σαφώς, άμα κάνει αίτηση να μοιράζει φυλλάδια μην τον πάρεις.Green Dragon έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:54
Εγώ πάντως δεν θα τον έπαιρνα στις δουλειές μου, σίγουρα πρέπει να έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς για λόγους γελοιότητας εάν και εφόσον το θέλεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O LGBTQ ακτιβιστής που διόρισε ο Μπάιντεν διευθυντή πυρηνικών αποβλήτων
- Bill Hicks
Re: O LGBTQ ακτιβιστής που διόρισε ο Μπάιντεν διευθυντή πυρηνικών αποβλήτων
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
παίζει να κάνει τάκα τάκα τα τακουνάκιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:00 Σαν διευθυντής θα είναι ικανός και αποτελεσματικός στα καθήκοντά του ;
Και στην συμπεριφορά του απέναντι στους υφισταμένους του ;
Σε μια σχετικώς υγιή κοινωνία, θα έπρεπε το κράτος να μην έχει καν τα περιθώρια να σκεφτεί να κάνει τέτοιου είδους επιλογήGreen Dragon έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:54 Κακά τα ψέμματα, τα πάντα έχουν όρια. Η γνώμη μου είναι ότι ένας τέρμα καραγκιόζης δεν πρέπει να έχει τις ίδιες πιθανότητες με έναν πιο φυσιολογικό ή μήπως όχι; Εγώ πάντως δεν θα τον έπαιρνα στις δουλειές μου, σίγουρα πρέπει να έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς για λόγους γελοιότητας εάν και εφόσον το θέλεις. Βέβαια αν παρ' ολ' αυτά κάποιος θέλει να τον προσλάβει, δικαίωμά του αν και το κράτος πρέπει να κρατά ένα σχετικό επίπεδο σοβαρότητας (;). Το ερωτηματικό γιατί έχω μιαν εσωτερική αντίφαση στο θέμα της 'σοβαρότητας', πολλές φορές μου μοιάζει φορετό και ψεύτικο.
![]()
Και σε μια κοινωνία που κάποιες καστες κανουν τα αδύνατα δυνατά για να επιβάλουν τέτοια φαινόμενα σε λαούς που η πλειοψηφία ακόμη βλέπει ως παράτερα (όπως και είναι άλλωστε) αυτά τα φαινόμενα, το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτή η επιλογή του κράτους, μόνο τυχαία και απόλυτα αξιοκρατική δεν είναι
- Bill Hicks

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Πήραμε τον καλύτερο για τη θέση που έτυχε να είναι ανώμαλος, η ψάχνανε μεταξύ ανωμάλων κάποιον ικανό για τη θέση που θα εξυπηρετούσε το αφηγημα τους? Αν εγινε το δευτερο που μαλλον αυτο εγινε ειναι ξεφτιλες και οι προσλαμβανοντες και ο τακουνοφορος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Cecily Anne
Δεν έχει καμία σχέση η δουλειά με τη σεξουαλική ταυτότητα του καθένα. Μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει και στη δουλειά του να είναι άψογος. Το πρόβλημα με αυτά τα βιογραφικά σε αυτές τις ηλικίες είναι ότι τα αμερικάνικα πανεπιστήμια ένα φεγγάρι κάνανε κρα να μοιράζουν υποτροφίες στις αιτήσεις δακρύβρεχτων εκθέσεων minorities κάθε είδους. Βέβαια, πλέον βλέπουν εκατοντάδες χιλιάδες από τέτοιες αιτήσεις και έχει ισορροπήσει η φάση, οπότε έχει επέλθει μία κάποια κανονικότητα, αλλά δεν παύει να είναι πόλος για κλαψομούνηδες της όποιας κάστας.Lord Brum έγραψε: 20 Φεβ 2022, 20:39 Πήραμε τον καλύτερο για τη θέση που έτυχε να είναι ανώμαλος, η ψάχνανε μεταξύ ανωμάλων κάποιον ικανό για τη θέση που θα εξυπηρετούσε το αφηγημα τους? Αν εγινε το δευτερο που μαλλον αυτο εγινε ειναι ξεφτιλες και οι προσλαμβανοντες και ο τακουνοφορος
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ούτε για φυλλάδια, ούτε για υπάλληλο, ούτε για πωλητή.Bill Hicks έγραψε: 20 Φεβ 2022, 20:14σαφώς, άμα κάνει αίτηση να μοιράζει φυλλάδια μην τον πάρεις.Green Dragon έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:54
Εγώ πάντως δεν θα τον έπαιρνα στις δουλειές μου, σίγουρα πρέπει να έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς για λόγους γελοιότητας εάν και εφόσον το θέλεις.
πες και ούτε για πελάτη να το δέσεις από παντού!Green Dragon έγραψε: 20 Φεβ 2022, 21:20Ούτε για φυλλάδια, ούτε για υπάλληλο, ούτε για πωλητή.Bill Hicks έγραψε: 20 Φεβ 2022, 20:14σαφώς, άμα κάνει αίτηση να μοιράζει φυλλάδια μην τον πάρεις.Green Dragon έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:54
Δεν μας ενδιαφέρουν τα σεξουαλικά του, εφόσον τα κάνει με ενηλίκους.
Ordem e Progresso.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Μπράβο στον ακομπλεξάριστο πρόεδρο που διόρισε έναν σοβαρό επιστήμονα σε μια θέση ευθύνης. Μακάρι να παραδειγματιστούν και οι δικοί μας εδώ.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αν μη τι άλλο, κανείς δε μπορεί να τον εκβιάσει για την ερωτική του ζωή 
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
κατσε δλδ μπορουσε καποιος να ντυθει drag queen και να παει να αιτηθει υποτροφια σαν καταπιεσμενη μειονοτητα?Cecily Anne έγραψε: 20 Φεβ 2022, 20:53Δεν έχει καμία σχέση η δουλειά με τη σεξουαλική ταυτότητα του καθένα. Μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει και στη δουλειά του να είναι άψογος. Το πρόβλημα με αυτά τα βιογραφικά σε αυτές τις ηλικίες είναι ότι τα αμερικάνικα πανεπιστήμια ένα φεγγάρι κάνανε κρα να μοιράζουν υποτροφίες στις αιτήσεις δακρύβρεχτων εκθέσεων minorities κάθε είδους. Βέβαια, πλέον βλέπουν εκατοντάδες χιλιάδες από τέτοιες αιτήσεις και έχει ισορροπήσει η φάση, οπότε έχει επέλθει μία κάποια κανονικότητα, αλλά δεν παύει να είναι πόλος για κλαψομούνηδες της όποιας κάστας.Lord Brum έγραψε: 20 Φεβ 2022, 20:39 Πήραμε τον καλύτερο για τη θέση που έτυχε να είναι ανώμαλος, η ψάχνανε μεταξύ ανωμάλων κάποιον ικανό για τη θέση που θα εξυπηρετούσε το αφηγημα τους? Αν εγινε το δευτερο που μαλλον αυτο εγινε ειναι ξεφτιλες και οι προσλαμβανοντες και ο τακουνοφορος
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Aπ' ό,τι διάβασα η αρμοδιότητα του είναι "υπεύθυνος διαχείρισης πυρηνικών αποβλήτων".
Θεωρητικώς λοιπόν, είναι αρμόδιος για να αποφασίζει σε ποιες χώρες/χωματερες θα διοχετεύονται τα συγκεκριμένα απόβλητα.
Ελπίζω ως ακτιβιστής να δικαιώσει την αντιρατσιστική του δράση.
Θεωρητικώς λοιπόν, είναι αρμόδιος για να αποφασίζει σε ποιες χώρες/χωματερες θα διοχετεύονται τα συγκεκριμένα απόβλητα.
Ελπίζω ως ακτιβιστής να δικαιώσει την αντιρατσιστική του δράση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Jimmy81 έγραψε: 20 Φεβ 2022, 23:15 Μπράβο στον ακομπλεξάριστο πρόεδρο που διόρισε έναν σοβαρό επιστήμονα σε μια θέση ευθύνης. Μακάρι να παραδειγματιστούν και οι δικοί μας εδώ.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Αυτή η δουλειά είναι το dream job του υποτίθεται.
Και στο τουίτερ του πριν διοριστεί κάθε μέρα τουίταρε νέα για #NuclearWaste.
Οπότε εκτός από τα τεχνικά προσόντα έχει το πάθος.
https://twitter.com/sbrinton
Και στο τουίτερ του πριν διοριστεί κάθε μέρα τουίταρε νέα για #NuclearWaste.
Οπότε εκτός από τα τεχνικά προσόντα έχει το πάθος.
https://twitter.com/sbrinton