!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:32
Daje έγραψε: 16 Φεβ 2022, 16:53
Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 15:28 Ξαναλέω, αν θέλει η πολυκατοικία να μπλοκάρει τον κάθε ερμπινμπα, μπορεί.
Θυμάμαι είχε συμβεί στην πολυκατοικία που ζώ τώρα μολις είχα εγκατασταθεί κια μπλοκαραν στο ευκολο έναν που ήθελε να το κάνει έτσι.
Δεν ειναι τοσο απλο οσο το περιγραφεις.
Το πιθανοτερο ειναι αυτος ο ενας να μην ηθελε να βαλει δικηγορο και ν'ασχοληθει με την υποθεση...
Επίσης όταν ένας μεγαλοδικηγορος αρχίζει να σκαλίζει το νόμο και να σου βγάζει 10 υποπαραθυρακια εχοντας μαζι του ολη την πολυκατοικια δε θα το κανεις ερμπινμπι στον αιώνα των αιώνων. Εκτός και αν σκοπεύει κάποιος να φάει κάποια χρόνια και ένα σπίτι σε δικαστήρια με εντελώς αβέβαιο αποτέλεσμα.
Ε οκ, δεν θα γινει ερμπιενμπι σε οσες πολυκατοικιες μενουν στην Ελλαδα "μεγαλοδικηγοροι".
Θα γινει ομως εκει οπου μενουν μεσαιο-μικρο δικηγοροι.
Εκει δε που μενουν δικηγοροι της πουτσας, θα γινει της πουτανας το καγκελο!
Ερμπιενμπι-πορνεια θα γινουν!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Πτολεμαίος έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:58
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:54
Πτολεμαίος έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:52

Ναι.
Και οι στρουθοκαμηλοι το κάνουν αυτό.
Αφού δεν κάνεις τον ισχυρισμό. Σε προκάλεσα να τον κάνεις και μου λες ότι όχι, να το τεκμηριώσει κάποιος άλλος.
Να σε ξαναρωτήσω λοιπόν αν κάνεις τον ισχυρισμό;
Ποιον ισχυρισμό;
Γεγονός είναι ότι τσιμπουκωνε 13χρονα ο τιμονιερης, πλάκα μας κάνεις;
Α τον κάνεις λοιπόν. Κάτι είναι κι αυτό από μόνο του. :)
Φυσικά είναι ένας εντελώς ατεκμηρίωτος ισχυρισμός. Αλλά, αυτές είναι οι βίβλοι του αντιγκοθμουνιζμού.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Daje έγραψε: 17 Φεβ 2022, 10:10
Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:32
Daje έγραψε: 16 Φεβ 2022, 16:53

Δεν ειναι τοσο απλο οσο το περιγραφεις.
Το πιθανοτερο ειναι αυτος ο ενας να μην ηθελε να βαλει δικηγορο και ν'ασχοληθει με την υποθεση...
Επίσης όταν ένας μεγαλοδικηγορος αρχίζει να σκαλίζει το νόμο και να σου βγάζει 10 υποπαραθυρακια εχοντας μαζι του ολη την πολυκατοικια δε θα το κανεις ερμπινμπι στον αιώνα των αιώνων. Εκτός και αν σκοπεύει κάποιος να φάει κάποια χρόνια και ένα σπίτι σε δικαστήρια με εντελώς αβέβαιο αποτέλεσμα.
Ε οκ, δεν θα γινει ερμπιενμπι σε οσες πολυκατοικιες μενουν στην Ελλαδα "μεγαλοδικηγοροι".
Θα γινει ομως εκει οπου μενουν μεσαιο-μικρο δικηγοροι.
Εκει δε που μενουν δικηγοροι της πουτσας, θα γινει της πουτανας το καγκελο!
Ερμπιενμπι-πορνεια θα γινουν!
Καταλαβες τι λέω. Πως αν ο αλλος θέλει να το μπλοκάρει και εχει μαζί του την πολυκατοικία, τότε το μπλοκάρει. Πόσο πιο απλά να το πω;
τα ερμπιενμπι στα λοκνταουν ετσι ακριβώς λειτουργούσαν μονο, σα δωματια ημιδιαμονής και μάλιστα αδήλωτα, αφορολόγητα. Τι όχι;
Διαφωνείς πως πολλά απο αυτά έτσι λειτουργούν απο την αρχη εως τώρα;
Δωμάτιο ημιδιαμονής δε θέλω στην πολυκατοικία μου και όσο περνάει απο το χέρι μου και συμφωνουν και οι υπόλοιποι κάτοικοι, δε πρόκειται να συμβεί.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Δεν εχω ιδιαιτερες αντιρρησεις, αφενος γιατι δεν ειμαι ερμπιενμπας, αφετερου γιατι ουτε κι εμενα μου αρεσει να γινει μπουρδελο η μονιμη κατοικια μου.
Ωστοσο, επειδη εχω δει live δικηγορο ν'αποκρουει επιτυχως προσπαθεια ιδιοκτητων να μπλοκαρουν ερμπιενμπι σε πολυκατοικια, διατηρω πολυ σοβαρες επιφυλαξεις ως προς αυτα που λες.
Δεν αρκει να συσπειρωθει η πολυκατοικια εναντιον του ερμπιενμπα. Πρεπει να συντρεχουν κι'αλλες προυποθεσεις.
Τελοσπαντων, το εχουμε συζητησει και στο παρελθον αυτο το θεμα στο καταλληλο νημα.

Ας επικεντρωθουμε τωρα στη λυση του προβληματος των υψηλων ενοικιων που η δικη μου γνωμη ειναι οτι βρισκεται στο διαμοιρισμο δωματιων.
4 δωματια? 4 εργαζομενοι και κατά κανόνα 4 διαφορετικοι γαμιαδες.
Ωραια ασκηση για λυση ειναι τι γινεται οταν ο ιδιος γαμιας μπαινει σε παραπανω απο 1 υπνοδωματια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Το οτι υπαρχουν ανθρωποι που υποστηριζουν τον τενεκε που ακουει στο ονομα Αδωνις Γεωργιαδης με ξεπερνα. Απο τις ημερες του τελεσιτυ κιολας, η φαιδροτητα του και η γραφικοτητα του ξεπερνουσε καθε οριο, χωρια το φλερτ του με την ακροδεξια.

Τωρα, οσον αφορα τα ενοικια, πηγαν στον θεο γιατι

α) οι τραπεζες σταματησαν να δινουν στεγαστικα, λογω κρισης.

β) νεοι και νεες βγαινουν στην αγορα εργασιας, μενουνε μαζι και ψαχνουν για στεγη.

Τελος, οσον αφορα τον 'οικοδομικο οργασμο', παπαρια μαντολες. Απουλητα θα μεινουνε, απλα οι εταιρειες που τα φτιαχνουνε πρεπει να επενδυσουν καπου τα κεφαλαια τους.

Εδω στην Πευκη/Μαρουσι, εχουνε γινει 7-8 νεες πολυκατοικιες, και το 99% των διαμερισματων παραμενουν κλειστα (και αρα απουλητα/ξενοικιαστα). Και πως να μην μεινουνε, οταν θες 300 χιλιαρικα για τριαρακι των 80 τετραγωνικων...
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2022, 10:13
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:54
Αφού δεν κάνεις τον ισχυρισμό. Σε προκάλεσα να τον κάνεις και μου λες ότι όχι, να το τεκμηριώσει κάποιος άλλος.
Να σε ξαναρωτήσω λοιπόν αν κάνεις τον ισχυρισμό;
Ποιον ισχυρισμό;
Φυσικά είναι ένας εντελώς ατεκμηρίωτος ισχυρισμός. Αλλά, αυτές είναι οι βίβλοι του αντιγκοθμουνιζμού.
Κοίτα, ο γιατρός του έκανε τέτοιους "ισχυρισμούς". Ούτε ο θεοφιλογιαννακος, ούτε ο μανιαδακης, ούτε ο βελοπουλος.
Αν κρίνω από αλλα νήματα, σε βλέπω εξαιρετικά πρόθυμο να δεχτείς ισχυρισμούς από μητουδες, βιασμούς κλπ.
Εδώ γιατί κωλυεσαι; Χαλάει το παραμύθι του λαϊκού ηγέτη που περιμένει τους εργάτες στις πυλωτες;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Πτολεμαίος έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:13
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2022, 10:13

Ποιον ισχυρισμό;
Κοίτα, ο γιατρός του έκανε τέτοιους "ισχυρισμούς". Ούτε ο θεοφιλογιαννακος, ούτε ο μανιαδακης, ούτε ο βελοπουλος.
Αν κρίνω από αλλα νήματα, σε βλέπω εξαιρετικά πρόθυμο να δεχτείς ισχυρισμούς από μητουδες, βιασμούς κλπ.
Εδώ γιατί κωλυεσαι; Χαλάει το παραμύθι του λαϊκού ηγέτη που περιμένει τους εργάτες στις πυλωτες;
Εδώ δεν είναι καν believe women, είναι believe men who make money selling stories about women. :lol:
Μπορώ κι εγώ να ρωτήσω το αντίθετο βέβαια, αν αλλού πιστεύεις στο τεκμήριο της αθωότητας αλλά εδώ πάει στο καλάθι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

under έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:19 Προφανως και εχει δικιο αλλα δεν πολυγουσταρετε να σας χαλανε το παραμυθακι.
Οταν υπαρχει οικονομικη αναπτυξη που οδηγει σε οικοδομικη ανθηση,δλδ ανακαινισεις παλαιων κατοικιων και δημιουργια νεων,τι ακριβως περιμενετε ; Να μεινουν χαμηλα οι τιμες ;

Εγω δλδ που εδωσα Χ ευρω για να ανακαινισω ενα διαμερισμα,θα το νοικιασω στην ιδια τιμη με πριν ;
Ο αλλος που παει να αγορασει νεοδμητο,θα το πληρωσει στην ιδια τιμη με το διαμερισμα τριακονταετιας ;

Ωραιοι ειστε εσεις ρε.
Δεν υπάρχει πρόβλημα με την άνοδο των τιμών, αρκεί να ανεβαίνουν αντίστοιχα και οι αποδοχές. Αν εσύ μπορείς να ανακαινίζεις το διαμέρισμά σου και να ζητάς μετά 30% παραπάνω ενοίκιο, το οποίο ένα μέσο νέο ζευγάρι δεν μπορεί να αντέξει (ενώ πριν μερικά χρόνια θα μπορούσε), προμπλέμα. Αν η στάση των κυβερνώντων μπροστά στο πρόβλημα είναι ''ας φάνε παντεσπάνι'', δυο φορές προμπλέμα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Scouser έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:32 Δεν υπάρχει πρόβλημα με την άνοδο των τιμών, αρκεί να ανεβαίνουν αντίστοιχα και οι αποδοχές. Αν εσύ μπορείς να ανακαινίζεις το διαμέρισμά σου και να ζητάς μετά 30% παραπάνω ενοίκιο, το οποίο ένα μέσο νέο ζευγάρι δεν μπορεί να αντέξει (ενώ πριν μερικά χρόνια θα μπορούσε), προμπλέμα. Αν η στάση των κυβερνώντων μπροστά στο πρόβλημα είναι ''ας φάνε παντεσπάνι'', δυο φορές προμπλέμα.
Οι τιμες ανεβαινουν ακριβως επειδη υπαρχει εισοδημα για να τις υποστηριξει.
Την περιοδο του μνημονιου κατεβαιναν επειδη δεν υπηρχε εισοδημα για να τις υποστηριξει.
Οι τιμες προσαρμοζονται παντα στις συνθηκες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Daje έγραψε: 17 Φεβ 2022, 11:15 Δεν εχω ιδιαιτερες αντιρρησεις, αφενος γιατι δεν ειμαι ερμπιενμπας, αφετερου γιατι ουτε κι εμενα μου αρεσει να γινει μπουρδελο η μονιμη κατοικια μου.
Ωστοσο, επειδη εχω δει live δικηγορο ν'αποκρουει επιτυχως προσπαθεια ιδιοκτητων να μπλοκαρουν ερμπιενμπι σε πολυκατοικια, διατηρω πολυ σοβαρες επιφυλαξεις ως προς αυτα που λες.
Δεν αρκει να συσπειρωθει η πολυκατοικια εναντιον του ερμπιενμπα. Πρεπει να συντρεχουν κι'αλλες προυποθεσεις.
Τελοσπαντων, το εχουμε συζητησει και στο παρελθον αυτο το θεμα στο καταλληλο νημα.

Εχω δει δικηγόρο live να λέει στον επιδοξο ερμπινμπα οτι για να γίνει η ταδε οικεια βραχυχρονιας μισθωσης πρέπει να υπαρχουν οι παρακάτω όροι, ο ιδιοκτήτης είπε κάτι οτι θα πάει στο δικηγόρο του αλλά μάλλον πηρε μπάλες γιατί μετα απο λίγο καιρό το νοικιασε σε ενα ζευγαρι.
Ναι φυσικά δεν αρκεί να μη θέλει η πολυκατοικία.
Το θέμα αν θυμάμαι καλά σε ένα απο αυτά που σκοντάφτει ειναι πως δε μπορεί να είναι ιδια είσοδος ενοικων και των αλλων και πως σε περίπτωση που είναι επαγγελματική στέγη πρέπει να σταματάει η προσέλευση μέχρι τις 9 για το κοινό, κάτι τέτοιο.

Εντάξει βέβαια ειναι και η νοοτροπία συν τα αμύθητα κέρδη που έχουν βγάλει κάποιοι ιδιοκτήτες.
Ξέρω κατάστημα σε σημείο φιλέτο του Φαλήρου που ειναι αναξιοποίητο περίπου 18 χρόνια. Μια μέρα πήρα τηλ για να δω τι στο διαολο ζητάει. Με το που του ειπα πως ενδιαφέρομαι για το τάδε ακίνητο, μου απάντησε η τιμή είναι 6 μύρια και δε δέχομαι παζάρια. Αυτο κάπου στο 2014-2015, τώρα θα ζητάει ποιος ξέρει τι(ακόμη ξενοικιαστο/απουλητο είναι). Σκέψου ο τύπος πόσο κολυμπάει στο χρήμα(μαύρο ή άσπρο) για να μη τον νοιάζει να το εκμεταλλευτεί εδώ και 18 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

under έγραψε: 17 Φεβ 2022, 13:13
Scouser έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:32 Δεν υπάρχει πρόβλημα με την άνοδο των τιμών, αρκεί να ανεβαίνουν αντίστοιχα και οι αποδοχές. Αν εσύ μπορείς να ανακαινίζεις το διαμέρισμά σου και να ζητάς μετά 30% παραπάνω ενοίκιο, το οποίο ένα μέσο νέο ζευγάρι δεν μπορεί να αντέξει (ενώ πριν μερικά χρόνια θα μπορούσε), προμπλέμα. Αν η στάση των κυβερνώντων μπροστά στο πρόβλημα είναι ''ας φάνε παντεσπάνι'', δυο φορές προμπλέμα.
Οι τιμες ανεβαινουν ακριβως επειδη υπαρχει εισοδημα ξένο μαύρο χρήμα για να τις υποστηριξει.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ερμής έγραψε: 17 Φεβ 2022, 13:20
Daje έγραψε: 17 Φεβ 2022, 11:15 Δεν εχω ιδιαιτερες αντιρρησεις, αφενος γιατι δεν ειμαι ερμπιενμπας, αφετερου γιατι ουτε κι εμενα μου αρεσει να γινει μπουρδελο η μονιμη κατοικια μου.

Εχω δει δικηγόρο live να λέει στον επιδοξο ερμπινμπα οτι για να γίνει η ταδε οικεια βραχυχρονιας μισθωσης πρέπει να υπαρχουν οι παρακάτω όροι, ο ιδιοκτήτης είπε κάτι οτι θα πάει στο δικηγόρο του αλλά μάλλον πηρε μπάλες γιατί μετα απο λίγο καιρό το νοικιασε σε ενα ζευγαρι.
Ναι φυσικά δεν αρκεί να μη θέλει η πολυκατοικία.
Το θέμα αν θυμάμαι καλά σε ένα απο αυτά που σκοντάφτει ειναι πως δε μπορεί να είναι ιδια είσοδος ενοικων και των αλλων και πως σε περίπτωση που είναι επαγγελματική στέγη πρέπει να σταματάει η προσέλευση μέχρι τις 9 για το κοινό, κάτι τέτοιο.

Εντάξει βέβαια ειναι και η νοοτροπία συν τα αμύθητα κέρδη που έχουν βγάλει κάποιοι ιδιοκτήτες.
Ξέρω κατάστημα σε σημείο φιλέτο του Φαλήρου που ειναι αναξιοποίητο περίπου 18 χρόνια. Μια μέρα πήρα τηλ για να δω τι στο διαολο ζητάει. Με το που του ειπα πως ενδιαφέρομαι για το τάδε ακίνητο, μου απάντησε η τιμή είναι 6 μύρια και δε δέχομαι παζάρια. Αυτο κάπου στο 2014-2015, τώρα θα ζητάει ποιος ξέρει τι(ακόμη ξενοικιαστο/απουλητο είναι). Σκέψου ο τύπος πόσο κολυμπάει στο χρήμα(μαύρο ή άσπρο) για να μη τον νοιάζει να το εκμεταλλευτεί εδώ και 18 χρόνια.
Αυτό είναι το βασικότερο εμπόδιο εάν θέλει η πολυκατοικία να μην γίνει κάποιο διαμέρισμα airbnb
Η ξεχωριστή είσοδος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Μπορουνε να δηλωσουνε λαθρο
Και να εχουν δωρεαν νοικιαζομενο σπιτι
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Εξηγείστε μου σας παρακαλώ το σκεπτικό. Γιατι κάποιος ιδιοκτήτης διαμερίσματος που θελει να το κάνει airBnB, θα πρέπει να πάρει το οκ απο τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Unique έγραψε: 17 Φεβ 2022, 13:42 Εξηγείστε μου σας παρακαλώ το σκεπτικό. Γιατι κάποιος ιδιοκτήτης διαμερίσματος που θελει να το κάνει airBnB, θα πρέπει να πάρει το οκ απο τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας?
Δεν ειναι το οκ, μπλοκάρει σε χιλια δυο άλλα. Απλά οταν ειναι ολοι αντίθετοι στην πολυκατοικία, αυτο το επιβαρύνει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”