omg kai 3 lol έγραψε: 14 Σεπ 2018, 12:41
πατησιωτης και καμερον εδω κι εναν χρονο προεβλεπαν οτι η πτωση και η ταφοπλακα του συριζα θα συντελεστει με τη νεα περικοπη συνταξεων αρχες του 2019
Μολονότι σου έχω απαντήσει αρκετές φορές, ξαναγράφεις το ίδιο ψέμα.
Αυτό που εγώ έχω πολλάκις αναφέρει είναι ότι ο σύριζα λογικά θα χάσει με μια διαφορά 3-5 μονάδων και μόνο στην περίπτωση που έκοβε τις συντάξεις θα πήγαινε η διαφορά πιο πάνω. Δεν έγραψα ποτέ ότι θεωρώ δεδομένη την περικοπή, το αντίθετο.
Επίσης, επειδή ως συνήθως είσαι εντελώς εκτός πραγματικότητας, είναι προφανές ότι αν ματαιωθεί η περικοπή δεν υπάρχει περίπτωση να την επαναφέρει η οποιαδήποτε επόμενη κυβέρνηση. Όλα αυτά μέχρι το 2021, βαριά 2022 που θα υπάρχει το μαξιλάρι των 25 δις. Μετά, έτσι που το μεθοδεύει ο νταουλιέρης για καθαρά πρόσκαιρο πολιτικό/κομματικό όφελος, όποιος και όποιοι κυβερνούν θα συρθούν σε νέα προγράμματα στήριξης από τους δανειστές (να δούμε ποιοι θα τα δώσουν...) γιατί έξοδος στις αγορές δεν.
Το χειρότερο που είπε ο απερίγραπτος στη ΔΕΘ και μάλιστα πέρασε ασχολίαστο, ήταν ακριβώς αυτό, ότι δεν μας ενοχλούν οι αποδόσεις των spread γιατί δεν έχουμε άμεση ανάγκη δανεισμού! Ακριβώς τα ίδια δηλαδή που έλεγε ο Παπακωνσταντίνου το 2010 και η συνέχεια είναι γνωστή.