έκαστος στο είδος του και ο κωλδρονος στις προβλέψεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομολογία Μπουμπούκου ότι χάνεται το τρένο!
Re: Ομολογία Μπουμπούκου ότι χάνεται το τρένο!
Όταν αρχίζουν τα "μαζμπολεμάνε" ξέρεις οτι τα ποσοστά πέφτουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ορσε.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Menios_mikroulis
Αδωνη στο Υγείας, Φαηλος στο Εξωτερικών, Τζημερος στο Οικονομικών. Αυτό προβλέπω εγώ.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- taxalata xalasa
αυριο το πρωϊ.Unique έγραψε: 15 Φεβ 2022, 04:40Αδωνη στο Υγείας, Φαηλος στο Εξωτερικών, Τζημερος στο Οικονομικών. Αυτό προβλέπω εγώ.
με τετοια τουβλα για βαριδια θα παμε πιο γληγορα στον πατο... Αργουμε να παμε στον πατο και πνιγομαστε σιγα σιγα....αμαν πχια.... μπαμ και κατω με τα βαριδια....
μαζι σου....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Unique έγραψε: 15 Φεβ 2022, 04:40Αδωνη στο Υγείας, Φαηλος στο Εξωτερικών, Τζημερος στο Οικονομικών. Αυτό προβλέπω εγώ.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
"Σταματήστε την κλάψα κυρία μου. Μείον 39% τα αγγούρια"
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αμα του έρθει το αγγουράκι στις εκλογές, θα το φάει και θα δροσιστεί, ή θα το φάει και θα ζοριστεί?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έλα Χελώνε, υπάρχει τεχνογνωσία ανατροπής, να τα λέμε αυτά.
Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος, ακόμα και σε Ουγκάντα, θα είχε επενέβη εισαγγελέας, εδώ...
Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος, ακόμα και σε Ουγκάντα, θα είχε επενέβη εισαγγελέας, εδώ...
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Καλά εδώ θα τελείωναν τα ρουσφέτια με την ΝΔ
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αδιανόητα πράγματα. Φαντάσου να ήταν ΣΥΡΙΖΑιος ο τύπος.aljawn έγραψε: 15 Φεβ 2022, 20:01 Έλα Χελώνε, υπάρχει τεχνογνωσία ανατροπής, να τα λέμε αυτά.
Τώρα είναι τρίτη απόγευμα.
σου λέει στο καφενειο ο πολακης καπνίζει, άρα είναι όλοι ίδιοι
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Ούτε μία στο δισεκατομμύριο. Εδώ δεν έγινε με τα μνημόνια.
Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο. Ποιός ασχολείται με τα λιμά; Αν γίνει συγκυβέρνηση θα είναι με το ΠΑΣΟΚ.Unique έγραψε: 15 Φεβ 2022, 04:40 Αδωνη στο Υγείας, Φαηλος στο Εξωτερικών, Τζημερος στο Οικονομικών. Αυτό προβλέπω εγώ.
Μια χαρά συγκυβέρνησαν με τον απαίσιο Βενιζέλο. Γενικώς αυτό το όνομα μου φέρνει αηδία.Green Dragon έγραψε: 15 Φεβ 2022, 20:39Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Ούτε μία στο δισεκατομμύριο. Εδώ δεν έγινε με τα μνημόνια.
Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο. Ποιός ασχολείται με τα λιμά; Αν γίνει συγκυβέρνηση θα είναι με το ΠΑΣΟΚ.Unique έγραψε: 15 Φεβ 2022, 04:40 Αδωνη στο Υγείας, Φαηλος στο Εξωτερικών, Τζημερος στο Οικονομικών. Αυτό προβλέπω εγώ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Νόμιζα ότι εννοούσες τον Συριζα. Αν εννοούσες το ΠΑΣΟΚ ναι, αυτό θα γίνει αν δεν βγουν αυτοδύναμοι (θα είναι οριακό).Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2022, 21:01 Μια χαρά συγκυβέρνησαν με τον απαίσιο Βενιζέλο. Γενικώς αυτό το όνομα μου φέρνει αηδία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 24 Απαντήσεις