!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Cecily Anne έγραψε: 16 Φεβ 2022, 10:40
Beria έγραψε: 15 Φεβ 2022, 22:25
Cecily Anne έγραψε: 15 Φεβ 2022, 22:09

Ναι πριν ήταν σοβαρός και μετρημένος και τώρα έγινε χλαπατσίμπανο. Οριακά βρίσκω πιο σοβαρή την Ευγενία απ'αυτόν.
H Ευγενία έχει παρουσιάσει τον πιο δύσοσμο βόθρο της ελληνικής τιβι
Γελώντας
Καλά δεν κάνω σύγκριση προσωπικοτήτων με καθηγητή πανεπιστημίου, με τον Άδωνι τη συγκρίνω.
ρε σεις και η μανωλιδου τελευταια που αρχισε τα μαθηματα αρχαιοελληνικων εχει κοψει γερα καπιστρι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

alekhine έγραψε: 16 Φεβ 2022, 11:54
Cecily Anne έγραψε: 16 Φεβ 2022, 10:40
Beria έγραψε: 15 Φεβ 2022, 22:25

H Ευγενία έχει παρουσιάσει τον πιο δύσοσμο βόθρο της ελληνικής τιβι
Γελώντας
Καλά δεν κάνω σύγκριση προσωπικοτήτων με καθηγητή πανεπιστημίου, με τον Άδωνι τη συγκρίνω.
ρε σεις και η μανωλιδου τελευταια που αρχισε τα μαθηματα αρχαιοελληνικων εχει κοψει γερα καπιστρι
Μην τη δεις να περιδιαβαίνει καμιά ώρα με καμιά χλαμύδα μόνο :smt005: :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Cecily Anne έγραψε: 16 Φεβ 2022, 11:53
Unique έγραψε: 16 Φεβ 2022, 11:51
Cecily Anne έγραψε: 16 Φεβ 2022, 11:44

Περιγράφεις το όνειρο της ζωής μου. Να γίνω νυχού για νύφες. Πώς δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα; Να'σαι καλά να μας δίνεις ιδέες.
Ε με συγχωρείς τότε. Δε κατάλαβα ότι τα 3 χιλιάρικακια το μήνα δεν είναι αρκετά. Δεν ήξερα ότι μιλάω με τον θηλυκό Τζεφ Μπεζο.
Αν ειναι να τα φάω στο ψυχίατρο να μου λείπουν.
Δηλαδή για να καταλάβω οτι προτιμάς το
Και καλά τα κοινόχρηστα και η θέρμανση. Η ΔΕΗ; Μόνο η ΔΕΗ που έρχεται τριπλάσια αρκεί για να είναι απαγορευτικό ένα σπίτι 100+ για ζευγάρι. Εδώ εγώ που έχω 88 και το ένα δωμάτιο το'χουμε κάνει γκεστ ρουμ-γραφείο-ντουλάπα-πλυσταριό-αποθήκη. Και παιδί να κάνω θέλω μια 3ετία τουλάχιστον, για να πω ότι θα γίνει αποκλειστικά παιδικό δωμάτιο.
απο τα 3 χιλιάρικα το μήνα στην επαρχία. Νταξ το κόβω εδω :smt005: :smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 16 Φεβ 2022, 11:40
Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2022, 11:31
Cecily Anne έγραψε: 16 Φεβ 2022, 11:23

Ναι, θα γίνουμε αγρότης μόνος ψάχνει. Άσε με να χαρείς.
μα ναι, εξω απο την αθηνα, ολοι ειναι αγροτες. :102:

ειδικα εσυ, απο νησι εισαι, μια χαρα δουλεια μπορεις να κανεις κι εκει.

οκ, η αληθεια ειναι οτι δεν μπορουν ολοι να φυγουν απο τη χαβουζα. μπορουν ομως οι μισοι, κια θα γινοταν η ζωη καλυτερη και για τους ιδιους, και για τους αλλους μισους.
Θα αστειεύεσαι; Δεν υπάρχει καμία δουλειά στον τομέα μου στο νησί, παρά μόνο σε βιολογικό καθαρισμό, απολυμάνσεις και κατσαριδοκτονίες και κάνα χημείο (βάλε μέσα κρασιά/λάδια κλπ. που πόσοι πια θα ασχοληθούν με αυτό) Και τεσπα. αν νομίζεις ότι είναι καλύτερα να κάνεις κάτι που μισείς κάθε μέρα για 10 ώρες για το υπόλοιπο της ζωής σου, για να λες ότι έχω "ποιότητα ζωής", έρχομαι εγώ να σου πω, επειδή το έχω ζήσει στο πετσί μου 2-3 φορές, ότι είναι μαρτύριο. Και στα 25 μου που γύρισα Ελλάδα και έψαχνα παντού για δουλειά, όχι μόνο Αττική, έχω να σου πω ότι για κάθε 30 δουλειές στην Αττική η επαρχία έβγαζε μία και αυτή ήταν μιλημένη και η αγγελία ήταν για τα μάτια του κόσμου.

Συνέλθετε. Το έχει δουλειές η επαρχία αναφέρεται σε ανειδίκευτους που ψάχνουν χύμα ό,τι κάτσει.
δεν διαφωνω οτι στη δικη σου δουλεια μπορει να υπαρχουν λιγες ευκαιριες. παντως εργοστασια δεν εχει πολλα στο κεντρο της αθηνας, και βιομηχανικες ζωνες εχουν διαφορες πολεις. τεσπα.

δες ομως και τι δουλειες κανουν οι ανθρωποι γυρω σου. πιστευω οτι πανω απο τις μισες μια χαρα υπαρχουν και στην επαρχια, η εστω εξω απο την αθηνα. και οι ανειδικευτοι, φυσικα, ανθρωποι ειναι και αυτοι, και απο αυτους εχει παστωμενους στο κεντρο μπολικους.

αλλα οχι μονο. μια χαρα ζουν γιατροι στην επαρχια. και μηχανικοι, και καθε ειδους επιστημονες. αλλα και πολλα αλλα ταπεινα επαγγελματα.

ας πουμε δεν μπορω να καταλαβω για ποιο μπουστη λογο θελει καποιος εκπαιδευτικος να ζει στην αθηνα, και θελει τοσα μορια να χωθεις εκει, ενω στην κορινθο, την καλαματα, τα γιαννενα κλπ θα μπορουσε να παει χαλαρα, να εχει 30% μικροτερο κοστος ζωης και 100% καλυτερη ποιοτητα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αυτο το 100% ποιότητα ζωής που το ακούω και μου ανάβουν τα λαμπάκια, για εξήγα το λίγο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2022, 11:56

οκ, η αληθεια ειναι οτι δεν μπορουν ολοι να φυγουν απο τη χαβουζα. μπορουν ομως οι μισοι, κια θα γινοταν η ζωη καλυτερη και για τους ιδιους, και για τους αλλους μισους.
Θα αστειεύεσαι; Δεν υπάρχει καμία δουλειά στον τομέα μου στο νησί, παρά μόνο σε βιολογικό καθαρισμό, απολυμάνσεις και κατσαριδοκτονίες και κάνα χημείο (βάλε μέσα κρασιά/λάδια κλπ. που πόσοι πια θα ασχοληθούν με αυτό) Και τεσπα. αν νομίζεις ότι είναι καλύτερα να κάνεις κάτι που μισείς κάθε μέρα για 10 ώρες για το υπόλοιπο της ζωής σου, για να λες ότι έχω "ποιότητα ζωής", έρχομαι εγώ να σου πω, επειδή το έχω ζήσει στο πετσί μου 2-3 φορές, ότι είναι μαρτύριο. Και στα 25 μου που γύρισα Ελλάδα και έψαχνα παντού για δουλειά, όχι μόνο Αττική, έχω να σου πω ότι για κάθε 30 δουλειές στην Αττική η επαρχία έβγαζε μία και αυτή ήταν μιλημένη και η αγγελία ήταν για τα μάτια του κόσμου.

Συνέλθετε. Το έχει δουλειές η επαρχία αναφέρεται σε ανειδίκευτους που ψάχνουν χύμα ό,τι κάτσει.
δεν διαφωνω οτι στη δικη σου δουλεια μπορει να υπαρχουν λιγες ευκαιριες. παντως εργοστασια δεν εχει πολλα στο κεντρο της αθηνας, και βιομηχανικες ζωνες εχουν διαφορες πολεις. τεσπα.

δες ομως και τι δουλειες κανουν οι ανθρωποι γυρω σου. πιστευω οτι πανω απο τις μισες μια χαρα υπαρχουν και στην επαρχια, η εστω εξω απο την αθηνα. και οι ανειδικευτοι, φυσικα, ανθρωποι ειναι και αυτοι, και απο αυτους εχει παστωμενους στο κεντρο μπολικους.

αλλα οχι μονο. μια χαρα ζουν γιατροι στην επαρχια. και μηχανικοι, και καθε ειδους επιστημονες. αλλα και πολλα αλλα ταπεινα επαγγελματα.

ας πουμε δεν μπορω να καταλαβω για ποιο μπουστη λογο θελει καποιος εκπαιδευτικος να ζει στην αθηνα, και θελει τοσα μορια να χωθεις εκει, ενω στην κορινθο, την καλαματα, τα γιαννενα κλπ θα μπορουσε να παει χαλαρα, να εχει 30% μικροτερο κοστος ζωης και 100% καλυτερη ποιοτητα.
Μόνο το δίωρο (τουλάχιστον) που θα φας επί καθημερινής βάσεως μέσα στο αμάξι να πηγαινοέρχεσαι στη δουλειά αρκεί να ρίξεις μια μούντζα στη χαβούζα και να σηκωθείς να φύγεις.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2022, 11:56

Γιατί θα παίρνει 900 ευρώ και δε θα του μένει ευρώ ούτε για τσίχλες. Και δεν έχει μικρότερο κοστος ζωής, όχι, αυτό είναι καραμύθος. Έλα κάτω με 900 κατοστάρικα μπάτζετ, χωρίς σπίτι, να μη σου μένει ούτε για να κλάσεις. Ναι, χαίρω πολύ, αν πεις ότι είμαι από ένα χωριό έξω από τη Κόρινθο, έχω το σπίτι μου, το σχολείο είναι δίπλα και βγάζω και 900, να σου πω καλά έκανες και πήγες. Αυτοί που είναι σε αυτή τη φάση, πάνε ήδη, δεν μένουν Αττική.

Δεύτερον, σε ό,τι αφορά τη βιομηχανία έχει τρεις ζώνες φουλ βιομηχανικές τριγύρω, δεν είναι ανάγκη να μένεις στα Πατήσια. ΠΧ αν δουλεύεις Παλλήνη-Πικέρμι πας προς τα εκεί. Αν δουλεύεις Ασπρόπυργο πας Ελευσίνα. Η Αττική είναι τεράστια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 11:59 Αυτο το 100% ποιότητα ζωής που το ακούω και μου ανάβουν τα λαμπάκια, για εξήγα το λίγο.
βρισκεις να παρκαρεις. αμεσως ανεβασες τον διαθεσιμο χρονο για να ζεις κατα 10% και την ψυχικη σου ηρεμια κατα 50%. :003:

αντι να δινεις 600 για διαμερισμα, δινεις 300 για μεζονετα με κηπο και θεα θαλασσα. η 600 για βιλα με πισινα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2022, 12:10
Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 11:59 Αυτο το 100% ποιότητα ζωής που το ακούω και μου ανάβουν τα λαμπάκια, για εξήγα το λίγο.
βρισκεις να παρκαρεις. αμεσως ανεβασες τον διαθεσιμο χρονο για να ζεις κατα 10% και την ψυχικη σου ηρεμια κατα 50%. :003:

αντι να δινεις 600 για διαμερισμα, δινεις 300 για μεζονετα με κηπο και θεα θαλασσα. η 600 για βιλα με πισινα.
Δεν έχεις 600 για διαμέρισμα αλλά έχεις να διαθέτεις για ρεύμα, νερό και συντήρηση τέτοιων σπιτιών;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 16 Φεβ 2022, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Σε ποιο παράλληλο σύμπαν βρίσκεις βίλα με πισίνα στα 600 και 300 για μεζονέτα με κήπο; Στην Άνω κατσικανή Σερρών των20 κατοίκων, οπου μεζονέτα είναι το 150 χρονών χάλασμα με τα μωσαϊκά και τα στοιχειωμένα ντουλάπια; Εκεί θές κανα διομισάρι χιλιαδες για πιώματα, δε συμφέρει.
Επίσης το "βρισκω να παρκάρω" σε πόλη 15Κ και άνω είναι παραμύθι. Η Σπάρτη που είναι μια μικρή πόλη έχει απίστευτο πρόβλημα, η Λαμία που είναι μεγαλύτερη είναι χειρότερη απο το Γκύζη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Σωστά, ειδικά στην επαρχία οι μισθοί πάνω από 1500 είναι ο κανόνας. Αμ η βιομηχανική ζώνη γύρω από τις επαρχιακές πόλλεις τεράστια. Και αν σε απολύσει ο ένας εργοδότης βρίσκεις ξανά εύκολα δουλειά στους άλλους εκεί γύρω.

Έχει ειπωθεί να πάνε να μαζέψουν φράουλες που οι εργοδότες τους παρέχουν και στέγη;
Spoiler
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 12:13 Επίσης το "βρισκω να παρκάρω" σε πόλη 15Κ και άνω είναι παραμύθι. Η Σπάρτη που είναι μια μικρή πόλη έχει απίστευτο πρόβλημα, η Λαμία που είναι μεγαλύτερη είναι χειρότερη απο το Γκύζη.
:+1: :goodpost: :+1: :goodpost:

και που να πας να παρκαρεις στο κεντρο στο ηρακλειο η στην καβαλα(οπου με γραψανε μια μερα και την κληση την εβαλαν στο παρμπριζ την επομενη με χτεσινη ημερομηνια :fp: :fp: :fp: )
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cecily Anne έγραψε: 16 Φεβ 2022, 12:02

Γιατί θα παίρνει 900 ευρώ και δε θα του μένει ευρώ ούτε για τσίχλες. Και δεν έχει μικρότερο κοστος ζωής, όχι, αυτό είναι καραμύθος. Έλα κάτω με 900 κατοστάρικα μπάτζετ, χωρίς σπίτι, να μη σου μένει ούτε για να κλάσεις. Ναι, χαίρω πολύ, αν πεις ότι είμαι από ένα χωριό έξω από τη Κόρινθο, έχω το σπίτι μου, το σχολείο είναι δίπλα και βγάζω και 900, να σου πω καλά έκανες και πήγες. Αυτοί που είναι σε αυτή τη φάση, πάνε ήδη, δεν μένουν Αττική.

Δεύτερον, σε ό,τι αφορά τη βιομηχανία έχει τρεις ζώνες φουλ βιομηχανικές τριγύρω, δεν είναι ανάγκη να μένεις στα Πατήσια. ΠΧ αν δουλεύεις Παλλήνη-Πικέρμι πας προς τα εκεί. Αν δουλεύεις Ασπρόπυργο πας Ελευσίνα. Η Αττική είναι τεράστια.
τελικα μπορει να λεμε και το ιδιο.

αυτο που προτεινω, ειναι εξω απο την πολη. αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι το να μενεις στο περιστερι. αν η δουλεια σου ειναι στη βιομηχανια, εξω απο την αθηνα, ε, ας μεινεις καπου εξω απο την αθηνα. τι δουλεια εχεις στο κεντρο να πληρωνεις 600 για 80 τ.μ.;

αυτο πραγματευεται το τοπικ. ανα η δουλεια σου ειναι στην ελευσινα η τον ασπροπυργο, πανε να μεινεις οπουδηποτε απο εκει μεχρι την κινετα, για να μην πω κορινθο. τι πας αιγαλεω, κερατσινι, κλπ; και ασε τον κερατσινιωτη ραντιερη να ζητα 1000 ευρω αμα θελει.
δε βρισκεις με 2-3 κατοσταρικα στα "χωρια" περιξ της εθνικης μεχρι την κορινθο;

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2022, 12:25
Cecily Anne έγραψε: 16 Φεβ 2022, 12:02

τελικα μπορει να λεμε και το ιδιο.

αυτο που προτεινω, ειναι εξω απο την πολη. αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι το να μενεις στο περιστερι. αν η δουλεια σου ειναι στη βιομηχανια, εξω απο την αθηνα, ε, ας μεινεις καπου εξω απο την αθηνα. τι δουλεια εχεις στο κεντρο να πληρωνεις 600 για 80 τ.μ.;

αυτο πραγματευεται το τοπικ. ανα η δουλεια σου ειναι στην ελευσινα η τον ασπροπυργο, πανε να μεινεις οπουδηποτε απο εκει μεχρι την κινετα, για να μην πω κορινθο. τι πας αιγαλεω, κερατσινι, κλπ; και ασε τον κερατσινιωτη ραντιερη να ζητα 1000 ευρω αμα θελει.
δε βρισκεις με 2-3 κατοσταρικα στα "χωρια" περιξ της εθνικης μεχρι την κορινθο;
Γιατί να μην πας Κερατσίνι, αν δουλεύεις Ασπρόπυργο; Ταμάμ είναι. Σιγά μην πας Κινέτα. Όπως επίσης και ταμάμ είναι και η Ελευσίνα. Αν μη τί άλλο, αν ξεμείνεις από γάλα, θα βρεις ένα περίπτερο ανοιχτό στο καταχείμωνο.

Θες να σου πω στην πράξη εμένα για παράδειγμα που όντως έκανα 75 χλμ τη μέρα, γιατί δεν μετακόμισα; Ο άντρας μου έχει σταθερή δουλειά σε μία περιοχή Α. Εγώ δεν είχα σταθερή δουλειά, δούλευα σαν μισθωτή σε βιομηχανική ζώνη. Θα βάλω τον άλλο που θα κάνει για το υπόλοιπο της ζωής του τη δουλειά αυτή στο χώρο αυτό να μετακομίζει κάπου τριγύρω από τη δική μου δουλειά; Ε όχι, μου φαίνεται μαλακία. Αν ήμουν ελεύθερη σαφώς θα πήγαινα να μείνω πιο κοντά στη δουλειά. ΠX αν δούλευα Πικέρμι, θα έψανα εκεί γύρω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 12:13

Σε ποιο παράλληλο σύμπαν βρίσκεις βίλα με πισίνα στα 600 και 300 για μεζονέτα με κήπο; Στην Άνω κατσικανή Σερρών των20 κατοίκων, οπου μεζονέτα είναι το 150 χρονών χάλασμα με τα μωσαϊκά και τα στοιχειωμένα ντουλάπια; Εκεί θές κανα διομισάρι χιλιαδες για πιώματα, δε συμφέρει.
Επίσης το "βρισκω να παρκάρω" σε πόλη 15Κ και άνω είναι παραμύθι. Η Σπάρτη που είναι μια μικρή πόλη έχει απίστευτο πρόβλημα, η Λαμία που είναι μεγαλύτερη είναι χειρότερη απο το Γκύζη.
δεν τοχω με το ψαξιμο, αλλα να, 350.

https://www.spitogatos.gr/aggelia/2111683245

τι νοικιαζεις με τοσα στην κυψελη, και ποσο διαφορετικη ποιοτητα ζωης εχεις;

ξαναλεω, δε μιλω για να μεινεις στο κεντρο, οποιασδηποτε μικρης η μεγαλης πολης. λιγα χιλιομετρα παραεξω.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”