!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα γενιά έλλειψη υπομονής και συγκέντρωσης.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Νέα γενιά έλλειψη υπομονής και συγκέντρωσης.
Το Dreams μπορώ να το βλέπω ολόκληρο συνεχόμενα και σε slow motion.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Οχι,νομιζατε οτι οι γρηγορες ταχυτητες θα περιοριζονταν μονο στο downloading.
Πριτς
Πριτς
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- Sid Vicious
Οποτε βρισκομαι με αυτες τις γενιες που λετε δεν βρισκω να εχω καμια ιδιαιτερη διαφορα να πω την αληθεια
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- έργο_μακέτο
Εγώ είμαι boomer σε σώμα millenial-zoomer. Όσων αφορά το ρυθμό ζωής μου.
- Yes I have!
- Yes I have!
- Highlander
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Φεβ 2022, 22:07 Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Το ότι βρίσκουμε την νέα γενιά κακή η ελλειπή , είναι το ασφαλέστερο δείγμα πως γερνάμε.
Κανετε το λάθος να καταλήγετε άμεσα σε έναν αξιολογικό μανιχαϊσμο. Η νέα γενιά δεν είναι απαραίτητα καλή η κακή. Είναι σε κάποια πράγματα διαφορετική ,κι αυτό οφείλεται στο διαφορετικό περιβάλλον που μεγαλώνει. Η μεγάλη διαφορά των νέων -μιλενιαλς και ζουμερς είναι πως μεγάλωσαν μες στο ίντερνετ. Με ότι αυτό συνεπάγεται.
Πχ...Προσφάτως ήμουν σε κουβέντα που μπουμεροεξερς έλεγαν πόσο τα νέα παιδιά είναι με το κινητό συνέχεια ..και αποβλακωνονται ...και κανουν έτσι καθιστική ζωή και ανθυγιεινή και ξερωγω....
Και η πλειοψηφία με μπάκες και με ένα τσιγάρο στο στόμα. Σήμερα οι περισσότεροι νεολαίοι πάνε γυμναστήριο , ενώ ζήτημα ένα 10% να καπνίζει.

Και εγώ το κάνω αυτό. Και σε συζητήσεις, δεν έχω υπομονή αν ο άλλος είναι αναλυτικός κτλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Menios_mikroulis
Οφτόπικ αυτό, εδώ μιλάμε για νέους όχι για φεμιναζίNaida έγραψε: 19 Φεβ 2022, 13:25 Και εγώ το κάνω αυτό. Και σε συζητήσεις, δεν έχω υπομονή αν ο άλλος είναι αναλυτικός κτλ
Και εγώ νεότατη είμαι.Menios_mikroulis έγραψε: 19 Φεβ 2022, 13:31Οφτόπικ αυτό, εδώ μιλάμε για νέους όχι για φεμιναζίNaida έγραψε: 19 Φεβ 2022, 13:25 Και εγώ το κάνω αυτό. Και σε συζητήσεις, δεν έχω υπομονή αν ο άλλος είναι αναλυτικός κτλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ενώ οι ενήλικες, τα έχουν τσακίσει τα βιβλία και τις "ποιοτικές" σειρές.
Κάποιοι βαριούνται να διαβάζουν ακόμη και όλες τις γραμμές του θέματος στις διαδικτυακές ειδήσεις.
Βλέπουν τίτλο και κρίνουν.
Κάποιοι βαριούνται να διαβάζουν ακόμη και όλες τις γραμμές του θέματος στις διαδικτυακές ειδήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
Εσείς οι Xers το ξεκινήσατε αυτό το τροπάριο.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2022, 13:48 Ενώ οι ενήλικες, τα έχουν τσακίσει τα βιβλία και τις "ποιοτικές" σειρές.![]()
Οι παλιές γενιές, η γενιά του παππού μου, ήταν άτομα με προσοχή που έδιναν σεβασμό και αξία στο κάθε με το οποίο ερχόντουσαν σε επαφή. Είτε αυτό ήταν ένα βιβλίο, είτε ένα μουσειακό έκθεμα, είτε ένα αυτοκίνητο.
- Yes I have!
- Yes I have!
Όταν αποκτήσεις το ένα πέμπτο της βιβλιοθήκης μου, έλα να μου ξαναπείς, πρωτάκι.έργο_μακέτο έγραψε: 19 Φεβ 2022, 13:55Εσείς οι Xers το ξεκινήσατε αυτό το τροπάριο.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2022, 13:48 Ενώ οι ενήλικες, τα έχουν τσακίσει τα βιβλία και τις "ποιοτικές" σειρές.![]()
Οι παλιές γενιές, η γενιά του παππού μου, ήταν άτομα με προσοχή που έδιναν σεβασμό και αξία στο κάθε με το οποίο ερχόντουσαν σε επαφή. Είτε αυτό ήταν ένα βιβλίο, είτε ένα μουσειακό έκθεμα, είτε ένα αυτοκίνητο.
Όλα τα είχαμε, αυτό που μας έλειπε ήταν η κριτική από τους ...διαβασμένους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
- Εσείς οι Xers.......ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2022, 14:02Όταν αποκτήσεις το ένα πέμπτο της βιβλιοθήκης μου, έλα να μου ξαναπείς, πρωτάκι.έργο_μακέτο έγραψε: 19 Φεβ 2022, 13:55Εσείς οι Xers το ξεκινήσατε αυτό το τροπάριο.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2022, 13:48 Ενώ οι ενήλικες, τα έχουν τσακίσει τα βιβλία και τις "ποιοτικές" σειρές.![]()
Όλα τα είχαμε, αυτό που μας έλειπε ήταν η κριτική από τους ...διαβασμένους.
- Τώρα τι θες να βγάλουμε έξω τις βιβλιοθήκες μας να τις μετρήσουμε.
- Yes I have!
- Yes I have!
Δεν θα σε χρησιμοποιούσα για καμμία σύγκριση, καλό μου.έργο_μακέτο έγραψε: 19 Φεβ 2022, 14:06
- Εσείς οι Xers.......
Να το επιχειρήσεις με κάποιον στα κυβικά σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
Το ξέρω. Ο τρόπος που τοποθετείσαι είναι ασύγκριτος.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2022, 14:09Δεν θα σε χρησιμοποιούσα για καμμία σύγκριση, καλό μου.έργο_μακέτο έγραψε: 19 Φεβ 2022, 14:06
- Εσείς οι Xers.......
Να το επιχειρήσεις με κάποιον στα κυβικά σου.
Πάντα εκτός θέματος.
- Yes I have!
- Yes I have!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 109 Απαντήσεις
- 1843 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 22 Απαντήσεις