Gherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:23Ποιες 2 μέρες; Εδώ για λίγες ώρες δεν μπορώ να κατέβω. Ζήτημα να προλάβω να φάω μια Πάβλοβα. Άλλωστε με το Κτήνος δεν μπορώ να τρέχω από δω κι από κει. Δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου.Daje έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:11Κανονισε να ερθεις εκεινες τις 2 μερες του χρονου που εχω κορονοιο και δεν μπορω να ικανοποιησω κοσμο σεξουαλικα.Gherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:06
Πού τέτοια τύχη.![]()
Σου το είπα εσένα; Θέλω να κατέβω Αθήνα αλλά από τον Απρίλιο του '20 και μετά δεν κάθεται με τίποτα.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να τρώτε σοκολάτες ΙΟΝ γιατί δουλεύουν μόνο Ελληνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Να τρώτε σοκολάτες ΙΟΝ γιατί δουλεύουν μόνο Ελληνες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Στην Ίον πρέπει να πάρουν κανά μηχάνημα που να ρυθμίζει με ακρίβεια την ποσότητα ξηροκάρπιου που πάει σε κάθε συσκευασία. Πάντα τις σοκολάτες τις ψαχουλεύω πριν τις αγοράσω. Την τευλευταία φορά ήμουν βιαστικός και την πάτησα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπύρος την 14 Φεβ 2022, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εμενα μου αρεσει ο Παυλιδης ομως.
Τι κανουμε σε αυτη την περίπτωση?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πάντα ήμουν μοιρασμένος μεταξύ ΙΟΝ και Lacta, έπαιρνα και από τις δύο. Μόλις είδα την αηδιαστική δικαιωματιστική διαφήμιση με τις λεσβίες της Lacta την έκοψα μαχαίρι. Μόνο ΙΟΝ!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κατάλαβες Μπέριά μου;Beria έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:55Gherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:23Ποιες 2 μέρες; Εδώ για λίγες ώρες δεν μπορώ να κατέβω. Ζήτημα να προλάβω να φάω μια Πάβλοβα. Άλλωστε με το Κτήνος δεν μπορώ να τρέχω από δω κι από κει. Δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου.Daje έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:11
Κανονισε να ερθεις εκεινες τις 2 μερες του χρονου που εχω κορονοιο και δεν μπορω να ικανοποιησω κοσμο σεξουαλικα.![]()
![]()
Εδώ μου υπόσχεται παθιασμένο διήμερο ο άλλος κι εγώ δεν έχω χρόνο ούτε για το γλυκό που θα θέλω να φάω μετά για να αναπληρώσω ενέργεια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε δέρνουμε μέχρι να στρώσεις.George_V έγραψε: 14 Φεβ 2022, 15:00 Εμενα μου αρεσει ο Παυλιδης ομως.
Άσε τα παθιασμένα διήμερα κι έλα για παχιασμένο δίωρο με πάβλοβεςGherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2022, 15:18Κατάλαβες Μπέριά μου;Beria έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:55Gherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:23
Ποιες 2 μέρες; Εδώ για λίγες ώρες δεν μπορώ να κατέβω. Ζήτημα να προλάβω να φάω μια Πάβλοβα. Άλλωστε με το Κτήνος δεν μπορώ να τρέχω από δω κι από κει. Δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου.![]()
Εδώ μου υπόσχεται παθιασμένο διήμερο ο άλλος κι εγώ δεν έχω χρόνο ούτε για το γλυκό που θα θέλω να φάω μετά για να αναπληρώσω ενέργεια.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Beria έγραψε: 14 Φεβ 2022, 15:19Άσε τα παθιασμένα διήμερα κι έλα για παχιασμένο δίωρο με πάβλοβεςGherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2022, 15:18Κατάλαβες Μπέριά μου;
Είναι πειρασμός οι άτιμες.
-
Δημοκράτης
επίσης πολύ δυνατές. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν κάνουν εξαγωγές. Σε μία μάζωξη σπίτι στην ολλανδία φόρτωσα τους καλεσμένους με ιον (ντέρμπι) και παυλίδης που αγοράζω από ένα ελληνικό κατάστημα εδώ. Έφυγαν όλοι με εθισμό στις ντέρμπι και τις 3βιτ.George_V έγραψε: 14 Φεβ 2022, 15:00 Εμενα μου αρεσει ο Παυλιδης ομως.
Μάζωξη σε σπίτι στην Ολλανδία και μετά φάγατε σοκολάτες...Δημοκράτης έγραψε: 14 Φεβ 2022, 16:21επίσης πολύ δυνατές. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν κάνουν εξαγωγές. Σε μία μάζωξη σπίτι στην ολλανδία φόρτωσα τους καλεσμένους με ιον (ντέρμπι) και παυλίδης που αγοράζω από ένα ελληνικό κατάστημα εδώ. Έφυγαν όλοι με εθισμό στις ντέρμπι και τις 3βιτ.George_V έγραψε: 14 Φεβ 2022, 15:00 Εμενα μου αρεσει ο Παυλιδης ομως.
Ποιον δουλεύεις ρε τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι λακταλοβερς
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Menios_mikroulis
θα αναφέρεστε στην Break αμυγδάλου, βεβαίωςΣπύρος έγραψε: 14 Φεβ 2022, 15:00 Στην Ίον πρέπει να πάρουν κανά μηχάνημα που να ρυθμίζει με ακρίβεια την ποσότητα ξηροκάρπιου που πάει σε κάθε συσκευασία. Πάντα τις σοκολάτες τις ψαχουλεύω πριν τις αγοράσω. Την τευλευταία φορά ήμουν βιαστικός και την πάτησα.
-
Δημοκράτης
ναι δεν συγκεντρώνεται ο κόσμος σε σπίτια και τρώει στο εξωτερικό, είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενοFeindflug έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:55Μάζωξη σε σπίτι στην Ολλανδία και μετά φάγατε σοκολάτες...Δημοκράτης έγραψε: 14 Φεβ 2022, 16:21επίσης πολύ δυνατές. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν κάνουν εξαγωγές. Σε μία μάζωξη σπίτι στην ολλανδία φόρτωσα τους καλεσμένους με ιον (ντέρμπι) και παυλίδης που αγοράζω από ένα ελληνικό κατάστημα εδώ. Έφυγαν όλοι με εθισμό στις ντέρμπι και τις 3βιτ.George_V έγραψε: 14 Φεβ 2022, 15:00 Εμενα μου αρεσει ο Παυλιδης ομως.
Ποιον δουλεύεις ρε τύπε;
Εννοεί πριν τις σοκολάτες τι ηπιατε και πέσετε μετά με τα μούτρα.Δημοκράτης έγραψε: 14 Φεβ 2022, 18:24ναι δεν συγκεντρώνεται ο κόσμος σε σπίτια και τρώει στο εξωτερικό, είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενοFeindflug έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:55Μάζωξη σε σπίτι στην Ολλανδία και μετά φάγατε σοκολάτες...Δημοκράτης έγραψε: 14 Φεβ 2022, 16:21
επίσης πολύ δυνατές. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν κάνουν εξαγωγές. Σε μία μάζωξη σπίτι στην ολλανδία φόρτωσα τους καλεσμένους με ιον (ντέρμπι) και παυλίδης που αγοράζω από ένα ελληνικό κατάστημα εδώ. Έφυγαν όλοι με εθισμό στις ντέρμπι και τις 3βιτ.
Ποιον δουλεύεις ρε τύπε;![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
.
Εγω απο τότε που δικίμασα κουβερτούρα/κακάο μέ ταχύνι .
. δεν έχω ξαναγοράσει σοκολάτες.....
.
Εγω απο τότε που δικίμασα κουβερτούρα/κακάο μέ ταχύνι .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 809 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 1 Απαντήσεις