Εγώ είμαι δημοκράτης. Για αυτό και είμαι ενάντια στους νεοναζί εγκληματίες.Sid Vicious έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:29Θεωρω πως εισαι αντιδημοκρατης, αυτο διαφαινεται. Καμια σχεση με δημοκρατη ανθρωπο δεν εχεις και μαλιστα ενδομυχα αν θα μπορουσες δεν θα αφηνες να ψηφιζουν οσοι δεν συμφωνουν μαζι σου.Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:23Είμαι αλλεργικός στις νεοναζί εγκληματικές οργανώσεις.Sid Vicious έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:22
Ευρωβουλευτης εκλεγμενος απο τον Ελληνικο λαο βασικα. Εισαι αλλεργικος στην δημοκρατια ε;
Οπως και όλοι οι δημοκράτες, γι αυτό και ηλιθιότητες αυτά που έλεγε ο λαγός ότι θα δικαιωθεί από την .... Ευρωβουλή και το ευρωπαϊκό δικαστήριο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Λαγός ξεκινάει απεργία πείνας. Όλοι στους δρόμους "Γεννήθηκα Χρυσή Αυγή"
- Philip Mortimer
Re: Ο Λαγός ξεκινάει απεργία πείνας. Όλοι στους δρόμους "Γεννήθηκα Χρυσή Αυγή"
- Golden Age
Σε παραπέμπω σε αυτά που έλεγαν για τον Λευκορώσο δημοσιογράφο σε ιδεολογικό επίπεδο.Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:29Το τι έλεγαν στη Λευκορωσία δεν έχει καμία σχέση. Το ότι ο Πούτιν πχ μπορεί να λέει τρομοκράτη κάποιον φιλελεύθερο αντιπολιτευόμενο δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήνουμε ελεύθερους τους ISIS ή τους νεοναζί εγκληματίες.Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:28Θέλεις να θυμηθούμε τί έλεγαν για έναν Λευκορώσο δημοσιογράφο, για "σχέσεις με Ουκρανούς νεοναζί" κλπ;Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:26
Ε καλά εσύ μπορείς να κάνεις τελείως άσχετες συγκρίσεις, αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα.
- Sid Vicious
Οχι δεν εισαι.Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:30Εγώ είμαι δημοκράτης. Για αυτό και είμαι ενάντια στους νεοναζί εγκληματίες.Sid Vicious έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:29Θεωρω πως εισαι αντιδημοκρατης, αυτο διαφαινεται. Καμια σχεση με δημοκρατη ανθρωπο δεν εχεις και μαλιστα ενδομυχα αν θα μπορουσες δεν θα αφηνες να ψηφιζουν οσοι δεν συμφωνουν μαζι σου.Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:23
Είμαι αλλεργικός στις νεοναζί εγκληματικές οργανώσεις.
Οπως και όλοι οι δημοκράτες, γι αυτό και ηλιθιότητες αυτά που έλεγε ο λαγός ότι θα δικαιωθεί από την .... Ευρωβουλή και το ευρωπαϊκό δικαστήριο.
Δημοκρατης ειμαι εγω.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Philip Mortimer
Και τι σχέση έχει το τι βλακεία ελεγε ο Λουκασένκο;Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:32Σε παραπέμπω σε αυτά που έλεγαν για τον Λευκορώσο δημοσιογράφο σε ιδεολογικό επίπεδο.Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:29Το τι έλεγαν στη Λευκορωσία δεν έχει καμία σχέση. Το ότι ο Πούτιν πχ μπορεί να λέει τρομοκράτη κάποιον φιλελεύθερο αντιπολιτευόμενο δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήνουμε ελεύθερους τους ISIS ή τους νεοναζί εγκληματίες.Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:28
Θέλεις να θυμηθούμε τί έλεγαν για έναν Λευκορώσο δημοσιογράφο, για "σχέσεις με Ουκρανούς νεοναζί" κλπ;
- Philip Mortimer
Απόσο βλέπω στο τοπικ υπερασπίζεσαι τους νεοναζί εγκληματίες, συνεπώς προφανώς και δεν είσαι δημοκρατης. Δημοκράτης είμαι εγώ που είμαι εναντίον τους.Sid Vicious έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:33Οχι δεν εισαι.Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:30Εγώ είμαι δημοκράτης. Για αυτό και είμαι ενάντια στους νεοναζί εγκληματίες.Sid Vicious έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:29
Θεωρω πως εισαι αντιδημοκρατης, αυτο διαφαινεται. Καμια σχεση με δημοκρατη ανθρωπο δεν εχεις και μαλιστα ενδομυχα αν θα μπορουσες δεν θα αφηνες να ψηφιζουν οσοι δεν συμφωνουν μαζι σου.
Δημοκρατης ειμαι εγω.
- Golden Age
Η παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων δηλαδή δεν είναι κατακριτέα αυτή καθαυτή και εξαρτάται απο το ποιος την κάνει;Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:34Και τι σχέση έχει το τι βλακεία ελεγε ο Λουκασένκο;Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:32Σε παραπέμπω σε αυτά που έλεγαν για τον Λευκορώσο δημοσιογράφο σε ιδεολογικό επίπεδο.Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:29
Το τι έλεγαν στη Λευκορωσία δεν έχει καμία σχέση. Το ότι ο Πούτιν πχ μπορεί να λέει τρομοκράτη κάποιον φιλελεύθερο αντιπολιτευόμενο δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήνουμε ελεύθερους τους ISIS ή τους νεοναζί εγκληματίες.
- Philip Mortimer
Μα δεν παραβιάστηκαν τίποτα θεμελιώδη δικαιώματα.Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:38Η παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων δηλαδή δεν είναι κατακριτέα αυτή καθαυτή και εξαρτάται απο το ποιος την κάνει;Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:34Και τι σχέση έχει το τι βλακεία ελεγε ο Λουκασένκο;Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:32
Σε παραπέμπω σε αυτά που έλεγαν για τον Λευκορώσο δημοσιογράφο σε ιδεολογικό επίπεδο.
- Sid Vicious
Ναι δημοκρατης απο τα lidl εισαι.Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:34Απόσο βλέπω στο τοπικ υπερασπίζεσαι τους νεοναζί εγκληματίες, συνεπώς προφανώς και δεν είσαι δημοκρατης. Δημοκράτης είμαι εγώ που είμαι εναντίον τους.Sid Vicious έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:33Οχι δεν εισαι.Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:30
Εγώ είμαι δημοκράτης. Για αυτό και είμαι ενάντια στους νεοναζί εγκληματίες.
Δημοκρατης ειμαι εγω.
Η Δημοκρατια δεν οριζεται ετσι, καμια σχεση δεν εχεις, ουτε κατανοεις καν τι σημαινει Δημοκρατια.
- Philip Mortimer
Μια χαρά κατανοώ τι σημαίνει δημοκρατία. Και δημοκρατία δε σημαίνει ασυδοσία όπως θα εύχονταν οι διάφοροι νεοναζί εγκληματίες, αυθεντικοί ολοκληρωτιστες κλπ.Sid Vicious έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:41Ναι δημοκρατης απο τα lidl εισαι.Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:34Απόσο βλέπω στο τοπικ υπερασπίζεσαι τους νεοναζί εγκληματίες, συνεπώς προφανώς και δεν είσαι δημοκρατης. Δημοκράτης είμαι εγώ που είμαι εναντίον τους.
Η Δημοκρατια δεν οριζεται ετσι, καμια σχεση δεν εχεις, ουτε κατανοεις καν τι σημαινει Δημοκρατια.
- Sid Vicious
Ναι ναι φαινεται πως κατανοεις τι ειναι
Ο μονος ολοκληρωτιστης εδω εσυ εισαι.
Ο μονος ολοκληρωτιστης εδω εσυ εισαι.
- Golden Age
Η επι 1,5 χρόνο κράτηση ενός εκλεγμένου ευρωβουλευτή και πλήθους άλλων ατόμων χωρίς καθαρογραμένη δικαστική απόφαση τί είναι; Το κράτος δεν έχει παρουσιάσει ακόμη τη δικαστική απόφαση, το λόγο για την οποίο τους κρατά στη φυλακή.Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:39Μα δεν παραβιάστηκαν τίποτα θεμελιώδη δικαιώματα.Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:38Η παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων δηλαδή δεν είναι κατακριτέα αυτή καθαυτή και εξαρτάται απο το ποιος την κάνει;
- Philip Mortimer
Οποιοσδήποτε νεοναζί, εγκληματίας, δολοφονος, τρομοκράτης κλπ μπορεί να με αποκαλεί άφοβα ολοκληρωτιστη επειδή δεν προτίθεμαι να τον αφήσω να αλωνιζει, είναι σουρεαλιστικά αστείο και βεβαιωτικο ότι δεν έχει γίνει η δημοκρατία αθυρμα κάθε εχθρού της.
- Philip Mortimer
Το ότι δεν καθαρογραφηκε η απόφαση (αν ισχύει καν αυτό) επειδή κινείται με ρυθμούς χελώνας η δικαιοσύνη είναι παραβίαση θεμελιώδους δικαιώματος;Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:47Η επι 1,5 χρόνο κράτηση ενός εκλεγμένου ευρωβουλευτή και πλήθους άλλων ατόμων χωρίς καθαρογραμένη δικαστική απόφαση τί είναι; Το κράτος δεν έχει παρουσιάσει ακόμη τη δικαστική απόφαση, το λόγο για την οποίο τους κρατά στη φυλακή.Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:39Μα δεν παραβιάστηκαν τίποτα θεμελιώδη δικαιώματα.Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:38
Η παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων δηλαδή δεν είναι κατακριτέα αυτή καθαυτή και εξαρτάται απο το ποιος την κάνει;
Φαντάσου τότε τι πρέπει να πούμε για τους Εβραίους " που πήραν το τρενάκι κι έκαναν ταξιδακι".
- Golden Age
Ο 1,5 χρόνος δεν είναι ρυθμοί χελώνας. Δεν αργούν τόσο. Με το αιτιολογικό ότι δεν υπάρχει καθαρογραφή υπάρχουν προβλήματα στην άσκηση νομικών δικαιωμάτων. Πότε θα γίνει καθαρογραφή; Όταν θα αρχίσει το Εφετείο;Philip Mortimer έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:51Το ότι δεν καθαρογραφηκε η απόφαση (αν ισχύει καν αυτό) επειδή κινείται με ρυθμούς χελώνας η δικαιοσύνη είναι παραβίαση θεμελιώδους δικαιώματος;Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:47Η επι 1,5 χρόνο κράτηση ενός εκλεγμένου ευρωβουλευτή και πλήθους άλλων ατόμων χωρίς καθαρογραμένη δικαστική απόφαση τί είναι; Το κράτος δεν έχει παρουσιάσει ακόμη τη δικαστική απόφαση, το λόγο για την οποίο τους κρατά στη φυλακή.
Δεν έκανα κάποια σύγκριση.Sid Vicious έγραψε: 21 Φεβ 2022, 00:14 Η συγκριση παντως ενος λαικα και δημοκρατικα εκλεγμενου ευρωβουλευτη με εναν ψυχοπαθη serial killer που επιχειρει να κανει ο χρηστης stavκατι δεν ειναι μοναχα ατοπη αλλα και βαθεια αντιδημοκρατικη.
Παραθέτω τις δικές σας απόψεις σχετικά με την αντιμετώπιση απεργών πείνας στις φυλακές.
Βρίσκω την παράθεση αυτή ενδιαφέρουσα για πολλούς λόγους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 92 Απαντήσεις