!!! DEVELOPMENT MODE !!!

cancel_IANOS

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: cancel_IANOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

gassim έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:56
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:40
gassim έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:33 Στο μεταξύ κανείς δεν μιλάει για την δημοσιοποίηση μιας ιδιωτικής συνομιλίας με τα ονοματεπώνυμα του αποστολέα και των παραληπτών απο ανώνυμα προφίλ (δηλαδή κουκουλοφόρους) του τουίτερ.
Γιατι ειναι ασημαντη σε σχεση με την καταγγελια αντιμετωπισης ανθρωπινων οντων σαν να ζωυφια. Και μονο που το αναφερεις και προσπαθεις να αλλαξεις θεμα, ειναι εμμεση υπερασπιση της επιχειρησης.
Αν θέλω να βοηθήσω κάποιον άστεγο ξέρω πολύ καλά που είναι το κέντρο αστέγων και που αφήνουν οι πολίτες τις προσφορές τους. Αν θέλω να βοηθήσω τους άστεγους. Αν θέλω να κολλήσω ευαισθητόσημα είναι άλλη περίπτωση.
ασε τα σαπια καλυτερα και πες πως απλα μισεις τους φτωχους.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:01
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:40

Γιατι ειναι ασημαντη σε σχεση με την καταγγελια αντιμετωπισης ανθρωπινων οντων σαν να ζωυφια. Και μονο που το αναφερεις και προσπαθεις να αλλαξεις θεμα, ειναι εμμεση υπερασπιση της επιχειρησης.
Αν θέλω να βοηθήσω κάποιον άστεγο ξέρω πολύ καλά που είναι το κέντρο αστέγων και που αφήνουν οι πολίτες τις προσφορές τους. Αν θέλω να βοηθήσω τους άστεγους. Αν θέλω να κολλήσω ευαισθητόσημα είναι άλλη περίπτωση.
Πιο πολύ μισώ τους βλάκες.
Το επισημαίνω επειδή σε αφορά πιο άμεσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 16 Φεβ 2022, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Εγώ δεν θα τα βάλω ούτε με τον επιχειρηματία ούτε με τους αστέγους. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν άστεγοι σε μια χώρα σαν την δική μας, δεν είμαστε Μποτσουάνα ακόμα και τώρα μετά από μνημόνιο, κορωνοϊό και ενεργειακή κρίση.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Καλα κανουν .Οποιος διαφωνει ,να παει να παρει απο εναν αστεγο στο σπιτι του.
Φιλανθρωπίες με ξενη τσεπη ,κωλο ή σπιτι δεν "παιζει" ,συντροφοι.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

gassim έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:03

:lol:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

https://en.wikipedia.org/wiki/Hostile_architecture

Hostile architecture is an urban-design strategy that uses elements of the built environment to purposefully guide or restrict behaviour. It often targets people who use or rely on public space more than others, such as youth, poor people, and homeless people, by restricting the physical behaviours they can engage in.[1]

Also known as defensive architecture, hostile design, unpleasant design, exclusionary design, and defensive urban design, the term hostile architecture is often associated with "anti-homeless spikes" – studs embedded in flat surfaces to make sleeping on them uncomfortable and impractical.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Δεν άντεξα.... :oops: :oops:

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:07 https://en.wikipedia.org/wiki/Hostile_architecture

Hostile architecture is an urban-design strategy that uses elements of the built environment to purposefully guide or restrict behaviour. It often targets people who use or rely on public space more than others, such as youth, poor people, and homeless people, by restricting the physical behaviours they can engage in.[1]

Also known as defensive architecture, hostile design, unpleasant design, exclusionary design, and defensive urban design, the term hostile architecture is often associated with "anti-homeless spikes" – studs embedded in flat surfaces to make sleeping on them uncomfortable and impractical.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εντάξει δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα. Έλεος...
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Για υποτιθεμενο ξυπνιοπουλι που νομιζεις πως εισαι, δεν καταφερες ουτε καν να κρυψεις την εστω και "πιο λιγη" απεχθεια σου για τους φτωχους, εστιαζοντας στην διαρροη και οχι στο περιεχομενο της, για το οποιο δεν εγραψες ουτε αραδα.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Από και εμπρός, εγώ θα ψωνίζω μόνο από την Ιανό...
Επιτέλους κάποιος κάνει το αυτονόητο!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:07

Εικόνα
Οι αρχιτέκτονες όμως που τα σκέφτονται αυτά και οι δήμαρχοι που τους αναθέτουν το έργο, δεν υφίστανται κάνσελ. Βλάπτουν ελεύθερα και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΛ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΡΕΧΟΝΤΕΣ... το πεζοδρόμιο :011:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

AlienWay έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:19
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:07

Εικόνα
Οι αρχιτέκτονες όμως που τα σκέφτονται αυτά και οι δήμαρχοι που τους αναθέτουν το έργο, δεν υφίστανται κάνσελ. Βλάπτουν ελεύθερα και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΛ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΡΕΧΟΝΤΕΣ... το πεζοδρόμιο :011:
Πόσο αρχίδια μπορεί να είναι εκείνοι που αποφασίζουν να μπουν καρφιά κάτω από τις γέφυρες όμως...
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Green Dragon έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:15
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:07 https://en.wikipedia.org/wiki/Hostile_architecture

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εντάξει δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα. Έλεος...
Υπαρχουν και anti-homeless sprinkler/ αυτοματες ποτιστικες συσκευες που ποτιζουν μονιμα το πεζοδρομιο. Ειναι απλα απανθρωπο.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:16

Για υποτιθεμενο ξυπνιοπουλι που νομιζεις πως εισαι, δεν καταφερες ουτε καν να κρυψεις την εστω και "πιο λιγη" απεχθεια σου για τους φτωχους, εστιαζοντας στην διαρροη και οχι στο περιεχομενο της, για το οποιο δεν εγραψες ουτε αραδα.
Έγραψα όμως μια αράδα σχετικά με το κέντρο αστέγων που μπορείς να πας να αποδείξεις έμπρακτα την συμπαράσταση σου για τους φτωχούς. Πιστεύω οτι έτσι θα βοηθήσεις κάποιον πολύ περισσότερο απο το να μην αγοράσεις τα βιβλία σου απο τον Ιανό (αν τα αγόραζες και ποτέ).
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

gassim έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:30
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 19:16

Έγραψα όμως μια αράδα σχετικά με το κέντρο αστέγων που μπορείς να πας να αποδείξεις έμπρακτα την συμπαράσταση σου για τους φτωχούς. Πιστεύω οτι έτσι θα βοηθήσεις κάποιον πολύ περισσότερο απο το να μην αγοράσεις τα βιβλία σου απο τον Ιανό (αν τα αγόραζες και ποτέ).
Αλλη μια υπεκφυγη και μαλιστα αφου εφαγες το κραξιμο και το κυριοτερο χωρις να καταδικασεις ουτε στο ελαχιστο την απανθρωπη πρακτικη της επιχειρησης να καταβρεχει το πεζοδρομιο μεσα στο καταχειμωνο. Δεν το σωζεις με τιποτα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”