Για την τσολι δε βαζω το κεφαλι μου στον τορβα . ομως ο μπραντ πιτ ζωγραμισε πολλάκις .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηθοποιοί που σιχαίνεστε.
Re: Ηθοποιοί που σιχαίνεστε.
Ο Μπραντ Πιτ είναι στο top 5 των καλύτερων για μέναΝon4me έγραψε: 14 Φεβ 2022, 01:38Για την τσολι δε βαζω το κεφαλι μου στον τορβα . ομως ο μπραντ πιτ ζωγραμισε πολλάκις .
Οκ, είναι στα περισσοτερα ο κουλ γαμιάς με χιουμορ οπότε είναι ευκολο να τον συμπαθησεις αλλά έχει και 7even, moneyball, μια χαρά ηθοποιός είναι
Ναι. Μόνο στο fight club και στο "κάποτε στο Χόλυγουντ" τον εκτίμησα κάπως.Menios_mikroulis έγραψε: 14 Φεβ 2022, 01:27ακόμα και εδώ πύτε;AlienWay έγραψε: 12 Φεβ 2022, 16:27 Από ξένους σιχαίνομαι Μπραντ Πητ και Ατζελίνα Τζολί. Μου θυμίζουν βερνικωμένη διαφήμιση από αφρόλουτρο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πλακα κανεις ? στο σεβεν ηταν λιγος ? στο συνεντευξη με το βαμπιρ ? ( επος σε ρολο τα χανω ολα - τους γαμω την παναγουλα ? ) ακομη και στο σνατσ που κανει τον τσιγγανο τα σπαει . πες ειπα μια μαλακια και παμε παρακατω .AlienWay έγραψε: 14 Φεβ 2022, 01:56Ναι. Μόνο στο fight club και στο "κάποτε στο Χόλυγουντ" τον εκτίμησα κάπως.Menios_mikroulis έγραψε: 14 Φεβ 2022, 01:27ακόμα και εδώ πύτε;AlienWay έγραψε: 12 Φεβ 2022, 16:27 Από ξένους σιχαίνομαι Μπραντ Πητ και Ατζελίνα Τζολί. Μου θυμίζουν βερνικωμένη διαφήμιση από αφρόλουτρο.
Μου αναφέρεις καλές ταινίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μπραντ Πητ ήταν η καλύτερη επιλογή γι' αυτές κατ' εμέ.Νon4me έγραψε: 14 Φεβ 2022, 02:01Πλακα κανεις ? στο σεβεν ηταν λιγος ? στο συνεντευξη με το βαμπιρ ? ( επος σε ρολο τα χανω ολα - τους γαμω την παναγουλα ? ) ακομη και στο σνατσ που κανει τον τσιγγανο τα σπαει . πες ειπα μια μαλακια και παμε παρακατω .AlienWay έγραψε: 14 Φεβ 2022, 01:56Ναι. Μόνο στο fight club και στο "κάποτε στο Χόλυγουντ" τον εκτίμησα κάπως.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ειχε πρωταγωνιστικούς ρολους οπου τους πηγε πολυ καλα . πως θα γινει τωρα να βαλουμε τον προεδρο του εδεσσαικου στη θεση του ? ( ναι αλλα και μεις και αυτοι και αυτο μονο και τιποτα αλλοAlienWay έγραψε: 14 Φεβ 2022, 02:12Μου αναφέρεις καλές ταινίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μπραντ Πητ ήταν η καλύτερη επιλογή γι' αυτές κατ' εμέ.Νon4me έγραψε: 14 Φεβ 2022, 02:01Πλακα κανεις ? στο σεβεν ηταν λιγος ? στο συνεντευξη με το βαμπιρ ? ( επος σε ρολο τα χανω ολα - τους γαμω την παναγουλα ? ) ακομη και στο σνατσ που κανει τον τσιγγανο τα σπαει . πες ειπα μια μαλακια και παμε παρακατω .AlienWay έγραψε: 14 Φεβ 2022, 01:56
Ναι. Μόνο στο fight club και στο "κάποτε στο Χόλυγουντ" τον εκτίμησα κάπως.![]()
Καλά όσοι επιμένουν ότι ο Πιτ και κυρίως ο Ντι Κάπριο πηγαν μπροστά λόγω εμφάνισης είναι τελείως άμπαλοι
Επίσης ο ΜακΚοναχι έχει εξελιχθεί σε ηθοποιαρα
ΜακΚόναχι και Ηθαν Χωκjason0 έγραψε: 14 Φεβ 2022, 02:24 Καλά όσοι επιμένουν ότι ο Πιτ και κυρίως ο Ντι Κάπριο πηγαν μπροστά λόγω εμφάνισης είναι τελείως άμπαλοι
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ο Χωκ είναι μέτριος
Ο ΜακΚοναχι, true detective, λυκο της Γουόλ στριτ , Dallas club, ρεσιτάλ
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Τον κρυόκωλο μ@λ@κα Ryan Gosling.
Μάρκος Σεφερλής.
Αυτό δεν είναι ηθοποία. Φλερτάρει επικίνδυνα με τη παρακμή. Επιπλέον όλοι οι βωμολόχοι.
Αυτό δεν είναι ηθοποία. Φλερτάρει επικίνδυνα με τη παρακμή. Επιπλέον όλοι οι βωμολόχοι.
Λεγάμενε εσύ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Μαδουραίος
Mark Wahlberg
Taylor Lautner
Brendan Fraser
Drew Barrymore
Shia LaBeouf
David Caruso
Channing Tatum
Taylor Lautner
Brendan Fraser
Drew Barrymore
Shia LaBeouf
David Caruso
Channing Tatum
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αλ Πατσίνο και Παπακαλιάτης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σερ Τζον Γκιλγκουντ και Σταμάτης Γαρδέλης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από perseus