nik_killthemall έγραψε: 15 Φεβ 2022, 02:38Το αρθρο που παραθετω :stavmanr έγραψε: 15 Φεβ 2022, 00:34"«Η θνητότητα ανά εκατομμύριο δείχνει αναλογικά 350 θανάτους στην Ελλάδα και 2.800 στις Ηνωμένες Πολιτείες, δηλαδή 400 νεκρούς παραπάνω από εμάς ανά εκατομμύριο, και αυτό σημαίνει ότι εμβολιαστικά εμείς τα πήγαμε καλύτερα, είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Αθηνών."
Το άρθρο που παραθέτεις σου λέει ότι το εμβολιαστικό μας πρόγραμμα ήταν καλύτερο από εκείνο των ΗΠΑ.
1) εχει κανει τυπογραφικο λαθος εκτος κι αν νομιζεις πως 2800 - 350 = 400. Ικανό σε έχω βασικα ... Στη θεση του 350 ειναι το 2400.
2) ειναι ακαταλληλο για να παρεις πληροφορίες σχετικα με την επιτυχια της εμβολιαστικης τακτικης γιατί ο Βασιλακόπουλος εκτελει χρεη υπαλλήλου της κυβέρνησης, δηλ. κανει προπαγάνδα, είναι του συναφιου σου.
Γιαυτο κιολας συγκρίνει θνητότητες από την αρχή της πανδημίας που δεν υπηρχαν εμβόλια και εσένα σου φαίνεται φυσιολογικότατο.
Γιαυτο κιολας χρησιμοποιω το αρθρο για να παραθεσω πληροφορια που δεν εχει σχέση με την επιτυχια της εμβολιαστικης τακτικής γιατι έτσι κι αλλιως ειναι αναξιοπιστο.
Κάποιος λοιπόν που δεν είναι κομματοσκυλο θα μετραγε την θνητότητα από 1/1/2021 που ξεκινησαν οι εμβολιασμοι, και απο τοτε η θνητοτητα είναι :
- Αμερική = 1700 θανατοι / εκ.
- Ελλάδα = 1920 θανατοι / εκ.
Άρα το εμβολιαστικο πρόγραμα της χωρας ειναι χειροτερο απο εκεινο των ΗΠΑ. Και λογικό, εμβολιασαν εγκαιρως συντριπτικοτερα τους 50+ από την Ελλαδα που τους εμβολιασε τελαυταιους.
Καθένας με το ζόρι του. Ο ένας με βγάζει συριζαίο, ο άλλος κυβερνητικό. Ό,τι βολεύει στον καθένα σας!
Βρε πουλάκι μου, εσύ επικαλείσαι το άρθρο, όχι εγώ. Όταν επικαλείσαι ένα άρθρο να διαβάζεις όλο το άρθρο. Αν ο Βασιλακόπουλος δεν είναι για εσένα αξιόπιστος, απλά μην τον επικαλείσαι.
Η θνητότητα μετριέται από την αρχή της πανδημίας κι όχι από όποτε θέλεις εσύ.
Ο λόγος είναι ότι αν δεν την μετρήσεις από τότε αφαιρείς από το δείγμα των θανάτων ένα σημαντικό μέρος ανθρώπων που πιθανότατα πέθαναν και θα πέθαιναν ούτως ή άλλως από Covid. Που ανήκουν δηλαδή σε αυτή την κατηγορία. Το γεγονός ότι εμείς το 2020 είχαμε ελάχιστους θανάτους, λόγω αυστηρού lockdown, μετέφερε μέρος των θανάτων στο 2021.