Στύγιος έγραψε: 15 Φεβ 2022, 21:18 Ντάξει το έχουμε ζήσει όλοι νομίζω , όσοι φτιάχνουν τέτοιες συσκευασίες είναι- το λιγότερο- σαδιστές ,μη πω ανώμαλοι.
αν ήταν ποντίκι για το εργαστήριο του σχολείου, δικαιούσαι αναρρωτική να ξέρεις
Στύγιος έγραψε: 15 Φεβ 2022, 21:18 Ντάξει το έχουμε ζήσει όλοι νομίζω , όσοι φτιάχνουν τέτοιες συσκευασίες είναι- το λιγότερο- σαδιστές ,μη πω ανώμαλοι.
Το ξέρω,άμα αυτοτραυματιστώ ως παθών εν υπηρεσία.Menios_mikroulis έγραψε: 15 Φεβ 2022, 21:20Στύγιος έγραψε: 15 Φεβ 2022, 21:18 Ντάξει το έχουμε ζήσει όλοι νομίζω , όσοι φτιάχνουν τέτοιες συσκευασίες είναι- το λιγότερο- σαδιστές ,μη πω ανώμαλοι.
αν ήταν ποντίκι για το εργαστήριο του σχολείου, δικαιούσαι αναρρωτική να ξέρεις
Με κομπρεσέρ σε νυχοκόπτη* έχεις δοκιμάσει;
Πώς το έλεγαν εκείνο το παιδί;Στύγιος έγραψε: 15 Φεβ 2022, 22:06Με κομπρεσέρ σε νυχοκόπτη* έχεις δοκιμάσει;
*για όσους θυμούνται κάτι παλιά αθάνατα νήματα.![]()
Δε θυμάμαι πια ( ου γαρ έρχεται μόνον) αλλά θυμάμαι το νήμα απ' το παλιό, όπως και με τον βλάχο "που άρπαξε προειδοποίηση απ' το FBI"Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2022, 22:12Πώς το έλεγαν εκείνο το παιδί;Στύγιος έγραψε: 15 Φεβ 2022, 22:06Με κομπρεσέρ σε νυχοκόπτη* έχεις δοκιμάσει;
Αυτό που μου τι δίνει είναι ότι ξέρουν όλοι ότι είναι ελεεϊνες συσκευασίες, είναι τεκμηριωμένο και καταγεγραμμένο.Στύγιος έγραψε: 15 Φεβ 2022, 21:18 Ντάξει το έχουμε ζήσει όλοι νομίζω , όσοι φτιάχνουν τέτοιες συσκευασίες είναι- το λιγότερο- σαδιστές ,μη πω ανώμαλοι.![]()
Chilloutbuddy έγραψε: 16 Φεβ 2022, 00:44
Απλά οι πλαστικές είναι η λύση που βρήκανε στο πρόβλημα ότι τις χάρτινες τις άνοιγαν κάποιοι πελάτες στα μαγαζιά και κλέβανε τα περιεχόμενα.
Πρόκειται δηλαδή περί τιμωρίας, όπως στο στρατό, που έκανε ένας μαλακία και ρίχνανε όλο θάλαμο για πουσάπς
"Κλέβετε μαλάκες; Πάρτε τώρα τη συσκευασία-τιμωρία να μάθετε"![]()
Τι γράφεις ωρέ συφοριασμένε;;Στύγιος έγραψε: 15 Φεβ 2022, 22:18Δε θυμάμαι πια ( ου γαρ έρχεται μόνον) αλλά θυμάμαι το νήμα απ' το παλιό, όπως και με τον βλάχο "που άρπαξε προειδοποίηση απ' το FBI"Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2022, 22:12Πώς το έλεγαν εκείνο το παιδί;Στύγιος έγραψε: 15 Φεβ 2022, 22:06
Με κομπρεσέρ σε νυχοκόπτη* έχεις δοκιμάσει;
![]()
![]()
Επικές στιγμές ...
Η πιο επική όλων των εποχών βέβαια ήταν: "Μπακάλης στην ταράτσα" στο φρη του Πάγανου με ΔΗΕ και μπατσικά .Ήμασταν τυχεροί όσοι τη ζήσαμε λάιβ,θα έχουμε κάτι να λέμε στα εγγόνια μας.
Chilloutbuddy έγραψε: 16 Φεβ 2022, 00:44...Στύγιος έγραψε: 15 Φεβ 2022, 21:18 Ντάξει το έχουμε ζήσει όλοι νομίζω , όσοι φτιάχνουν τέτοιες συσκευασίες είναι- το λιγότερο- σαδιστές ,μη πω ανώμαλοι.![]()
Απλά οι πλαστικές είναι η λύση που βρήκανε στο πρόβλημα ότι τις χάρτινες τις άνοιγαν κάποιοι πελάτες στα μαγαζιά και κλέβανε τα περιεχόμενα.
Πρόκειται δηλαδή περί τιμωρίας, όπως στο στρατό, που έκανε ένας μαλακία και ρίχνανε όλο θάλαμο για πουσάπς
"Κλέβετε μαλάκες; Πάρτε τώρα τη συσκευασία-τιμωρία να μάθετε"![]()
Αν δεν ξέρεις ,να μη μιλάς γυνή. Δε σε αφορά, είναι για μύστες μόνο.Gherschaagk έγραψε: 16 Φεβ 2022, 00:56Τι γράφεις ωρέ συφοριασμένε;;Στύγιος έγραψε: 15 Φεβ 2022, 22:18Δε θυμάμαι πια ( ου γαρ έρχεται μόνον) αλλά θυμάμαι το νήμα απ' το παλιό, όπως και με τον βλάχο "που άρπαξε προειδοποίηση απ' το FBI"![]()
![]()
Επικές στιγμές ...
Η πιο επική όλων των εποχών βέβαια ήταν: "Μπακάλης στην ταράτσα" στο φρη του Πάγανου με ΔΗΕ και μπατσικά .Ήμασταν τυχεροί όσοι τη ζήσαμε λάιβ,θα έχουμε κάτι να λέμε στα εγγόνια μας.