ΕΙναι λυπηρο αλλα αναμενομενο γενιες που μεγαλωσαν με αφθονη λεκτικη και σωματικη κακοποιηση να θεωρουν φυσιολογικη τη βια γονεων σε παιδια και να σοκαρονται οταν οι νεοι σημερα αρνουνται να την υποστουν.georgebi έγραψε: 17 Φεβ 2022, 16:35
https://www.protothema.gr/greece/articl ... xulodarmo/
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... 1645108064
Συνελήφθη από τους αστυνομικούς το Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου ένας πατέρας στο Ηράκλειο καθώς τον μήνυσε η ανήλικη κόρη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 13χρονη μετέβη το απόγευμα της Πέμπτης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου παρουσία κοινωνικής λειτουργού και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πατέρα της γιατί όπως ισχυρίστηκε την έσπρωξε και της πέταξε χάρακα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.
Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον πατέρα τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρήτη-13χρονη : ο μπαμπάς μου με έσπρωξε και μου πέταξε χάρακα. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- John Brown Gun Club
Re: Κρήτη-13χρονη : ο μπαμπάς μου με έσπρωξε και μου πέταξε χάρακα. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Κρήτη-13χρονη : ο μπαμπάς μου με έσπρωξε και μου πέταξε χάρακα. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ
Μπραβο στην 13χρονη. 
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μπροστά στην Κρήτη, το ίδρυμα στην Αθήνα είναι ντισνειλαντ. Θα έπρεπε να μένουν μόνο άντρες εκεί κανονικά. Μπορεί να το κάνουμε νησί εξορίας για εγκληματίες, αφού έτσι κι αλλιώς το 90% των εγκλημάτων Ανδρες τα κάνουν.panos291 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 21:15Συμφωνω. Αν καταφερει ο πατερας της και την ξαποστειλει σε κανα ιδρυμα στην Αθηνα θα του βγαλω το καπελο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Φεβ 2022, 17:12 Μπράβο της. Αν καταφέρει και μετακόμιση εκτος κρήτης να σωθει, ακόμα καλύτερα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται για κάποια εφηβική επανάσταση του κοριτσιού και ότι ισχύουν τα όσα γράφονται;
Ε βεβαια. Μπιλιβ ολ γουμεν.ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 21:45 Είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται για κάποια εφηβική επανάσταση του κοριτσιού και ότι ισχύουν τα όσα γράφονται;
Αν υπάρχει ιστορικό σοβαρών περιστατικών βίας ίσως. Αλλιώς κανένα παιδί δεν θα επέλεγε να αποχωριστεί την οικογένειά του. Και φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να γίνουν πριν πάρεις ένα παιδί από τους γονείς του.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Φεβ 2022, 21:37Μπροστά στην Κρήτη, το ίδρυμα στην Αθήνα είναι ντισνειλαντ.panos291 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 21:15Συμφωνω. Αν καταφερει ο πατερας της και την ξαποστειλει σε κανα ιδρυμα στην Αθηνα θα του βγαλω το καπελο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Φεβ 2022, 17:12 Μπράβο της. Αν καταφέρει και μετακόμιση εκτος κρήτης να σωθει, ακόμα καλύτερα.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Κρήτη-13χρονη : ο πατέρα μου με έσπρωξε και μου πέταξε χάρακα. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ
AlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 16:39 Μια πολιτικορθού μπομπίρισσα ακτιβίζει την πατριαρχία. Εναλλακτικός τίτλος![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτό με το χάρακα δεν το έχω ξανακούσει. Το σπρώξιμο ή το ταρακούνημα είναι πιο συχνό από βίαιους γονείς. Ούτε ένα παιδί βέβαια θα το άφηναν να υποβάλλει μήνυση έτσι για πλάκα. Ας περιμένουμε να δούμε.
Μητέρα υπάρχει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-