Φτιάχνεις απαιτητική βιγκαν συνταγή, λέει στα συστατικά ροχάλες, σου έλειπαν μερικές κσι ήρθες να αρπάξεις από όπου βρεις;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:21 Τουλάχιστον όσοι δεν συνέθλιψε η ένδοξη έφιππη χωροφυλακή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το κονβoι
-
Menios_mikroulis
Re: το κονβoι
- Philip Mortimer
Βασικά το πιθανοτερο είναι ότι δεν έχεις τα προσόντα για να πας σε καμία πολύ καλύτερη χώρα όπως ο Καναδάς και επίσης δεν είσαι χαζός για να πας σε μια failed φασιστικη σκατοτρυπα σαν τη Ρωσία.SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:23Εδώ είναι η χώρα μου, τα κόκκαλα των δικών μου και των Αγίων μου, αυτά πες τα σε κανα κομμουνιστή να ξεχαρμανιάσειςPhilip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:21Τι βλέπω εγώ;SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:19 Εσύ φυσικά το μόνο που βλέπεις και έχεις να προτείνεις είναι να μου πεις να πάω στην Ρωσία γιατί ξερω γω νομίζεις οτι το έχω κάτι σαν τάμα
Δεν έχω καημό ας πούμε που βλέπω το παράλογο να με κοροιδεύει και να πρέπει να λεω και ευχαριστώ
Αφού στον Καναδά είναι χάλια και δικτατορία και στη Ρωσία μια χαρά πως εξηγείς ότι δεν πας στη Ρωσία να μείνεις που είναι ωραία; once in a lifetime τέτοια ευκαιρία.![]()
Όταν θα σου πειράξουνε τις καταθέσεις γιατί στον επόμενο ιό δεν θα θέλεις να βάλεις την τάπα ασφαλείας στον πισινό σου, ξανα πες μουPhilip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:22Ο,τι να ναιSUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:21Παρακολουθούν οι καναδοί την χώρα τους να μετατρέπεται σε ..., ....., ......, και χειροκροτάνε κατενθουσιασμένοιPhilip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:19 Τρέχουν οι Καναδοί να μετακομίσουν σε Ινδία, Κίνα, Ρωσία, βόρεια Κορέα.
- Philip Mortimer
Δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις ούτε είμαι αμορφωτος για να λέω τα εμβόλια κατά πανδημίας 666...SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:26Όταν θα σου πειράξουνε τις καταθέσεις γιατί στον επόμενο ιό δεν θα θέλεις να βάλεις την τάπα ασφαλείας στον πισινό σου, ξανα πες μουPhilip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:22Ο,τι να ναιSUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:21
Παρακολουθούν οι καναδοί την χώρα τους να μετατρέπεται σε ..., ....., ......, και χειροκροτάνε κατενθουσιασμένοι
Εξαρτάται για τί προσόντα μιλάς ή για τί είδους δυνατότητες γιατί θα μπορούσε κάποιος που συμφωνεί μαζί μου να είχε την δυνατότητα να επιλέγει να ζει ανάμεσα σε τρειες διαφορετικές χώρες, αναλόγως την όρεξή του ανα εξάμηνο, οπότε δεν λέει κάτι αυτό αναγκαστικά σαν απάντηση.Philip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:25
Βασικά το πιθανοτερο είναι ότι δεν έχεις τα προσόντα για να πας σε καμία πολύ καλύτερη χώρα όπως ο Καναδάς και επίσης δεν είσαι χαζός για να πας σε μια failed φασιστικη σκατοτρυπα σαν τη Ρωσία.
Για καταναγκαστική τάπα στον κ@λο μίλησα, αν εσύ θες να βλέπεις κάτι τέτοιο ως 666 , εντάξει, παίζει να μην έχεις και τελείως άδικοPhilip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:27Δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις ούτε είμαι αμορφωτος για να λέω τα εμβόλια κατά πανδημίας 666...SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:26Όταν θα σου πειράξουνε τις καταθέσεις γιατί στον επόμενο ιό δεν θα θέλεις να βάλεις την τάπα ασφαλείας στον πισινό σου, ξανα πες μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
όχι, έχω γόνο 98 και στύση 110% και ήρθα να την θάψω στον πάτο αντιβάξερςMenios_mikroulis έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:25Φτιάχνεις απαιτητική βιγκαν συνταγή, λέει στα συστατικά ροχάλες, σου έλειπαν μερικές κσι ήρθες να αρπάξεις από όπου βρεις;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:21 Τουλάχιστον όσοι δεν συνέθλιψε η ένδοξη έφιππη χωροφυλακή
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Philip Mortimer
Ε καλά εντάξει εσύ μπορείς να φαντασιωνεσαι και ότι επειδή επιβλήθηκε πρόστιμο για τον μη εμβολιασμό μέσω πανδημίας θα μας βάλουν τάπα στον κωλο ή κάτι άλλο παρανοϊκό.SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:29Για καταναγκαστική τάπα στον κ@λο μίλησα, αν εσύ θες να βλέπεις κάτι τέτοιο ως 666 , εντάξει, παίζει να μην έχεις και τελείως άδικοPhilip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:27Δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις ούτε είμαι αμορφωτος για να λέω τα εμβόλια κατά πανδημίας 666...SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:26
Όταν θα σου πειράξουνε τις καταθέσεις γιατί στον επόμενο ιό δεν θα θέλεις να βάλεις την τάπα ασφαλείας στον πισινό σου, ξανα πες μου![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 20 Φεβ 2022, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η σύγκριση πρέπει να γίνεται με ομοειδείς χώρες και καταστάσεις.Ας αφήσουμε την Ινδία κατά μέρος.
Καλό είναι να μπουν κάποια πρωτοσέλιδα των NY Times από τις διαδηλώσεις των BLM στην Αμερική πριν δύο χρόνια όταν οι mostly peaceful
Κάποιος ανόητος παραδοσιακός συντάκτης που είχε ξεμείνει από την εποχή που οι Times παρίσταναν τους αντικειμενικούς είχε τη φαεινή ιδέα να παρουσιάσει και την άλλη πλευρά και άφησε τον ρεπουμπλικάνο Τομ Κόττον να γράψει ένα άρθρο με τίτλο Send the troops.To άρθρο κατέβηκε την άλλη μέρα και ο συντάκτης απολύθηκε.
Έτσι κι αλλιώς όμως οι παλιές αυτές εφημερίδες έχουν εκτεθεί τόσο πολύ ως όργανα μιας μερίδας στον αγγλόφωνο χώρο που δεν έχουν αξιοπιστία.
επίσης για να σου απαντήσω και αυτό το σκέλος που ξέχασα
Και ακόμα περισσότερο ισχύει οτι προσωπικά ΔΕΝ περιμένω λύσεις στα πολιτικά τέτοιες που θα με κάνουν να είμαι και φανατικά μάλιστα υπερ ή κατα του ενος και του άλλου ΟΥΤΕ περιμένω ποτέ οτι θα υπάρξουν λύσεις πολιτικές που θα δώσουν ευημερία και ευτυχία στον πλανήτη, για εμένα είναι δεδομένο (και από την φύση μου σαν ανθρωπος που δεν μου αρέσει να ζω με ψέμματα και ψευτοελπίδες) οτι η ανθρωπότητα θα πηγαινει από το κακό στο χειρότερο, κλιμακούμενα
φυσικά και δεν πιστεύω οτι επειδή η Ρωσία είναι (θα κριθεί το επόμενο διάστημα τί είναι και αυτή....) και παίζει το χαρτί του ΧΟ, δεν μπορεί κάλλιστα να εκφραστεί ως σουπερ καταπιεστική δύναμη που ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ένα υποχρεωτικό εμβόλιο ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΎΣ ας πούμε όρους υπακοήςεπίσης δεν είσαι χαζός για να πας σε μια failed φασιστικη σκατοτρυπα σαν τη Ρωσία.
Και ακόμα περισσότερο ισχύει οτι προσωπικά ΔΕΝ περιμένω λύσεις στα πολιτικά τέτοιες που θα με κάνουν να είμαι και φανατικά μάλιστα υπερ ή κατα του ενος και του άλλου ΟΥΤΕ περιμένω ποτέ οτι θα υπάρξουν λύσεις πολιτικές που θα δώσουν ευημερία και ευτυχία στον πλανήτη, για εμένα είναι δεδομένο (και από την φύση μου σαν ανθρωπος που δεν μου αρέσει να ζω με ψέμματα και ψευτοελπίδες) οτι η ανθρωπότητα θα πηγαινει από το κακό στο χειρότερο, κλιμακούμενα
Εγώ ρε Φίλιππα καταλαβαίνω οτι απαξ και ΤΟΛΜΗΣΑΝ και έκαναν κάτι τέτοιο όπως το πρόστιμο, στην συγκεκριμένη μάλιστα περίοδο της ιστορίας με τα σημερινά δεδομένα πολιτικά, ιατροτεχνολογικά κτλ, τον ήπιαμε ΗΔΗPhilip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:31Ε καλά εντάξει εσύ μπορείς να φαντασιωνεσαι και ότι επειδή επιβλήθηκε πρόστιμο για τον μη εμβολιασμό μέσω πανδημίας θα μας βάλουν τάπα στον κωλο ή κάτι άλλο παρανοϊκό.SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:29Για καταναγκαστική τάπα στον κ@λο μίλησα, αν εσύ θες να βλέπεις κάτι τέτοιο ως 666 , εντάξει, παίζει να μην έχεις και τελείως άδικοPhilip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:27
Δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις ούτε είμαι αμορφωτος για να λέω τα εμβόλια κατά πανδημίας 666...![]()
- Philip Mortimer
Τόλμησε να επιβάλει το κράτος πρόστιμο; Πρωτοφανές-δεν έχει ξαναγίνει.SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:35Εγώ ρε Φίλιππα καταλαβαίνω οτι απαξ και ΤΟΛΜΗΣΑΝ και έκαναν κάτι τέτοιο όπως το πρόστιμο, στην συγκεκριμένη μάλιστα περίοδο της ιστορίας με τα σημερινά δεδομένα πολιτικά, ιατροτεχνολογικά κτλ, τον ήπιαμε ΗΔΗPhilip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:31Ε καλά εντάξει εσύ μπορείς να φαντασιωνεσαι και ότι επειδή επιβλήθηκε πρόστιμο για τον μη εμβολιασμό μέσω πανδημίας θα μας βάλουν τάπα στον κωλο ή κάτι άλλο παρανοϊκό.SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:29
Για καταναγκαστική τάπα στον κ@λο μίλησα, αν εσύ θες να βλέπεις κάτι τέτοιο ως 666 , εντάξει, παίζει να μην έχεις και τελείως άδικο![]()
Για να μην πω για το ανεπίτρεπτο μπουλινγκ και την κακοίηση που ΤΟΛΜΑ και ασκει ο ΠΘ της χώρας στους πολίτες με εκφράσεις όπως "Ψεκασμένοι" κτλ.
Λεκτική βία, ψυχολογική βία, υποτιμητικές εκφράσεις κτλ
Σε ένα κράτος με πολίτες που θα σέβονταν τον εαυτό τους και θα μπορούσαν θεσμικά να εκφραστούν, θα ήταν στην γκιλοτίνα ΧΘΕΣ
και μιλάω σοβαρά
Σε ένα κράτος με πολίτες που θα σέβονταν τον εαυτό τους και θα μπορούσαν θεσμικά να εκφραστούν, θα ήταν στην γκιλοτίνα ΧΘΕΣ
Φίλιππα, εντάξει, εαν εσύ δεν βλέπεις, κι εγώ κάπου κουράζομαι να φωνάζω συνέχεια σαν... Κασσάνδρα
- Dwarven Blacksmith
Πως είναι το "ψεκασμένοι" στα αγγλικά;SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:37 Για να μην πω για το ανεπίτρεπτο μπουλινγκ και την κακοίηση που ΤΟΛΜΑ και ασκει ο ΠΘ της χώρας στους πολίτες με εκφράσεις όπως "Ψεκασμένοι" κτλ.
και μιλάω σοβαρά