!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πορτοσάλτε: Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: Πορτοσάλτε: Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Sid Vicious έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:35 [img]https://i.postimg.cc/C1BWxFcx/DWzq ... .jpg[/img]
Ο Πορτοσαλτε στα 80ς με Σιδηροπουλο και Πανκς απο Ex Humans στα Εξαρχεια
:smt005: ο πορτοσαλτε φαίνεται πανκότερος από τους εξ χιούμανς
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

AlienWay έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:41
Kauldron έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:39 Ο Πορτοσάλτε είναι ανόητος.
Αντί να κάτσει στο αφήγημα "δε φταίμε εμείς, οι διεθνείς συγκυρίες", κλπ, αρχίζει τα "δεν έχουνε ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι".
Ουσιαστικά έτσι παραδέχεται οτι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για τις τιμές, αλλά το φταίξιμο είναι στους πολίτες που δεν είναι παραγωγικοί.
Μλκ, εσύ το έγραψες αυτό; Παίζει να είναι το πιο σωστό πράγμα που σε έχω δει να λες. Μπράβο, Χελώνε :smt023
Να 'σαι καλά ρε μαν.
:003:
Ε, είναι προφανές. Απ' τη μια έχεις τη δοκιμασμένη ελληνική τακτική "εγώ δε φταίω", απ' την άλλη έχεις γαλλική τακτική του... εχμ... 1789. Όλοι ξέρουμε πώς κατέληξε το δεύτερο. :P
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:41
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:35 500 ευρω και ψηφιζετε εφιαλτακη? :102:
γνωστός μου του 600ρικου σε συζήτηση περί οικονομικών συστημάτων:
"εγώ είμαι καπιταλιστής"
ρε βλάκα καπιταλιστής σημαίνει κεφαλαιοκράτης - ο κεφαλαιοκράτης με τα 600 ευρώ το μήνα :smt005:
Ε αυτός νιώθει καπιταλιστής, ο φίλος μας ο Άλιενγουέι έχει πρώτο μέλημα του το να μη γίνουν κάνσελ κάτι εκατομμυριούχοι, γενικά με τέτοια ταξική συνείδηση, δεν αποκλείεται μερικοί να τον χειροκροτάνε κιόλας τον Πορτοσάλτε νομίζοντας ότι μιλάει για κάτι άλλους.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:35 500 ευρω και ψηφιζετε εφιαλτακη? :102:
"εγώ είμαι καπιταλιστής"
ρε βλάκα καπιταλιστής σημαίνει κεφαλαιοκράτης - ο κεφαλαιοκράτης με τα 600 ευρώ το μήνα :smt005:
Ο καπιταλισμός είναι το κάθε αίσχος, μη κομμουνιστικού τύπου, που εφαρμόζεται στην πράξη. Ο φίλος σου μάλλον εννοεί ότι είναι φιλελεύθερος. Γιατί όντως ο φιλελευθερισμός είναι η μόνη -δυστυχώς- μέθοδος για να δημιουργηθεί πλούτος από το μηδέν.

Το πρόβλημα είναι ότι επειδή ο φιλελευθερισμός προκαλεί ταξική διαστρωμάτωση, συνοδεύεται κατά κανόνα από "λεφτόδεντρα". Εμείς είμαστε από τις ελάχιστες περιπτώσεις κρατών όπου ο φιλελευθερισμός συνοδεύεται από λιτότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 23 Φεβ 2022, 15:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:42
Αντί να κάτσει στο αφήγημα "δε φταίμε εμείς, οι διεθνείς συγκυρίες", κλπ, αρχίζει τα "δεν έχουνε ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι".
Ουσιαστικά έτσι παραδέχεται οτι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για τις τιμές, αλλά το φταίξιμο είναι στους πολίτες που δεν είναι παραγωγικοί.
μα υπάρχει μια μερίδα νεοδημοκρατών που κρατάει επιθετική στάση και κουνάει το δάχτυλο
το ίδιο και ο Γεωργιάδης που θεωρεί πολυτέλεια την αυτόνομη επιβίωση ενός ζευγαριού στην Ελλάδα του σήμερα
Ναι, αλλά αυτή η μερίδα αποτελείται κυρίως από κάτι τριαντάρηδες 25ρηδες, που ζούν με τους γονείς τους, και ψευτοδουλεύουν, και νομίζουν οτι είναι δυο σκαλοπάτια κάτω απ' τον Μπίλ Γκέητς, επειδή αποταμιεύουν 50-100 ευρώ το μήνα να πάνε Μύκονο 2 μέρες. :003:
Έξω απ' το ίντερνετ, δεν τους βλέπεις πουθενά. :003: Δε μπορείς να βασιστείς σ' αυτούς για εκλογική πελατεία.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Από τις ελάχιστες φορές που πραγματικα ευχομαι να έρθει στην θέση αυτών που ζουν με ένα 500αρικο.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:44
"εγώ είμαι καπιταλιστής"
Ε αυτός νιώθει καπιταλιστής, ο φίλος μας ο Άλιενγουέι έχει πρώτο μέλημα του το να μη γίνουν κάνσελ κάτι εκατομμυριούχοι, γενικά με τέτοια ταξική συνείδηση, δεν αποκλείεται μερικοί να τον χειροκροτάνε κιόλας τον Πορτοσάλτε νομίζοντας ότι μιλάει για κάτι άλλους.
Γίνεται να μη μπερδεύουμε το σώβρακο με τη γραβάτα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Εγώ δουλεύω βγάζω λίγα λεφτά και θεωρώ ότι ως πολιτικός μηχανικός είμαι στον παραγωγικό τομέα.
Σύμφωνα με τον Πορτοσάλτε δε θα έπρεπε να είχα αυτοκίνητο.
Με βοηθάνε όμως συγγενείς και μπορώ να κινώ ένα παλιό αυτοκίνητο, η αύξηση της τιμής της βενζίνης με ματώνει.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Kauldron έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:45
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:42
μα υπάρχει μια μερίδα νεοδημοκρατών που κρατάει επιθετική στάση και κουνάει το δάχτυλο
το ίδιο και ο Γεωργιάδης που θεωρεί πολυτέλεια την αυτόνομη επιβίωση ενός ζευγαριού στην Ελλάδα του σήμερα
Ναι, αλλά αυτή η μερίδα αποτελείται κυρίως από κάτι τριαντάρηδες 25ρηδες, που ζούν με τους γονείς τους, και ψευτοδουλεύουν, και νομίζουν οτι είναι δυο σκαλοπάτια κάτω απ' τον Μπίλ Γκέητς, επειδή αποταμιεύουν 50-100 ευρώ το μήνα να πάνε Μύκονο 2 μέρες. :003:
Έξω απ' το ίντερνετ, δεν τους βλέπεις πουθενά. :003: Δε μπορείς να βασιστείς σ' αυτούς για εκλογική πελατεία.
νομιζω ενας τετοιος πρωιμος χρηστης αρχισε να γραφει και εδω,ο τροπος γραφης χαρακτηριστικοτατος :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Ίακχος έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:51 Εγώ δουλεύω βγάζω λίγα λεφτά και θεωρώ ότι ως πολιτικός μηχανικός είμαι στον παραγωγικό τομέα.
Σύμφωνα με τον Πορτοσάλτε δε θα έπρεπε να είχα αυτοκίνητο.
Με βοηθάνε όμως συγγενείς και μπορώ να κινώ ένα παλιό αυτοκίνητο, η αύξηση της τιμής της βενζίνης με ματώνει.
Εμάς όμως θα παρακαλάνε οι "Πορτοσάλτε" αυτού του τόπου προεκλογικά. Εμένα και εσένα. Αυτό είναι το παράδοξο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

ksk έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:30
Αρχέλαος έγραψε: 23 Φεβ 2022, 14:53 Προκλητικός

«Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…», υποστήριξε ο κ. Πορτοσάλτε.

«Και οι φτωχοί έχουν αμάξι Άρη, ο κύριος Σκυλακάκης είπε μια ανοησία μην τον καλύπτεις» του είπε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός που επίσης βρισκόταν στο πάνελ. «Μα μικρό αμάξι, μα παλιό αμάξι, και οι φτωχοί έχουν αμάξι, ειδικά οι οικογενειάρχες» πρόσθεσε.

Ωστόσο ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε απτόητος…

«Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».
Ωραία...δλδ εσυ υποστηρίζεις ότι μπορεί να κινεί το αμάξι του καθημερινά ;
Αν ναι τότε που είναι το πρόβλημα της αύξησης στην βενζίνη;
Για εξηγήστε μου καθότι ολίγον τι χαζό είμαι...
Και ο άνθρωπος των 500 ευρώ βάζει βενζίνη αλλά πιο λίγη αναγκαίως και ζορίζεται.
Ή βάζει όση έβαζε και αφήνει φέσια αλλού ή μειώνει κάτι άλλο. Ενίοτε και κάτι ενδιάμεσο.
Ο Πορτοσάλτε θεωρεί πως όλοι οι φτωχοί δεν διαθέτουν έστω μικρό και παλιό αυτοκίνητο ή δεν το κινούν.
Αν όμως ο φτωχός είναι σεκιουριτάς, δεν μπορεί π.χ. να χρησιμοποιήσει τις συγκοινωνίες, θα πρέπει να βάλει βενζίνη.
Ένας πωλητής το ίδιο.
Και πάει λέγοντας.
Δεν είναι είδος πολυτελείας.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

"εγώ είμαι καπιταλιστής"
Εικόνα

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Φεβ 2022, 15:54
"εγώ είμαι καπιταλιστής"
Εικόνα

:102:
Δεν ξέρω ποιος είναι αλλά έχει φάτσα ultra-capitalist. Ηλιοκαμένος και με μαλλί ντεγκραντέ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Η κυβέρνηση της Ελλάδας θα τα κονομήσει με την αύξηση γιατί με 1 ευρώ βάζει δέκα κέρδος ενώ με δυο ευρώ θα βγάλει είκοσι. Διπλασιάζει δηλαδή το κέρδος ανα λίτρο. Ολο αυτό θα καταλήξει στις τσέπες των ΔΥ άρα είναι μια πολιτικά προοδευτική αντιφασιστική και δημοκρατική αύξηση.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Αρχέλαος έγραψε: 23 Φεβ 2022, 14:53 Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…», υποστήριξε ο κ. Πορτοσάλτε.
Μπράβο στο δημοσιογράφο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”