!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αίγαγρος έγραψε: 21 Φεβ 2022, 21:59 Εν τώ μεταξύ λάβρος έναντι των Μπολσεβίκων ο τσάρος.
Ο Πούτιν ιδεολογικά πρόσκειται περισσότερο στον 19ο αιώνα και στην αυτοκρατορική Ρωσία των Τσάρων. Οι Μπολσεβίκοι διευλυσαν αυτό που θέλει τώρα αυτός να ξανά φτιάξει, έστω σε ένα βαθμό.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2022, 21:33
Nostalgia έγραψε: 21 Φεβ 2022, 21:06 https://www.rt.com/on-air/550164-putin- ... cognition/

Ακουστε ζωντανα
Θενκς :smt023
Eίναι η πραγματικότητα όπως και για τη Γιουγκοσλαβία.Οι κομμουνιστές τη διέλυσαν.
Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

Θέλω να τονίσω ότι, όπως και ο Μπιλ Κλίντον, κι εγώ ήμουν κατά της ένταξης της Ρωσίας στο ιμπεριαλιστικο στρατόπεδο.
So hab ich dich schon unbedingt
rednick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από rednick »

killzone έγραψε: 21 Φεβ 2022, 21:57
rednick έγραψε: 21 Φεβ 2022, 21:55
killzone έγραψε: 21 Φεβ 2022, 21:52 Απ'οτι εχω καταλαβει η αναγνωριση εγινε για να γινει καταπαυση ανταλλαγη πυρων με γνωμονα αν τυχων ξανα βομβαρδισουν οι Ουκρανοι τις Ρωσοφωνες περιοχες τοτε θα αναγκαστουν να μπουν πρασινα ανθρωπακια
μπορει να πατουν κουμπακια ,να ενεργοποιησουν S500 S1200κατι και τελειωνει το θεμα.
:lol: :lol:

αυτα ειναι αμυντικα συστηματα κ ειναι παντα ενεργοποιημενα μεσα στην ενδοχωρα 24/7
ενταξει βρε πατριωτη δεν ειμαι και στρατιωτικος αλλα μπορω να φανταστω οτι θα μπορουσε να ελενχει η Ρωσικη στρατιωτικη δυναμη μια τοσο μικρη περιοχη χωρις να στειλει στρατο.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αίγαγρος έγραψε: 21 Φεβ 2022, 21:59 https://twitter.com/ragipsoylu/status/1 ... 4RkEg&s=19

Εν τώ μεταξύ λάβρος έναντι των Μπολσεβίκων ο τσάρος.
Ο Πούτιν ιδεολογικά πρόσκειται περισσότερο στον 19ο αιώνα και στην αυτοκρατορική Ρωσία των Τσάρων. Οι Μπολσεβίκοι διευλυσαν αυτό που θέλει τώρα αυτός να ξανά φτιάξει, έστω σε ένα βαθμό.
Ο Крaсная армия πάντως δε νιώθει απ' αυτά, γι αυτόν Ρωσία = ΕΣΣΔ, τέλος. :003:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Αν ήμουν τρολ της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα απηύθυνα πρόσκληση στις δύο νέες χώρες για την ένταξη τους στην ΕΕ...

Από τη στιγμή που υπάρχουν χώρες όπως το Κόσοβο, το Βατικανό και το Λουξεμβούργο γιατί όχι...
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

killzone έγραψε: 21 Φεβ 2022, 21:52 Απ'οτι εχω καταλαβει η αναγνωριση εγινε για να γινει καταπαυση ανταλλαγη πυρων με γνωμονα αν τυχων ξανα βομβαρδισουν οι Ουκρανοι τις Ρωσοφωνες περιοχες τοτε θα αναγκαστουν να μπουν πρασινα ανθρωπακια
Αναμενουμε την αλλη πλευρα, κυβερνηση τσιρκο ζελενσκυ αλλα ειναι σιγουρο οτι θα υπαρξουν ενεργειες απο τον ουκρανικο στρατο

Θελει να κανει πεδιο μαχης την χωρα του μεταξυ Ρωσιας και Βρετανων - Πολωνων αλλιως θα συνομιλουσε νωριτερα με το Ρωσο :102:

https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/ ... 1369838592

https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/ ... 6853987334
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Ο Πούτιν στηρίζει την ρωσική ελίτ. Αλλά...

Ότι μαλακίες και να λέει για εσωτερική κατανάλωση κατά της ΕΣΣΔ, κατά βάθος γνωρίζει ότι θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια ακόμα για να ξεχάσουν οι σημερινοί Ρώσοι την ΕΣΣΔ. Άλλωστε οι τελευταίες εκλογές έβγαλαν το ΚΚΡΟ πανίσχυρο μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

πατησιωτης έγραψε: 21 Φεβ 2022, 22:02 Eίναι η πραγματικότητα όπως και για τη Γιουγκοσλαβία.Οι κομμουνιστές τη διέλυσαν.
Δεν ξέρω γιατί με κουώταρες εμένα, αλλά εγώ γελάω.
Οι κομμουνιστές ήταν αυτοί που κράτησαν αυτές τις χώρες ενωμένες. Δεν ήταν τυχαίο αυτό.
Ειδικά στη Γιουγκοσλαβία, μόνο η κομμουνιστική αδελφοσύνη των λαών και η κομμουνιστική τεχνοκρατική οργάνωση μπορούσε να βγάλει τον εθνικισμό εκτός πλάνου.

Αφήγημα είναι. Τώρα αν "φταίνε" οι Σοβιετικοί που χάρισαν Ρωσικά κομμάτια στην Ουκρανία, φταίνε μόνο με την έννοια ότι κάνουν τώρα τη ζωή του Πούτιν δύσκολη. Αλλά καμία υποχρεώση δεν είχαν να ετοιμάζουν καμια διάδοχη κατάσταση. Οι ΗΠΑ χαράσσουν τα σύνορα των πολιτειών τους με βάση το ενδεχόμενο νέου εμφυλίου; Αμφιβάλλω.
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

τωρα η επομενες εντασεις τις περιμενουμε Μ.Ανατολη
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

pikey25 έγραψε: 21 Φεβ 2022, 22:04
Αναμενουμε την αλλη πλευρα, κυβερνηση τσιρκο ζελενσκυ αλλα ειναι σιγουρο οτι θα υπαρξουν ενεργειες απο τον ουκρανικο στρατο

Θελει να κανει πεδιο μαχης την χωρα του μεταξυ Ρωσιας και Βρετανων - Πολωνων αλλιως θα συνομιλουσε νωριτερα με το Ρωσο :102:

https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/ ... 1369838592

https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/ ... 6853987334

Μορφή.

Ξεκίνησε ως ηγέτης που με την δυτική υποστήριξη θα εκδημοκρατήσει την Ουκρανία και κατέληξε με μισή χώρα απο οτι παρέλαβε να παρακαλά για βοήθεια.

Εάν δεν μπεί στο ΝΑΤΟ θέτει υποψηφιότητα για την πλησιέστερη γκιλοτίνα.
πατησιωτης

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2022, 22:03
Αίγαγρος έγραψε: 21 Φεβ 2022, 21:59 https://twitter.com/ragipsoylu/status/1 ... 4RkEg&s=19

Εν τώ μεταξύ λάβρος έναντι των Μπολσεβίκων ο τσάρος.
Ο Крaсная армия πάντως δε νιώθει απ' αυτά, γι αυτόν Ρωσία = ΕΣΣΔ, τέλος. :003:
Και αυτός που τα γράφει αυτά,ο Σοιλού δηλαδή ευνοημένος είναι,δηλαδή η Τουρκία είναι.Όλοι οι παραδοσιακοί εχθροί της Ρωσίας έκαναν πάρτυ με τον Λένιν και τώρα οι επίγονοί τους φωνάζουν κατά του κομμουνισμού.
Θα είχε η Τουρκία χωρίς μπολσεβίκους τα σύνορα που έχει με την Αρμενία ή τον Πόντο;άσε που είναι πολύ αμφίβολο αν θα υπήρχε η σημερινή Τουρκία εάν η ρωσική αυτοκρατορία ήταν ως το τέλος με τους νικητές του παγκόσμιου πολέμου.
Αλλά μετά την απομάκρυνση εκ του (εθνικού) ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.Και για κάποιους Σέρβους μπορεί να είναι πατρίδα τους η τιτοική Γιουγκοσλαβία,είναι όμως υποχρεωμένοι να ζουν στη Μικρή Σερβία που ο Τίτο έφτιαξε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

πατησιωτης έγραψε: 21 Φεβ 2022, 22:17 στη Μικρή Σερβία που ο Τίτο έφτιαξε.
Εικόνα
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

likosmokeses έγραψε: 21 Φεβ 2022, 21:42 Έπος!

Μόλις παρακολουθήσαμε live αλλαγή συνόρων στην Ευρώπη.
Το θετικό είναι οτι δεν προηγήθηκαν νατοϊκοί βομβαρδισμοί.
Ακριβως, ηδη αρχισαν να λενε οτι δεν εγινε και τιποτα :lol:

https://twitter.com/Liveuamap/status/14 ... 9782121476
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
πατησιωτης

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2022, 22:11 Δεν ξέρω γιατί με κουώταρες εμένα, αλλά εγώ γελάω.
Οι κομμουνιστές ήταν αυτοί που κράτησαν αυτές τις χώρες ενωμένες. Δεν ήταν τυχαίο αυτό.
Ειδικά στη Γιουγκοσλαβία, μόνο η κομμουνιστική αδελφοσύνη των λαών και η κομμουνιστική τεχνοκρατική οργάνωση μπορούσε να βγάλει τον εθνικισμό εκτός πλάνου.
Εκείνοι που γελάνε καλύτερα είναι οι Κροάτες και λοιποί που έπιασαν τους Σέρβους κορόιδα και υπάρχουν ακόμη Σέρβοι που δεν το παραδέχονται.
Από την ένωση αυτή κάποιοι εισέπραξαν και κάποιοι την πλήρωσαν.Το ποιοί σε κάθε περίπτωση μπορείς να το δεις από το χάρτη,πριν και μετά.
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

pikey25 έγραψε: 21 Φεβ 2022, 22:20
likosmokeses έγραψε: 21 Φεβ 2022, 21:42 Έπος!

Μόλις παρακολουθήσαμε live αλλαγή συνόρων στην Ευρώπη.
Το θετικό είναι οτι δεν προηγήθηκαν νατοϊκοί βομβαρδισμοί.
Ακριβως, ηδη αρχισαν να λενε οτι δεν εγινε και τιποτα :lol:

https://twitter.com/Liveuamap/status/14 ... 9782121476
Όχι σταγόνα αίμα, ούτε σταγόνα ιδρώτα δεν πρόκειται να χύσουν οι δυτικοί για την Ουκρανία.

Ζελένσκι κορόϊδο....
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”