!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

under έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:04
alekhine έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:02 κοιτα με την πανδημια το κρατος μοιρασε πολυ δανεικο χρημα - το θεμα ειναι οτι δεν πηγε σε ολους αλλα κυριως σε δικα μας παιδια
Ποια δικα μας παιδια ρε συ ; 45 δις σε δικα μας παιδια ; Γελαει ο κοσμος.
Ολος ο ιδιωτικος τομεας αντεξε την κριση χαρη σε αυτα τα λεφτα κι εσυ λες για δικα μας παιδια ;
Επιστρεπτεες,μη επιστρεπτεες,αναστολες εργασιας,αναστολη φορων κλπ.Ολα αυτα σε δικα μας παιδια πηγαν ;
Ο ... Φρουθιώτης μόνος του πήρε τουλάχιστον 240 χιλίαρικα από αυτά, για αυτό και αυτός έχει σπίτι και εσείς όχι...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Φεβ 2022, 12:56 Εδώ είναι το νήμα που οι συνταξιούχοι από τα 45 στρατιωτικοί και οι ραντιέρηδες διδάσκουν οικονομικά της τυρόπιτας;
Χρειάστηκε να ψάξω τον όρο "ραντιέρης".
https://www.slang.gr/lemma/20150-rantieris
Ράντα -θηλυκό:
- (στα πλοία) αντένα τοποθετημένη στο κάτω μέρος του άλμπουρου, περίπου κάθετα σ' αυτό (κατάρτι)
- (λογοτεχνικό) είδος κούνιας για ανάπαυση
- τακτικό χρηματικό ποσό που αποφέρει μια επένδυση
- περιοδική καταβολή ποσού
- εισόδημα από χρεώγραφα
:003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:04
Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 12:17
Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:50

Καλά που δεν πήγες, θα είχες ρέψει.
H μια ηταν παρα πολυ καλη.
Αλλη μια τρωγοταν και 2 ηταν χαλια.
Δεν πηγα γιατι μυριστηκα παγιδα. Θα με εβαζαν να βγαλω το φιδι απο την τρυπα με τις 2 ασχημες και μεχρι να φτασω στην 4η πιστα θα εμενα απο δυναμεις.
Έπρεπε να δράσεις ως εξής.
Να παρατηρούσες τα προγράμματά τους, και να λείπεις τις ίδιες ώρες που λείπουν οι άσχημες. Να είσαι στο σπίτι τις ίδιες ώρες που είναι οι ωραίες.
Και εκείνες τις ώρες, να σε πιάνει να κάνεις μπάνιο. Οπότε σε κάποια φάση "ω, ξέχασα την πετσέτα έξω απ' το μπάνιο, τί να κάνω, ας βγώ όπως είμαι να την πάρω".
Δεν υπηρχε λυση φιλε, αστο.
Για την ακριβεια:
- Η πιο ομορφη γουσταρε, αλλα ηταν ανετη γιατι ειχε ηδη γκομενο. Θα συμμετειχε στο παρτουζοπαρτυ, αλλα μονο για εμπειρια.
- Η 2η καλη ηταν ασχημη στο προσωπο αλλα ειχε δυνατο κωλο. Αυτη ηταν που αξιζε τελικα και με γουσταρε και αρκετα.
- Η 3η και η 4η ηταν πολυ ασχημες και πολυ πεινασμενες. Οποιος εκανε το λαθος και εμπαινε στο κλουβι τους, θα εβγαινε μονο μετα απο 6μηνη νοσηλεια στον Ευαγγελισμο για αποκατασταση. (να'ναι καλα οι κοπελες βεβαια και να εχουν βρει αυτο που ηθελαν τους ευχομαι γιατι μια χαρα ηταν στη συμπεριφορα!)

Για να φαει κανεις δηλαδη την 1η ή τη 2η επρεπε να μπει σε κρεματοριο και να πληρωνει και ενοικιο κι'ολας...
Ειπαμε ειμαστε μαλακες εμεις οι αντρες, αλλα οχι και τοσο.

Για την ιστορια, η καλυτερη απ'ολες ηταν μια στον απο κατω οροφο με την οποια γουσταριζομασταν τρελα αλλα κωλωνα ρε γαμωτο.
Τελικα μια μερα μου ζητησε να παω να κοιμηθω κατω μαζι της και ειπα οχι, ξερεις γιατι?
Γιατι την ειχα παιξει εκεινη την μερα 5 φορες και φοβηθηκα οτι δεν θα μου σηκωθει!!!
Δεν υπηρχαν τοτε βοηθηματα. :e040:
Εκεινη κολλησε γιατι νομιζε οτι την απερριψα, αλλα τελικα δεν μπορεσαμε ποτε να συντονιστουμε.
Μια ηθελα εγω και εκεινη οχι, μια ηθελε εκεινη και εγω οχι.
Ανεκπληρωτος ερωτας απο εκεινους που ολοι εχουν πανω κατω να διηγηθουν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Μου αρέσει που συζητάτε για πολιτική λύση κλπ. Τη λύση θα τη δώσει για άλλη μια φορά η σκληρή οικονομική πραγματικότητα ξαφνικά και απότομα.

Ο μπούμερ θα συνεχίσει να ζητάει 800 και 1000 ευρώ γιατί τόσα νομίζει ότι του λείπουν από τη σύνταξη. Και θα περιμένει να τα πάρει από εργαζόμενους των 600€. Στο μεταξύ θα αισθάνεται έξυπνος που πήγε και έριξε δεκαπέντε χιλιάρικα για ανακαίνιση στην τρύπα των 25 τετραγωνικών δίπλα στο στέκι διακίνησης της γειτονιάς.

Όταν κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι δεν βρίσκει κορόιδα πια θα πανικοβληθεί, θα προσπαθήσει να ρίξει την τιμή για να σώσει ό,τι σώζεται άλλα στην ίδια θέση θα είναι και άλλοι μπούμερ και η φούσκα θα κάνει μπαμ και θα μείνει με μια ανακαινισμένη ποντικότρυπα και μια μεγάλη τρύπα στον τραπεζικό λογαριασμό.

Η σκληρή πραγματικότητα λέει πως το κόστος για τη στέγαση δεν μπορεί να είναι άσχετο από τους μισθούς. Καλές οι χρυσές βίζες και τα airbnb αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα νορμάλ καθημερινά άτομα που μένουν σε μια κανονική πόλη. Και η Ελλάδα δεν είναι ούτε Μονακό ούτε Βρυξέλες ούτε γαλλική Ριβιέρα για να έχει ελπίδα ο μπάρμπα Μήτσος ο συνταξιούχος της ΔΕΗ ότι θα κάνουν ουρά πλούσια κορόιδα για να του πληρώνουν μια ζωή ό,τι θεωρεί ότι του λείπει.

Ποπ κορν και περιμένουμε :102:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:14 Τελικα μια μερα μου ζητησε να παω να κοιμηθω κατω μαζι της και ειπα οχι, ξερεις γιατι?
Γιατι την ειχα παιξει εκεινη την μερα 5 φορες και φοβηθηκα οτι δεν θα μου σηκωθει!!!
:o
Kι εγώ που νόμιζα οτι μόνο εγώ τα 'χω κάνει αυτά.

Και μάλιστα με πήρε τηλέφωνο μόλις που είχα τελειώσει. :003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

alekhine έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:02 κοιτα με την πανδημια το κρατος μοιρασε πολυ δανεικο χρημα - το θεμα ειναι οτι δεν πηγε σε ολους αλλα κυριως σε δικα μας παιδια
Ολος ο ιδιωτικος τομεας αντεξε την κριση χαρη σε αυτα τα λεφτα κι εσυ λες για δικα μας παιδια ;
Επιστρεπτεες,μη επιστρεπτεες,αναστολες εργασιας,αναστολη φορων κλπ.Ολα αυτα σε δικα μας παιδια πηγαν ;
για τις επιστρεπτεες σου απαντησε ο ερμης - τις πηραν ολοι μεν,αλλα αφενος πηγαν ολες σε λειτουργικες αναγκες, αφετερου υποτιθεται οτι θα πρεπει να επιστραφουν - αρα δεν μοιραστηκαν λεφτα ετσι - απλα δανειστηκαν για ενα διαστημα - χωρις να βαλουμε την περιπτωση οσων δηλωναν τους υπαλληλους σε αναστολη και τους ειχαν να δουλευουν κανονικα για τους οποιους φυσικα και δεν μπηκε κανεις στον κοπο να τους ελεγξει

απο εκει και περα,σε δημοσιες συμβασεις μονο απο την αρχη του 2020 μεχρι περσι το καλοκαιρι φυγανε 13,5 δις ευρω - και απο αυτα το 65% περιπου πηγε σε απευθειας αναθεσεις, αρα σε δικα μας παιδια :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Daje

Awesomatic έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:17 Μου αρέσει που συζητάτε για πολιτική λύση κλπ. Τη λύση θα τη δώσει για άλλη μια φορά η σκληρή οικονομική πραγματικότητα ξαφνικά και απότομα.

Ο μπούμερ θα συνεχίσει να ζητάει 800 και 1000 ευρώ γιατί τόσα νομίζει ότι του λείπουν από τη σύνταξη. Και θα περιμένει να τα πάρει από εργαζόμενους των 600€. Στο μεταξύ θα αισθάνεται έξυπνος που πήγε και έριξε δεκαπέντε χιλιάρικα για ανακαίνιση στην τρύπα των 25 τετραγωνικών δίπλα στο στέκι διακίνησης της γειτονιάς.

Όταν κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι δεν βρίσκει κορόιδα πια θα πανικοβληθεί, θα προσπαθήσει να ρίξει την τιμή για να σώσει ό,τι σώζεται άλλα στην ίδια θέση θα είναι και άλλοι μπούμερ και η φούσκα θα κάνει μπαμ και θα μείνει με μια ανακαινισμένη ποντικότρυπα και μια μεγάλη τρύπα στον τραπεζικό λογαριασμό.

Η σκληρή πραγματικότητα λέει πως το κόστος για τη στέγαση δεν μπορεί να είναι άσχετο από τους μισθούς. Καλές οι χρυσές βίζες και τα airbnb αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα νορμάλ καθημερινά άτομα που μένουν σε μια κανονική πόλη. Και η Ελλάδα δεν είναι ούτε Μονακό ούτε Βρυξέλες ούτε γαλλική Ριβιέρα για να έχει ελπίδα ο μπάρμπα Μήτσος ο συνταξιούχος της ΔΕΗ ότι θα κάνουν ουρά πλούσια κορόιδα για να του πληρώνουν μια ζωή ό,τι θεωρεί ότι του λείπει.

Ποπ κορν και περιμένουμε :102:
Ναι, πανω κατω εχεις δικιο.
Απλα στο μεσοδιαστημα καποιοι θα εχουν βγαλει πολλα λεφτα, καποιοι αλλοι θα σηκωθουν πολυ νωρις απο το τραπεζι και θα χασουν ολο το παρτυ και καποιοι αλλοι οντως θα μεινουν με τον μουντζουρη στο χερι.
Αυτη ειναι η ζωη!
Ετσι ειναι και με τα ΜΟΥΝΙΑ.
Πρεπει να πας στον απο κατω οροφο την καταλληλη στιγμη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 15 Φεβ 2022, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:14
Για την ιστορια, η καλυτερη απ'ολες ηταν μια στον απο κατω οροφο με την οποια γουσταριζομασταν τρελα αλλα κωλωνα ρε γαμωτο.
Τελικα μια μερα μου ζητησε να παω να κοιμηθω κατω μαζι της και ειπα οχι, ξερεις γιατι?
:goodpost:
Μπορούσες να πας και να της πεις την αλήθεια αν προχωρούσε η φάση, ότι καλύτερα να δοκιμάσετε ξανά αύριο για αυτο το λόγο :smt005:

το έχω κάνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 15 Φεβ 2022, 13:23, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

alekhine έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:19
για τις επιστρεπτεες σου απαντησε ο ερμης - τις πηραν ολοι μεν,αλλα αφενος πηγαν ολες σε λειτουργικες αναγκες, αφετερου υποτιθεται οτι θα πρεπει να επιστραφουν - αρα δεν μοιραστηκαν λεφτα ετσι - απλα δανειστηκαν για ενα διαστημα - χωρις να βαλουμε την περιπτωση οσων δηλωναν τους υπαλληλους σε αναστολη και τους ειχαν να δουλευουν κανονικα για τους οποιους φυσικα και δεν μπηκε κανεις στον κοπο να τους ελεγξει

απο εκει και περα,σε δημοσιες συμβασεις μονο απο την αρχη του 2020 μεχρι περσι το καλοκαιρι φυγανε 13,5 δις ευρω - και απο αυτα το 65% περιπου πηγε σε απευθειας αναθεσεις, αρα σε δικα μας παιδια :102: :102: :102:
Οι επιστρεπτεες κατηντησαν πλεον μη επιστρεπτεες στο μεγαλυτερο ποσοστο.Αρα δεν πηγαν σε δικα μας παιδια.
Το ιδιο και στις αναστολες.
Οι απευθειας αναθεσεις υπηρχαν παντα και αφορουν συμβασεις μεχρι ενος ποσου.Οταν εσυ εκανες απευθειας αναθεσεις τις εδινες σε κολλητους σου ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Μια απογοήτευση είσαι τελικά.

Έτσι εξηγείται που το έριξες στον Κούλη....
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Daje

Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:18
Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:14 Τελικα μια μερα μου ζητησε να παω να κοιμηθω κατω μαζι της και ειπα οχι, ξερεις γιατι?

Το τραγικο ειναι οτι την γουσταρα παρα πολυ, ειχα προσπαθησει παρα πολλες φορες να τη ριξω και ξαφνικα απο το πουθενα, μια μερα μου χτυπαει το κουδουνι και μου λεει:
"Εφυγε ο αδερφος μου σημερα για την ταδε πολη και θα ειμαι μονη μου. Θες να κοιμηθουμε μαζι το βραδυ?"

ΚΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΩ!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ PFIZER ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Daje

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:23

Μια απογοήτευση είσαι τελικά.

Έτσι εξηγείται που το έριξες στον Κούλη....
Αγορι μου δεν ειμαι δεξιος εγω.
Να ξερεις οτι προερχομαι απο αριστερη οικογενεια που μαλιστα ταλαιπωρηθηκε κι'ολας.
Απλα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος.
Μου αρεσει η real life και ειμαι και εξοργισμενος με τη ζημια που εκανε ο Τσιπρας στην πραγματικη κληρονομια της αριστερας που ειναι οι ιδεες και οι αξιες της.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:24
Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:18

Το τραγικο ειναι οτι την γουσταρα παρα πολυ, ειχα προσπαθησει παρα πολλες φορες να τη ριξω και ξαφνικα απο το πουθενα, μια μερα μου χτυπαει το κουδουνι και μου λεει:
"Εφυγε ο αδερφος μου σημερα για την ταδε πολη και θα ειμαι μονη μου. Θες να κοιμηθουμε μαζι το βραδυ?"

ΚΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΩ!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ PFIZER ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!!!
Γιατί, αν κάνεις μπόλι φάιζερ σου σηκώνεται μετά από 5 παιξίματα?
Ρε, τον πασόκο κτηνίατρο.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

under έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:22 Οι απευθειας αναθεσεις υπηρχαν παντα και αφορουν συμβασεις μεχρι ενος ποσου.Οταν εσυ εκανες απευθειας αναθεσεις τις εδινες σε κολλητους σου ;
υπαρχουν δυο διαφορες που εφερε η τωρινη κυβερνηση ομως - το ενα ειναι οτι το ποσο για να γινει απευθειας αναθεση αυξηθηκε απο τις 20 στις 30 χιλιαδες ευρω, ενω δημιουργηθηκε και επιπλεον κατηγορια για μεχρι 2,5 χιλιαρικα, και το δευτερο και σημαντικοτερο , το οποιο ισχυε απο τον γεναρη του 2020 μεχρι τον ιουνιο του 2021 ηταν οτι ηρθε μια τροπολογια η οποια επετρεπε στην αναθετουσα αρχη να επιλεγει οποια προσφορα ηθελε χωρις να λαμβανει υποψη της τιποτα αλλο

που σημαινει οτι αν ηθελε μια αναθετουσα αρχη ενα ειδος και εγω προσφερα το ειδος 5 ευρω το κομματι και εσυ εδινες το ιδιο ειδος με 50 ευρω μπορουσαν να δωσουν την δουλεια σε εσενα και να μην εχω ουτε το δικαιωμα προσφυγης - που σημαινει οτι αρκετα δικα μας παιδια πηραν δουλειες δινοντας ακομα και τιμες λιανικης σε καποιες περιπτωσεις

ε αυτες οι δουλειες προφανως πηγαν σε δικα μας παιδια τι να κανουμε :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

foscilis έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:23
Είναι και τα δύο όμως πιο κοντά στην ιδανική ελεύθερη αγορά. Ελεύθερη αγορά = καθένας αγοράζει και πουλάει ό,τι και όσο θέλει σε όποιον επίσης θέλει. Οι φόροι και οι ρυθμίσεις και οι κάθε είδους περιορισμοί στυλ δε μπορείς να είσαι Κινέζος επενδυτής για να αγοράσεις σπίτι εκεί αλλά πρέπει να είσαι οικογένεια που θα μείνει, αν θες να κάνεις αυτό το ακίνητο χώρο φιλοξενίας ορίστε οι 10 άδειες που πρέπει να βγάλεις κλπ είναι ανελεύθερη αγορά.
Εντάξει, εδώ πάμε σε ορισμούς ελεύθερης αγοράς, δηλαδή για μένα είναι δεδομένο ότι μιλάμε για ένα μεικτό σύστημα, που επιτρέπει όμως τις αγοραπωλησίες με κανόνες που ισχύουν όμως για όλους. Δεν επιχειρηματολογει σχεδόν κανένας υπέρ της 100% αγνής ελεύθερης αγοράς τύπου "δικαίωμα μου να πουλάω ηρωινη έξω από δημοτικά και να είμαι νταβατζης σε 8χρονες που έχω βγάλει στο κλαρι και με τα κέρδη μου να παίζω με recreational nukes που είναι το χόμπι μου". Νομίζω έχουμε όλοι ενηλικιωθει σε αυτό το φόρουμ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”