιο επιθετικοί από την φύση τους όπως και στα υπόλοιπα θηλαστικά.Γιατί είναι πιο βίαια;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Φεβ 2022, 09:17Είναι αλήθεια όμως.
Σε άλλα νήματα με εγκλήματα που δεν βολεύουν, τα συγκεκριμένα αρσενικά λέγονται εγκληματίες. Εδώ ονομάζονται "φυσικά όντα".
Ρε παιδί μου καταλαβαίνω τι λένε. Και εγώ το έχω παρατηρήσει. Ο άντρας είναι πιο επιρρεπής στην βια. Αλλά γιατί;stavmanr έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:23Επειδή συζητάμε για ξυλοφόρτωμα γυναικών.Naida έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:19Green Dragon έγραψε: 23 Φεβ 2022, 09:08
Είναι πιο επιθετικοί από την φύση τους όπως και στα υπόλοιπα θηλαστικά.Γιατί είναι πιο βίαια;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Φεβ 2022, 09:17
Είναι αλήθεια όμως.
Σε άλλα νήματα με εγκλήματα που δεν βολεύουν, τα συγκεκριμένα αρσενικά λέγονται εγκληματίες. Εδώ ονομάζονται "φυσικά όντα".
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ετσι μας έπλασε ο θεούληςNaida έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:25Ρε παιδί μου καταλαβαίνω τι λένε. Και εγώ το έχω παρατηρήσει. Ο άντρας είναι πιο επιρρεπής στην βια. Αλλά γιατί;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να σκοτώνετε;AlienWay έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:41Ετσι μας έπλασε ο θεούληςNaida έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:25Ρε παιδί μου καταλαβαίνω τι λένε. Και εγώ το έχω παρατηρήσει. Ο άντρας είναι πιο επιρρεπής στην βια. Αλλά γιατί;stavmanr έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:23
Επειδή συζητάμε για ξυλοφόρτωμα γυναικών.
Σε άλλα νήματα με εγκλήματα που δεν βολεύουν, τα συγκεκριμένα αρσενικά λέγονται εγκληματίες. Εδώ ονομάζονται "φυσικά όντα".![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε, φαντάζομαι ότι από εξελικτικής πλευράς χρειαζόταν κάποιο πρωτόγονο θηλαστικό για να βρίσκεται έξω από τη σπηλιά και να την υπερασπίζεται με φόνους όσων θέλανε να εισβάλουν, την ώρα που τα άλλα ήταν μέσα και θήλαζαν τους απογόνους τους.
Εκατοντάδες χιλιάδες γενιές μετά, έχει μείνει ένα "κουσούρι" από τότε στο DNA. Κανείς όμως δεν πρέπει να σκοτώνει. Ούτε ο άντρας, ούτε η γυνή. Ο άνθρωπος θα πρέπει να μάθει να πειθαρχεί στα νεύρα του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Α οπότε αναφερόμαστε στους πρωτόγονους. Το λέω γιατί έχουμε 2022.AlienWay έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:46Ε, φαντάζομαι ότι από εξελικτικής πλευράς χρειαζόταν κάποιο πρωτόγονο θηλαστικό για να βρίσκεται έξω από τη σπηλιά και να την υπερασπίζεται με φόνους όσων θέλανε να εισβάλουν, την ώρα που τα άλλα ήταν μέσα και θήλαζαν τους απογόνους τους.
Εκατοντάδες χιλιάδες γενιές μετά, έχει μείνει ένα "κουσούρι" από τότε στο DNA. Κανείς όμως δεν πρέπει να σκοτώνει. Ούτε ο άντρας, ούτε η γυνή. Ο άνθρωπος θα πρέπει να μάθει να πειθαρχεί στα νεύρα του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πολλά από τα πρωτόγονα ένστικτα έχουν επιβιώσει στη φυλετική μνήμηNaida έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:59Α οπότε αναφερόμαστε στους πρωτόγονους. Το λέω γιατί έχουμε 2022.AlienWay έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:46Ε, φαντάζομαι ότι από εξελικτικής πλευράς χρειαζόταν κάποιο πρωτόγονο θηλαστικό για να βρίσκεται έξω από τη σπηλιά και να την υπερασπίζεται με φόνους όσων θέλανε να εισβάλουν, την ώρα που τα άλλα ήταν μέσα και θήλαζαν τους απογόνους τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ορμονικές διάφορες. Τεστοστερόνη.Naida έγραψε: 23 Φεβ 2022, 22:25Ρε παιδί μου καταλαβαίνω τι λένε. Και εγώ το έχω παρατηρήσει. Ο άντρας είναι πιο επιρρεπής στην βια. Αλλά γιατί;
Αν στειρώσεις μια αγελάδα γίνεται αγελάδα σε εμμηνόπαυση.
Αν ευνουχίσεις έναν ταύρο γίνεται βόδι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις