Στην Αθήνα το είπε, όχι στο βορειοανατολικό άκρο της χώρας.
Ξευτιλίστηκες μην το συνεχίζεις.
Κάνε τον κινέζο.
Μέχρι και ο πικος έχει περισσότερες γνώσεις από εσένα.
Μπιτς πλιζ!
Μιλάς για κάποιον που είπε για Λέσβο και Μυτιλήνη.
Δεν έχει σχέση. Τα τρολ του twitter τα οποία λειτουργούν βάσει της αγέλης τρέξαν να του την πουν μαζικώς, χωρίς να έχουν τσεκάρει από πριν.
Το ότι είναι τενεκές είναι άλλο θέμα. Τα τρολς όμως φαίνεται πως είναι το ίδιο ή και περισσότερο.
Γερό φακτ τσεκιν. Κάτι που μπορεί να ελεγχθεί τόσο εύκολα, κάτι που φυσικά κανείς δεν μαθαίνει στη γεωγραφία, να κρίνει αποστάση με το μάτι δηλαδή, κι όμως θεώρησαν ότι επειδή έχουν δει κάποτε ένα χάρτη το ξέρουν, κι επειδή το είπε κάποιος που δε γουστάρουν είναι λάθος.
Γερό φακτ τσεκιν. Κάτι που μπορεί να ελεγχθεί τόσο εύκολα, κάτι που φυσικά κανείς δεν μαθαίνει στη γεωγραφία, να κρίνει αποστάση με το μάτι δηλαδή, κι όμως θεώρησαν ότι επειδή έχουν δει κάποτε ένα χάρτη το ξέρουν, κι επειδή το είπε κάποιος που δε γουστάρουν είναι λάθος.
ρε πάτε καλά; εκεί δεν είναι καν η κριμαία
Και; Ουκρανία είπε. Με τη δική σου λογική, αφού επιμένεις σ' αυτή, η Τουρκία πόσα χιλιόμετρα μακριά είναι "από τη γειτονιά μας"; Εγώ λέω 0, γιατί έχουμε κοινά σύνορα.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Φεβ 2022, 00:08
ρε πάτε καλά; εκεί δεν είναι καν η κριμαία
Και; Ουκρανία είπε. Με τη δική σου λογική, αφού επιμένεις σ' αυτή, η Τουρκία πόσα χιλιόμετρα μακριά είναι "από τη γειτονιά μας"; Εγώ λέω 0, γιατί έχουμε κοινά σύνορα.
καλά ντάξει ο Τσίπρας έβγαλε χάρτη, είδε που έιναι το πιο κοντινό άκρο της Ελλάδος και της Ουκρανίας και με βάση αυτό το είπε. Όχι ότι δεν έχε ιδέα που πέφτει η Αθήνα και που η Κριμαία
To sad moment όπου ο Ποκοπίκος ξεκωλιάζει το μισό phorum με το (apparently) άριστο γεωγραφικό του intuition.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.