Το ξέρω. Άλλαξε ο νόμος που απαγόρευε να είσαι μέτοχος σε 2 ΠΑΕ με ποινή τον υποβιβασμό αμφότερων των ΠΑΕ. Αναδρομικά, μόλις ο κ. Ιβάν κατέβασε στρατό. Με τροπολογία σε νομοσχέδιο για το επίδομα γέννησης.under έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:17Κανενας νομος για τους συνδεσμους δεν αλλαξε μετα απο κατεβασμα τους στο δρομο.foscilis έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:01Και ξαναλέω, τελευταία φορά που οι αλήτες αυτοί κατέβηκαν σαν ιδιωτικός στρατός στο δρόμο απαιτώντας αλλαγή του νόμου (τον οποίον είχε παραβιάσει το κεφάλι) ή σύνορα στα Τέμπη, η κυβέρνηση άλλαξε το νόμο. Ήταν 1-2 εβδομάδες πριν τον Covid.EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Φεβ 2022, 12:59
Στ αρχιδια μας οι σύνδεσμοι, το θέμα δεν είναι τα νόμιμα κλαμπς να γίνουν παράνομα, αλλά να πάνε σε κέντρα αναμορφωσης οι αλήτες και στη φυλακή τα κεφάλια που λυμαίνονται τους χώρους αυτούς
Ούτε μία στο δισεκατομμύριο να αλλάξει κάτι. Και ο λόγος δεν είναι οι παρακμιακοί που μαχαιρώνουν, αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες "απλοί φίλαθλοι" που ψηφίζουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταφόπλακα στους συνδέσμους;
Re: Ταφόπλακα στους συνδέσμους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 21 Φεβ 2022, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλα φρου φρου και αρωματα χωρις κανενα νοημα. Το θεμα ειναι να πηγαινουν για χρονια φυλακη οι βρωμιαρηδες που σπανε, καινε, δερνουν και μαχαιρωνουν χωρις κανενα νομικο παραθυρακι.
Και κατι γι'αυτη την σαχλαμαρα του ιδιωνυμου..
Δεν διαφωνω οτι οποιος καταστρεφει την περιουσια του αλλου, μαχαιρωνει κλπ πρεπει να πηγαινει μεσα χωρις αναστολη. Ομως για ποιον λογο τοτε το ιδιωνυμο? Γιατι πρεπει να αντιμετωπιστουν διαφορετικα πχ οι αληταραδες που καινε αμαξια αναλογα με το αν ειναι οπαδοι ή οχι? οποιος μπορεί, ας μου το εξηγησει.
Και κατι γι'αυτη την σαχλαμαρα του ιδιωνυμου..
Δεν διαφωνω οτι οποιος καταστρεφει την περιουσια του αλλου, μαχαιρωνει κλπ πρεπει να πηγαινει μεσα χωρις αναστολη. Ομως για ποιον λογο τοτε το ιδιωνυμο? Γιατι πρεπει να αντιμετωπιστουν διαφορετικα πχ οι αληταραδες που καινε αμαξια αναλογα με το αν ειναι οπαδοι ή οχι? οποιος μπορεί, ας μου το εξηγησει.
Τα μέτρα αυτά που δεν έχουν κανένα οικονομικό , και κανένα πολιτικό κόστος. Αυτοί που θέλουν να κλείσουν οι σύνδεσμοι είναι πολλαπλάσιοι από αυτούς που θέλουν να μείνουν ως έχουν.
Το θέμα είναι η μαφία που βρίσκεται πίσω από τους συνδέσμους και η επιρροή που ασκει. Να δούμε αν η κυβέρνηση θα τολμήσει να τα βάλει μαζί τους.
Το θέμα είναι η μαφία που βρίσκεται πίσω από τους συνδέσμους και η επιρροή που ασκει. Να δούμε αν η κυβέρνηση θα τολμήσει να τα βάλει μαζί τους.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Προφανώς είναι καλό αλλά ήδη προκύπτουν απορίες σχετικά με την αντιμετώπιση άλλων κακοποιών.
Μαλλον δεν αλλαξε επειδη φοβουνται τον "στρατο" του Ρωσου.Εικαζω οτι θελησαν να του στειλουν ενα μηνυμα οτι δεν θελουν πολεμο.Ο Ρωσος ομως θελει και το αποδεικνυει μεσα απο τη λειτουργια των καναλιων και των sites του.Και εννοειται οτι οι σχεσεις παραμενουν κακιστες.foscilis έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:31 Το ξέρω. Άλλαξε ο νόμος που απαγόρευε να είσαι μέτοχος σε 2 ΠΑΕ με ποινή τον υποβιβασμό αμφότερων των ΠΑΕ. Αναδρομικά, μόλις ο κ. Ιβάν κατέβασε στρατό.
Ο "στρατος" ειδικα του Ρωσου -τα ελεγα και τοτε- ειναι δεν ειναι χιλιοι μαλακες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ποιός να το φανταζόταν οτι ο Μητσοτάκης θα φοβόταν να συγκρουστεί με τα συμφέροντα?under έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:41Μαλλον δεν αλλαξε επειδη φοβουνται τον "στρατο" του Ρωσου.Εικαζω οτι θελησαν να του στειλουν ενα μηνυμα οτι δεν θελουν πολεμο.Ο Ρωσος ομως θελει και το αποδεικνυει μεσα απο τη λειτουργια των καναλιων και των sites του.Και εννοειται οτι οι σχεσεις παραμενουν κακιστες.foscilis έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:31 Το ξέρω. Άλλαξε ο νόμος που απαγόρευε να είσαι μέτοχος σε 2 ΠΑΕ με ποινή τον υποβιβασμό αμφότερων των ΠΑΕ. Αναδρομικά, μόλις ο κ. Ιβάν κατέβασε στρατό.
Ο "στρατος" ειδικα του Ρωσου -τα ελεγα και τοτε- ειναι δεν ειναι χιλιοι μαλακες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Λες για τότε που οι Ευρωπαίοι είπαν στους Αυγενάκηδες και στις Μαρουπες τι μαλακίες λέτε ρε;foscilis έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:31Το ξέρω. Άλλαξε ο νόμος που απαγόρευε να είσαι μέτοχος σε 2 ΠΑΕ με ποινή τον υποβιβασμό αμφότερων των ΠΑΕ. Αναδρομικά, μόλις ο κ. Ιβάν κατέβασε στρατό. Με τροπολογία σε νομοσχέδιο για το επίδομα γέννησης.under έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:17Κανενας νομος για τους συνδεσμους δεν αλλαξε μετα απο κατεβασμα τους στο δρομο.foscilis έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:01
Και ξαναλέω, τελευταία φορά που οι αλήτες αυτοί κατέβηκαν σαν ιδιωτικός στρατός στο δρόμο απαιτώντας αλλαγή του νόμου (τον οποίον είχε παραβιάσει το κεφάλι) ή σύνορα στα Τέμπη, η κυβέρνηση άλλαξε το νόμο. Ήταν 1-2 εβδομάδες πριν τον Covid.
Ούτε μία στο δισεκατομμύριο να αλλάξει κάτι. Και ο λόγος δεν είναι οι παρακμιακοί που μαχαιρώνουν, αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες "απλοί φίλαθλοι" που ψηφίζουν.
αααχ, ο Κούλης σε παρολίγον πόλεμο με τα μεγάλα συμφέρονταunder έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:41Μαλλον δεν αλλαξε επειδη φοβουνται τον "στρατο" του Ρωσου.Εικαζω οτι θελησαν να του στειλουν ενα μηνυμα οτι δεν θελουν πολεμο.Ο Ρωσος ομως θελει και το αποδεικνυει μεσα απο τη λειτουργια των καναλιων και των sites του.Και εννοειται οτι οι σχεσεις παραμενουν κακιστες.foscilis έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:31 Το ξέρω. Άλλαξε ο νόμος που απαγόρευε να είσαι μέτοχος σε 2 ΠΑΕ με ποινή τον υποβιβασμό αμφότερων των ΠΑΕ. Αναδρομικά, μόλις ο κ. Ιβάν κατέβασε στρατό.
τι γλυκό!!!
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
δηλαδή μέχρι 31/07 δεν θα υπάρχει Θ. 7; και ποιος θα βγάζει ανακοινώσεις;
και από 01/08 ποιοι θα στήνονται απόξω στο γήπεδο να τσεκέρνουν ότι στο πέταλο θα μπαίνουν αποκλειστικά διαρκείας; τίποτε SWAT;
την μπουχέσα την ρώτησαν;
κλασικές δεξιές παπαρομαλακίες
και από 01/08 ποιοι θα στήνονται απόξω στο γήπεδο να τσεκέρνουν ότι στο πέταλο θα μπαίνουν αποκλειστικά διαρκείας; τίποτε SWAT;
την μπουχέσα την ρώτησαν;
κλασικές δεξιές παπαρομαλακίες
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Πρέπει να είναι ο δέκατος αθλητικός νόμος που ήρθε να βάλει τέλος στην αθλητική βία, που θυμάμαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αν εφαρμοστει, εννοείται στηρίζω μέχρι κεραιας. Αλλά επειδη έχω τριανταρισει και έχω μια ελάχιστη εμπειρία σε κοινωνικά θέματα, δεν νομίζω ότι η κυβερνήσει είναι τόση αρχιδατη ώστε να το πάει μέχρι τελους
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ήδη ο βλαξ ο under έχει αρχίζει να το χρωματιζει όσο δεν παει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gewponos90 την 21 Φεβ 2022, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
θυμίζει σε αρκετές περιπτώσεις τον νόμο ορφανού που ακόμα και οι δικοί του τον πήραν πίσω, ειδικό ποινικό αδίκημα αν είναι ο άλλος κουκουλωμένος διάβασα σε ένα σαιτ, οι κουκουλωμένοι μπάτσοι που απειλούσανε και παρενοχλούσαν πολίτες στα πάρκα κατα την διάρκεια της υγειονομικής παραφροσύνης του παράφρονα κούλη στο απυρόβλητο και είναι αδίκημα για κάποιον που απλά κουκουλώθηκε στο γήπεδοouga έγραψε: 21 Φεβ 2022, 13:08 Δεν είμαι και κάνας συνταγματολόγος ,αλλα μερικά μέτρα δε τα λες και δημοκρατικά,με μια πρώτη ανάγνωση.
Εννοώ θα τα πολεμήσουν.
Παπαριες ειναι τα μετρα απο την στιγμη που αφηνεις τον ελεγχο στις ομαδες
Εδω και χρονια τα εισητηρια ειναι ονομαστικα με αμκα κλπ
Αλλα δεν ισχυει σου δινουνε με οτι ονομα να ειναι και χωρις ελεγχο
Οπως και ο γελοιος ελεγχος που κανανε υποτιθεται για τους "εμβολιασμενους" στα γηπεδα και οταν πιασανε τους χουλιγκαν που ειχανε μπουκαρει στο παοκ Αρης οι μισοι ειχαν μπει χωρις
Ποιος θα ελεγχει πχ οτι θα μπαινουνε μονο με διαρκειας οι οργανωμενοι ο σεκιουριτας που θα φοβαται μην τον σαπακιασουνε?
Εδω και χρονια τα εισητηρια ειναι ονομαστικα με αμκα κλπ
Αλλα δεν ισχυει σου δινουνε με οτι ονομα να ειναι και χωρις ελεγχο
Οπως και ο γελοιος ελεγχος που κανανε υποτιθεται για τους "εμβολιασμενους" στα γηπεδα και οταν πιασανε τους χουλιγκαν που ειχανε μπουκαρει στο παοκ Αρης οι μισοι ειχαν μπει χωρις
Ποιος θα ελεγχει πχ οτι θα μπαινουνε μονο με διαρκειας οι οργανωμενοι ο σεκιουριτας που θα φοβαται μην τον σαπακιασουνε?
ααα μην το λες αυτόGewponos90 έγραψε: 21 Φεβ 2022, 17:57 Αν εφαρμοστει, εννοείται στηρίζω μέχρι κεραιας. Αλλά επειδη έχω τριανταρισει και έχω μια ελάχιστη εμπειρία σε κοινωνικά θέματα, δεν νομίζω ότι η κυβερνήση είναι τόση αρχιδατη ώστε να το πάει μέχρι τελους
όταν φάγαν τον Κατσούλη στην Κρήτη σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, η Μικρή Λουλού έτρεχε να γλυτώσει ο Ηρόδοτος το -10, εκεί να δεις (μικρο)πολιτική βούληση
Σκότωσαν το παιδί μου και ο Αυγενάκης πήγε στην ΕΠΟ υπέρ του Ηροδότου
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi