!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άγριοι τραυματισμοί στο σπίτι.
Άγριοι τραυματισμοί στο σπίτι.
Πρέπει να είμαι ο πιο ηλίθιος στον Κόσμο. Περπατώ ξυπόλητος στο σπίτι και τρακάρει το δάχτυλο του ποδιού μου σε πράγματα, έπιπλα... Σήμερα πήγα στη δουλειά σχεδόν κουτσός.
Ordem e Progresso.
-
Menios_mikroulis
Re: Άγριοι τραυματισμοί στο σπίτι.
Ψηφίζεις κκε;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και θερμός χριστιανός. Συνδυασμός που σκοτώνει.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Τις προάλλες επεξεργαζομουν τους μεντεσέδες στην πόρτα και εκείνη την ώρα άνοιξε η πόρτα, το μαγκωσε και έβγαλα όλο το νυχι μου
Πόνος όχι αστεία
Πόνος όχι αστεία
ιιιιιιιιιιιιιιιιιjason0 έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:31 Τις προάλλες επεξεργαζομουν τους μεντεσέδες στην πόρτα και εκείνη την ώρα άνοιξε η πόρτα και έβγαλα όλο το νυχι μου
Πολυς πόνος
Ordem e Progresso.
Και εγώ το παθαίνω συχνά αυτό, πήρα κάτι swimming slippers της νάηκη φέτο το καλοκαίρι και τα φοράω μέσα στο σπίτι, έχει ελαττωθεί το φαινόμενο.Cavaliere έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:27 Πρέπει να είμαι ο πιο ηλίθιος στον Κόσμο. Περπατώ ξυπόλητος στο σπίτι και τρακάρει το δάχτυλο του ποδιού μου σε πράγματα, έπιπλα... Σήμερα πήγα στη δουλειά σχεδόν κουτσός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το χτύπημα στο μικρό δαχτυλάκι στο έπιπλο με κάνει να κατεβάσω ότι υπάρχει απο βρισιά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε συ, με εκνευρίζει.sys3x έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:37Και εγώ το παθαίνω συχνά αυτό, πήρα κάτι swimming slippers της νάηκη φέτο το καλοκαίρι και τα φοράω μέσα στο σπίτι, έχει ελαττωθεί το φαινόμενο.Cavaliere έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:27 Πρέπει να είμαι ο πιο ηλίθιος στον Κόσμο. Περπατώ ξυπόλητος στο σπίτι και τρακάρει το δάχτυλο του ποδιού μου σε πράγματα, έπιπλα... Σήμερα πήγα στη δουλειά σχεδόν κουτσός.
Ordem e Progresso.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πέρσι είχα πιάσει το νύχι σε συρόμενη πόρτα όπως κρατήθηκα και την άνοιξαν .
Δεν περιγράφεται ο πόνος.
Δεν περιγράφεται ο πόνος.
Και εμένα, συνήθως γαμάω το μεγάλο το δάχτυλο στις πιο άκυρες γωνίες του σπιτιού.Cavaliere έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:38Ρε συ, με εκνευρίζει.sys3x έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:37Και εγώ το παθαίνω συχνά αυτό, πήρα κάτι swimming slippers της νάηκη φέτο το καλοκαίρι και τα φοράω μέσα στο σπίτι, έχει ελαττωθεί το φαινόμενο.Cavaliere έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:27 Πρέπει να είμαι ο πιο ηλίθιος στον Κόσμο. Περπατώ ξυπόλητος στο σπίτι και τρακάρει το δάχτυλο του ποδιού μου σε πράγματα, έπιπλα... Σήμερα πήγα στη δουλειά σχεδόν κουτσός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ένας διάσημος μαέστρος πέθανε από αυτό.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:37 Το χτύπημα στο μικρό δαχτυλάκι στο έπιπλο με κάνει να κατεβάσω ότι υπάρχει απο βρισιά.
Μια μέρα που διηύθυνε την ορχήστρα του χτύπησε το μπαστούνι του με δύναμη στο πόντιουμ αλλά βρήκε το δάχτυλο του ποδιού του.
Long story short έπαθε μόλυνση και πέθανε μετά από κάποιες μέρες.
Η ο Βασιλιάς της Γαλλίας Κάρολος Η' που πέθανε επειδή βάρεσε το κεφάλι του σε μια χαμηλή πόρτα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Naida έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:37 Το χτύπημα στο μικρό δαχτυλάκι στο έπιπλο με κάνει να κατεβάσω ότι υπάρχει απο βρισιά.
Ordem e Progresso.
Ευτυχώς δεν είμαι μαέστρος ή βασιλιάςGeorge_V έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:41Ένας διάσημος μαέστρος πέθανε από αυτό.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:37 Το χτύπημα στο μικρό δαχτυλάκι στο έπιπλο με κάνει να κατεβάσω ότι υπάρχει απο βρισιά.
Μια μέρα που διηύθυνε την ορχήστρα του χτύπησε το μπαστούνι του με δύναμη στο πόντιουμ αλλά βρήκε το δάχτυλο του ποδιού του.
Long story short έπαθε μόλυνση και πέθανε μετά από κάποιες μέρες.
Η ο Βασιλιάς της Γαλλίας Κάρολος Η' που πέθανε επειδή βάρεσε το κεφάλι του σε μια χαμηλή πόρτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπορείς να εξηγήσεις γιατί πάντοτε συμβαίνει σε αυτό το δάχτυλο;Naida έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:37 Το χτύπημα στο μικρό δαχτυλάκι στο έπιπλο με κάνει να κατεβάσω ότι υπάρχει απο βρισιά.
Μαγνήτη έχει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση