Δεν με ενδιεφεραν αυτα τοτε φιλε.
Μονο η μπαλα και το παιχνιδι. Ημουν υγιης πιτσιρικας και καθε πραγμα στον καιρο του.
Μεγαλος ειναι που εβγαλα διαστροφη. Τι διαστροφη δηλαδη που σε σχεση με σας ειμαι κυρια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Daje έγραψε: 20 Φεβ 2022, 13:46
Δεν με ενδιεφεραν αυτα τοτε φιλε.
Μονο η μπαλα και το παιχνιδι. Ημουν υγιης πιτσιρικας και καθε πραγμα στον καιρο του.
Μεγαλος ειναι που εβγαλα διαστροφη. Τι διαστροφη δηλαδη που σε σχεση με σας ειμαι κυρια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Φεβ 2022, 12:53
Όσοι ...έλληνες εθνικιστές μου μιλούν για ελληνική εθνική παράδοση, προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι ή γενιά μου μεγάλωσε παίζοντας καουμπόηδες και ινδιάνους έβλεπε ταινίες καράτε και τα κορίτσια τόλμη και γοητεία στην τηλεόραση ακουγαμε ντίσκο ροκ και χεβυ μέταλ και πίναμε ουίσκι για να δείξουμε ότι ήμασταν προχω ...
Αυτά εσείς οι καράμπαμπες. Εμείς οι ευπατρίδες είχαμε πιο ποιοτικά πράγματα.
Τεκίλα σανραιζ και Μπαντ Σπένσερ
Καλοκαίρι σινεμά σε λουτρόπολη, τα βλέπαμε όλα, και στην παραλία είχε μπολωναίζ, ναπολιταίν, και πεϊνιρλί.
Από Σαλονίκη θυμάμαι ότι κάπου τέλος του 1988 το "Αελλώ" το γύρισε σε τσόντες και ο " Έσπερος" για ένα διάστημα, μετά έβαλε μεταμεσονύκτιες προβολές ,όπου έπεφτε το γέλιο της αρκούδας , πολύς χαβαλές λέμε
Καλοκαίρι σινεμά σε λουτρόπολη, τα βλέπαμε όλα, και στην παραλία είχε μπολωναίζ, ναπολιταίν, και πεϊνιρλί.
Και πάστα Σεράνο
Έτσι. Να σου και άλλα, παγωτό Σικάγο, και τοστ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ. Αυτό όμως που κλαίω και δεν υπάρχει πια, στο σταθμό ηλεκτρικού Πειραιά, υπήρχε ένα μαγαζί που σταματούσες να φας λουκουμάδες. Πεντανόστιμοι.