!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Τελικά το 80-20 κοθμοθνια έγινε 20-80
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Διοτι ειναι το κληροδοτημα τους....Αγις έγραψε: 13 Σεπ 2018, 18:34Nostalgia έγραψε: 13 Σεπ 2018, 14:33 Οχι μονο υπηρχε συντονιστικη ασυδοσια στο παλιο φορουμ, αλλα και γενικη ανεπαρκεια. Σε καποια φαση που ειχα προβλημα εισοδου στο φορουμ εστειλα τρια μειλς (admin@phorum.gr), ζητωντας βοηθεια/πληροφοριες αλλα φυσικα ποτε δεν ελαβα απαντηση. Εκ των υστερων (εδω δηλαδη) μαθαμε οτι το μειλ δεν το ελεγχαν οι διαχειριστες, αλλα επρεπε να στειλουμε μηνυμα απευθειας στους συντονιστες και λοιπες παπαριες. Βεβαια εαν καποιος εχει προβλημα συνδεσης πως θα επικοινωνησει με συντονιστες ειναι αλλο θεμα, αλλα μηπως τους ενοιαζε; Το ΓΤΠΚ σαν εκφραση ειναι πολυ λιγο!![]()
Της πουτάνας το μαγκάλι ηταν στο πχορουμ - απορώ με τον Σαλίβερο που προσπαθεί να δικαιολογήσει τις χοντρομαλακίες
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- wooded glade
-
mec
Ξεκάθαρα αυτά έχουν να κάνουν με την πολιτική. Διότι εγώ που δεν εγραφα στην Πολιτική στο παλιό, δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Ρε μπόμπο, οι συντονιστές εναλλάσσονταν. Δεν ήταν πάντα η ίδια ομάδα.wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 17:21 Καλά ας υποθέσουμε ότι η c. ann ήταν η Daria. Η αριθμητική δεν αλλάζει.
Ο ektoras τι θα πει "δεν ήταν στην ίδια περίοδο" ; Άσε που ήταν στην ίδια.
Αν συμπεριλάβεις Έκτορα (δεξιό) και Daria (αριστερή) μαζί με όσους προανέφερες, μιλάμε για κάπου 25 - 30 συντονιστές συνολικά.
Άσε, δε σου βγαίνουν τα στατιστικά.
Μου θες και στοίχημα, τρομάρα σου
Πάνος Σκουρλέτης
- hellegennes
Ναι, τι σχέση έχει αυτό με τους κομμουνιστές;Juno έγραψε: 13 Σεπ 2018, 18:58Άρα με τη κρίση συριζόσκυλο, όπως οι υπόλοιποι πρώην βολεμένοι πασόκοι. Στα λόγια μου έρχεσαι, αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:12 Ο Ιανός ήταν δηλωμένος πασόκος, βολεμένος από το ΠΑΣΟΚ και φανατικός Παπανδρεϊστής. Σταματήστε να λέτε βλακείες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ούτε ποιον εννοείς δεν ξέρεις
Στον Stockholm Syndrome (Et tu,Healey etc) αναφέρεσαι.
Ο Hal (Deus Ex Machina - Barbablu) δεν ανήκε στον Συντονισμό τα τελευταία 5-6 χρόνια και μόνο αριστερός δεν ήταν.
Πάνος Σκουρλέτης
Όποιος δεν είναι Χρυσαυγίτης, είναι κομμουνιστής (και vice versa) αφού.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 21:42Ναι, τι σχέση έχει αυτό με τους κομμουνιστές;Juno έγραψε: 13 Σεπ 2018, 18:58Άρα με τη κρίση συριζόσκυλο, όπως οι υπόλοιποι πρώην βολεμένοι πασόκοι. Στα λόγια μου έρχεσαι, αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:12 Ο Ιανός ήταν δηλωμένος πασόκος, βολεμένος από το ΠΑΣΟΚ και φανατικός Παπανδρεϊστής. Σταματήστε να λέτε βλακείες.
Πάνος Σκουρλέτης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
έχει γιατί οτιδήποτε αριστερότερο του Ρουφαήλου = κομμουνιστές. Μην τα ξαναλέμε. Στο πχορουμ είσαι.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 21:42Ναι, τι σχέση έχει αυτό με τους κομμουνιστές;Juno έγραψε: 13 Σεπ 2018, 18:58Άρα με τη κρίση συριζόσκυλο, όπως οι υπόλοιποι πρώην βολεμένοι πασόκοι. Στα λόγια μου έρχεσαι, αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:12 Ο Ιανός ήταν δηλωμένος πασόκος, βολεμένος από το ΠΑΣΟΚ και φανατικός Παπανδρεϊστής. Σταματήστε να λέτε βλακείες.
- wooded glade
Πινακωτή-πινακωτή.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 21:39Ρε μπόμπο, οι συντονιστές εναλλάσσονταν. Δεν ήταν πάντα η ίδια ομάδα.wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 17:21 Καλά ας υποθέσουμε ότι η c. ann ήταν η Daria. Η αριθμητική δεν αλλάζει.
Ο ektoras τι θα πει "δεν ήταν στην ίδια περίοδο" ; Άσε που ήταν στην ίδια.
Αν συμπεριλάβεις Έκτορα (δεξιό) και Daria (αριστερή) μαζί με όσους προανέφερες, μιλάμε για κάπου 25 - 30 συντονιστές συνολικά.
Άσε, δε σου βγαίνουν τα στατιστικά.
Μου θες και στοίχημα, τρομάρα σου![]()
Δεν ήταν αλλά ήταν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Εκτός όλων αυτών υπήρχε προφανώς και κάποιο μυστικό στέκι που συναντιόντουσαν οι δήθεν αριστεροί συντονιστές με τους δήθεν δεξιούς και μετράγανε τα λεφτά.
Κι εσύ από πού το ξέρεις;wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:01 Εκτός όλων αυτών υπήρχε προφανώς και κάποιο μυστικό στέκι που συναντιόντουσαν οι δήθεν αριστεροί συντονιστές με τους δήθεν δεξιούς και μετράγανε τα λεφτά.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- wooded glade
Δεν το ξέρω, υπάρχει όμως και άλλη θεωρία.vatraxos έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:11Κι εσύ από πού το ξέρεις;wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:01 Εκτός όλων αυτών υπήρχε προφανώς και κάποιο μυστικό στέκι που συναντιόντουσαν οι δήθεν αριστεροί συντονιστές με τους δήθεν δεξιούς και μετράγανε τα λεφτά.
Ο κάθε συντονιστής είναι άγνωστος σε κάθε άλλον συντονιστή. Ξεραίνονται μόνο με τα νικ τους, όπως και τα μέλη.
Αν θέλει κανείς να μιλήσει τηλεφωνικά και αν συναινούν και οι δύο μπορεί να γνωριστούν αλλά βασικά όχι.
Υπάρχει όμως μία οργάνωση που κινεί τα νήματα στην ΚΥΠ και επιλέγει κνιτάκια, με κάποια αμοιβή από τα μυστικά κονδύλια.
Ή η μία περίπτωση ισχύει ή η άλλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V