Θα μπορούσα να σου πω ποιά από τις δύο περιπτώσεις ισχύει αλλά δε μπορώ, είναι ζήτημα εθνικής ασφαλείας.wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:15
Δεν το ξέρω, υπάρχει όμως και άλλη θεωρία.
Ο κάθε συντονιστής είναι άγνωστος σε κάθε άλλον συντονιστή. Ξεραίνονται μόνο με τα νικ τους, όπως και τα μέλη.
Αν θέλει κανείς να μιλήσει τηλεφωνικά και αν συναινούν και οι δύο μπορεί να γνωριστούν αλλά βασικά όχι.
Υπάρχει όμως μία οργάνωση που κινεί τα νήματα στην ΚΥΠ και επιλέγει κνιτάκια, με κάποια αμοιβή από τα μυστικά κονδύλια.
Ή η μία περίπτωση ισχύει ή η άλλη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
ΥΓ: δεν ξέρω τί γίνεται στο νήμα, είδα φως και μπήκα και έπεσα πάνω στον Γούντυ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Και αναπόφευκτα τα κατάλαβες όλαΣουβλίτσα έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:08 ΥΓ: δεν ξέρω τί γίνεται στο νήμα, είδα φως και μπήκα και έπεσα πάνω στον Γούντυ
Το λες επειδή μερικές φορές δεν τα καταλαβαίνω όλα ή ήταν κάτι το αναπόφευκτο να μην...?!
- wooded glade
Έκανε και το εξής αυτός;Μετανάστρια έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:01 Εγώ στο παλιό πχόρουμ δεν είχα ουδέποτε πρόβλημα με το συντονισμό μέχρις ότου μια ωραία πρωία έφαγα μπαν για παρενόχληση Ιανού. Προσοχή όχι για βρίσιμο, διότι δεν τον έβρισα ποτέ, αλλά γιατί τον έπαιρνα στο ψιλό για τις απύθμενες βερμπαλιστικές μαλακίες και το γελοίο λεξιλόγιο τύπου "κανάγιες".
Έγραφε σαν απλό μέλος και έλεγε διάφορα. Παρασυρόσουνα εσύ και έλεγες "αφού γράφει σαν απλό μέλος, δεν τρέχει τίποτα" και του απάνταγες α-ου-ι. Τότε αυτός έλεγε "απ, τώρα είμαι συντονιστής και προσέβαλες συντονιστή, πάρε ένα μπαν".
Ένα μπαν που είχε φάει ήταν ως εξής. Κάτι έγραψε σε απάντηση προς έναν άλλον και βασικά εγώ πήρα το μέρος του (του Ιανού) και λέω "δίκιο έχει ο άλλος δεν ξέρει τι λέει". Αλλά προσθέτω "βέβαια πρέπει να σημειωθεί και ότι ...", δηλαδή πήρα το μέρος του κατά το ήμισυ. Αμέσως έφαγα μπαν.
Έπρεπε να του είχε κόψει το internet στο σπίτι η ΕΕΤΤ, για να μην πω και το τηλέφωνο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Λοιπόν, εγώ ποτέ δεν κατάλαβα τί παίζει με συντονιστές και τα ρέστα. Εαν δεν γράφεις στην πολιτική και δεν έχεις πολλές συζητήσεις εξωφορουμικές, δεν μαθαίνεις/μπλέκεσαι.
Άκουγα κάποια πράγματα κατά καιρούς αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει τί είδους σφηκοφωλιά ήταν
Σοβαρά τώρα, με τον Ιανό μου έκανε εντύπωση γιατί εξαφανίστηκε έτσι μαχαίρι.
Βάζω κατα νου κάτι βάσει ενός περιστατικού αλλά το θεωρώ πολύ τραβηγμένο.
Μου κάνει εντύπωση όμως πώς εξαφανίστηκε έτσι απόλυτα.
Άκουγα κάποια πράγματα κατά καιρούς αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει τί είδους σφηκοφωλιά ήταν
Σοβαρά τώρα, με τον Ιανό μου έκανε εντύπωση γιατί εξαφανίστηκε έτσι μαχαίρι.
Βάζω κατα νου κάτι βάσει ενός περιστατικού αλλά το θεωρώ πολύ τραβηγμένο.
Μου κάνει εντύπωση όμως πώς εξαφανίστηκε έτσι απόλυτα.
Το λέω επειδή κατά βάση τα γραπτά του γούντι είναι ακατάληπταΣουβλίτσα έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:13Το λες επειδή μερικές φορές δεν τα καταλαβαίνω όλα ή ήταν κάτι το αναπόφευκτο να μην...?!![]()
![]()
Για εμένα ακατάληπτη είναι και η συζήτηση, μόνο κάτι μπηχτές στην ουσία βλέπω και τέλος πάντων, έχω ακούσει κόσμο να είναι τελείως τρελαμένος κατα του συντονισμού/διαχειριστών του πρωην φόρουμ, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πού βρίσκεται ο μύθος, πού η παραμύθα και πού η αλήθεια.
Έχω ακούσει κάποια -τραγικά θεωρώ- πράγματα και γενικώς κάποτε, ως καινούρια βασικά, τρόμαξε λίγο το ματάκι μου
Έχω ακούσει κάποια -τραγικά θεωρώ- πράγματα και γενικώς κάποτε, ως καινούρια βασικά, τρόμαξε λίγο το ματάκι μου
Αααα! Μόλις θυμήθηκα την κρυφή ενότητα!
Έχει γίνει λόγος για κρυφή ενότητα που υπήρχε και έμπαιναν μόνο
κυρίες του φόρουμ για να λένε τα γκομενικά τους. Για μολογάτε ρε τι ξέρετε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ναι οκ, δεν χρειαζοταν να το γραψεις δημόσια όμως αυτο. Μπορουσες να ρωτησεις με πμ στην τυχη και ολο καποιον θα έβρισκες να ξερει. Εγω πχ, αν τα βρισκαμε στην αμοιβή, ανετα σου ελεγα οσο ξέρω για τη λεγόμενη ΚΡ.ΕΝ. Αλλα οχι να το διατυμπανιζεις και δημοσιως. Ικανο σ εχω σε λιγο να βγαλεις στη φορα και την ΚΡ.ΕΝ του νεου πχορουμ.Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:30 Αααα! Μόλις θυμήθηκα την κρυφή ενότητα!Έχει γίνει λόγος για κρυφή ενότητα που υπήρχε και έμπαιναν μόνο
Τι υπάρχει κι άλλη ΚΡ.ΕΝ στο νέο φόρουμ; Αν είναι μόνο μία πως την ξέρεις εσύ;

- vantono
μου ειχε ζητηθει πριν λιγο καιρό απο μερακλουδες πχορουμιτισσες, να ανεβασω ντικ πικ μου. Ξαφνιαστηκα αλλα δέχτηκα αρχικα. Στην πορεια μου τα χαλασαν στην αμοιβη ομως,και τελικα δεν ανέβασα. Η ΚΡΕΝ είναι και παραμενει deep phorum.Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:42 Τι υπάρχει κι άλλη ΚΡ.ΕΝ στο νέο φόρουμ; Αν είναι μόνο μία πως την ξέρεις εσύ;![]()
![]()
Είσαι σίγουρος ότι ήταν μερακλούδες φορουμίτισσες; Γιατί έχω πέντε εξι κλώνους με γυναικεία ονόματα πουτανίστικα ως επί το πλείστον.vantono έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:47μου ειχε ζητηθει πριν λιγο καιρό απο μερακλουδες πχορουμιτισσες, να ανεβασω ντικ πικ μου. Ξαφνιαστηκα αλλα δέχτηκα αρχικα. Στην πορεια μου τα χαλασαν στην αμοιβη ομως,και τελικα δεν ανέβασα. Η ΚΡΕΝ είναι και παραμενει deep phorum.Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:42 Τι υπάρχει κι άλλη ΚΡ.ΕΝ στο νέο φόρουμ; Αν είναι μόνο μία πως την ξέρεις εσύ;![]()
![]()
- vantono
ναι, ηταν ο ντατζε, ο νταρνάκας, ο αγις, ο γκομπακης κτλ. Αυτές. Που και που έμπαινε και ο χέλης, αλλα μονο οταν επεφτε ενδεχομενο απλοουνταρίσματος ντικ πικ στο ΚΡΕΝοτράπεζο. Αλλιως γραμμένες μας ειχε.Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:50Είσαι σίγουρος ότι ήταν μερακλούδες φορουμίτισσες;vantono έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:47μου ειχε ζητηθει πριν λιγο καιρό απο μερακλουδες πχορουμιτισσες, να ανεβασω ντικ πικ μου. Ξαφνιαστηκα αλλα δέχτηκα αρχικα. Στην πορεια μου τα χαλασαν στην αμοιβη ομως,και τελικα δεν ανέβασα. Η ΚΡΕΝ είναι και παραμενει deep phorum.Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:42 Τι υπάρχει κι άλλη ΚΡ.ΕΝ στο νέο φόρουμ; Αν είναι μόνο μία πως την ξέρεις εσύ;![]()
![]()
Καλά κι εσείς αντί να μιλάτε για το καλό της ανθρωπότητας καθόσασταν και δείχνατε τα καυλιά σας;vantono έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:54ναι, ηταν ο ντατζε, ο νταρνάκας, ο αγις, ο γκομπακης κτλ. Αυτές. Που και που έμπαινε και ο χέλης, αλλα μονο οταν επεφτε ενδεχομενο απλοουνταρίσματος ντικ πικ στο ΚΡΕΝοτράπεζο. Αλλιως γραμμένες μας ειχε.Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:50Είσαι σίγουρος ότι ήταν μερακλούδες φορουμίτισσες;vantono έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:47
μου ειχε ζητηθει πριν λιγο καιρό απο μερακλουδες πχορουμιτισσες, να ανεβασω ντικ πικ μου. Ξαφνιαστηκα αλλα δέχτηκα αρχικα. Στην πορεια μου τα χαλασαν στην αμοιβη ομως,και τελικα δεν ανέβασα. Η ΚΡΕΝ είναι και παραμενει deep phorum.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 2236 Απαντήσεις