Σκεπτόμενοι, Τζήμερος και Τατσόπουλος;
Ο καθένας πιστεύει για τον εαυτό του ότι τον κάνει να αισθάνεται καλά, αυτό είναι το δίδαγμα αυτού του νήματος.
Σκεπτόμενοι, Τζήμερος και Τατσόπουλος;
Το 2920 μάλλον περισσότεροι θα θυμούνται τον Παϊσιο.
Ωπως θυμόμαστε και τον Νοστράδαμο.Καραμελίτσα έγραψε: 17 Φεβ 2022, 21:16Το 2920 μάλλον περισσότεροι θα θυμούνται τον Παϊσιο.
Δεν νομιζω , αλλα που ξερεις, εδω θα μαστε για να δουμε.Καραμελίτσα έγραψε: 17 Φεβ 2022, 21:16Το 2920 μάλλον περισσότεροι θα θυμούνται τον Παϊσιο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Το 2920 από stand up comedians έχουν καλύτερες πιθανότητες ο Τσουβέλας ή ο Αμβρόσιος.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Φεβ 2022, 21:18Δεν νομιζω , αλλα που ξερεις, εδω θα μαστε για να δουμε.
Μη το δείξεις όμως στο Νεοδημοκράτη Τατσόπουλο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
"Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής"...Niki έγραψε: 16 Φεβ 2022, 20:16 Ξέχασα πώς την έλεγα την σειρά την Τουρκική πριν κάτι χρόνια που έσπαγε στην τηλεθέαση με την ανάλογη φυσικά Τουρκική προπαγάνδα.
Αυτά αρέσουν όχι οι δικοί μας πρόσφυγες.
Τραγουδάρα!
Χρειάζεται να ρωτάς βρε Γιώργο;George_V έγραψε: 16 Φεβ 2022, 20:26 Μεταξυ Σουλειμαν Μεγαλοπρεπη και Παισιου τι απο τα δυο προτιματε να παιχτει στην Ελληνικη Τηλεοραση?
Ο Σουλειμαν?
η
Ο Παισιος?
Υποθέτω ότι ούτε αν θες να πας σχολείο θα σε ρώτησαν, ε;John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 20:28Εγω ειμαι, αυτοι ομως γιατι δεν μενουν μακρια μου; Απο το σχολειο μεχρι το στρατο, μου καναν τη ζωη δυσκολη μονο και μονο που προσπαθουσαν να με κανουν χριστιανο με το ζορι, χωρις καν να μου ζητησουν τη γνωμη μου. Οποτε θα ηθελα να περιοριστουν στις εκκλησιες τους: διαχωρισμος εκκλησιας και κρατους χτες.Niki έγραψε: 16 Φεβ 2022, 20:11Το σέβομαι άλλο όμως να είσαι μακριά από την εκκλησία και άλλο να την κυνηγάς.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 20:09
Εμενα δε μ αρεσει. Απεχθανομαι οτιδηποτε εχει σχεση με την ορθοδοξια. Προσεξε, δεν εχω τιποτα εναντιον του θρησκευτικου συναισθηματος γενικα και της χριστιανικης ηθικης ειδικα (να αγαπας, να ελεεις, να συγχωρεις - προσπαθω να τα εφαρμοζω κι εγω στη ζωη μου εξαλλου) αλλα βγαζω σπυρακια με παπαδες, τη μουσικη τους, το στυλ τους, τις αποψεις τους και την τεχνη τους.
Είναι γνωστό ότι η Εκκλησία έχει στηρίξει την ΠΑΤΡΙΔΑ σε όλες τις δύσκολες φάσεις τής νεότερης ιστορίας μας.Niki έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:55δεν είμαστε το Ιραν της Ευρώπης είμαστε μια Ευρωπαϊκή χώρα που κάποιοι καλοθελητές θέλουν να χάσει την ταυτότητα της.Крaсная армия έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:47 Ενα επεισόδιο είδα από περιέργεια.
Εμετός.
Ελλάς το Ιράν της Ευρώπης.
" η Ευρωπαϊκή ένωση στηρίζετε στην πολιτισμικότητα των χωρών της και το στοίχημα θα είναι η ένωση των χωρών να μην αλλοιώσει τις ταυτότητες των λαών που την απαρτίζουν..."
Βαλερύ Ζισκάρ ντ εστεν.
Αυτο το φιλμ ειναι απο τα πλεον unhistorical movies που εχουν γυριστει ποτε.SUV έγραψε: 18 Φεβ 2022, 00:36 Αν ο λαός μίλησε με τον Τατσόπουλο και τα τούρκικα σίριαλ εννοώ, τότε:
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!![]()
Καμιά φορά και... "Μάστιγα Θεού"![]()
![]()
Spoiler