!!! DEVELOPMENT MODE !!!

το κονβoι

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: το κονβoι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Χαρείτε σοσιαλ-φεμινισμό, κύριοι! Χαρείτε σοσιαλ-φεμινισμό! :smt099
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Εικόνα
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Scouser έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:02 Εικόνα
Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν εύκολα μερικές δεκάδες χιλιάδες μεγαλοψυχοι Ινδοί να δεχθούν να θυσιάσουν την παραδείσια ζωή τους υπό τον "δημοκράτη" Μόντι (και να πάνε στην καναδική κόλαση) για να δώσουν τη θέση τους στους φορτηγατζηδες και τους ψεκασμενους αντιμασκερς επίδοξους πραξικοπηματίες του Καναδά.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Αυτό το θέμα δεν το είχα παρακολουθήσει κάτι ημέρες και είδα που έβαλαν χέρι σε καταθέσεις και εντάξει..
Και εδώ μέσα-και έξω και αλλού-ακόμα μιλάνε για δόσεις και για ανο(η)σίες

Είναι δυνατόν??? Είναι δυνατόν???
Και μετά σας φταίει ο Πούτιν?
Ρε, να το πατήσουνε ταυτόγχρονα με τον Κιμ να τελειώνουμε λεω γω

ΕΙλικρινά, δεν έχω όρεξη να ανοίγω νήματα, ας το ανοίξει κάποιος να δούμε τί συζήτηση θα γίνει, δυτικό κράτος βάζει χέρι σε καταθέσεις πολιτών γιατί δεν μπολιάζονται
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:14 Αυτό το θέμα δεν το είχα παρακολουθήσει κάτι ημέρες και είδα που έβαλαν χέρι σε καταθέσεις και εντάξει..
Και εδώ μέσα-και έξω και αλλού-ακόμα μιλάνε για δόσεις και για ανο(η)σίες

Είναι δυνατόν??? Είναι δυνατόν???
Και μετά σας φταίει ο Πούτιν?
Ρε, να το πατήσουνε ταυτόγχρονα με τον Κιμ να τελειώνουμε λεω γω

ΕΙλικρινά, δεν έχω όρεξη να ανοίγω νήματα, ας το ανοίξει κάποιος να δούμε τί συζήτηση θα γίνει, δυτικό κράτος βάζει χέρι σε καταθέσεις πολιτών γιατί δεν μπολιάζονται
Να σε ενημερώσω ότι δε σε εμποδίζει κάνεις να μετακομίσεις στον ρωσικό παράδεισο σήμερα κιόλας. Παραδόξως, δεν πάει κανείς εκεί, αλλά όλοι παρακαλάνε για μια άδεια διαμονής στον Καναδά ή ακόμη καλύτερα μια καναδική υπηκοότητα... :roll:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σοσιαλιστική ευαισθησία
Εικόνα
Αγγλοσαξωνική βαρβαρότητα
Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
SUV

Philip Mortimer
Εσύ φυσικά το μόνο που βλέπεις και έχεις να προτείνεις είναι να μου πεις να πάω στην Ρωσία γιατί ξερω γω νομίζεις οτι το έχω κάτι σαν τάμα
Δεν έχω καημό ας πούμε που βλέπω το παράλογο να με κοροιδεύει και να πρέπει να λεω και ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SUV την 20 Φεβ 2022, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Τρέχουν οι Καναδοί να μετακομίσουν σε Ινδία, Κίνα, Ρωσία, βόρεια Κορέα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Τουλάχιστον όσοι δεν συνέθλιψε η ένδοξη έφιππη χωροφυλακή
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:19 Εσύ φυσικά το μόνο που βλέπεις και έχεις να προτείνεις είναι να μου πεις να πάω στην Ρωσία γιατί ξερω γω νομίζεις οτι το έχω κάτι σαν τάμα
Δεν έχω καημό ας πούμε που βλέπω το παράλογο να με κοροιδεύει και να πρέπει να λεω και ευχαριστώ
Τι βλέπω εγώ;
Αφού στον Καναδά είναι χάλια και δικτατορία και στη Ρωσία μια χαρά πως εξηγείς ότι δεν πας στη Ρωσία να μείνεις που είναι ωραία; once in a lifetime τέτοια ευκαιρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 20 Φεβ 2022, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SUV

Philip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:19 Τρέχουν οι Καναδοί να μετακομίσουν σε Ινδία, Κίνα, Ρωσία, βόρεια Κορέα.
Παρακολουθούν οι καναδοί την χώρα τους να μετατρέπεται σε ..., ....., ......, και χειροκροτάνε κατενθουσιασμένοι
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:21
Philip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:19 Τρέχουν οι Καναδοί να μετακομίσουν σε Ινδία, Κίνα, Ρωσία, βόρεια Κορέα.
Παρακολουθούν οι καναδοί την χώρα τους να μετατρέπεται σε ..., ....., ......, και χειροκροτάνε κατενθουσιασμένοι
Ο,τι να ναι
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
SUV

Philip Mortimer έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:21
SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 18:19 Εσύ φυσικά το μόνο που βλέπεις και έχεις να προτείνεις είναι να μου πεις να πάω στην Ρωσία γιατί ξερω γω νομίζεις οτι το έχω κάτι σαν τάμα
Τι βλέπω εγώ;
Αφού στον Καναδά είναι χάλια και δικτατορία και στη Ρωσία μια χαρά πως εξηγείς ότι δεν πας στη Ρωσία να μείνεις που είναι ωραία; once in a lifetime τέτοια ευκαιρία.
Εδώ είναι η χώρα μου, τα κόκκαλα των δικών μου και των Αγίων μου, αυτά πες τα σε κανα κομμουνιστή να ξεχαρμανιάσεις :lol:
Άβαταρ μέλους
SUV

το οτι στην Ρωσία είναι μια χαρά βέβαια όλα, είναι κάτι που ποτέ δεν είπα εγώ αλλά εσύ διακρίνεις μόνο μερικά πράγματα και άλλα τα φαντάζεσαι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”