Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:33
Ποιος χέστηκε για το αέριο ; Εγώ νηστικός μένω αέριο δεν βάζω . Προς το παρών επιμένουμε στο πετρέλαιο και αν δεν είναι εφικτό θα βάλουμε πέλετ ή ξύλα . Όχι να μην γνωρίζω αν θα γίνει το σπίτι μου κομμάτια επειδή υπάρχει διαρροή . Ή κατά λάθος .
Μεγάλο μέρος της παραγωγής ρεύματος, εξαρτάται από το αέριο.
Δε χρειάζεται να το αναλύσεις παραπάνω. Δεν είναι μόνο για θέρμανση.
Ποιος χέστηκε για το αέριο ; Εγώ νηστικός μένω αέριο δεν βάζω . Προς το παρών επιμένουμε στο πετρέλαιο και αν δεν είναι εφικτό θα βάλουμε πέλετ ή ξύλα . Όχι να μην γνωρίζω αν θα γίνει το σπίτι μου κομμάτια επειδή υπάρχει διαρροή . Ή κατά λάθος .
Τα σπίτια γίνονται κομματάκια από αποθηκευμένο αέριο σε φιάλες.
Μεγάλο μέρος της παραγωγής ρεύματος, εξαρτάται από το αέριο.
Δε χρειάζεται να το αναλύσεις παραπάνω. Δεν είναι μόνο για θέρμανση.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
George_V έγραψε: 22 Φεβ 2022, 12:12
Παντως ακουσα οτι αν σκουρυνουν τα πράγματα εχουμε και συμφωνιες με την Αλγερια για προμηθεια φυσικου αεριου και απο εκει.
Δεν μπορείς να αναπληρώσεις το 40% (~60% για την Ελλάδα) του αερίου σου που προμηθεύεσαι από την Ρωσία.
Έρχεται πέος.
Τι να σου πω?
Αυτα ακουσα απο το ΚΥΣΕΑ.
Το ΚΥΣΕΑ έτσι και γίνει πόλεμος θα είναι το πρώτο που θα λιποτακτήσει σε ασφαλέστερες περιοχές. Μιλάμε για υψηλά αμειβόμενα πολιτικά βύσματα...
Μην περιμένεις να βγάλουν το φίδι από την τρύπα...
Εν τω μεταξύ τώρα βγήκε ο Υπονόμου, Οικονόμου, πώς τον λένε, κυβερνητικός εκπρόσωπος, και διέψευσε το Μπουμπούκο λέγοντας οτι τελικά προμηθευόμαστε αέριο και από τη Ρωσία. Εννοείται οτι τα ΑΡΔάκια του ΣΚΑΪ δεν είπαν τίποτα.
Παντως ακουσα οτι αν σκουρυνουν τα πράγματα εχουμε και συμφωνιες με την Αλγερια για προμηθεια φυσικου αεριου και απο εκει.
Δεν μπορείς να αναπληρώσεις το 40% (~60% για την Ελλάδα) του αερίου σου που προμηθεύεσαι από την Ρωσία.
Έρχεται πέος.
1,1 το υγραέριο κίνησης από 0,85 προ μηνός .Καλά θα πάει αυτό.
Έρχεται πέος.
1,1 το υγραέριο κίνησης από 0,85 προ μηνός .Καλά θα πάει αυτό.
nowhere έγραψε: 22 Φεβ 2022, 13:33
έχει αέριο η τουρκία?
Aπ' το Αζερμπαϊτζάν.
Αλλά ούτε κι αυτό που λέει ισχύει, γιατί ΟΝΤΩΣ προμηθευόμαστε ΚΑΙ από τη Ρωσία, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διαψεύδοντας τον παθολογικά ψεύτη, αλήτη και ηλίθιο Άδωνι.
nowhere έγραψε: 22 Φεβ 2022, 13:33
έχει αέριο η τουρκία?
Έχουν αέριο οι Αζέροι και οι Ρώσοι. Οι Τούρκοι θα κάνουν το μεσάζοντα γιατί ως ΝΑΤΟ και ΕΕ θα κάνουμε εμπάργκο στους Ρώσους. Βέβαια, και οι Τούρκοι είναι στο ΝΑΤΟ αλλά αυτοί δεν είναι μαλάκες...
Τα θέματα του ΝΑΤΟ και του Φυσικού Αερίου (Φ.Α.) είναι τα μεγάλα ζητήματα της τρέχουσας κρίσης στο Ουκρανικό και την ενέργεια. Η Ευρώπη, παρότι βαθιά εξαρτημένη κατά 40% από εισαγωγές Φ.Α. από Ρωσία, παρακολουθεί αδιάφορη την πτώση της δικής της παραγωγής από 24% πριν 5 χρόνια, στο 9% σήμερα. Μεγιστοποιείται η εξάρτηση της ΕΕ και από το υγροποιημένο αέριο LNG (ΗΠΑ, Κατάρ). Πλήρης αδιαφορία για τα πλούσια ελληνικά κοιτάσματα νότια της Κρήτης. Στην Ελλάδα το Φ.Α. έρχεται πλέον από τον Turk Stream, με ο,τι αυτό σημαίνει για την εξάρτηση της χώρας.