ακριβώς αυτό!ST48410 έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:45Ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεται τόσο για το σωστό ή το λάθος της θέσης που υποστηρίζει αλλά για να δείξει την ικανότητά του στο να επιχειρηματολογεί εκεί που κάποιος άλλος δεν θα έλεγε τίποτα. Σαν μία πρόκληση. Σαν ένα παιχνίδι. Το οποίο θα μπορούσε να έχει και πλάκα αν δεν ήταν υπουργός.Ερμής έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:41 Και η Αντουανετα δίκιο είχε αν το πάρεις κυριολεκτικά.
Έχει ξεφύγει πλήρως. Στο λέει κάποιος που τον στήριζε από το 2002
Δεν ξέρω αν βγάζει νόημα αυτό που λέω για εσάς που τον ξέρετε καλύτερα και τον παρακολουθείτε συστηματικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Re: Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"
Το ότι δεν συμφωνούμε με μία ανοησία του Γεωργιάδη δεν σημαίνει πως θα ασπαστούμε τις ανοησίες της άλλης μεριάς. Κάπου κουράζει αυτή η λογική.Unique έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:37 Μα γιατί τα νεα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπιτι?
Το κράτος πρεπει να επιδοτήσει όλους τους ημιπιτσιρικαδες οπως τοτε που ειχαμε τα εορτοδιακοποδανεια
Αμέσως να διορισθούν ολοι οι νεαροί, κατω των 50, στη ΛΑΡΚΟ
Και φυσικά μην αφήνουμε στην απέξω τη συμμορία του ρμπινμπι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Φιλε,σηκωνονται οικοδομες παντου.Προφανως κυκλοφορει χρημα.Ερμής έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:46Αυτό που απορώ είναι άλλο. Που στο καλο βρίσκουν 300 και 400 μεγάλα τόσοι για να αγοράζουν εδώ στα νότια. Και μη μου πεις πως υπάρχει κόσμος που έχει, γιατί ξέρω κόσμο που έχει και παραεχει και μετριούνται στα δάχτυλα τους ενός χεριού αυτοί που μπορούν.under έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:43Τι σημαινει αυτο ; Οτι μπορει ενω εχει δικιο του καταλογιζουμε αδικο επειδη ο Τακης ο Κεφτες τα θελει ολα τσαμπα ;Ερμής έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:41 Και η Αντουανετα δίκιο είχε αν το πάρεις κυριολεκτικά.
Έχει ξεφύγει πλήρως. Στο λέει κάποιος που τον στήριζε από το 2002
Νομιμα πάντα.
Αν το καλοσκεφτεις,40-45 δις επεσαν στην αγορα για την πανδημια.
Τα περισσοτερα απο αυτα μη επιστρεπτεα.Βαλε και την αναπτυξη που θα ειναι ανω του 8%,ε κατι μαζευεται.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Οι τιμές των ακινήτων μπορεί να αυξήθηκαν για τους λόγους που λες ή και για άλλους. Και μπορεί αυτή η αύξηση να εξηγείται και να είναι φυσιολογική για τα τρέχοντα δεδομένα. Ή αφύσικη. Δεν συζητάω αυτό.under έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:48 Επειτα απο ολα αυτα ειναι λογικο να μην αυξηθουν οι τιμες των σπιτιων και των ενοικιων ;
Πως το βλεπεις ;
Η απάντηση που έδωσε ο Γεωργιάδης ήταν αμετροεπής. Θα μπορούσε να πει ακριβώς τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο και να κόψει τα καραγκιοζιλίκια.
Υπαρχει περισσοτερο χρημα.Και σε καταθεσεις και σε μισθους λογω μειωσης της ανεργιας και αναπτυξης.Και ερχεται και αυξηση κατωτατου μισθου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:46καλά θα κάνεις να ζητήσειςunder έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:37Χωρις πλακα,ο μηχανικος μετα την ανακαινιση που εκανα σε διαμερισμα τριακονταετιας μου λεει οτι ανετα πιανω 50% σε σχεση με πριν.Λοιπον,δεν θα ζητησω αυξημενο ενοικιο επειδη γκρινιαζει στο πχορουμ ο Τακης ο Κεφτες ;Otto Weininger έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:27 Εδώ έχουν πάρει μπρος οι οικοδομές στο Κερατσίνι.
Τα δε καλά σπίτια στον Πειραιά, βγήκαν από τις αγγελίες και επέστρεψαν με νέες τιμές προς τα πάνω.
το πρόβλημά μας είναι ότι δεν υπάρχει παράλληλη αύξηση μισθών έτσι ώστε να υπάρξει η ανάλογη ζήτηση
και ο υπουργός αντί να μιλήσει σοβαρά φέρνει ως επιχείρημα ότι κι αυτός θα ήθελε να είναι ξανθός γαλανομάτης αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα
δηλαδή το να θέλει να ζήσει σε ένα διαμέρισμα ένα νέο ζευγάρι και να κάνει παιδί θεωρείται πολυτέλεια για τον Γεωργιάδη
και αυτός θα καταπολεμήσει κατά τ'άλλα την υπογεννητικότητα και θα δώσει κίνητρα στα νέα ζευγάρια να ξεκινήσουν οικογένεια
εντάξει
Τα στοιχεια αυτο δειχνουν.
under έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:28Συνεπαγεται αυξηση της απασχολησης πρωτιστως.Κατι που ηδη ισχυει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:25οικονομική ανάπτυξη και οικονομική άνθηση συνεπάγεται με αύξηση των μισθών, όχι μόνο των ενοικίωνunder έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:19 Προφανως και εχει δικιο αλλα δεν πολυγουσταρετε να σας χαλανε το παραμυθακι.
Οταν υπαρχει οικονομικη αναπτυξη που οδηγει σε οικοδομικη ανθηση,δλδ ανακαινισεις παλαιων κατοικιων και δημιουργια νεων,τι ακριβως περιμενετε ; Να μεινουν χαμηλα οι τιμες ;
Εγω δλδ που εδωσα Χ ευρω για να ανακαινισω ενα διαμερισμα,θα το νοικιασω στην ιδια τιμη με πριν ;
Ο αλλος που παει να αγορασει νεοδμητο,θα το πληρωσει στην ιδια τιμη με το διαμερισμα τριακονταετιας ;
Ωραιοι ειστε εσεις ρε.
Συνεπαγεται περισσοτερο χρημα στις καταθεσεις.Κατι που ηδη ισχυει.
Συνεπαγεται αυξηση μισθων.Ερχεται τον Μαιο.
- Otto Weininger
Δίπλα μου είναι το Κερατσίνι, να μη το αναφέρω;Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:30 Κερατσίνι ο ένας, Περιστέρι ο άλλος. Ίου και πάλι ίου... Δακρύζει το Χαλάνδρι, κλαίει το Μαρούσι...
Άσε που ειναι gold περιοχή για φαρμακείο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Περίμενες καμιά σοβαρή ανάλυση από έναν πρωην αιώνιο φοιτητή;Γκουερινο 4 έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:45 Πρώτη φορά στην ζωή μου ακούω κάποιον να συνδυάζει την αύξηση της ανοικοδόμησης με την αύξηση των ενοικίων
Μόνο το αντίθετο μπορεί να συμβεί
Δηλαδή να μην υπάρχουν καινούρια διαθέσιμα σπίτια και αυτά που υπάρχουν και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση να ανεβαίνουν
Δεν θα ηταν πολυ καλυτερο να μαθουμε να συζηταμε επι της ουσιας ;ST48410 έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:53Οι τιμές των ακινήτων μπορεί να αυξήθηκαν για τους λόγους που λες ή και για άλλους. Και μπορεί αυτή η αύξηση να εξηγείται και να είναι φυσιολογική για τα τρέχοντα δεδομένα. Ή αφύσικη. Δεν συζητάω αυτό.under έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:48 Επειτα απο ολα αυτα ειναι λογικο να μην αυξηθουν οι τιμες των σπιτιων και των ενοικιων ;
Πως το βλεπεις ;
Η απάντηση που έδωσε ο Γεωργιάδης ήταν αμετροεπής. Θα μπορούσε να πει ακριβώς τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο και να κόψει τα καραγκιοζιλίκια.
Θα στο πω διαφορετικα.
Αν δεν κυκλοφορουσε περισσοτερο χρημα,θα αυξανονταν οι τιμες ;
Αν αυξανοταν η ανεργια,θα αυξανονταν τα ενοικια ;
Αν ηξερα οτι δεν θα βρω τα χρηματα που θα ηθελα για το διαμερισμα,θα εκανα την ανακαινιση ;
Δες το ετσι και θα καταλαβεις αν ειχε δικιο ο Αδωνις ή οχι.
Δε κυκλοφορεί καθολου χρήμα στην αγορά. Κάθε μέρα στη γύρα είμαι. Οι τράπεζες έχουν κλείσει τη στρόφιγγα και οι περισσότερες επιχειρήσεις το πάνε μήνα μήνα. Τα χρήματα που έπεσαν με τις επιστρεπτεες έχουν πάει για λειτουργικές ανάγκες ως επί το πλείστον. Θα ξανασκασει φούσκα ακινήτων αλλά αυτή τη φορά δε θα είναι στο κέντρο.under έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:52Φιλε,σηκωνονται οικοδομες παντου.Προφανως κυκλοφορει χρημα.Ερμής έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:46Αυτό που απορώ είναι άλλο. Που στο καλο βρίσκουν 300 και 400 μεγάλα τόσοι για να αγοράζουν εδώ στα νότια. Και μη μου πεις πως υπάρχει κόσμος που έχει, γιατί ξέρω κόσμο που έχει και παραεχει και μετριούνται στα δάχτυλα τους ενός χεριού αυτοί που μπορούν.under έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:43
Τι σημαινει αυτο ; Οτι μπορει ενω εχει δικιο του καταλογιζουμε αδικο επειδη ο Τακης ο Κεφτες τα θελει ολα τσαμπα ;
Νομιμα πάντα.
Τα περισσοτερα απο αυτα μη επιστρεπτεα.Βαλε και την αναπτυξη που θα ειναι ανω του 8%,ε κατι μαζευεται.
Τι θες να πεις ; Οτι τις τιμες της αγορας θα τις ορισει η παραγκα και οχι το νεοδμητο ;Γκουερινο 4 έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:45 Πρώτη φορά στην ζωή μου ακούω κάποιον να συνδυάζει την αύξηση της ανοικοδόμησης με την αύξηση των ενοικίων
Μόνο το αντίθετο μπορεί να συμβεί
Δηλαδή να μην υπάρχουν καινούρια διαθέσιμα σπίτια και αυτά που υπάρχουν και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση να ανεβαίνουν
Μια χαρα παραγκες υπαρχουν ακομα για τα ζευγαρια που θελουν να ξοδευουν λιγα για ενοικιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 15 Φεβ 2022, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε δεν γινεται ολα αυτα να φτιαχνονται με αερα.Καπου υπαρχει το χρημα.Ερμής έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:58Δε κυκλοφορεί καθολου χρήμα στην αγορά. Κάθε μέρα στη γύρα είμαι. Οι τράπεζες έχουν κλείσει τη στρόφιγγα και οι περισσότερες επιχειρήσεις το πάνε μήνα μήνα. Τα χρήματα που έπεσαν με τις επιστρεπτεες έχουν πάει για λειτουργικές ανάγκες ως επί το πλείστον. Θα ξανασκασει φούσκα ακινήτων αλλά αυτή τη φορά δε θα είναι στο κέντρο.under έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:52Φιλε,σηκωνονται οικοδομες παντου.Προφανως κυκλοφορει χρημα.Ερμής έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:46
Αυτό που απορώ είναι άλλο. Που στο καλο βρίσκουν 300 και 400 μεγάλα τόσοι για να αγοράζουν εδώ στα νότια. Και μη μου πεις πως υπάρχει κόσμος που έχει, γιατί ξέρω κόσμο που έχει και παραεχει και μετριούνται στα δάχτυλα τους ενός χεριού αυτοί που μπορούν.
Νομιμα πάντα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
under έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:28Συνεπαγεται αυξηση της απασχολησης πρωτιστως.Κατι που ηδη ισχυει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:25οικονομική ανάπτυξη και οικονομική άνθηση συνεπάγεται με αύξηση των μισθών, όχι μόνο των ενοικίωνunder έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:19 Προφανως και εχει δικιο αλλα δεν πολυγουσταρετε να σας χαλανε το παραμυθακι.
Οταν υπαρχει οικονομικη αναπτυξη που οδηγει σε οικοδομικη ανθηση,δλδ ανακαινισεις παλαιων κατοικιων και δημιουργια νεων,τι ακριβως περιμενετε ; Να μεινουν χαμηλα οι τιμες ;
Εγω δλδ που εδωσα Χ ευρω για να ανακαινισω ενα διαμερισμα,θα το νοικιασω στην ιδια τιμη με πριν ;
Ο αλλος που παει να αγορασει νεοδμητο,θα το πληρωσει στην ιδια τιμη με το διαμερισμα τριακονταετιας ;
Ωραιοι ειστε εσεις ρε.
Συνεπαγεται περισσοτερο χρημα στις καταθεσεις.Κατι που ηδη ισχυει.
Συνεπαγεται αυξηση μισθων.Ερχεται τον Μαιο.
Μην μου πεις. Θα αυξήσετε και εσείς τον κατώτατο αλλά 8 ευρώ;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Μαύρο χρήμα υπάρχει.
Και όταν λέω μαύρο δεν εννοώ μόνο από ντρογκες, μαστροπεία και όπλα. Εννοω και από αυτούς που έχουν κατακλεψει το κράτος.
Και όταν λέω μαύρο δεν εννοώ μόνο από ντρογκες, μαστροπεία και όπλα. Εννοω και από αυτούς που έχουν κατακλεψει το κράτος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-