!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι είναι χειρότερο?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τι είναι χειρότερο?
Επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω τι από τα παρακάτω δύο είναι χειρότερο το βάζω σε ψηφοφορία.
1. Να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα στην Κυβερνηση.
2. Να παραμείνει Κυβέρνηση η ΝΔ με Κουλη
Ψηφίστε και δικαιολόγηστε την ψήφο σας.
1. Να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα στην Κυβερνηση.
2. Να παραμείνει Κυβέρνηση η ΝΔ με Κουλη
Ψηφίστε και δικαιολόγηστε την ψήφο σας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Τι είναι χειρότερο?
θα παραμεινει για αλλη μια θητεια ο μητσοτακης και μετα θα ερθει ο τσιπρας καβαλα στο αλογο 
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- wooded glade
Με Τσίπρα ψάχναμε για διαβατήριο.
Επίσης μας θυμήθηκαν όλοι οι άσπονδοι εχθροί μας και μας έγραφαν στο φβ "χο χο χο καλά καταναγκαστικά έργα στο γκουλάγκ τώρα".
Αυτά μέχρι κωλοτούμπας.
Μετά είχαμε την ... εθνική επιτυχία της συνθήκης των Πρεσπών, τα βοσκοτόπια και μερικά άλλα φαιδρά.
Με Κούλη όπως τον ονομάζετε τι πρόβλημα έχετε ;
Αν περιμένατε γκόμενες, σας επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι δεν πέφτουν όπως νομίζετε ότι πέφτουν. Οι περισσότεροι από εσάς έχουν πάει ένα ταξίδι μέχρι το Σαιν Τροπέζ, έχουν γυρίσει μπουκάλα αλλά δεν έχουν καταλάβει μπιτ (μόνο εγώ ξέρω πως πέφτουν αυτές και δεν έχει να κάνει με το ruling political regime).
Εγώ πάντως έχω πρόβλημα με "Κούλη" γιατί δεν κάνει κάτι για τον ιππόδρομο.
Για να αλλάξω χώρα καλά θα ήταν. Μάλτα, Ιρλανδία μου αρέσουν πολύ και, αν γινόταν, Japan.
Επίσης μας θυμήθηκαν όλοι οι άσπονδοι εχθροί μας και μας έγραφαν στο φβ "χο χο χο καλά καταναγκαστικά έργα στο γκουλάγκ τώρα".
Αυτά μέχρι κωλοτούμπας.
Μετά είχαμε την ... εθνική επιτυχία της συνθήκης των Πρεσπών, τα βοσκοτόπια και μερικά άλλα φαιδρά.
Με Κούλη όπως τον ονομάζετε τι πρόβλημα έχετε ;
Αν περιμένατε γκόμενες, σας επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι δεν πέφτουν όπως νομίζετε ότι πέφτουν. Οι περισσότεροι από εσάς έχουν πάει ένα ταξίδι μέχρι το Σαιν Τροπέζ, έχουν γυρίσει μπουκάλα αλλά δεν έχουν καταλάβει μπιτ (μόνο εγώ ξέρω πως πέφτουν αυτές και δεν έχει να κάνει με το ruling political regime).
Εγώ πάντως έχω πρόβλημα με "Κούλη" γιατί δεν κάνει κάτι για τον ιππόδρομο.
Για να αλλάξω χώρα καλά θα ήταν. Μάλτα, Ιρλανδία μου αρέσουν πολύ και, αν γινόταν, Japan.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πάντως μέχρι στιγμής οι περισσότεροι φοβούνται παραμονή Κουλή...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
1. Και οι δυο ειναι υπερ του υποχρετικου εμβολιασμου.
2. Το δημοσιο χρεος μας εχει δεσει χειροποδαρα και παμε με αυτοματο πιλοτο.
3. Το πελατειακο κρατος που ιδρυσε ο Α.Παπανδρεου ειναι τοσο βαθια ριζωμενο που, ο ιδιος ο Θεος να γινει πρωθυπουργος, δεν μπορει να το ξεριζωσει.
Συνοπτικα, δε βλεπω διαφορα. Οποτε μην αγχωνεστε. Ψηφιστε οτι θελετε.
2. Το δημοσιο χρεος μας εχει δεσει χειροποδαρα και παμε με αυτοματο πιλοτο.
3. Το πελατειακο κρατος που ιδρυσε ο Α.Παπανδρεου ειναι τοσο βαθια ριζωμενο που, ο ιδιος ο Θεος να γινει πρωθυπουργος, δεν μπορει να το ξεριζωσει.
Συνοπτικα, δε βλεπω διαφορα. Οποτε μην αγχωνεστε. Ψηφιστε οτι θελετε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο Κούλης δεν έκλεισε τετραετία και είχαμε πανδημία και βρισκόμαστε στα πρόθυρα του ΓΠΠ. Άμα πάει για δεύτερη θα έχουμε πιθανότατα καμία πτώση κομήτη μεγέθους planet killer.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Μαδουραίος
Φυσικά το να παραμείνει ο Κούλης.
-
Menios_mikroulis
Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 18:45 Ο Κούλης δεν έκλεισε τετραετία και είχαμε πανδημία και βρισκόμαστε στα πρόθυρα του ΓΠΠ. Άμα πάει για δεύτερη θα έχουμε πιθανότατα καμία πτώση κομήτη μεγέθους planet killer.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ηφαίστειο Σαντορίνης, τσουνάμι , επίθεση από ακρίδες και φυσικά η πτώση κομήτη .Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 18:45 Ο Κούλης δεν έκλεισε τετραετία και είχαμε πανδημία και βρισκόμαστε στα πρόθυρα του ΓΠΠ. Άμα πάει για δεύτερη θα έχουμε πιθανότατα καμία πτώση κομήτη μεγέθους planet killer.
- Μαδουραίος
Δεν μας ενδιαφέρει άλλωστε.
Και να σας ενδιέφερε, το ίδιο μου κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προβλέπω να μένει ο Κούλης έστω και με ισχνή αυτοδυναμία. Ο Τσίπρας έχει τραυματισμένη εικόνα και δεν εμπνέει. Είναι αφανής ως αντιπολίτευση όλα αυτά τα χρόνια. Ο Μητσοτάκης ανέλπιστα δεν τα έχει πάει άσχημα, κράτησε καλά το τιμόνι της χώρας στην πανδημία, έχει καλό επικοινωνιακό προφίλ, απαντούσε αμεσα σε ο,τι κακό έγινε δημόσια γνωστό, αποπληρώνει σωστά το ΔΝΤ και απ' ότι φαίνεται θα απαλλαχτούμε οριστικά σύντομα, δεν πολωνει κλπ. Δεν έχει κανείς να του προσάψει κάτι σοβαρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 22 Φεβ 2022, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-