!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εχθρός πάλι η Ρωσία

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Εχθρός πάλι η Ρωσία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

SUV έγραψε: 22 Φεβ 2022, 15:09
Golden Age έγραψε: 22 Φεβ 2022, 15:06
SUV έγραψε: 22 Φεβ 2022, 15:04

Πώς να τους πιέσουμε?
Όπως κάνουμε τώρα με συμμετοχή στο ευρωατλαντικό σύστημα πιέσεων. Υπογείως γίνονται διπλωμματικές επαφές κι αν δούμε ότι ακυρώνεται η πυρηνική ενίσχυση της Τουρκίας, σταματάμε τη συμμετοχή.
Σταματάμε την συμμετοχή στο ΝΑΤΟ?
Τη συμμετοχή στις πιέσεις προς τη Ρωσία.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Πάρε το αυγό και κούρευτο έτσι όπως είναι τα πράγματα δηλαδή, ξερω γω?
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Kauldron έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:20
Chainis έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:01 Δεν είναι "πάλι" πάντα ήταν εχθρός.

Κατέστρεψε την Ελλάδα με την ακαιρη επανάσταση στα Ορλωφικα που αυτή υποκίνησε.

Έκανε μεγάλη ζημιά στον Ελληνισμό με την πολιτική του Πανσλαβισμού την δημιουργία Εθνικής συνείδησης στους Βουλγαρους και την προσπάθεια της να δημιουργηθεί μεγάλη Βουλγαρία.

Ήταν εχθρική και βοήθησε τους Τούρκους στον πολεμο της μικρής Ασίας.

Τροφοδότησε τον χειρότερο εμφύλιο της νεωτέρας ιστορίας μας.

Παρόλο που είχε μεγάλα συμφέροντα στην Κύπρο δεν έκανε τίποτα να αποτρέψει την Τουρκική εισβολή.

Σήμερα υποστηρίζει τον Ερντογάν όσο καμία άλλη χώρα, μέχρι και πυρηνική δύναμη θα κάνει την Τουρκία.

Σαμποτάρει το Πατριαρχείο με όποιο τρόπο μπορεί.

Είναι μόνιμος εχθρός και πολύ καλά κάνει η χώρα μας που είναι ενταγμένη στο δυτικό στρατόπεδο.
Ήταν εχθρική και βοήθησε τους Τούρκους στον πολεμο της μικρής Ασίας.
Σοβιετική Ένωση ήταν. Και λίγο καιρό πρίν, εσύ πήγες και εκστράτευσες εναντίον τους στέλνοντας ένα ολόκληρο σώμα στρατού μαζί με τους ιμπεριαλιστές.
Τροφοδότησε τον χειρότερο εμφύλιο της νεωτέρας ιστορίας μας.
Οι φίλοι σου οι Εγγλέζοι τον τροφοδότησαν πιο πολύ με ρίψεις κιβωτίων με χρυσές λίρες. Αλλά αυτό δεν πειράζει, ε?
Σήμερα υποστηρίζει τον Ερντογάν όσο καμία άλλη χώρα, μέχρι και πυρηνική δύναμη θα κάνει την Τουρκία.
Προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγμα στο ΝΑΤΟ, και πολύ καλά κάνει.
Παρόλο που είχε μεγάλα συμφέροντα στην Κύπρο δεν έκανε τίποτα να αποτρέψει την Τουρκική εισβολή.
:smt005: :smt005: :smt005:
Την ίδια εισβολή που ενέκριναν οι φίλοι σου οι Αμερικλάνοι?
Βλέπεις την εκστρατεία στην Ουκρανία αλλά κανείς μόνο για τον πανσλαβισμο και την μεγάλη Βουλγαρία.
Οι κακοί Αμερικάνοι έστησαν το Κυπριακό, οι καλοί σοβιετικοί τι έκαναν για να προστατέψουν τον σύμμαχο τους Μακάριο;
Ότι έκαναν για να προστατέψουν την επίσης σύμμαχο τους Αρμενία.

Οκ, εσύ κάλεσε τους στο σπίτι σου, απ ότι φαίνεται οι πρώην σβάστικες και τα πρώην σφυροδρεπανα δείχνουν την κατανοηση τους μεταξύ τους, αναμενόμενο άλλωστε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Εντάξει γαμώ τη δύση μου και γαμώ τη Ρωσία μου αλλά τώρα πως εμφανίστηκαν οι Ουκρανέζοι; Απο την κιβωτό του Νωε βγήκαν;
Φτιαχτό ψευτοέθνος είναι. Ακόμα και να ψάξεις στη Βικι δεν λέει γιατί είναι σαν τους Σκοπιανούς που δεν λέει πουθενά πως και γιατί εμφανίστηκαν.. Ειναι Ρώσοι που μπήκαν οι Πολωνοί και προσπάθησαν να τους κάνουν καθολικούς και δημιουργήθηκε μια εκκλησία με ορθόδοξο τυπικό που ελέγχεται απο τον Παπα. Μετά προσπάθησαν να τους φέρουν σε έχθρα με τη Ρωσία αλλά δεν τα καταφέρνουν. Τωρα πάνε να βάλουν και νατοικά όπλα μέσα και να ελέγξουν ολη την περιοχή με βάση την αναβίωση του τρίτου ραιχ (οπως έγινε στα βαλκάνια)
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Sid Vicious έγραψε: 22 Φεβ 2022, 15:05
Νατάσα έγραψε: 22 Φεβ 2022, 14:00 οι προφητειες μιλανε για βοηθεια απο το ξανθον γενος.
1.Finland 58% , 2.Sweden 54%, 3.Norway 48%, 4.Estonia 48%, 5.Denmark 43%, 6.Latvia 43% 7.Netherlands 41%, 8.Germany 41%, 9.Lithuania 38%, 10.Belarus 35%

Αυτα ειναι τα ποσοστα ξανθοτητας στον πλανητη. Λογικα οι προφητειες εννοουν τους Φινλανδούς ή τους Σουηδους. Αντε βαρια βαρια μπορει να εννοουν τους Νορβηγους ή τους Εσθονους.
Εμεις οι Σουηδοι θα σας σώσουμε. Heja Sverige!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Οργισμένος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:05
Νατάσα έγραψε: 22 Φεβ 2022, 14:00 οι προφητειες μιλανε για βοηθεια απο το ξανθον γενος.
1.Finland 58% , 2.Sweden 54%, 3.Norway 48%, 4.Estonia 48%, 5.Denmark 43%, 6.Latvia 43% 7.Netherlands 41%, 8.Germany 41%, 9.Lithuania 38%, 10.Belarus 35%

Αυτα ειναι τα ποσοστα ξανθοτητας στον πλανητη. Λογικα οι προφητειες εννοουν τους Φινλανδούς ή τους Σουηδους. Αντε βαρια βαρια μπορει να εννοουν τους Νορβηγους ή τους Εσθονους.
Σε δωσαν υπηκοοτητα;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Σέλευκας έγραψε: 22 Φεβ 2022, 15:46 Εντάξει γαμώ τη δύση μου και γαμώ τη Ρωσία μου αλλά τώρα πως εμφανίστηκαν οι Ουκρανέζοι; Απο την κιβωτό του Νωε βγήκαν;
Φτιαχτό ψευτοέθνος είναι. Ακόμα και να ψάξεις στη Βικι δεν λέει γιατί είναι σαν τους Σκοπιανούς που δεν λέει πουθενά πως και γιατί εμφανίστηκαν.. Ειναι Ρώσοι που μπήκαν οι Πολωνοί και προσπάθησαν να τους κάνουν καθολικούς και δημιουργήθηκε μια εκκλησία με ορθόδοξο τυπικό που ελέγχεται απο τον Παπα. Μετά προσπάθησαν να τους φέρουν σε έχθρα με τη Ρωσία αλλά δεν τα καταφέρνουν. Τωρα πάνε να βάλουν και νατοικά όπλα μέσα και να ελέγξουν ολη την περιοχή με βάση την αναβίωση του τρίτου ραιχ (οπως έγινε στα βαλκάνια)
Αυτά είναι. Ούτε ο Πούτιν δεν ομολαει τέτοιες παπαριες
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Sid Vicious έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:05

Σε δωσαν υπηκοοτητα;
Και. Βέβαια
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Οργισμένος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:06
Σέλευκας έγραψε: 22 Φεβ 2022, 15:46 Εντάξει γαμώ τη δύση μου και γαμώ τη Ρωσία μου αλλά τώρα πως εμφανίστηκαν οι Ουκρανέζοι; Απο την κιβωτό του Νωε βγήκαν;
Αυτά είναι. Ούτε ο Πούτιν δεν ομολαει τέτοιες παπαριες
σε εξόργισα;
πές μου ποιοι είναι οι Ουκρανοί λοιπόν . Ακούω στις ειδήσεις για Ρωσόφωνους και ρωσόφιλους ρωσίζοντες και παπαριές. Πουθενά δεν βλέπω την ιστορία του Ουκρανικού έθνους.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

George_V έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:56
nyxtovios έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:54
George_V έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:52

Η μπανανια μας θα παραμεινει μπανανια ειτε παμε με τους Αμερικανους ειτε με τους Ρωσους.

Απλα με τους Ρωσους οπως εχει δειξει και το παρελθον κινδυνευουμε περισσοτερο να βρεθουμε με κανα στιλετο στην πλατη.
Τύπε δεν είπα να στέιλουμε στρατό στους αυτονομιστές.
Κυρώσεις γιατί να βάλουμε; Ειδικά από τη στιγμή που όταν ήρθε το θέμα κυρώσεων της Τουρκίας, τα παπαγαλάκια μας λέγανε ότι η ΕΕ είναι μια τελωνειακή ένωση μην περιμένετε να βάζει κυρώσεις στην Τουρκία.
Ένας τυχαίος χασικλής από την πλατεία χημείου του απθ στις 3 το βράδυ θα προστάτευε καλύτερα τα συμφέροντά μας από το υπουργείο εξωτερικών μας.
Εδω να θυμισουμε οτι τελωνειακη ενωση ηταν η ΕΟΚ.
[George_V full psek mode on]
Η ΕΕ ειναι μια quasi-ομοσπονδια κρατών η οποια υποτιθεται εχει κοινη εξωτερικη πολιτικη. Οποτε οτι αποφασιζεται απο κοινου εφαρμοζεται και απο κοινου απο ολα τα μελη.
[George_V full psek mode off]
Αυτά που γράφεις τα πιστεύεις κιόλας μαν;
Έχεις ακούσει ποτέ για ένα κράτος με το όνομά Τούρκιε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Chainis έγραψε: 22 Φεβ 2022, 15:40 ............
Κάποιοι άλλοι (βλέπε ΕΕ, που εσύ στηρίζεις) είναι φούλ υπέρ των Ουκρανών, που είναι κανονικοί ναζί, και προφανώς οχι εγώ.
:c020:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Οργισμένος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:06
Sid Vicious έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:05
Σε δωσαν υπηκοοτητα;
Και. Βέβαια
Ωχ τους κακομοίρηδες...

Ψωνισανε από σβέρκο τώρα...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

-εδώ στη γωνία όπου μπορείς
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Φτιαχτό ψευτοέθνος είναι.
και οι Ρώσοι φτιαχτο έθνος ειναι που υπάρχει εδώ και 10 αιώνες και λιγότερο. Σλαβοι ανεμιγμένοι με Σκανδιναβους, και λαούς της Στέπας πολλοί εκ των οποίων τουρκογενείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 22 Φεβ 2022, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Αλιόσα έγραψε: 22 Φεβ 2022, 17:07
Φτιαχτό ψευτοέθνος είναι.
και οι Ρώσοι φτιαχτο έθνος ειναι που υπάρχει εδώ και 10 αιώνες και λιγότερο.
Μείξη Βίκινγκ και σλαβικων πληθυσμών είναι οι Ρώσοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”