Η "λογική" είναι ένα κρασί που έπαψε να σερβίρεται στις διεθνείς ακαδημίες από τα 60s.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:10Με όποιους και να είσαι, το σίγουρο είναι ότι ζούμε έναν μεταμοντέρνο μακαρθισμό, με κωμικοτραγικές εκφάνσεις, αγαπητέ. Και είναι ακόμη στην αρχή του.AlienWay έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:03Εναντίον του cancel culture είναι ακόμη και αυτοί που οδήγησαν σε αυτό.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:55
Οχι, δεν εισαι. Εισαι εναντια στην κανσελ καλτσουρ στο πρωτο ποστ, μετα εισαι εναντια ου υπευθυνου αλλα οχι της επιχειρησης και στο τριτο ποστ θυμασαι τους εργαζομενους που θα χασουν τη δουλεια τους εξαιτιας των κακων αριστερων που καταγγειλουν απανθρωπη μεταχειριση των αστεγων. Το να τους απολυσει ο Ιανος βεβαια ειναι οκ για σενα, το κανσελ θα φταιει, οχι η εργοδοσια.
Και εισαι και τοσο ανοητος που νομιζεις πως αυτα περνανε κιολας.
Γιατί είναι μαλακία να γκρεμίζονται ολόκληρες καριέρες με αιτιολογία ότι κάποιος χρησιμοποίησε λάθος pronouns σε queer άτομο, ή είπε κάποιο ανέκδοτο.
Στην περίπτωση δε που εμπλέκεται κάποια μικρή (για τα παγκόσμια δεδομένα) αλυσίδα καταστημάτων και λοιδορείται γιατί μία "υπεύθυνη" "έβρεχε τον δρόμο", εγώ θα είμαι με το μέρος των εργαζομένων.
Τί ΔΕΝ καταλαβαίνεις;
Προτείνω να εστιάσεις στο κωμικόν της υπόθεσης γιατί με τα υπόλοιπα δεν βγαίνει λογική άκρη.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
cancel_IANOS
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: cancel_IANOS
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- John Brown Gun Club
Καθιστε καλα, καταφτασε ο γιγαντας της διανοησης, ο Οττο -ολα τα φωτα αναμενα αλλα το πανω διαμερισμα κενο - Βινινγκερ. Μαλακα μου, εχω γνωρισει φοξ τεριε με μεγαλυτερη ικανοτητα επιχειρηματολογησης απο σενα.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:12Παρτους σπίτι σου.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:03αυτο σε ενοχλει ή η αντιμετωπιση των αστεγων σαν να ειναι ποντικια;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχει εργαζόμενους το συγκεκριμένο παράρτημα;AlienWay έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:14Μπορείς να κάνεις μποικοτάζ στο συγκεκριμένο παράρτημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:09Άρα ότι και να κάνει μια επιχείρηση την υπερασπιζόμαστε γιατί έχει εργαζόμενους .AlienWay έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:03
Εναντίον του cancel culture είναι ακόμη και αυτοί που οδήγησαν σε αυτό.
Γιατί είναι μαλακία να γκρεμίζονται ολόκληρες καριέρες με αιτιολογία ότι κάποιος χρησιμοποίησε λάθος pronouns σε queer άτομο, ή είπε κάποιο ανέκδοτο.
Στην περίπτωση δε που εμπλέκεται κάποια μικρή (για τα παγκόσμια δεδομένα) αλυσίδα καταστημάτων και λοιδορείται γιατί μία "υπεύθυνη" "έβρεχε τον δρόμο", εγώ θα είμαι με το μέρος των εργαζομένων.
Και αφού δεν υπάρχει επιχείρηση χωρίς εργαζόμενους, τις υπερασπιζόμαστε όλες, σωστά;
Αν τώρα μιλάμε για κολλοσούς τύπου φέησμπουκ, κοκακόλα κλπ, τότε αυτοί δεν πρόκειται έτσι κι αλλιώς να υποστούν σοβαρές ζημιές. Αλλά είναι γλυκή η γεύση της κοκακόλα και του φέησμπουκ για πολύ κόσμο.
- John Brown Gun Club
Καθολου μαλακια δεν ειναι, θα ηθελα πολυ να δω την κυρια που εξεδωσε την διαταγη να βρεχεται η μοκετα να ξεροσταλιαζει στην ουρα του ΟΑΕΔ.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το θέμα είναι ότι όλοι χιμούν ως οι ηθικά άμεμπτοι δικαστές των πάντωνJohn Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:18Καθιστε καλα, καταφτασε ο γιγαντας της διανοησης, ο Οττο -ολα τα φωτα αναμενα αλλα το πανω διαμερισμα κενο - Βινινγκερ. Μαλακα μου, εχω γνωρισει φοξ τεριε με μεγαλυτερη ικανοτητα επιχειρηματολογησης απο σενα.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:12Παρτους σπίτι σου.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:03
αυτο σε ενοχλει ή η αντιμετωπιση των αστεγων σαν να ειναι ποντικια;
εγώ είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από αυτούς που σήμερα χτυπιούνται στα social θα έκαναν χειρότερα από τον ιανό εάν είχαν καθημερινά κάποιον άστεγο στην εξώπορτα του σπιτιού τους
έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται
κι εγώ διαφωνώ με την αντιμετώπιση, αλλά δεν περιμένω στη γωνία για να "πυροβολήσω"
ας το δούμε λίγο ψύχραιμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αν είναι σώνει και δε "να την πληρώσει κάποιος" ας είναι μόνο αυτό. Γιατί απ' ότι κατάλαβες το ζήτημα είναι να την πληρώσουν ΟΛΟΙ, σε όλα τα παραρτήματα, για μια ανοησία ενός τύπου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:21Δεν έχει εργαζόμενους το συγκεκριμένο παράρτημα;AlienWay έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:14Μπορείς να κάνεις μποικοτάζ στο συγκεκριμένο παράρτημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:09
Άρα ότι και να κάνει μια επιχείρηση την υπερασπιζόμαστε γιατί έχει εργαζόμενους .
Και αφού δεν υπάρχει επιχείρηση χωρίς εργαζόμενους, τις υπερασπιζόμαστε όλες, σωστά;
Αν τώρα μιλάμε για κολλοσούς τύπου φέησμπουκ, κοκακόλα κλπ, τότε αυτοί δεν πρόκειται έτσι κι αλλιώς να υποστούν σοβαρές ζημιές. Αλλά είναι γλυκή η γεύση της κοκακόλα και του φέησμπουκ για πολύ κόσμο.
Το cancel culture ζητά σάρκα και αίμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 16 Φεβ 2022, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Δημοκράτης
η όλη φάση θυμίζει την ηλίθα ζαία που υποστήριζε τους λαθρομετανάστες και τις καταλήψεις μέχρι που πήρε πρέφα ότι μια από τις καταλήψεις γίνεται σε ξενοδοχείο τηςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:23το θέμα είναι ότι όλοι χιμούν ως οι ηθικά άμεμπτοι δικαστές των πάντωνJohn Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:18Καθιστε καλα, καταφτασε ο γιγαντας της διανοησης, ο Οττο -ολα τα φωτα αναμενα αλλα το πανω διαμερισμα κενο - Βινινγκερ. Μαλακα μου, εχω γνωρισει φοξ τεριε με μεγαλυτερη ικανοτητα επιχειρηματολογησης απο σενα.
εγώ είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από αυτούς που σήμερα χτυπιούνται στα social θα έκαναν χειρότερα από τον ιανό εάν είχαν καθημερινά κάποιον άστεγο στην εξώπορτα του σπιτιού τους
έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται
κι εγώ διαφωνώ με την αντιμετώπιση, αλλά δεν περιμένω στη γωνία για να "πυροβολήσω"
ας το δούμε λίγο ψύχραιμα
Αν έστω ένας από όσους ζάιους γράφουν εδώ μέσα είχε μαγαζί και έβλεπε κάθε μέρα απ έξω να μαζεύονται άστεγοι, πρεζάκια κτλ θα είχε κάνει πολύ χειρότερα από το να βρέχει απλώς την μοκέτα
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Δεν πιστεύω ούτε στην ελεύθερη βούληση ούτε στην ατομική ευθύνη αγαπητέ.Δημοκράτης έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:57υπάρχει λέμε. Σε ότι μορφή θέλεις υπάρχει. Αλλά κανείς δεν σώζεται αν δεν το θέλει πρώτα ο ίδιοςέργο_μακέτο έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:41Για αυτό ακριβώς χρειάζονται πρόνοια.Δημοκράτης έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:40
ότι πλέον δεν προσπαθούν για τίποτα. Τους έχει πάρει η κάτω βόλτα και απλώς υπάρχουν, δεν ζουν
Όλα θέμα ερεθισμάτων και γονιδίων είναι.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
-
Δημοκράτης
και; οκ μας λες μέσες άκρες ότι οι άστεγοι ζουν όπως ζουν γιατί τα γονίδια τους είναι σκατά. Δεν αλλάζει κάτι. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν όπως ζουν γιατί τους έχει πάρει η κάτω βόλταέργο_μακέτο έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:28Δεν πιστεύω ούτε στην ελεύθερη βούληση ούτε στην ατομική ευθύνη αγαπητέ.Δημοκράτης έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:57υπάρχει λέμε. Σε ότι μορφή θέλεις υπάρχει. Αλλά κανείς δεν σώζεται αν δεν το θέλει πρώτα ο ίδιος
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Όχι μόνο τα γονίδια αλλά και το περιβάλλον που μεγάλωσαν ήταν σκατά.Δημοκράτης έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:31και; οκ μας λες μέσες άκρες ότι οι άστεγοι ζουν όπως ζουν γιατί τα γονίδια τους είναι σκατά. Δεν αλλάζει κάτι. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν όπως ζουν γιατί τους έχει πάρει η κάτω βόλταέργο_μακέτο έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:28Δεν πιστεύω ούτε στην ελεύθερη βούληση ούτε στην ατομική ευθύνη αγαπητέ.Δημοκράτης έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:57
υπάρχει λέμε. Σε ότι μορφή θέλεις υπάρχει. Αλλά κανείς δεν σώζεται αν δεν το θέλει πρώτα ο ίδιος
Για να βγούν από τα σκατά πρέπει να το θέλουν και για να το θέλουν πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα ερεθίσματα από το περιβάλλον που θα τους κάνουν να το θέλουν.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ακριβώςΔημοκράτης έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:28
η όλη φάση θυμίζει την ηλίθα ζαία που υποστήριζε τους λαθρομετανάστες και τις καταλήψεις μέχρι που πήρε πρέφα ότι μια από τις καταλήψεις γίνεται σε ξενοδοχείο της
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εμείς δεν καίμε βιβλία, αλλά αμα τυχόν μας ξεφύγει καμιά μολότοφ μέσα στον Ιανό, ξέρετε εσείς.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν θέλω να βοηθήσω κάποιον άστεγο ξέρω πολύ καλά που είναι το κέντρο αστέγων και που αφήνουν οι πολίτες τις προσφορές τους. Αν θέλω να βοηθήσω τους άστεγους. Αν θέλω να κολλήσω ευαισθητόσημα είναι άλλη περίπτωση.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:40Γιατι ειναι ασημαντη σε σχεση με την καταγγελια αντιμετωπισης ανθρωπινων οντων σαν να ζωυφια. Και μονο που το αναφερεις και προσπαθεις να αλλαξεις θεμα, ειναι εμμεση υπερασπιση της επιχειρησης.gassim έγραψε: 16 Φεβ 2022, 17:33 Στο μεταξύ κανείς δεν μιλάει για την δημοσιοποίηση μιας ιδιωτικής συνομιλίας με τα ονοματεπώνυμα του αποστολέα και των παραληπτών απο ανώνυμα προφίλ (δηλαδή κουκουλοφόρους) του τουίτερ.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Σφάζεις με βαμβάκιΔημοκράτης έγραψε: 16 Φεβ 2022, 18:28 η όλη φάση θυμίζει την ηλίθα ζαία που υποστήριζε τους λαθρομετανάστες και τις καταλήψεις μέχρι που πήρε πρέφα ότι μια από τις καταλήψεις γίνεται σε ξενοδοχείο της
Αν έστω ένας από όσους ζάιους γράφουν εδώ μέσα είχε μαγαζί και έβλεπε κάθε μέρα απ έξω να μαζεύονται άστεγοι, πρεζάκια κτλ θα είχε κάνει πολύ χειρότερα από το να βρέχει απλώς την μοκέτα
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση