Σημασια εχει οτι επελεξες να υπερασπιστεις αυτοματα την πλευρα του ισχυρου. Θα μπορουσες να το ειχες ηδη καταλαβει απο τον απαξιωτικο τονο με τον οποιο περιεγραφε τους αστεγους.AlienWay έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:03Και που να ξέρω εγώ ότι αυτή θα επέμενε, αλλά θα έλεγε και χειρότερα;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:00Δυστυχως εχεις εθιστει σε ανακλαστικες αντιδραστικες συμπεριφορες. Ελπιζω να το ξεπερασεις.AlienWay έγραψε: 18 Φεβ 2022, 00:53 Τζάμπα τους υπερασπίστηκα. Αυτοί θέλουν να τα ακούνε μου φαίνεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
cancel_IANOS
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- John Brown Gun Club
Re: cancel_IANOS
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Σε ιδιωτικό σημείωμα τα έλεγε για τους άστεγους. Μέχρι που τα είπε και δημόσια. Ενα αυτό. Και δεύτερον, στο #cancel_influencers ήμουν υπερ.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:23Σημασια εχει οτι επελεξες να υπερασπιστεις αυτοματα την πλευρα του ισχυρου. Θα μπορουσες να το ειχες ηδη καταλαβει απο τον απαξιωτικο τονο με τον οποιο περιεγραφε τους αστεγους.AlienWay έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:03Και που να ξέρω εγώ ότι αυτή θα επέμενε, αλλά θα έλεγε και χειρότερα;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:00
Δυστυχως εχεις εθιστει σε ανακλαστικες αντιδραστικες συμπεριφορες. Ελπιζω να το ξεπερασεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Otto Weininger
φυσικα και υπαρχουν. Έχω 2 παραδειγματα, ενος αστεγου και μιας οικογενειας αστεγων. Προτιμησαν τον δρομο.under έγραψε: 17 Φεβ 2022, 18:49Επιβεβαιωνω.Εχω οικογενειακη εμπειρια.Οσο και αν φαινεται απιστευτο υπαρχουν ατομα που δεν πανε σε δομες και τη βγαζουν ή στον δρομο ή σε παραπηγματα.Ασέβαστος έγραψε: 17 Φεβ 2022, 10:40κι ομως, υπαρχουν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Φεβ 2022, 10:34
δε νομίζω να υπάρχουν άνθρωποι να προτιμούν να κοιμούνται στον δρόμο στο ψύχος αν έχουν τη δυνατότητα έστω μόνο για το βράδυ να τη βγάλουν σε κλειστό και ασφαλή χώρο
Let them make the first mistake. We make the last move.
- John Brown Gun Club
Γι αυτο στα ψελνω, επειδη κατα βαθος καταλαβαινεις.AlienWay έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:25Σε ιδιωτικό σημείωμα τα έλεγε για τους άστεγους. Μέχρι που τα είπε και δημόσια. Ενα αυτό. Και δεύτερον, στο #cancel_influencers ήμουν υπερ.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:23Σημασια εχει οτι επελεξες να υπερασπιστεις αυτοματα την πλευρα του ισχυρου. Θα μπορουσες να το ειχες ηδη καταλαβει απο τον απαξιωτικο τονο με τον οποιο περιεγραφε τους αστεγους.AlienWay έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:03
Και που να ξέρω εγώ ότι αυτή θα επέμενε, αλλά θα έλεγε και χειρότερα;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Μερικοι αστεγοι, οσοι πχ πασχουν απο ψυχικες διαταραχες, εχουν πολυ κακες εμπειριες απο καταφυγια αστεγων και τα φοβουνται.Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:30φυσικα και υπαρχουν. Έχω 2 παραδειγματα, ενος αστεγου και μιας οικογενειας αστεγων. Προτιμησαν τον δρομο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχει κατσικωθεί μια άστεγη στον μικρό χώρο μπροστά από άδειο ημιυπόγειο στην πολυκατοικία που μένουμε. Έχει φέρει όλη την οικοσκευή και έχει γεμίσει σαβούρα μπροστά στην είσοδο. Τα βράδυα βρίζει και καταριέται φωνάζωντας. Γενικά πολύ στενόχωρη φάση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΟΛ@ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

https://twitter.com/nisafi2008/status/1 ... 5NyhRQ-uxg
https://twitter.com/traumaplast/status/ ... Xw_YP25Omg

https://twitter.com/nisafi2008/status/1 ... 5NyhRQ-uxg
https://twitter.com/traumaplast/status/ ... Xw_YP25Omg
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση