ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ PHORUM, ΜΕΡΟΣ 4ο
Μπεκρής
Ο σωφρονιστικός κώδικας προβλέπει υποχρεωτική σίτιση εάν κινδυνεύει η ζωή του. Ας εφαρμοστεί ο νόμος.
Γάταρος
(...) το αρρωστημένο πάθος τους θέλουν να ικανοποιήσουν. Δεν θα τους ηρωποιήσουμε επειδή ρισκάρουν τη ζωή τους προσπαθώντας να το πετύχουν αυτό.
Μα τέλος πάντων, τον αψόφαντο έχει;
Γιατί να τον ταϊσουν με το ζόρι; Δηλαδή στο υπόλοιπο της μίζερης ζωής του θα τον ταϊζουν με το ζόρι; Και για να γίνεται αυτή η διαδικασία, θα ξοδεύονται πόροι που θα μπορούσαν να διατεθούν σε γεύματα πεινασμένων παιδιών; Από εμένα είναι όχι.
Δεν θα γαμήσουμε όλο τον πλανήτη επειδή έτσι το θέλει ένας δολοφόνος.
Juno
(...) να του περάσουν σωλήνα και να τον ταΐσουν .
Lord Brum
τρώει. Και ψεύδεται και τρώει
Πασιφάη
Επίλεξε να κάνει απεργία πεινας. Σιγά που θα τον εμποδίσουμε. Όταν ο ίδιος δεν σέβεται το πολίτευμα και πράττει κατα το δοκούν, γιατί να του το απαγορέψουμε; Αυτός δεν σεβάστηκε, ούτε τις ''παράπλευρες απώλειες''.
nostromos
αν θελει να γινει ηρωας κανεις δεν μπορει να τον εμποδισει ...
βαλτε και κανενα πρωην τρομοκρατη σε ψηφοδελτιο τοτε ... να μην το κουραζουμε
Σέρπικο
Προσωπικά, είναι ένας θρασυδειλος δολοφόνος, που του αξίζει να ψοφήσει αργά και βασανιστικά και μόλις ψοφήσει, να απαγορευτεί ακόμα και η αναφορά του ονόματός του.
Δεν θα αναγουμε σε μεγαλομάρτυρα τον τρομοκράτη, επειδή τα ''αλφαβητάρια'' της κομματικής σας υποτέλειας το επιζητούν διακαώς. Στα διάλα.
wooded glade
κι εγώ έχω δίκιο νομικά με τον παράνομο φόρο που εισπράττει ο ΟΠΑΠ.
Να κάνω απεργία πείνας ;
ΓΑΛΗ
Και υπάρχουν και κάποιοι που δεν δίνουν δεκάρα για το αν ένας αμετανόητος κατά συρροήν δολοφόνος αδικήθηκε παράφορα για γραφειοκρατικούς λόγους.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που εκνευρίζει περισσότερο από όλα τους πολίτες είναι το θράσος.
Και όποιος καθιστά ως πρώτιστο πρόβλημα αλλά και καθήκον των πολιτών την ψυχολογική υποστήριξη του κάθε τρομοκράτη, έχει τεράστιο θράσος.