!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δολοφόνησαν 7χρονο αγοράκι και για 5 χρόνια το έκρυβαν στη βεράντα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δολοφόνησαν 7χρονο αγοράκι και για 5 χρόνια το έκρυβαν στη βεράντα
Συμφωνούμε απόλυτα στην καθολική απομόνωση τέτοιων εγκληματιών Από την άλλη, μερίδα ανθρώπων συμφωνεί ότι...στον Καιάδα επειδή ως κοινωνία ή μικροκοινωνία (γειτονιά, χωριό κλπ), αδιαφορούμε για τις κραυγές τής διπλανής πόρτας..και όταν αποκαλυφθεί από τα μέσα τι συνέβαινε, από τούς πρώτους τον λίθο.
Να ξανα-πάρ' ευχή.
.,
Να ξανα-πάρ' ευχή.
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Όχι δε συμφωνούμε στην απομόνωση,την εξόντωση τους θέλουμεΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2022, 13:06 Το ζητούμενο σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πολύ πιο απλό.
Συμφωνούμε στη δια βίου απομόνωση κάποιων δίποδων από την κοινωνία;
Αν δεν διευκρινισθεί αυτό, οι αναφορές σε δημόσιες εκτελέσεις και βασανιστήρια, αποτελούν απλώς ένα ακόμη άλλοθι για όσους πιστεύουν ότι η ζωή και "ανθρώπινη" αξιοπρέπεια κάποιων φερόμενων ως ανθρώπων, αξίζει περισσότερη ευαισθητοποίηση και ενασχόληση από την ανθρώπινη ιδιότητα των θυμάτων.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Να συνεχίσετε λοιπόν να το δηλώνετε και να δίνετε έτσι περισσότερα επιχειρήματα σε όλους τους ευαισθητοποιημένους που αρχίζουν να απαγγέλουν τα διαφωτισμένα ποιηματάκια τους, όταν η κατανόηση αφορά σε ό,τι δεν περιλαμβάνει την απώλεια των δικών τους προσώπων.Γκιώνης έγραψε: 14 Φεβ 2022, 13:16Όχι δε συμφωνούμε στην απομόνωση,την εξόντωση τους θέλουμεΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2022, 13:06 Το ζητούμενο σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πολύ πιο απλό.
Συμφωνούμε στη δια βίου απομόνωση κάποιων δίποδων από την κοινωνία;
Αν δεν διευκρινισθεί αυτό, οι αναφορές σε δημόσιες εκτελέσεις και βασανιστήρια, αποτελούν απλώς ένα ακόμη άλλοθι για όσους πιστεύουν ότι η ζωή και "ανθρώπινη" αξιοπρέπεια κάποιων φερόμενων ως ανθρώπων, αξίζει περισσότερη ευαισθητοποίηση και ενασχόληση από την ανθρώπινη ιδιότητα των θυμάτων.![]()
Τους "εγώ θα έκανα αυτό αλλά η κενωνία πρέπει να κάνει άλλα."
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν μου επιτρέψετε, θα βάλω πρώτη το λίθο. Προσωπικά έχω κάνει 3 φορές επώνυμη καταγγελία για κακοποίηση παιδιού.Ευτυχώς υπήρξε αναπόκριση. Το αν η νοοτροπία της γαμωκοινωνίας είναι αυτή, ΔΕΝ σημαίνει πως η τιμωρία στον βασανιστικό θάνατο ενός παιδιού, θα είναι να πέσει στην χαμηλότερη ποινή, η ξεπατωμένη. Και ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ!O I έγραψε: 14 Φεβ 2022, 13:16 Συμφωνούμε απόλυτα στην καθολική απομόνωση τέτοιων εγκληματιών Από την άλλη, μερίδα ανθρώπων συμφωνεί ότι...στον Καιάδα επειδή ως κοινωνία ή μικροκοινωνία (γειτονιά, χωριό κλπ), αδιαφορούμε για τις κραυγές τής διπλανής πόρτας..και όταν αποκαλυφθεί από τα μέσα τι συνέβαινε, από τούς πρώτους τον λίθο.
Να ξανα-πάρ' ευχή.
.,
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κι εγώ ανώνυμο βαρύ ξυλοδαρμό σε βιαστή ανήλικου αγοριού, όταν αποφυλακίστηκε.Πασιφάη έγραψε: 14 Φεβ 2022, 13:27Αν μου επιτρέψετε, θα βάλω πρώτη το λίθο. Προσωπικά έχω κάνει 3 φορές επώνυμη καταγγελία για κακοποίηση παιδιού.Ευτυχώς υπήρξε αναπόκριση. Το αν η νοοτροπία της γαμωκοινωνίας είναι αυτή, ΔΕΝ σημαίνει πως η τιμωρία στον βασανιστικό θάνατο ενός παιδιού, θα είναι να πέσει στην χαμηλότερη ποινή, η ξεπατωμένη. Και ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ!O I έγραψε: 14 Φεβ 2022, 13:16 Συμφωνούμε απόλυτα στην καθολική απομόνωση τέτοιων εγκληματιών Από την άλλη, μερίδα ανθρώπων συμφωνεί ότι...στον Καιάδα επειδή ως κοινωνία ή μικροκοινωνία (γειτονιά, χωριό κλπ), αδιαφορούμε για τις κραυγές τής διπλανής πόρτας..και όταν αποκαλυφθεί από τα μέσα τι συνέβαινε, από τούς πρώτους τον λίθο.
Να ξανα-πάρ' ευχή.
.,
Αυτοδικία;
Αυτοδικία μιας και οι νόμοι είναι ανεπαρκείς. ΌΧΙ όμως θανάτωση.
Η θανάτωση ανήκει στην εσχάτη προδοσία που επιτελείτε καθημερινά στις πλάτες των πολιτών από πολιτικά καθάρματα...αλλά εκεί δε μας παίρνει γενικώς. όλους
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Εγώ μίλησα περί ύπαρξης σκληρών νόμων σε τέτοιες περιπτώσεις και ήμουν σαφής. ΔΕΝ δέχομαι κάτι λιγότερο. Δεν πα να κατέβει ο πιο έγκριτος νομικός και να μου αραδιάσει ένα συφερτό. Κι ο Βούδας ο ίδιος να έρθει και να μου πει ''ρε Πασιφάη, αγάπη μόνο'', τους έχω καταχωρημένους μη σου πω που ακριβώς.O I έγραψε: 14 Φεβ 2022, 13:37Κι εγώ ανώνυμο βαρύ ξυλοδαρμό σε βιαστή ανήλικου αγοριού, όταν αποφυλακίστηκε.Πασιφάη έγραψε: 14 Φεβ 2022, 13:27Αν μου επιτρέψετε, θα βάλω πρώτη το λίθο. Προσωπικά έχω κάνει 3 φορές επώνυμη καταγγελία για κακοποίηση παιδιού.Ευτυχώς υπήρξε αναπόκριση. Το αν η νοοτροπία της γαμωκοινωνίας είναι αυτή, ΔΕΝ σημαίνει πως η τιμωρία στον βασανιστικό θάνατο ενός παιδιού, θα είναι να πέσει στην χαμηλότερη ποινή, η ξεπατωμένη. Και ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ!O I έγραψε: 14 Φεβ 2022, 13:16 Συμφωνούμε απόλυτα στην καθολική απομόνωση τέτοιων εγκληματιών Από την άλλη, μερίδα ανθρώπων συμφωνεί ότι...στον Καιάδα επειδή ως κοινωνία ή μικροκοινωνία (γειτονιά, χωριό κλπ), αδιαφορούμε για τις κραυγές τής διπλανής πόρτας..και όταν αποκαλυφθεί από τα μέσα τι συνέβαινε, από τούς πρώτους τον λίθο.
Να ξανα-πάρ' ευχή.
.,
Αυτοδικία;
Αυτοδικία μιας και οι νόμοι είναι ανεπαρκείς. ΌΧΙ όμως θανάτωση.
Η θανάτωση ανήκει στην εσχάτη προδοσία που επιτελείτε καθημερινά στις πλάτες των πολιτών από πολιτικά καθάρματα...αλλά εκεί δε μας παίρνει γενικώς. όλους
Σκληροί νόμοι λοιπόν και ΚΑΜΙΆ νομική τζικιτζέλα που θεσπίζουν πολιτικά καθάρματα. ειδικά για τέτοια εγκλήματα.
Ισόβια με όλη τη σημασία τής έννοιας! ΟΜΟΊΩΣ και ανάλογα για τους αδιαφορούντες γνώστες τέτοιων περιπτώσεων.

Ισόβια με όλη τη σημασία τής έννοιας! ΟΜΟΊΩΣ και ανάλογα για τους αδιαφορούντες γνώστες τέτοιων περιπτώσεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 14 Φεβ 2022, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μόνο θανατική ποινή θέλέι η πασιφάη.βούδας,θεός,νομικοί ακούτε?άντε να πούμε
Τραβάς κανα ζόρι άρχοντα; Άντε γιατί μας πρήξατε κάποιοι τ'αρχιδάκια.nowhere έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:09 μόνο θανατική ποινή θέλέι η πασιφάη.βούδας,θεός,νομικοί ακούτε?άντε να πούμε
Το να τρως σκατα σαν παιδί, θέλει σθένος για το μετέπειτα να ορθοποδήσεις. Αν δεν υπάρχει καν αυτή η δυνατότητα και πας στον τάφο επειδή άλλοι επέλεξαν να κοπεί το νήμα της ζωής σου, δεν νομίζω πως ευνοεί μια κάποια συμπόνοια. Ουστ και ακόμη παραπέρα.
τραβάω.με εκνευρίζει να διαβάζω μια γκόμενα σε μόνιμη υστερία.μπαίνεις μέσα και χτυπιέσαι σαν να έγραψε κάποιος ότι πρέπει να πέσουν στα μαλακά.μάζεψε τα φανταστικά αρχιδάκια σου κ ηρέμησε λίγοΠασιφάη έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:11 Τραβάς κανα ζόρι άρχοντα; Άντε γιατί μας πρήξατε κάποιοι τ'αρχιδάκια.
Πασιφάη έγραψε: 14 Φεβ 2022, 13:27Αν μου επιτρέψετε, θα βάλω πρώτη το λίθο. Προσωπικά έχω κάνει 3 φορές επώνυμη καταγγελία για κακοποίηση παιδιού.Ευτυχώς υπήρξε αναπόκριση. Το αν η νοοτροπία της γαμωκοινωνίας είναι αυτή, ΔΕΝ σημαίνει πως η τιμωρία στον βασανιστικό θάνατο ενός παιδιού, θα είναι να πέσει στην χαμηλότερη ποινή, η ξεπατωμένη. Και ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ!O I έγραψε: 14 Φεβ 2022, 13:16 Συμφωνούμε απόλυτα στην καθολική απομόνωση τέτοιων εγκληματιών Από την άλλη, μερίδα ανθρώπων συμφωνεί ότι...στον Καιάδα επειδή ως κοινωνία ή μικροκοινωνία (γειτονιά, χωριό κλπ), αδιαφορούμε για τις κραυγές τής διπλανής πόρτας..και όταν αποκαλυφθεί από τα μέσα τι συνέβαινε, από τούς πρώτους τον λίθο.
Να ξανα-πάρ' ευχή.
.,
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν ξέρεις τι βιώματα έχει ο άλλος. Και στο φινάλε, δεν νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται αντεπιχείρημα για τη θανατική ποινή (ακόμη κι αν είμαστε εναντίον). Μπορούμε κάλλιστα να αδιαφορήσουμε.nowhere έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:20τραβάω.με εκνευρίζει να διαβάζω μια γκόμενα σε μόνιμη υστερία.μπαίνεις μέσα και χτυπιέσαι σαν να έγραψε κάποιος ότι πρέπει να πέσουν στα μαλακά.μάζεψε τα φανταστικά αρχιδάκια σου κ ηρέμησε λίγοΠασιφάη έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:11 Τραβάς κανα ζόρι άρχοντα; Άντε γιατί μας πρήξατε κάποιοι τ'αρχιδάκια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ό,τι θέλω θα γράφω. Πρωτίστως αυτό, για να το ξεκαθαρίσουμε. Εν τω μεταξύ σαν μάνα που έχει μεγαλώσει 2 παιδιά και έχει φάει δυσκολίες στη μάπα, έχω κάθε δικαίωμα να ομιλώ και γενική κουβέντα, τα ''αρχιδάκια'' μου είναι μεγαλύτερα απ'τα δικά σου. Αποδεδειγμένα.nowhere έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:20τραβάω.με εκνευρίζει να διαβάζω μια γκόμενα σε μόνιμη υστερία.μπαίνεις μέσα και χτυπιέσαι σαν να έγραψε κάποιος ότι πρέπει να πέσουν στα μαλακά.μάζεψε τα φανταστικά αρχιδάκια σου κ ηρέμησε λίγοΠασιφάη έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:11 Τραβάς κανα ζόρι άρχοντα; Άντε γιατί μας πρήξατε κάποιοι τ'αρχιδάκια.
Δευτερευόντως, πάνε παίξε παραπέρα που θα μου κάνεις υποδείξεις μωρή Λουκρητία.
πάντα χρειάζεται.σαφώς κάποιοι θέλουν σκότωμα αλλα είναι καθαρή μαλακία να υποστηρίζει κανείς ότι αυτό μπορεί να το κάνει το κράτοςAlienWay έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:24 Δεν ξέρεις τι βιώματα έχει ο άλλος. Και στο φινάλε, δεν νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται αντεπιχείρημα για τη θανατική ποινή (ακόμη κι αν είμαστε εναντίον). Μπορούμε κάλλιστα να αδιαφορήσουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 160 Απαντήσεις
- 3982 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
-
- 0 Απαντήσεις