!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ουκρανια πολεμος προβλεψη

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Πολεμος

Σε 7 ημερες
7
8%
Σε 2 εβδομαδες
10
12%
Σε 1 μηνα
14
17%
Δεν προκειτε να γινει
52
63%

Σύνολο ψήφων: 83

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Ουκρανια πολεμος προβλεψη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Φεβ 2022, 21:08 Στην Αλεξανδρούπολη πάντως αποβιβάστηκαν πολλά μεταγωγικά, εξοπλισμος και αρματα αμερικανικά και τώρα βρετανικα και ανεβαίνουν προς τα πάνω.
Α τους φασίστες...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Η Δύση βάζει τα δυνατά της για γ παγκόσμιο πόλεμο.
Οι αστικές τάξεις ΕΕ-ΗΠΑ στην προσπάθεια τους για απόκτηση νέων αγορών και εδαφών δεν διστάζουν να μας ρίξουν στην φωτιά του πολέμου!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 20 Φεβ 2022, 08:51 Η Δύση βάζει τα δυνατά της για γ παγκόσμιο πόλεμο.
Οι αστικές τάξεις ΕΕ-ΗΠΑ στην προσπάθεια τους για απόκτηση νέων αγορών και εδαφών δεν διστάζουν να μας ρίξουν στην φωτιά του πολέμου!
Και οι κομουνιστες θα εκμεταλλευτούν αυτόν τον πόλεμο προκειμένου να κάνουν την επανάσταση τους ..
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αλιόσα έγραψε: 19 Φεβ 2022, 20:15 Να γινει σεβαστή η επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφείας του Ουκρανικού λαού που θέλει να μπει σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Κάτω ο ρώσικος ιμπεριαλισμός του Πούτιν.
Ο λαός είναι πάντα βλάκας, έτσι είναι όλοι οι λαοί, η επιθυμία της πλειοψηφίας οδηγεί στην διάλυση της χώρας τους. Ο Ζελένσκι είναι προδότης που στέλνει τον λαό που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί στην σφαγή, αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι Ουκρανοί θα τον κρέμαγαν σε καμιά πλατεία και θα τον άφηναν να σαπίσει εκεί.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Εκ του ασφαλούς τα λες αυτά, για να ήταν εδώ στην Ελλάδα το ζήτημα και να επαπειλούταν εισβολή των Τούρκων να δούμε τι θα έλεγες :giggle:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2022, 20:54
Yochanan έγραψε: 19 Φεβ 2022, 20:36
αυτο που βλεπεις ειναι ακριβως το bid των νεζων για τοπ ντογκ ποζισον
3 way system not stable - ακριβως γιατι μπορει να γινει 2 -εναντιον - 1
οι βρωμονεζοι εχουν 10-20 χρονια να κανουν τη κινηση τους, μετα τομπουλο δημογραφικα και οι ινδοι θα ειναι αναχωμα
τωρα μια χαρα τους ερχεται - πληθωρισμος και δημοσιο χρεος παντου στο θεο, οι νεζοι εχουν 50 εκατομμυρια περισευομενους αντρες (κινεζους αντρες αλλα φερ ηναφ) που αρχιζουν ηδη να γκρινιαζουνε με υπνοκινηματα κλπ
καλο ειναι μια εκκαθαριση τωρα που μπορουν ακομα
Η υστερία στη Δύση, λόγω χριστιανικού υποβάθρου παίρνει πάντα τη μορφή The End of Days.
Η Κίνα δεν το βλέπει καθόλου όπως λες, ότι βρίσκεται υπό πίεση χρόνου.
Αν δεν μπορούν οι δυτικοί να αντιμετωπίσουν τους Κινέζους με ειρηνικά μέσα, να κάτσουν να τον φάνε να τελειώνουμε. Εγώ με την ασήμαντη περσόνα μου, εάν και εφόσον έχω το δικαίωμα επιλογής, θα ταχθώ με εκείνον που ΔΕΝ θα ξεκινήσει τον πόλεμο.

Αν η λύση αντιμετώπισης των Κινέζων είναι να τους σκοτώσουν, να πάνε να γαμηθούνε αυτοί που σκέφτονται τόσο άρρωστα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

stergiosbik έγραψε: 19 Φεβ 2022, 20:55
Αλιόσα έγραψε: 19 Φεβ 2022, 20:52
stergiosbik έγραψε: 19 Φεβ 2022, 20:51 Η Ουκρανία δεν είχε καμμία διαφορά.
Όταν όμως έβαλαν το χεράκι τους οι ΗΠΑ,τότε απέκτησε.
Άμα οι Ρώσοι δεν άρπαζαν την Κριμαία και οι αυτονομιστές δεν ξεκινούσαν ταραχές στην Ανατολική Ουκρανία απολύτως τίποτα δεν θα είχε γίνει. Oι Ρώσοι νομιζαν πως θα ειναι σαν την Γεωργία, δεν ειναι ομως έτσι, η Ουκρανια μπορει να εφοδιαστεί πολύ εύκολα απο το ΝΑΤΟ. Η Γεωργια ειναι απομονωμένη και μακριά από τις Ευρωπαικές χώρες που είναι μέσα στο ΝΑΤΟ.
Προηγουμένως δεν είχε γίνει τίποτα;
Του το έχω πει 50 φορές αλλά κάνει τον Κινέζο, θα είναι της μοδας φαίνεται :D
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 20 Φεβ 2022, 08:51 Η Δύση βάζει τα δυνατά της για γ παγκόσμιο πόλεμο.
Είσαι τόσο τυφλωμένος από την απολιθωμένη ιδεολογία σου που αδυνατείς να καταλάβεις ότι πρόκειται για γεωπολιτικές και όχι οικονομικές προτεραιότητες. Παιχνίδι κυριαρχίας και εξουσίας είναι, η γεωπολιτική βρίσκεται πάντα στο ανώτατο επίπεδο, πάνω και από την οικονομία. Πολλές φορές έχουν ληφθεί μη συμφέρουσες οικονομικά αποφάσεις προκειμένου να προστατευτεί/ενισχυθεί/επεκταθεί η κυριαρχία, η εξουσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 20 Φεβ 2022, 09:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Green Dragon έγραψε: 20 Φεβ 2022, 09:38 Εγώ με την ασήμαντη περσόνα μου, εάν και εφόσον έχω το δικαίωμα επιλογής, θα ταχθώ με εκείνον που ΔΕΝ θα ξεκινήσει τον πόλεμο.
Πως συμβιβάζεται αυτό με την απαίτησή σου να αποκλεισθεί η Ουκρανία από οργανισμούς που θέλει να συμμετέχει υπό την απειλή πολέμου;
Όσο για τους Κινέζους προς το παρόν περίπτωση πολέμου υπάρχει μόνο μία - εάν εισβάλλουν στην Ταιβάν.
Προς το παρόν κανείς δεν σκέπτεται να εισβάλλει στην Κίνα ή τη Ρωσία.Το ζήτημα είναι όμως ότι αυτοί θεωρούν ότι δικαιούνται να ελέγχουν κάποιες χώρες δίπλα τους και αν είναι,αυτοί θα ξεκινήσουν τον πόλεμο.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2022, 09:55
Green Dragon έγραψε: 20 Φεβ 2022, 09:38 Εγώ με την ασήμαντη περσόνα μου, εάν και εφόσον έχω το δικαίωμα επιλογής, θα ταχθώ με εκείνον που ΔΕΝ θα ξεκινήσει τον πόλεμο.
Πως συμβιβάζεται αυτό με την απαίτησή σου να αποκλεισθεί η Ουκρανία από οργανισμούς που θέλει να συμμετέχει υπό την απειλή πολέμου;
Όσο για τους Κινέζους προς το παρόν περίπτωση πολέμου υπάρχει μόνο μία - εάν εισβάλλουν στην Ταιβάν.
Προς το παρόν κανείς δεν σκέπτεται να εισβάλλει στην Κίνα ή τη Ρωσία.Το ζήτημα είναι όμως ότι αυτοί θεωρούν ότι δικαιούνται να ελέγχουν κάποιες χώρες δίπλα τους και αν είναι,αυτοί θα ξεκινήσουν τον πόλεμο.
Υπάρχουν κύκλοι που τα υποστηρίζουν, εξ ου και το άρθρο. Όχι οι επίσημοι αλλά υπάρχουν. Για την Ουκρανία λέω το εξής, τα πράγματα ξεκίνησαν από την πορτοκαλί επανάσταση που στήθηκε οπότε ξέρουμε και ποιός άρχισε την φασαρία. Πέρα από αυτό, το πρώτο μέλημα για εμένα είναι να μην γίνει πόλεμος, αφενός τοπικός, γιατί μπορεί να βρουν ευκαιρία οι Τούρκοι να μας χτυπήσουν και αφετέρου παγκόσμιος που θα αφανίσει τον πλανήτη. Αυτό είναι πιο σημαντικό από το ν' αποδοθεί δικαιοσύνη (το πρώτο για εμάς, το δεύτερο για όλους), δεν θα κάτσουμε να σκοτωθούμε κιόλας για την απόδοση δικαιοσύνης. Να το εξηγήσω λίγο καλύτερα:

Δεν θέλουμε να γίνει πόλεμος με τίποτα, ακόμα και αν για να επιτευχθεί αυτό κάποιος αδικηθεί χοντρά, πχ να βουτήξουν οι δυτικοί την Ουκρανία ή να την βουτήξουν οι Ρώσοι.

Με άλλα λόγια, η θέση μου είναι ένα μείγμα ορθότητας και ρεαλισμού, αν πάμε να στηριχθούμε μόνο στην ορθότητα θα βγούμε χαμένοι. Λογικό είναι να μην θέλει μια υπερδύναμη φυτευτούς του 'αντιπάλου' δίπλα της και σε αυτό ακριβώς το πνέυμα ποτέ δεν επέκρινα το εμπάργκο των ΗΠΑ στην Κούβα, τι να κάνουν δηλαδή, ν' αφήσουν ένα φυλάκιο της Ρωσίας (ΕΣΣΔ παλιότερα) δίπλα στο σπίτι τους; Είναι τόσο κυνικό αυτό που λέω όσο και αληθινό.

Οι Κινέζοι αν εισβάλλουν στην Ταϊβάν πολύ μεγάλο λάθος θα κάνουν για τον ίδιο λόγο - κινδυνεύουν ν' ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αυτό είναι άλλο από το αρχικό που έγραψες ότι θα είσαι εναντίον αυτού που θα ξεκινήσει τον πόλεμο απλώς.
Και εφ όσον είσαι ρεαλιστής και ζητείς να συνυπολογίζονται και άλλα πράγματα από το διεθνές δίκαιο και ειδικά τα συμφέροντα των μεγάλων κρατών δεν θα έπρεπε να ζητάς και στα ελληνοτουρκικά ΑΟΖ στο Καστελόριζο και άλλα τρελά αλλά να κάνεις σκόντο ανάλογα με τον πληθυσμό και την έκταση της Τουρκίας.
Η αντίληψη της Ρωσίας ως προς τις γύρω μικρότερες χώρες είναι ακριβώς ίδια με αυτήν της Τουρκίας.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Green Dragon έγραψε: 20 Φεβ 2022, 09:38
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2022, 20:54
Yochanan έγραψε: 19 Φεβ 2022, 20:36

αυτο που βλεπεις ειναι ακριβως το bid των νεζων για τοπ ντογκ ποζισον
3 way system not stable - ακριβως γιατι μπορει να γινει 2 -εναντιον - 1
οι βρωμονεζοι εχουν 10-20 χρονια να κανουν τη κινηση τους, μετα τομπουλο δημογραφικα και οι ινδοι θα ειναι αναχωμα
τωρα μια χαρα τους ερχεται - πληθωρισμος και δημοσιο χρεος παντου στο θεο, οι νεζοι εχουν 50 εκατομμυρια περισευομενους αντρες (κινεζους αντρες αλλα φερ ηναφ) που αρχιζουν ηδη να γκρινιαζουνε με υπνοκινηματα κλπ
καλο ειναι μια εκκαθαριση τωρα που μπορουν ακομα
Η υστερία στη Δύση, λόγω χριστιανικού υποβάθρου παίρνει πάντα τη μορφή The End of Days.
Η Κίνα δεν το βλέπει καθόλου όπως λες, ότι βρίσκεται υπό πίεση χρόνου.
Αν δεν μπορούν οι δυτικοί να αντιμετωπίσουν τους Κινέζους με ειρηνικά μέσα, να κάτσουν να τον φάνε να τελειώνουμε. Εγώ με την ασήμαντη περσόνα μου, εάν και εφόσον έχω το δικαίωμα επιλογής, θα ταχθώ με εκείνον που ΔΕΝ θα ξεκινήσει τον πόλεμο.

Αν η λύση αντιμετώπισης των Κινέζων είναι να τους σκοτώσουν, να πάνε να γαμηθούνε αυτοί που σκέφτονται τόσο άρρωστα.
Eλευθερια ή θάνατος το έλεγαν το 1821 οι αρρωστοι
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Άθλια κ γελοία προπαγάνδα απο Ρώσους που βομβαρδίζουν τις ρωσοφωνες ανατολικές πόλεις της Ουκρανίας ως προβοκάτσια. Από ότι φαίνεται η Ουκρανία χάνει μόνο αυτές τις επαρχίες. Δεν νομίζω να επιχειρηθεί γενική εισβολή διότι οι απώλειες των γυφτων θα ναι μεγάλες ότι και να λέει η τάπα. Βέβαια 10ετιες απραξίας στις αμυντικές δαπάνες έχουν κόστος για την Ουκρανία τώρα, έτσι πάνε αυτά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2022, 10:13 Αυτό είναι άλλο από το αρχικό που έγραψες ότι θα είσαι εναντίον αυτού που θα ξεκινήσει τον πόλεμο απλώς.
Και εφ όσον είσαι ρεαλιστής και ζητείς να συνυπολογίζονται και άλλα πράγματα από το διεθνές δίκαιο και ειδικά τα συμφέροντα των μεγάλων κρατών δεν θα έπρεπε να ζητάς και στα ελληνοτουρκικά ΑΟΖ στο Καστελόριζο και άλλα τρελά αλλά να κάνεις σκόντο ανάλογα με τον πληθυσμό και την έκταση της Τουρκίας.
Η αντίληψη της Ρωσίας ως προς τις γύρω μικρότερες χώρες είναι ακριβώς ίδια με αυτήν της Τουρκίας.
Εγώ θα είμαι εναντίον όποιου ξεκινήσει τον πόλεμο γιατί δεν με συμφέρει να γίνει, άσχετα αν αυτός που θα τον ξεκινήσει έχει δίκιο ή άδικο. Δε νομίζω ότι είπα κάτι διαφορετικό.

Η Τουρκία δεν είναι υπερδύναμη για να έχει τέτοιες αξιώσεις και επιπλέον εκεί έχεις και το πρόβλημα του ότι είναι αχόρταγοι, αυτός είναι και ο λόγος που η πολιτική τύπου ΕΛΙΑΜΕΠ είναι γελοία. Η Τουρκία θέλει να πάρει όλη την Ελλάδα και ίσως και όλον τον πλανήτη (αν μπορούσε ή μπορέσει ποτέ), εδώ έχει εισβάλλει σε όλες τις γειτονικές χώρες. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να αμυνθείς (ο Philip Mortimer όμως θα την κοπανούσε ενώ στα ουκρανικά είναι τέρμα μάγκας :lol: ). Ούτε οι ΗΠΑ ούτε οι Ρώσοι θέλουν να κατακτήσουν την Γη, ειδικά για τις ΗΠΑ είμαστε 100% βέβαιοι αφού τόσες δεκαετίες δεν έχουν κατακτήσει ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο εδάφους και προσπαθούν αν διασφαλίζουν τα συμφέροντά τους μέσω επιρροής.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”