Θα γαμησε ή θα γαμηθηκε με κανέναν από το γνωστό σόιKauldron έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:46Ποιά είναι τα προσόντα και πώς μοριοδοτείται κάποιος για να πάρει αυτή τη θέση?hades έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:44
Δεν ξέρω αν είναι καλός αυτός στην δουλειά του αλλά για CEO μιλάς. Τι μισθό θα έπρεπε να είχε δλδ;
Επίσης, αρκετά νεαρός μου φαίνεται. Τί προϋπηρεσία έχει ο κύριος?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βενζίνη ακόμα και στα 2,146.Πολιτικοί απατεώνες της Νέας Δημοκρατίας.
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Re: Βενζίνη ακόμα και στα 2,146.Πολιτικοί απατεώνες της Νέας Δημοκρατίας.
Έχει ο συγκεκριμένος και πλαστό μεταπτυχιακό?
Όσο πάει και γίνεται καλύτερο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε, να την κάνω κι εγώ τη θυσία, να πάω με την Αλεξάνδρα Μπακογιάννη. Τί να κάνω, για να ζήσω θα πουλήσω και το χελωνίσιο κορμί μου.Γκουερινο 4 έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:49Θα γαμησε ή θα γαμηθηκε με κανέναν από το γνωστό σόιKauldron έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:46Ποιά είναι τα προσόντα και πώς μοριοδοτείται κάποιος για να πάρει αυτή τη θέση?hades έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:44
Δεν ξέρω αν είναι καλός αυτός στην δουλειά του αλλά για CEO μιλάς. Τι μισθό θα έπρεπε να είχε δλδ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Μπορεί και να γαμηθηκε ομωςKauldron έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:50Ε, να την κάνω κι εγώ τη θυσία, να πάω με την Αλεξάνδρα Μπακογιάννη. Τί να κάνω, για να ζήσω θα πουλήσω και το χελωνίσιο κορμί μου.Γκουερινο 4 έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:49Θα γαμησε ή θα γαμηθηκε με κανέναν από το γνωστό σόιKauldron έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:46
Ποιά είναι τα προσόντα και πώς μοριοδοτείται κάποιος για να πάρει αυτή τη θέση?
Αυτήν την θυσία την κάνεις;
Λες να είναι στραπονιάρα η Αλεξάνδρα?Γκουερινο 4 έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:52Μπορεί και να γαμηθηκε ομωςKauldron έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:50Ε, να την κάνω κι εγώ τη θυσία, να πάω με την Αλεξάνδρα Μπακογιάννη. Τί να κάνω, για να ζήσω θα πουλήσω και το χελωνίσιο κορμί μου.
Αυτήν την θυσία την κάνεις;
Αυτό θα πεί σκίζομαι για να βγάλω κάνα φράγκο...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σκασίλα μου, έχω υβριδικό!Μαδουραίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 14:51 «Φωτιά» έχει πάρει η τιμή των καυσίμων κίνησης στη χώρα μας, με τα ρεκόρ να «σπάνε» το ένα μετά το άλλο. Πανελλαδικά, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων φθάνει στο 1,884€, ενώ η αμόλυβδη 100 οκτ. στα 2,032€. Για αυτές τις μεγάλες αυξήσεις που βλέπουν πλέον οι καταναλωτές μίλησε στο newsit.gr ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου.
https://www.newsit.gr/oikonomia/fotia-s ... 6/3473337/
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Μαδουραίος
I don't give a shitNandros έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:35Σκασίλα μου, έχω υβριδικό!Μαδουραίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 14:51 «Φωτιά» έχει πάρει η τιμή των καυσίμων κίνησης στη χώρα μας, με τα ρεκόρ να «σπάνε» το ένα μετά το άλλο. Πανελλαδικά, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων φθάνει στο 1,884€, ενώ η αμόλυβδη 100 οκτ. στα 2,032€. Για αυτές τις μεγάλες αυξήσεις που βλέπουν πλέον οι καταναλωτές μίλησε στο newsit.gr ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου.
https://www.newsit.gr/oikonomia/fotia-s ... 6/3473337/![]()
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Φαίνεται. Το νήμα το ξεκίνησε ο φούφουτος;Μαδουραίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:36I don't give a shitNandros έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:35Σκασίλα μου, έχω υβριδικό!Μαδουραίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 14:51 «Φωτιά» έχει πάρει η τιμή των καυσίμων κίνησης στη χώρα μας, με τα ρεκόρ να «σπάνε» το ένα μετά το άλλο. Πανελλαδικά, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων φθάνει στο 1,884€, ενώ η αμόλυβδη 100 οκτ. στα 2,032€. Για αυτές τις μεγάλες αυξήσεις που βλέπουν πλέον οι καταναλωτές μίλησε στο newsit.gr ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
"Κίνησα να 'ρθω να σε βρω
μα άναψε το λαμπάκι
η αμόλυβδη στα δυο ευρώ..."
Γαμιέσαι Μητσοτάκη!!!!
μα άναψε το λαμπάκι
η αμόλυβδη στα δυο ευρώ..."
Γαμιέσαι Μητσοτάκη!!!!
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Οι τάσεις στην άνοδο των τιμών της βενζίνης είναι δύο, οι βραχυχρόνιες και οι μακροχρονιες. Οι βραχυχρόνιες είναι η άνοδος των μεταφορών μετά την πανδημία και τώρα και η Ουκρανία. Η σημαντικότερη τάση και μόνιμη είναι η μακροχρόνια, η οποία είναι η αλλαγή της σημερινης κοινωνίας προς την πράσινη ενέργεια.Μαδουραίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 14:51 «Φωτιά» έχει πάρει η τιμή των καυσίμων κίνησης στη χώρα μας, με τα ρεκόρ να «σπάνε» το ένα μετά το άλλο. Πανελλαδικά, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων φθάνει στο 1,884€, ενώ η αμόλυβδη 100 οκτ. στα 2,032€. Για αυτές τις μεγάλες αυξήσεις που βλέπουν πλέον οι καταναλωτές μίλησε στο newsit.gr ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου.
https://www.newsit.gr/oikonomia/fotia-s ... 6/3473337/
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Πορτοσάλτε: Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ
https://www.in.gr/2022/02/23/itrash/por ... -500-eyro/Σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε δεν μπορούν να διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στα καύσιμα όσοι παίρνουν 500 ευρώ γιατί αυτοί δεν θά έπρεπε να είχαν ούτε αμάξι
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- EKPLIKTIKOS
Kauldron έγραψε: 23 Φεβ 2022, 14:18Πορτοσάλτε: Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώhttps://www.in.gr/2022/02/23/itrash/por ... -500-eyro/Σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε δεν μπορούν να διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στα καύσιμα όσοι παίρνουν 500 ευρώ γιατί αυτοί δεν θά έπρεπε να είχαν ούτε αμάξι
Καλά τους κάνει, αφού τον ανέχονται
Αυτό ισχύει σίγουρα; Υπάρχει κάποιο έγκυρο δημοσίευμα πέραν της παραπάνω ανάρτησης;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Περαστικά σουNandros έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:35Σκασίλα μου, έχω υβριδικό!Μαδουραίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 14:51 «Φωτιά» έχει πάρει η τιμή των καυσίμων κίνησης στη χώρα μας, με τα ρεκόρ να «σπάνε» το ένα μετά το άλλο. Πανελλαδικά, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων φθάνει στο 1,884€, ενώ η αμόλυβδη 100 οκτ. στα 2,032€. Για αυτές τις μεγάλες αυξήσεις που βλέπουν πλέον οι καταναλωτές μίλησε στο newsit.gr ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου.
.
https://www.asfaleies24.gr/ivridiko-aut ... nektimata/
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-