!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Naida έγραψε: 12 Φεβ 2022, 17:06
Πασιφάη έγραψε: 12 Φεβ 2022, 12:39
Καραμπαμπάκο μου, τα είδα όλα. Να φανταστείς πως σήμερα έκανα λίγες δουλειές παραπάνω στο σπίτι και τρέμανε πόδια, χέρια. Ο δικός μου γκάριζε με το δίκιο του.
Να σας κλαίμε είστε όσοι βγήκατε από βαριά νοσηλεία κοβιντ, σοκ μιλάμε :cry

Θα επανέλθετε όμως πιο γεροί και δυνατοί :g030:
:smt023
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Περαστικά σε όλες - όλους σας παιδιά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

UPDATE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥΝΑΡΩΝ:

Σημερα πηγα στον παθολογο γιατι απο χθες εβγαλα αρκετο βηχα.
Μου εδωσε αντιβιωση (αν και δεν πιανει τον κορονοιο, πιανει τις παραλοιμωξεις), εισπνεομενα και κατι για το βηχα και μου εγραψε ακτινογραφια θωρακος να κανω τις επομενες μερες.
Ολ'αυτα κι ενω εχω κανει και τις 3 δοσεις του εμβολιου.
Ααα ρε Daje, γερνας.
Το μονο θετικο της υποθεσης οτι εχω πληρη στυση. Το δε βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω απο την εντονη στυση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 10:51 Το μονο θετικο της υποθεσης οτι εχω πληρη στυση. Το δε βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω απο την εντονη στυση.
Το ειπες στο γιατρο; Νομίζω σου έχει κανει ζημια στον προστάτη ο κορονοιος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 10:51 UPDATE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥΝΑΡΩΝ:

Σημερα πηγα στον παθολογο γιατι απο χθες εβγαλα αρκετο βηχα.
Μου εδωσε αντιβιωση (αν και δεν πιανει τον κορονοιο, πιανει τις παραλοιμωξεις), εισπνεομενα και κατι για το βηχα και μου εγραψε ακτινογραφια θωρακος να κανω τις επομενες μερες.
Ολ'αυτα κι ενω εχω κανει και τις 3 δοσεις του εμβολιου.
Ααα ρε Daje, γερνας.
Το μονο θετικο της υποθεσης οτι εχω πληρη στυση. Το δε βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω απο την εντονη στυση.
Είσαι αρνητικός πλέον ή ακόμα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Daje

Μεθαυριο θα κανω το 1ο rapid και θα δω (Σαββατο ηταν η μερα 0 κατα τα προτυπα του ΕΟΔΥ)
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 16:57 Μεθαυριο θα κανω το 1ο rapid και θα δω (Σαββατο ηταν η μερα 0 κατα τα προτυπα του ΕΟΔΥ)
Α μάλιστα. Θα πρέπει να σε δείξει αρνητικό για να βγάλεις ακτίνα νομίζω.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Καλή ανάρρωση και καλά γαμήσια σε όλους τους ασθενείς, όσο και σε αυτούς που τους κουράρουν. Ενημερώνω ότι εχθές επιτέλους τεστάρισα αρνητικός, μετά από 16 ημέρες(!) θετικών ράπιντ. Το γόνο παίζει συνεχώς 96 με 98, αλλά η κούραση έχει υποχωρήσει. Στύση σταθερά πάνω από 95%
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Menios_mikroulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Menios_mikroulis »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2022, 21:02 Στύση σταθερά πάνω από 95%
Όταν βλέπεις υλικό απο το κυβερνόν κομμα και αισθάνεσαι εντελως αψυχολόγητα πιο κουλ απο τον σκατοπασόκο που ησουν προχτές ή γενικά λογω παχυδερμίας;
Άβαταρ μέλους
Daje

Οταν η γραμμη Τ στο σελφ τεστ ειναι πιο αχνη σε σχεση με τις προηγουμενες ημερες σημαινει οτι μειωθηκε το ιικο φορτιο?
Τις 2 πρωτες μερες ηταν μωβ η οριζοντια γραμμη και τωρα (7-8η μερα) αχνοφαινεται.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Daje έγραψε: 19 Φεβ 2022, 10:39 Οταν η γραμμη Τ στο σελφ τεστ ειναι πιο αχνη σε σχεση με τις προηγουμενες ημερες σημαινει οτι μειωθηκε το ιικο φορτιο?
Τις 2 πρωτες μερες ηταν μωβ η οριζοντια γραμμη και τωρα (7-8η μερα) αχνοφαινεται.
και σε εμένανε έτσι έγινε. μάλλον σημαίνει ότι έχεις λιγότερο παπαζωτό στο σώμα σου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Daje

Στις ποσες μερες βγηκες αρνητικος?
Edit: Απαντησες πιο πανω (16η μερα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 19 Φεβ 2022, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2022, 21:02 Καλή ανάρρωση και καλά γαμήσια σε όλους τους ασθενείς, όσο και σε αυτούς που τους κουράρουν. Ενημερώνω ότι εχθές επιτέλους τεστάρισα αρνητικός, μετά από 16 ημέρες(!) θετικών ράπιντ. Το γόνο παίζει συνεχώς 96 με 98, αλλά η κούραση έχει υποχωρήσει. Στύση σταθερά πάνω από 95%
Aν πετυχαίνεις στύση είσαι καλά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Daje

Εμενα η στυση τεθηκε σε αμφισβητηση μονο τις 2 πρωτες μερες.
Παλια βεβαια δεν θα υπηρχε καν θεμα αμφισβητησης, μην σου πω οτι σαν αντιδραση θα αυξανοταν κι'ολας.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2022, 21:02 Καλή ανάρρωση και καλά γαμήσια σε όλους τους ασθενείς, όσο και σε αυτούς που τους κουράρουν. Ενημερώνω ότι εχθές επιτέλους τεστάρισα αρνητικός, μετά από 16 ημέρες(!) θετικών ράπιντ. Το γόνο παίζει συνεχώς 96 με 98, αλλά η κούραση έχει υποχωρήσει. Στύση σταθερά πάνω από 95%

Στύση έχεις, το θέμα είναι αν μπορείς και να πηδηξεις ή θα καταρρεύσεις στο 1ο 5λεπτό :lol:
Σοβαρά τώρα, καλύτερα να αποφύγετε το σεξ για κάποιο διάστημα.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”