!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας - Εισέπνευσε τοξικό αέριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Cecily Anne έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:48
Και σου εξηγώ ότι όλα αυτά μπορεί να είναι κάλλιστα γενετικό λαχείο.
Ακόμη κι έτσι, δύο είναι οι επιλογές: Η πρώτη είναι να πει κανείς "έτυχε, ασ' το, πάμε παρακάτω".

Η δεύτερη είναι να υπάρξει διερεύνηση για να πέσει φως. Ο λόγος είναι ότι εμπλέκεται και ένα ολόκληρο νοσοκομείο εκτός των άλλων, καθώς επίσης ότι ζούμε σε μία χώρα που δείχνει ευαισθησία στο θέμα των παιδιών, λόγω υπογεννητικότητας.

Θεωρώ φυσιολογική τη δεύτερη επιλογή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:01
EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:57
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:56

Οι γιατροί;
Δεν είναι τσιφλίκι τους το νοσοκομείο φίλε. Δεν ξέρω καν αν είναι νόμιμο αυτό και τι διαδικασίες απαιτούνται.
Τσιφλίκι τους δεν είναι, αλλά αν υποψιάζονται κακοποίηση δεν είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές;
Δεν ξέρω τι υποψιάζονταν. Μπορεί να ήθελαν να δουν πως ξεκινάει όλο αυτό. Αν έχει κάποιο trigger που δεν εμφανιζόταν όταν το εξέταζαν.
Ή μπορεί πολύ απλά να μην είχαν κανένα στοιχείο, για να καταγγείλουν. Δε νομίζω ότι κάποιος ρισκάρει, χωρίς να έχει στοιχεία. Μόνο το χέσιμο που θα φας από τους από πάνω, φτάνει για να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Με υποθέσεις και σενάρια πώς να καταγγείλουν;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Cecily Anne έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:04
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:01
EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:57

Τσιφλίκι τους δεν είναι, αλλά αν υποψιάζονται κακοποίηση δεν είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές;
Δεν ξέρω τι υποψιάζονταν. Μπορεί να ήθελαν να δουν πως ξεκινάει όλο αυτό. Αν έχει κάποιο trigger που δεν εμφανιζόταν όταν το εξέταζαν.
Ή μπορεί πολύ απλά να μην είχαν κανένα στοιχείο, για να καταγγείλουν. Δε νομίζω ότι κάποιος ρισκάρει, χωρίς να έχει στοιχεία. Μόνο το χέσιμο που θα φας από τους από πάνω, φτάνει για να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Με υποθέσεις και σενάρια πώς να καταγγείλουν;
Και μάλιστα με γονείς που έχουν ρίξει ήδη μια μήνυση για τον πρώτο θάνατο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Κατηγορηματική είναι η διάψευση της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας σε ό,τι αφορά το δημοσίευμα που υποστήριζε ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα εισέπνευσε τοξικό αέριο.

Με ανακοινωσή του, ο προιστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας
Νικόλαος Καρακούκης δηλώνει ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο protothema.gr με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
https://www.cnn.gr/ellada/story/302338/ ... koy-aerioy

Πολύ αμφιβάλλω αν το πρώτο θέμα εισπράξει κάποια ποινή για fake news. Αυτά είναι μόνο για τους εκάστοτε "Αρίστους".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice »

Cecily Anne έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:54 Ρε σοβαρά τώρα. Το πρώτο είναι θεωρητικά γενετικό ζήτημα, άστο.
Ποιο είναι το γενετικό ζήτημα; Σύμφωνα με όσα λέει εδώ:
Το πλέον συγκλονιστικό της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ότι βάσει των επίσημων εγγράφων του ίδιου του Νοσοκομείου το μικρό κορίτσι από την Πάτρα ήταν απολύτως υγιές λίγες ώρες προτού εκπνεύσει. Από το ενημερωτικό σημείωμα νοσηλείας του “Παίδων” προκύπτει ότι “καθόλη τη διάρκεια της σύντομης νοσηλείας στην κλινική μας, η ασθενής ήταν σε πολύ καλή γενική κατάσταση χωρίς συνωδά συμπτώματα…”.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Κάθε φορά που ακούω περιπτώσεις με θανάτους παιδιών από κακοποίηση ή σαν και την συγκεκριμένη που είναι αρκετά δύσκολη και που πλέον παίζει μπάλα το Ανθρωποκτονιών, με πιάνει παράνοια. Σαν μάνα, σαν άνθρωπο. Ακόμη βαστώ μικρο καλάθι. Πιστεύω ακράδαντα πως οι αρχές έχουν διελευκάνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό την υπόθεση και διαρρέουν στον τύπο, όσα θέλουν. Για να εκμαιεύσουν περισσότερες πληροφορίες, είτε απ'τα στόματα που ανοίγουν δειλά- δειλά, είτε από τυχόν στραβοπατήματα των εμπλεκομένων.
Μένει να δούμε. Το είπα και σε άλλο νήμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Πασιφάη έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:28 Κάθε φορά που ακούω περιπτώσεις με θανάτους παιδιών από κακοποίηση ή σαν και την συγκεκριμένη που είναι αρκετά δύσκολη και που πλέον παίζει μπάλα το Ανθρωποκτονιών, με πιάνει παράνοια. Σαν μάνα, σαν άνθρωπο. Ακόμη βαστώ μικρο καλάθι. Πιστεύω ακράδαντα πως οι αρχές έχουν διελευκάνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό την υπόθεση και διαρρέουν στον τύπο, όσα θέλουν. Για να εκμαιεύσουν περισσότερες πληροφορίες, είτε απ'τα στόματα που ανοίγουν δειλά- δειλά, είτε από τυχόν στραβοπατήματα των εμπλεκομένων.
Σκέψου πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση για πολύ κόσμο το να ανακοινωθεί χθες ψευδώς η συγκεκριμένη είδηση από το πρώτο ΨΕΜΑ (γιατί έτσι του αξίζει να λέγεται στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Ενα θα σου πω: Είχα μπει χθες στο επίσημο βίντεο της ψευδούς είδησης. Τα σχόλια από κάτω ήταν γεμάτα από σπαρακτικά λόγια όπως "Αχ, αγγελούδια μου" και γενικά μου μαύρισαν τη ψυχή καθώς τα διάβασα. Ο κόσμος ΤΣΙΡΙΖΕ στο άκουσμα της ψευδούς είδησης.

Τώρα το βίντεο έχει κατέβει.

Ηταν μεγάλη κουταμάρα να παίξει έτσι η εφημερίδα με τη συλλογική συνείδηση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

AlienWay έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:32
Πασιφάη έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:28 Κάθε φορά που ακούω περιπτώσεις με θανάτους παιδιών από κακοποίηση ή σαν και την συγκεκριμένη που είναι αρκετά δύσκολη και που πλέον παίζει μπάλα το Ανθρωποκτονιών, με πιάνει παράνοια. Σαν μάνα, σαν άνθρωπο. Ακόμη βαστώ μικρο καλάθι. Πιστεύω ακράδαντα πως οι αρχές έχουν διελευκάνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό την υπόθεση και διαρρέουν στον τύπο, όσα θέλουν. Για να εκμαιεύσουν περισσότερες πληροφορίες, είτε απ'τα στόματα που ανοίγουν δειλά- δειλά, είτε από τυχόν στραβοπατήματα των εμπλεκομένων.
Σκέψου πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση για πολύ κόσμο το να ανακοινωθεί χθες ψευδώς η συγκεκριμένη είδηση από το πρώτο ΨΕΜΑ (γιατί έτσι του αξίζει να λέγεται στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Ενα θα σου πω: Είχα μπει χθες στο επίσημο βίντεο της ψευδούς είδησης. Τα σχόλια από κάτω ήταν γεμάτα από σπαρακτικά λόγια όπως "Αχ, αγγελούδια μου" και γενικά μου μαύρισαν τη ψυχή καθώς τα διάβασα. Ο κόσμος ΤΣΙΡΙΖΕ στο άκουσμα της ψευδούς είδησης.

Όλα τα ειδησεογραφικά ψάχνουν την είδηση- βομβα σαν αποκλειστικότητα. Την δημοσιεύουν δίχως να έχουν ερευνήσει πρωτίστως την αξιοπιστία της απο χίλιες δυο μεριές. Κάπου εκεί, χάνεται η μπάλα. Διότι πλέον πάει περίπατο η ουσία, για μερικές χιλιάδες θεάσεις. Ας είμαστε προσεκτικοί και ας αφήσουμε ην Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Εγώ αυτό περιμένω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

NoMoreLice έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:21
Cecily Anne έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:54 Ρε σοβαρά τώρα. Το πρώτο είναι θεωρητικά γενετικό ζήτημα, άστο.
Ποιο είναι το γενετικό ζήτημα; Σύμφωνα με όσα λέει εδώ:
Το πλέον συγκλονιστικό της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ότι βάσει των επίσημων εγγράφων του ίδιου του Νοσοκομείου το μικρό κορίτσι από την Πάτρα ήταν απολύτως υγιές λίγες ώρες προτού εκπνεύσει. Από το ενημερωτικό σημείωμα νοσηλείας του “Παίδων” προκύπτει ότι “καθόλη τη διάρκεια της σύντομης νοσηλείας στην κλινική μας, η ασθενής ήταν σε πολύ καλή γενική κατάσταση χωρίς συνωδά συμπτώματα…”.
Aυτό με το βηματοδότη λες τώρα; Α όχι λες αυτό με τη λευκαιμία. Ναι, τώρα θα κάτσουμε να συζητήσουμε τη προδιάθεση της λευκαιμίας και των καρκίνων και πώς "δεν πεθαίνεις ξαφνικά" από λευκαιμία. Βαριέμαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Με αφορμή το ποστ, να πω πως εμένα δεν με πιάνει καμία παράνοια.
Δεν έχω την έπαρση να πιστεύω πως με 1.5 κιλό ζελέ που κουβαλάω στο κεφάλι μου , μπορώ να κατανοήσω το σύμπαν η έστω τα 7 δις των πρωτευόντων θηλαστικών που λέγονται άνθρωποι.
Δε μπορώ να κατανοήσω πως ο άλλος μπορεί να σκοτώσει το παιδί του, να βιάζει ένα 6χρονο, να δολοφονήσει μια γιαγιά...όπως δε μπορώ να κατανοήσω πως μπορεί να καυλώνει με πόδια η να του αρέσουν οι μπάμιες.

Θα πει κάποιος, όποιος τρώει μπάμιες κακό κάνει μόνο στον εαυτό του...μπορεί...σε κάθε περίπτωση όμως, η πολιτεία είναι αυτή που οφείλει να προστατεύσει κι αν μπορεί να σωφρονισει η να συνετισει κάποιον που οι ενορμήσεις η το μυαλό του τον οδηγούν σε αντικοινωνική συμπεριφορά η εγκλήματα.

Βλέπουμε κάθε φορά που προκύπτουν περιπτώσεις εγκλημάτων ,ειδικά σε παιδιά, να δίνεται ένα ρεσιτάλ ευαισθησίας και οργής, που ποικίλλει, φθάνοντας πολλές φορές σε ευφάνταστους τρόπους εκτέλεσης. Να του τηγανίσουν τα μάτια , να τον κόψουν χίλια κομμάτια...έστω να τον βιάσουν οι ισοβιτες μέχρι να ξερασει το γάλα που βυζαξε ...κι άλλα τέτοια.
Όσο πιο αγανακτισμένος τόσο καλύτερος άνθρωπος πάει μάλλον.

Εγώ ίσως να είμαι σκατανθρωπος τελικά, γιατί δεν αγανακτώ καθόλου. Πιστεύω πως δεν μπορώ να κρίνω με τη δική μου λογική ,ούτε με την δική μου ηθική όλους τους ανθρώπους και τα μυαλά τους. Απλά ομολογώ την αδυναμία μου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:43

Εγώ ίσως να είμαι σκατανθρωπος τελικά, γιατί δεν αγανακτώ καθόλου. Πιστεύω πως δεν μπορώ να κρίνω με τη δική μου λογική ,ούτε με την δική μου ηθική όλους τους ανθρώπους και τα μυαλά τους. Απλά ομολογώ την αδυναμία μου.
Το σύνδρομο Μιχάουνζεν είναι καταγεγραμμένο και παρέχει έναν "μπούσουλα" κατανόησης, αλλά σε αυτή την περίπτωση ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη διαχρονική παθογένεια του ελ σωφρονιστικού συστήματος, όπου ο "σωφρονισμός" (εντός εισαγωγικών) θεωρείται αντίδοτο για κάθε έγκλημα, ακόμη και για όσα έχουν αποκλειστικά ψυχιατρικά αίτια.

Δηλαδή στο ελ σωφρονιστικό σύστημα, θεωρείται ότι ένας σαλταρισμένος εγκέφαλος, διορθώνεται με εγκλεισμό σε φυλακή (!!!???). Είναι σαν να μοιράζουν καραμέλες για να θεραπεύσουν τη λευχαιμία. Επιστρατεύουν δηλαδή των "ανθρωπισμό" της θεωρίας του "σωφρονισμού", προκειμένου να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία υποδομών άλλου τύπου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ε καλά τώρα αυτά έχει το γιουτιουμπ και τα σόσιαλ, μετά από ένα σημείο απορώ, γιατί σας αγγίζουν. Είναι μέχρι να δεις κάνα βιντεάκι για το 18χρονο αγγελούδι που χάθηκε νωρίς από τροχαίο, ενώ έτρεχε με 250 πιωμένο κλπ. Από κλαψομουνίαση και πόνο και μοιρολόι είμαστε νούμερο 1 για τα μάτια του κόσμου. Άσε που ο κάθε ψυχοπαθής κάνει mirroring τον καημό του στον καημό του άλλου.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Cecily Anne έγραψε: 22 Φεβ 2022, 13:12

Ε καλά τώρα αυτά έχει το γιουτιουμπ και τα σόσιαλ, μετά από ένα σημείο απορώ, γιατί σας αγγίζουν. Είναι μέχρι να δεις κάνα βιντεάκι για το 18χρονο αγγελούδι που χάθηκε νωρίς από τροχαίο, ενώ έτρεχε με 250 πιωμένο κλπ. Από κλαψομουνίαση και πόνο και μοιρολόι είμαστε νούμερο 1 για τα μάτια του κόσμου. Άσε που ο κάθε ψυχοπαθής κάνει mirroring τον καημό του στον καημό του άλλου.
Μπορούν να αγγίξουν τους αρμόδιους για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, έτσι ώστε να μη διαλευκανθεί ποτέ.

Να πούνε δηλαδή ότι "ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για να δεχτεί την αλήθεια".

Εχει συμβεί ήδη σε παρόμοια υπόθεση των ΗΠΑ (JonBenét Ramsey) όπου το δικαστήριο την έκλεισε ως "αδιευκρίνιστη", ενώ εκ των υστέρων διέρρευσαν στη δημοσιότητα στοιχεία που ενοχοποιούσαν τη μητέρα. Ωστόσο, τον καιρό της δίκης, η μητέρα έπασχε από καλπάζουσα μορφή καρκίνου και δεν είχε ούτως ή άλλως πολλούς μήνες ζωής.

Λέγεται ότι ο λόγος που η υπόθεση θεωρείται ότι δεν έχει επιλυθεί μέχρι σήμερα, οφείλεται στις ενδεχόμενες αντιδράσεις της κοινής γνώμης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:43
Με αφορμή το ποστ, να πω πως εμένα δεν με πιάνει καμία παράνοια.
Δεν έχω την έπαρση να πιστεύω πως με 1.5 κιλό ζελέ που κουβαλάω στο κεφάλι μου , μπορώ να κατανοήσω το σύμπαν η έστω τα 7 δις των πρωτευόντων θηλαστικών που λέγονται άνθρωποι.
Δε μπορώ να κατανοήσω πως ο άλλος μπορεί να σκοτώσει το παιδί του, να βιάζει ένα 6χρονο, να δολοφονήσει μια γιαγιά...όπως δε μπορώ να κατανοήσω πως μπορεί να καυλώνει με πόδια η να του αρέσουν οι μπάμιες.

Θα πει κάποιος, όποιος τρώει μπάμιες κακό κάνει μόνο στον εαυτό του...μπορεί...σε κάθε περίπτωση όμως, η πολιτεία είναι αυτή που οφείλει να προστατεύσει κι αν μπορεί να σωφρονισει η να συνετισει κάποιον που οι ενορμήσεις η το μυαλό του τον οδηγούν σε αντικοινωνική συμπεριφορά η εγκλήματα.

Βλέπουμε κάθε φορά που προκύπτουν περιπτώσεις εγκλημάτων ,ειδικά σε παιδιά, να δίνεται ένα ρεσιτάλ ευαισθησίας και οργής, που ποικίλλει, φθάνοντας πολλές φορές σε ευφάνταστους τρόπους εκτέλεσης. Να του τηγανίσουν τα μάτια , να τον κόψουν χίλια κομμάτια...έστω να τον βιάσουν οι ισοβιτες μέχρι να ξερασει το γάλα που βυζαξε ...κι άλλα τέτοια.
Όσο πιο αγανακτισμένος τόσο καλύτερος άνθρωπος πάει μάλλον.

Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να αξιολογήσω τον δικό σου ζελέ, ούτε το αξιακό σου σύστημα. Και προφανώς αν θεωρείς σωστά τον εαυτό σου σκατάνθρωπο. Δεν με αφορά.
Εννοείται έχεις δει πολλά περισσότερα απ'το πόστο σου σε σχεση με μας. Σεβαστό.
Απλά σκέψου πως δεν είναι όλα γύρω σου, μόνον ότι εσύ βλέπεις. Σε δευτερο χρόνο.
Αφουγκράσου. Αν έχεις απωλέσει και την τελευταία ρανίδα ευαισθησίας σου, δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ επί παραδείγματι δεν μπορώ να έχω τη δική μου στον αντίποδα, βάσει της δικής σου ένστασης. Ποιός είσαι εσύ που θα την απαγορεύσεις;
Αν μπεις στη διαδικασια να γινεις και πανεπιστήμων στα βιώματα του καθενός απο μας, χαραμίζεσαι στο Ελλαδιστάν, να σε στείλουμε σε ανώτερα πεδία εκπαίδευσης. Άσε μας ρε φίλε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Αθλιότητα το δημοσίευμα για την Τζωρτζίνα, ισχυρίζεται ο πατέρας
Αναμένεται να κινηθούν νομικά
https://www.lifo.gr/now/greece/ypothesi ... ina-leei-o
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα