!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Έκανα μια μαλακία
με τους βαθμούς , i Kicked the numbers που λένε κι οι Αμερικανοί: αντί για 19 πληκτρολόγησα 16 κι έτρεχα μετά να το αλλάξω στο σύστημα ,να εκδώσω και να αποστείλω καινούργιο έλεγχο.
Να μαλάκα Στύγιε
Να μαλάκα Στύγιε
Αυτό το τρέμουλο στα πόδια και τα χέρια, ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί. Την άλλη βδομάδα πάω για εξετάσεις αίματος, ακτινογραφία κλπ κλπ. Να δω τι θα μου πει κι ο γιατρός. Κατά πάσα πιθανότητα είναι συμπτώματα της μετα- κόβιντ περιόδου. Αλλά μιας και κάνω απλά μια μαλακισμένη εικασία, ας περιμένω μιαν έγκυρη γνωμάτευση που θα μου δώσει κατευθύνσεις.
Πάντως ''καλά'' πάμε. Σήμερα είδα πως έπεσα κι άλλο. Έφτασα στα 12 κιλά μείον.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Έχεις όρεξη;Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:05 Αυτό το τρέμουλο στα πόδια και τα χέρια, ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί. Την άλλη βδομάδα πάω για εξετάσεις αίματος, ακτινογραφία κλπ κλπ. Να δω τι θα μου πει κι ο γιατρός. Κατά πάσα πιθανότητα είναι συμπτώματα της μετα- κόβιντ περιόδου. Αλλά μιας και κάνω απλά μια μαλακισμένη εικασία, ας περιμένω μιαν έγκυρη γνωμάτευση που θα μου δώσει κατευθύνσεις.
Παρατηρητής...
Κάποιες φορές πεινάω σαν λύκος και όταν κάθομαι και λέω ''ναι θα φάω τώρα, τι ωραία'', σκάω στις 2-3 μπουκιές. Άλλες φορές μου μυρίζει και μου γυρίζουν τ'αντερα. Δεν με βρίσκεις πουθενά. Ας πούμε τώρα πεινούσα. Έφτιαξα ένα τοστ. Έφαγα το μισό. Χέσε με. Για καμιά εργασία.ksk έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:15Έχεις όρεξη;Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:05 Αυτό το τρέμουλο στα πόδια και τα χέρια, ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί. Την άλλη βδομάδα πάω για εξετάσεις αίματος, ακτινογραφία κλπ κλπ. Να δω τι θα μου πει κι ο γιατρός. Κατά πάσα πιθανότητα είναι συμπτώματα της μετα- κόβιντ περιόδου. Αλλά μιας και κάνω απλά μια μαλακισμένη εικασία, ας περιμένω μιαν έγκυρη γνωμάτευση που θα μου δώσει κατευθύνσεις.
- ksk
Μήπως να τρως μικρά γεύματα;Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:19Κάποιες φορές πεινάω σαν λύκος και όταν κάθομαι και λέω ''ναι θα φάω τώρα, τι ωραία'', σκάω στις 2-3 μπουκιές. Άλλες φορές μου μυρίζει και μου γυρίζουν τ'αντερα. Δεν με βρίσκεις πουθενά. Ας πούμε τώρα πεινούσα. Έφτιαξα ένα τοστ. Έφαγα το μισό. Χέσε με. Για καμιά εργασία.ksk έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:15Έχεις όρεξη;Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:05 Αυτό το τρέμουλο στα πόδια και τα χέρια, ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί. Την άλλη βδομάδα πάω για εξετάσεις αίματος, ακτινογραφία κλπ κλπ. Να δω τι θα μου πει κι ο γιατρός. Κατά πάσα πιθανότητα είναι συμπτώματα της μετα- κόβιντ περιόδου. Αλλά μιας και κάνω απλά μια μαλακισμένη εικασία, ας περιμένω μιαν έγκυρη γνωμάτευση που θα μου δώσει κατευθύνσεις.
Πάντως ''καλά'' πάμε. Σήμερα είδα πως έπεσα κι άλλο. Έφτασα στα 12 κιλά μείον.![]()
Το μισό τωρα το τοστ και το υπόλοιπο λίγο αργότερα...έχει κλείσει το στομάχι σου
Ναι για τις εξετάσεις...ίσως χρειαστείς κάποια υποστηρικτική θεραπεία.
Έχεις αρκετή απώλεια κιλών και αυτό είναι φαύλος κύκλος σε σχέση με τις δυνάμεις σου...
Καληνυχτουδια και υπομονή.
Παρατηρητής...
Το ξέρω μωρ' μάνα μου καλή. Σ'ευχαριστώ για το νοιάξιμο. Καληνύχτα.ksk έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:25Μήπως να τρως μικρά γεύματα;Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:19Κάποιες φορές πεινάω σαν λύκος και όταν κάθομαι και λέω ''ναι θα φάω τώρα, τι ωραία'', σκάω στις 2-3 μπουκιές. Άλλες φορές μου μυρίζει και μου γυρίζουν τ'αντερα. Δεν με βρίσκεις πουθενά. Ας πούμε τώρα πεινούσα. Έφτιαξα ένα τοστ. Έφαγα το μισό. Χέσε με. Για καμιά εργασία.![]()
Το μισό τωρα το τοστ και το υπόλοιπο λίγο αργότερα...έχει κλείσει το στομάχι σου
Ναι για τις εξετάσεις...ίσως χρειαστείς κάποια υποστηρικτική θεραπεία.
Έχεις αρκετή απώλεια κιλών και αυτό είναι φαύλος κύκλος σε σχέση με τις δυνάμεις σου...
Καληνυχτουδια και υπομονή.![]()
Λογικά μετά-κοβιντ συμπτώματα είναι το τρεμουλο και σε σένα. Επίσης αφήνει μεγάλη αδυναμία, εξάντληση κτλ όπως και αρρυθμίες στην καρδιά. Να προσπαθείς να τρέφεσαι σωστά όσο μπορείς και βολτιτσες. Βοηθάει πολύ.Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:05 Αυτό το τρέμουλο στα πόδια και τα χέρια, ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί. Την άλλη βδομάδα πάω για εξετάσεις αίματος, ακτινογραφία κλπ κλπ. Να δω τι θα μου πει κι ο γιατρός. Κατά πάσα πιθανότητα είναι συμπτώματα της μετα- κόβιντ περιόδου. Αλλά μιας και κάνω απλά μια μαλακισμένη εικασία, ας περιμένω μιαν έγκυρη γνωμάτευση που θα μου δώσει κατευθύνσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάνω φιλότιμες προσπάθειες να φάω σωστά. Για βόλτες έξω, ούτε συζήτηση. Ίσως μέχρι το μπακάλικο που είναι πολύ κοντά και αυτό με αρκετό φόβο. Ιδωμεν.Naida έγραψε: 20 Φεβ 2022, 00:22Λογικά μετά-κοβιντ συμπτώματα είναι το τρεμουλο και σε σένα. Επίσης αφήνει μεγάλη αδυναμία, εξάντληση κτλ όπως και αρρυθμίες στην καρδιά. Να προσπαθείς να τρέφεσαι σωστά όσο μπορείς και βολτιτσες. Βοηθάει πολύ.Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:05 Αυτό το τρέμουλο στα πόδια και τα χέρια, ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί. Την άλλη βδομάδα πάω για εξετάσεις αίματος, ακτινογραφία κλπ κλπ. Να δω τι θα μου πει κι ο γιατρός. Κατά πάσα πιθανότητα είναι συμπτώματα της μετα- κόβιντ περιόδου. Αλλά μιας και κάνω απλά μια μαλακισμένη εικασία, ας περιμένω μιαν έγκυρη γνωμάτευση που θα μου δώσει κατευθύνσεις.
Να τρως λίγο λίγο πολλές φορές την μέρα, γιατί το χρειάζεσαι. Και βολτίτσες να κάνεις μικρές και με άλλον παρέα μη τυχόν και ζαλιστείς και τέτοια.Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2022, 11:43Κάνω φιλότιμες προσπάθειες να φάω σωστά. Για βόλτες έξω, ούτε συζήτηση. Ίσως μέχρι το μπακάλικο που είναι πολύ κοντά και αυτό με αρκετό φόβο. Ιδωμεν.Naida έγραψε: 20 Φεβ 2022, 00:22Λογικά μετά-κοβιντ συμπτώματα είναι το τρεμουλο και σε σένα. Επίσης αφήνει μεγάλη αδυναμία, εξάντληση κτλ όπως και αρρυθμίες στην καρδιά. Να προσπαθείς να τρέφεσαι σωστά όσο μπορείς και βολτιτσες. Βοηθάει πολύ.Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:05 Αυτό το τρέμουλο στα πόδια και τα χέρια, ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί. Την άλλη βδομάδα πάω για εξετάσεις αίματος, ακτινογραφία κλπ κλπ. Να δω τι θα μου πει κι ο γιατρός. Κατά πάσα πιθανότητα είναι συμπτώματα της μετα- κόβιντ περιόδου. Αλλά μιας και κάνω απλά μια μαλακισμένη εικασία, ας περιμένω μιαν έγκυρη γνωμάτευση που θα μου δώσει κατευθύνσεις.
Πάντως ''καλά'' πάμε. Σήμερα είδα πως έπεσα κι άλλο. Έφτασα στα 12 κιλά μείον.![]()
Να σε ρωτήσω κάτι; από ψυχολογία πως είσαι; εννοώ έχεις νεύρα, μελαγχολία κτλ; ή είσαι νορμάλ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κοίταξε να δεις. Από ψυχολογία είμαι πολύ καλά τώρα. Αν μ'έβλεπες στο νοσοκομείο, ήμουν σκατά. Σε φάση που είχα φάει σκάλωμα ότι μπορεί να με διασωληνώσουν και τέτοια κουλά. Που βάσει της καταστάσεώς μου δεν έπαιζε, ούτε ήμουν σε ΜΕΘ. Απλά ξέρεις..η μαλακία των άσχημων σκέψεων που σου βγαίνουν έντονα. Τεσπα.Naida έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:31Να τρως λίγο λίγο πολλές φορές την μέρα, γιατί το χρειάζεσαι. Και βολτίτσες να κάνεις μικρές και με άλλον παρέα μη τυχόν και ζαλιστείς και τέτοια.Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2022, 11:43Κάνω φιλότιμες προσπάθειες να φάω σωστά. Για βόλτες έξω, ούτε συζήτηση. Ίσως μέχρι το μπακάλικο που είναι πολύ κοντά και αυτό με αρκετό φόβο. Ιδωμεν.Naida έγραψε: 20 Φεβ 2022, 00:22
Λογικά μετά-κοβιντ συμπτώματα είναι το τρεμουλο και σε σένα. Επίσης αφήνει μεγάλη αδυναμία, εξάντληση κτλ όπως και αρρυθμίες στην καρδιά. Να προσπαθείς να τρέφεσαι σωστά όσο μπορείς και βολτιτσες. Βοηθάει πολύ.![]()
Να σε ρωτήσω κάτι; από ψυχολογία πως είσαι; εννοώ έχεις νεύρα, μελαγχολία κτλ; ή είσαι νορμάλ;
Πλέον είμαι πολύ καλά σε ψυχολογικό επίπεδο, μιας και πέρασαν τα δύσκολα.
Το προβλημά μου είναι πως επειδή είμαι πολύ ενεργός άνθωπος σε επίπεδο δραστηριοτήτων, τσαντίζομαι που πρέπει να με νταντεύουν. Αλλά το δέχομαι διότι δεν γίνεται αλλιώς. Άσε που μου δείχνουν την αγάπη τους τα 3 αγόρια μου.
Κατάλαβα. Είναι η όλη αίσθηση. Εντάξει λίγη υπομονή ακόμα και θα επανέλθεις φουλ δραστήρια. Απόλαυσε την φροντίδαΠασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2022, 14:20Κοίταξε να δεις. Από ψυχολογία είμαι πολύ καλά τώρα. Αν μ'έβλεπες στο νοσοκομείο, ήμουν σκατά. Σε φάση που είχα φάει σκάλωμα ότι μπορεί να με διασωληνώσουν και τέτοια κουλά. Που βάσει της καταστάσεώς μου δεν έπαιζε, ούτε ήμουν σε ΜΕΘ. Απλά ξέρεις..η μαλακία των άσχημων σκέψεων που σου βγαίνουν έντονα. Τεσπα.Naida έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:31Να τρως λίγο λίγο πολλές φορές την μέρα, γιατί το χρειάζεσαι. Και βολτίτσες να κάνεις μικρές και με άλλον παρέα μη τυχόν και ζαλιστείς και τέτοια.Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2022, 11:43
Κάνω φιλότιμες προσπάθειες να φάω σωστά. Για βόλτες έξω, ούτε συζήτηση. Ίσως μέχρι το μπακάλικο που είναι πολύ κοντά και αυτό με αρκετό φόβο. Ιδωμεν.![]()
Το προβλημά μου είναι πως επειδή είμαι πολύ ενεργός άνθωπος σε επίπεδο δραστηριοτήτων, τσαντίζομαι που πρέπει να με νταντεύουν. Αλλά το δέχομαι διότι δεν γίνεται αλλιώς. Άσε που μου δείχνουν την αγάπη τους τα 3 αγόρια μου.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μερσί λαβ.Naida έγραψε: 21 Φεβ 2022, 14:34Κατάλαβα. Είναι η όλη αίσθηση. Εντάξει λίγη υπομονή ακόμα και θα επανέλθεις φουλ δραστήρια. Απόλαυσε την φροντίδαΠασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2022, 14:20Κοίταξε να δεις. Από ψυχολογία είμαι πολύ καλά τώρα. Αν μ'έβλεπες στο νοσοκομείο, ήμουν σκατά. Σε φάση που είχα φάει σκάλωμα ότι μπορεί να με διασωληνώσουν και τέτοια κουλά. Που βάσει της καταστάσεώς μου δεν έπαιζε, ούτε ήμουν σε ΜΕΘ. Απλά ξέρεις..η μαλακία των άσχημων σκέψεων που σου βγαίνουν έντονα. Τεσπα.Naida έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:31
Να τρως λίγο λίγο πολλές φορές την μέρα, γιατί το χρειάζεσαι. Και βολτίτσες να κάνεις μικρές και με άλλον παρέα μη τυχόν και ζαλιστείς και τέτοια.
Το προβλημά μου είναι πως επειδή είμαι πολύ ενεργός άνθωπος σε επίπεδο δραστηριοτήτων, τσαντίζομαι που πρέπει να με νταντεύουν. Αλλά το δέχομαι διότι δεν γίνεται αλλιώς. Άσε που μου δείχνουν την αγάπη τους τα 3 αγόρια μου.![]()
![]()
Διψάω και βαριέμαι να σηκωθώ να βάλω νερό. Και είπα να πάρω λίγο νερό να το έχω αλλά το ξέχασα. Να τι χρησιμεύει ένας μπάτλερ γμτ. Θα φώναζα τώρα Ζορζ, φέρε μου νερό. Και θα μου έφερνε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
Υπάρχει πολύς πόνος και πολύ βία εκεί έξω...
Ο πλανήτης αυτός δεν έχει παγκόσμια μέρα χαράς ...
Ο πλανήτης αυτός δεν έχει παγκόσμια μέρα χαράς ...
Παρατηρητής...