Κάθε Κυριακή στην εκκλησίαmec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:16 Τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει την προσοχή μου το ότι θερίζει ο καρκίνος. Έχω διαβάσει ενα σωρό θανατικά στα μήντια. Τι στρατηγική κίνηση κάνουμε για αυτό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στρατηγικές κινήσεις ζωής
-
talaipwros
Re: Στρατηγικές κινήσεις ζωής
talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:19Κάθε Κυριακή στην εκκλησίαmec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:16 Τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει την προσοχή μου το ότι θερίζει ο καρκίνος. Έχω διαβάσει ενα σωρό θανατικά στα μήντια. Τι στρατηγική κίνηση κάνουμε για αυτό;
Δεν είναι έτσι, καλά θα ηταν αν ήταν έτσι. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, η εκκλησία πρέπει να σ αρέσει και πας για δοξολογια
Δοξολογια και έλεος
Αν δειτε πανε ειτε οι απελπισμένοι που αρχισαν να καταλαβαινουν ειτε οι ελαφρυς οι οποιοι όμως δεν είναι καθολου ελαφριοι και κάτι βλέπουν και πάνε, είτε οι πολύ μορφωμένοι οι οποιοι κατι κατάλαβαν, ειτε αυτοι που η οικογένεια τους΄πηγαινε από πάντα στις εκκλησίες και οι νορμαλ που καταλαβαινουν που ξερουν να λένε ευχαριστώ και νοιωθουν την αναγκη να πάνε
Οι στρατηγικές κινήσεις προυποθέτουν την ύπαρξη στρατηγικού πλάνου.Ο καθένας ορίζει το πως θέλει να βελτιώσει (ή και όχι) την ζωή του με βάση την δικιά του αντίληψη για αυτήν.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
-
mec
Τυχεροί, κατά μίαν έννοια, όσοι μπορούν να πιστέψουν. Αλλά η θρησκευτική πιστη διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες ή αν θες από μία διαδρομή ζωής. Για μένα δεν γίνεται πια, δεν μπορώ να κοροιδεύω τον εαυτό μου.talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:19Κάθε Κυριακή στην εκκλησίαmec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:16 Τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει την προσοχή μου το ότι θερίζει ο καρκίνος. Έχω διαβάσει ενα σωρό θανατικά στα μήντια. Τι στρατηγική κίνηση κάνουμε για αυτό;
Έχω μία τάση για «θρησκευτικότητα», αλλά γενικής φύσεως κι όχι αποκλειστικά χριστιανική. Ας πούμε, δεν έχω προβλημα να απομονωθώ σε ένα μοναστήρι για ένα 20ήμερο ή να κάνω τη θρησκευτική διαδρομή για Saint-James of Compostella (έχω κάνει ένα κομματι), αλλά το βλέπω ευρύτερα δηλ να αποτοξινωθώ για ένα διάστημα από τον καθημερινό τρόπο ζωής, να επαναπροσδιορίσω πράγματα κλπ. Τέτοιου είδους πρακτικές ίσως τις αυξήσω μελλοντικά γιατί με βοηθάνε, αλλά εκκλησιασμός δεν προβλέπεται.
Ούτε καν σαν πρακτική αυτοσυγκέντρωσης μπορώ να το δω, γιατί θα ακούω πράγματα που δεν συμβαδίσουν με τα πιστεύω μου.
- Υδράργυρος
Αμα σκεφτεσαι καρκινους πας ψυχολογο-ψυχιατρο καλυτεραmec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:16 Τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει την προσοχή μου το ότι θερίζει ο καρκίνος. Έχω διαβάσει ενα σωρό θανατικά στα μήντια. Τι στρατηγική κίνηση κάνουμε για αυτό;
- Υδράργυρος
Δεν υπαρχουν στρατηγικες κινησεις. Οτι βγαινει απο μονο του αυτοματα. Οτιδηποτε αλλο βεβιασμενο ή προσποιητο γεμιζει αγχος και ανασφαλειαmec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 12:55 Θεματάκι προσωπικής ανάπτυξης. Ποιες στρατηγικές κινήσεις πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου;
-
mec
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mec την 15 Σεπ 2018, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αυτό!.αλλά θα χρειαστεί αναλυτικός χάρτης με πυξίδα και οδηγίες χρήσεωςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Σεπ 2018, 13:04 Αυστηρή επιλογή ανθρώπων και πλαισίου συγχρωτισμού. Το άλφα και το ωμέγα κατ' εμέ
αλλά παίζει και το ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης
και το: και τα καλυτερα σχέδια αποτυγχάνουν ή τα βλέπει το σύμπαν και γελάει
φυσικά και δεν υπάρχει μια σωστή απάντηση
Να γινω μετοχος σε πρακτορειο μοντελων.mec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 12:55 Θεματάκι προσωπικής ανάπτυξης. Ποιες στρατηγικές κινήσεις πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου;
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Υδράργυρος
Δε θα εισαι για πολυ
-
mec
Αυτό που έγραψα είναι το μπολνταρισμένο. Όχι ότι βασανίζομαι από τέτοιες σκέψεις.Υδράργυρος έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:58Αμα σκεφτεσαι καρκινους πας ψυχολογο-ψυχιατρο καλυτεραmec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:16 Τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει την προσοχή μου το ότι θερίζει ο καρκίνος. Έχω διαβάσει ενα σωρό θανατικά στα μήντια. Τι στρατηγική κίνηση κάνουμε για αυτό;
Το πρόβλημα είναι όταν έχεις κάποια ηλικία, διαβάζεις συχνά για θανατικά καρκίνου, σου έρχεται υπενθύμιση για εξέταση καθε δύο χρόνια (μετά τα 50 έτσι γίνεται εδώ), αλλά εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι αφορά μόνο τους άλλους.
Ο χρόνος και το χρήμα είναι περιορισμένοι πόροι. Πρέπει να τους διαθέτεις εκεί που θα παράξουν την μέγιστη ικανοποίηση.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
mec
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mec την 15 Σεπ 2018, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σωστο. το ειπε και ο μεγας φιλοσοφος τζιμακος. γαματε γιατι χανομαστε.Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2018, 13:45Την ματιότητα την ξέρεις; Ότι θα πεθάνουμε στο τέλος κι ότι είναι μαλακία να κυνηγάς επίπλαστες αξίες και τρόπους ζωής; Τι είναι η ανάπτυξη; Ποιος ξέρει πως θα του φέρει η ζωή;mec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 12:55 Θεματάκι προσωπικής ανάπτυξης. Ποιες στρατηγικές κινήσεις πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 69 Απαντήσεις