!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Beria έγραψε: 13 Σεπ 2018, 17:14
Cecily Anne έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:35
wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:34
Ε άμα πει η Κουμουνδούρου κι ο θεός τρώει μπαν.
Καμιά φορά αναρωτιέμαι, αν είσαι αμφιδέξιος.
αμφιαδέξιος είναι :)
Καλύτερος από τα συριζοτρόλ πάντως και καλύτερος από τα κουμούνια που περιορίζονται σε τηλεγραφικά ποστ τώρα πιά όταν τους πεις για το δάσος του Κατύν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 17:17
wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:49 ektoras-vatraxos-cecily ann-ka tsika-ianos, αυτούς θυμάμαι τώρα. Κι άλλος ένας που μου είχε γράψει και (φιλικό) pm μιά φορά αλλά τον ξεχνάω.
Μας το έλεγαν κιόλας οι άνθρωποι, "ΚΝΕ - οδηγητής - όλοι στο φεστιβάλ ΚΝΕ - οδηγητή" μας έλεγαν.
5 στους 10 δεν είναι και λίγο, όταν το ΚΚΕ παίρνει 5% στις εκλογές.
- Ιανός: ΠΑΣΟΚ
- Cecily Anne: Νο συντονίστρια.
- Έκτορας: Νο κομμουνιστής, και δεν ήταν συντονιστής την ίδια περίοδο με τους άλλους.

2 στους 10 τα κουμμούνια λοιπόν.
Tρομακτικό ποσοστό. Στο παρά πέντε γλιτώσαμε το κονσερβοκούτι.
Καλά ας υποθέσουμε ότι η c. ann ήταν η Daria. Η αριθμητική δεν αλλάζει.
Ο ektoras τι θα πει "δεν ήταν στην ίδια περίοδο" ; Άσε που ήταν στην ίδια.
Οι συριζαίοι εξαιρούνται ;
Όταν τους συμφέρει λένε εμείς είμαστε με τον Άρη Βελουχιώτη στη Γκιώνα και όταν δεν τους συμφέρει λένε δεν είμαστε ;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ο Έκτορας το γύρισε στον Σύριζα πολύ αργότερα. Όσο ήταν συντονιστής ήταν ΝΔ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

O Ιανός ήταν όπου φυσάει ο άνεμος, πότε καπετάνιος στο πέλαγος πότε γαϊδούρι στα Ψαρά, αλλά τελευταία ψήφιζε κκε.

Ο Έκτορας παλιά ήταν πατριώτης αλλά τελικά κατάντησε κομμουνιστής.

Τώρα μην το ψειρίζετε, υπήρχε ρευστότητα στη σύνθεση της συντονιστικής ομάδας. Μια περίοδο, δεν υπήρχε ούτε ένας δεξιός ανάμεσα στους συντονιστές. Τελευταία είπαν να το παίξουν λίγο πιο αντικειμενικοί.

Παλαιότερα ήταν συντονιστής κι ένας κομμουνιστής από την Πάτρα που δε θυμάμαι το παρωνύμιό του. Ήταν κι ο κομμουνιστής σύνδρομος τον οποίο τον συμπαθούσα και τον διάβαζα αλλά πήγε και διέγραψε τις μισές σελίδες του νήματος "εγκλήματα αλλοδαπών". Κι ο κομμουνιστής καβαλιέρε κάποτε ήταν συντονιστής.

Στέλλα και Βάτραχος νομίζω ήταν οι πιο πιστοί στο κώμα τους.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Το πχόρουμ έδωσε τρεις νίκες στην αριστερά, πασόκιο 2009, συριζόκιο 2015 α', συριζόκιο 2015 β', καθώς και το "όχι" του δημοψηφίσματος.
Τυπικά έδωσε τρεις και στη δεξά 2004, 2007, 2012, αλλά μάλλον μείωσε τη διαφορά τότε παρά έδωσε νίκες.
Το 2000 με ρωσοπόντιους δεν νομίζω να υπήρχε.
Dasein

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dasein »

Το 2011 ήταν χρονιά-ορόσημο για ιδεολογικές ανακατατάξεις. Τα συστημικά κόμματα συσπειρώθηκαν σε μια ενιαία βάση, όταν βγήκε στο προσκήνιο ο Αρτέμης Σώρρας και έκανε αυτό που δεν ήθελαν.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Εμενα θυμαμαι μου εκανε εντυπωση οτι στο παλιο phorum, για 1η φορα στη ζωη μου, διαβασα για τη Χρυση Αυγη.
Ουτε που ηξερα τι εστι Χρυση Αυγη στον εξω κοσμο!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Daje έγραψε: 13 Σεπ 2018, 18:16 Εμενα θυμαμαι μου εκανε εντυπωση οτι στο παλιο phorum, για 1η φορα στη ζωη μου, διαβασα για τη Χρυση Αυγη.
Καλα δεν εχανες και τιποτα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:44
Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:58 Ναί το ξέρω το αφήγημα, "οι μισοί μας λένε αναρχοκομμουνιστές, οι άλλοι μισοί μας λένε φασίστες, άρα στην πραγματικότητα είμαστε αντικειμενικοί". Πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν και θα δεις ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κομμουνιστές. Τώρα πώς γίνεται ένα κόμμα που με το ζόρι μπαίνει στη Βουλή να έχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στη συντονιστική ομάδα ενός φόρουμ, τι να σου πω; Κάποια διαβολική σύμπτωση θα ήταν κι αυτό.
Κατά έναν περίεργο τρόπο, οι μόνοι που νομίζουν ότι ο συντονισμός εκπροσωπούνταν από κομμουνιστές είναι οι χρυσαυγίτες.
και οι κομμουνιστες πιστευουν οτι αποτελουνταν απο χαυγιτες.

ειναι ενα απο τα πολλα κοινα των συγκεκριμμενων ιδεολογιων. βαφτιζουν ολλους τους μη συμμαχους τους ως τους πιο ακραιους αντιπαλους τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

George_V έγραψε: 13 Σεπ 2018, 18:21
Daje έγραψε: 13 Σεπ 2018, 18:16 Εμενα θυμαμαι μου εκανε εντυπωση οτι στο παλιο phorum, για 1η φορα στη ζωη μου, διαβασα για τη Χρυση Αυγη.
Καλα δεν εχανες και τιποτα.
Ναι, απλα επειδη ειπατε για αριστερους και δεξιους, θυμαμαι μου εκανε εντυπωση που για 1η φορα στη ζωη μου ειδα σε Poll σε πολιτικη ενοτητα να παιρνει πολλες ψηφους ενα αγνωστο για μενα κομμα!
Φυσικα υπεθεσα οτι ολοι τρολαρουν, αλλα ελα που τελικα το κομμα αυτο μπηκε στο χαρτη της ζωης μας...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Nostalgia έγραψε: 13 Σεπ 2018, 14:33 Οχι μονο υπηρχε συντονιστικη ασυδοσια στο παλιο φορουμ, αλλα και γενικη ανεπαρκεια. Σε καποια φαση που ειχα προβλημα εισοδου στο φορουμ εστειλα τρια μειλς (admin@phorum.gr), ζητωντας βοηθεια/πληροφοριες αλλα φυσικα ποτε δεν ελαβα απαντηση. Εκ των υστερων (εδω δηλαδη) μαθαμε οτι το μειλ δεν το ελεγχαν οι διαχειριστες, αλλα επρεπε να στειλουμε μηνυμα απευθειας στους συντονιστες και λοιπες παπαριες. Βεβαια εαν καποιος εχει προβλημα συνδεσης πως θα επικοινωνησει με συντονιστες ειναι αλλο θεμα, αλλα μηπως τους ενοιαζε; Το ΓΤΠΚ σαν εκφραση ειναι πολυ λιγο!
:g030:

Της πουτάνας το μαγκάλι ηταν στο πχορουμ - απορώ με τον Σαλίβερο που προσπαθεί να δικαιολογήσει τις χοντρομαλακίες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 17:38

Παλαιότερα ήταν συντονιστής κι ένας κομμουνιστής από την Πάτρα που δε θυμάμαι το παρωνύμιό του.
μαλλον εγω θα ημουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Τον χαλ λέει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Cecily Anne έγραψε: 13 Σεπ 2018, 18:37 Τον χαλ λέει.
Ναι χαλ. Ο έκτος της παρέας.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:12 Ο Ιανός ήταν δηλωμένος πασόκος, βολεμένος από το ΠΑΣΟΚ και φανατικός Παπανδρεϊστής. Σταματήστε να λέτε βλακείες.
Άρα με τη κρίση συριζόσκυλο, όπως οι υπόλοιποι πρώην βολεμένοι πασόκοι. Στα λόγια μου έρχεσαι, αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”