!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νίκας ... κατά βαρβάρων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Νίκας ... κατά βαρβάρων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ξεχωρίζοντας μερικές λέξεις από το σημερινό απολυτίκιο αδελφοί μου, οι σκέψεις μου είναι ελπιδοφόρες, ο Θεός μπορεί να μας σώσει ακόμα και από τους λάθρο, αλλά χρειάζεται υπομονή, να αντέχουμε να σηκώνουμε τον σταυρό.

Βεβαίως πολιτιστικώς και πολλοί από ημάς τους Ελ μπορούμε να θεωρηθούμε βάρβαροι οπότε : νίκας κατά σκυλάδων ! ( και να γυρίσει ο Κουρκούας μετανιωμένος)

Χρόνια πολλά. Σώσον Κύριε τους Ελ !

Ο Νέας Πχωρουμίας & Βόθρουμ Μπίστιος.

:vp20:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
bluerose

Re: Νίκας ... κατά βαρβάρων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Εγω δεν ακουσα τιποτε, γυαλιζα τα φλυτζανακια του καφε για το Δεσπότη
4 ωρες. Γιατι αν δε τα γυαλιζα θα επιανα σκούπα. Λαθος ατομο διαλέξανε για δουλειες, αλλα τη γλυτωσα:P
Tην άλλη φορα θα πιασω τις εικονες, αλλα εχει παρει τη θέση μια άλλη.Τις καλύτερες τις πιάνουν αμέσως. Εκανα το σταυρό μου όταν είδα μια να καθαριζει τις τουαλέτες, φοβηθηκα μη με βαλουν να κάνω αυτό. Τα φλυτζανακια με εσωσαν, εσπερινο δεν ακουσα παντος, μονο τη βροντερη φωνη του Δεσποτη, νικας τοις βασιλεύσι

Αντε και εις ανώτερα, προσεχε μονο γιατι εχει αγγαρείες. Παιξτο ψάλτης.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Στο πνεύμα του νήματος.

Την ευχή μου, ευλογημένη να είσαι.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Πηρες αδεια να διδεις ευλογια;:PPP

Επ μη παρασυρεσε, πιστευε και κατσε εκει που εισαι είναι βαρια η καλογερική
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”