!!! DEVELOPMENT MODE !!!

cancel_IANOS

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: cancel_IANOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

AlienWay έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:03
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:00
AlienWay έγραψε: 18 Φεβ 2022, 00:53 Τζάμπα τους υπερασπίστηκα. Αυτοί θέλουν να τα ακούνε μου φαίνεται.
Δυστυχως εχεις εθιστει σε ανακλαστικες αντιδραστικες συμπεριφορες. Ελπιζω να το ξεπερασεις.
Και που να ξέρω εγώ ότι αυτή θα επέμενε, αλλά θα έλεγε και χειρότερα;
Σημασια εχει οτι επελεξες να υπερασπιστεις αυτοματα την πλευρα του ισχυρου. Θα μπορουσες να το ειχες ηδη καταλαβει απο τον απαξιωτικο τονο με τον οποιο περιεγραφε τους αστεγους.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

John Brown Gun Club έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:23
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:00

Δυστυχως εχεις εθιστει σε ανακλαστικες αντιδραστικες συμπεριφορες. Ελπιζω να το ξεπερασεις.
Σημασια εχει οτι επελεξες να υπερασπιστεις αυτοματα την πλευρα του ισχυρου. Θα μπορουσες να το ειχες ηδη καταλαβει απο τον απαξιωτικο τονο με τον οποιο περιεγραφε τους αστεγους.
Σε ιδιωτικό σημείωμα τα έλεγε για τους άστεγους. Μέχρι που τα είπε και δημόσια. Ενα αυτό. Και δεύτερον, στο #cancel_influencers ήμουν υπερ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

under έγραψε: 17 Φεβ 2022, 18:49
Ασέβαστος έγραψε: 17 Φεβ 2022, 10:40
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Φεβ 2022, 10:34

δε νομίζω να υπάρχουν άνθρωποι να προτιμούν να κοιμούνται στον δρόμο στο ψύχος αν έχουν τη δυνατότητα έστω μόνο για το βράδυ να τη βγάλουν σε κλειστό και ασφαλή χώρο
κι ομως, υπαρχουν.
Επιβεβαιωνω.Εχω οικογενειακη εμπειρια.Οσο και αν φαινεται απιστευτο υπαρχουν ατομα που δεν πανε σε δομες και τη βγαζουν ή στον δρομο ή σε παραπηγματα.
φυσικα και υπαρχουν. Έχω 2 παραδειγματα, ενος αστεγου και μιας οικογενειας αστεγων. Προτιμησαν τον δρομο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

AlienWay έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:25
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:23

Σε ιδιωτικό σημείωμα τα έλεγε για τους άστεγους. Μέχρι που τα είπε και δημόσια. Ενα αυτό. Και δεύτερον, στο #cancel_influencers ήμουν υπερ.
Γι αυτο στα ψελνω, επειδη κατα βαθος καταλαβαινεις.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:30
under έγραψε: 17 Φεβ 2022, 18:49
Ασέβαστος έγραψε: 17 Φεβ 2022, 10:40
κι ομως, υπαρχουν.
Επιβεβαιωνω.Εχω οικογενειακη εμπειρια.Οσο και αν φαινεται απιστευτο υπαρχουν ατομα που δεν πανε σε δομες και τη βγαζουν ή στον δρομο ή σε παραπηγματα.
φυσικα και υπαρχουν. Έχω 2 παραδειγματα, ενος αστεγου και μιας οικογενειας αστεγων. Προτιμησαν τον δρομο.
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Μερικοι αστεγοι, οσοι πχ πασχουν απο ψυχικες διαταραχες, εχουν πολυ κακες εμπειριες απο καταφυγια αστεγων και τα φοβουνται.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Έχει κατσικωθεί μια άστεγη στον μικρό χώρο μπροστά από άδειο ημιυπόγειο στην πολυκατοικία που μένουμε. Έχει φέρει όλη την οικοσκευή και έχει γεμίσει σαβούρα μπροστά στην είσοδο. Τα βράδυα βρίζει και καταριέται φωνάζωντας. Γενικά πολύ στενόχωρη φάση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”