!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάκης Ρουβάς: «Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα και τον αγαπώ»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σάκης Ρουβάς: «Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα και τον αγαπώ»
Με απλά λόγια γίνεται ποινικοποίηση ανθρωπίνων φιλικών σχέσεων και "λυντσάρισμα" οποιουδήποτε δεν θεωρεί ένοχο δεν βρίζει και δεν λιθοβολει κάποιον ΥΠΌΔΙΚΟ (ούτε καν καταδικασμένο ένοχο ) γιατί ..έτσι του το επιβάλει ή κυρίαρχη ιδεολογική ορθότητα
Οχι. Γίνεται χειρισμός των φιλικών σχέσεων την κατάλληλη στιγμή, για επηρεασμό της κοινής γνώμης.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:11 Με απλά λόγια γίνεται ποινικοποίηση ανθρωπίνων φιλικών σχέσεων και "λυντσάρισμα" οποιουδήποτε δεν θεωρεί ένοχο δεν βρίζει και δεν λιθοβολει κάποιον ΥΠΌΔΙΚΟ (ούτε καν καταδικασμένο ένοχο ) γιατί ..έτσι του το επιβάλει ή κυρίαρχη ιδεολογική ορθότητα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πως λέμε
Εάν με δουν να συμπεριφέρομαι φιλικά ή ανθρώπινα σε αυτόν που θεωρεί ή υπόλοιπη κοινωνία ως " μαύρο πρόβατο" τον "κακό" θα μου κόψουν την καλημέρα και θα μου επιβάλουν και κυρώσεις που τολμώ να ..εχω φιλικές ανθρώπινες σχέσεις με αυτα τα προσωπα
Εάν με δουν να συμπεριφέρομαι φιλικά ή ανθρώπινα σε αυτόν που θεωρεί ή υπόλοιπη κοινωνία ως " μαύρο πρόβατο" τον "κακό" θα μου κόψουν την καλημέρα και θα μου επιβάλουν και κυρώσεις που τολμώ να ..εχω φιλικές ανθρώπινες σχέσεις με αυτα τα προσωπα
Δεν θα φταις εσύ όμως. Θα φταίνε αυτοί που σε βγάλανε να πεις πόσο τον αγαπάς και τον εκτιμάς, παραμονές της δίκης του.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:16 Πως λέμε
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν μιλάμε για πολιτικούς που τηρούν πολιτική κομματική γραμμή ούτε για τους δικαστές που θα εκδίκασουν μία δικαστική υπόθεσηAlienWay έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:16Οχι. Γίνεται χειρισμός των φιλικών σχέσεων την κατάλληλη στιγμή, για επηρεασμό της κοινής γνώμης.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:11 Με απλά λόγια γίνεται ποινικοποίηση ανθρωπίνων φιλικών σχέσεων και "λυντσάρισμα" οποιουδήποτε δεν θεωρεί ένοχο δεν βρίζει και δεν λιθοβολει κάποιον ΥΠΌΔΙΚΟ (ούτε καν καταδικασμένο ένοχο ) γιατί ..έτσι του το επιβάλει ή κυρίαρχη ιδεολογική ορθότητα
Ο ..Βουτσης ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είχε γιο ληστή .. κοινωνικό αγωνιστή..
Και όσοι τον κατηγορούσαν τότε ή απάντηση ήταν
Δεν ποινικοποιουνται οι ανθρώπινες φιλικές σχέσεις..
Μιλάμε για πληρωμένους δημοσιογράφους που βγάλανε τον Ρουβά την παραμονή της δίκης, μόνο και μόνο για να πει αυτά που είπε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:20Δεν μιλάμε για πολιτικούς που τηρούν πολιτική κομματική γραμμή ούτε για τους δικαστές που θα εκδίκασουν μία δικαστική υπόθεσηAlienWay έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:16Οχι. Γίνεται χειρισμός των φιλικών σχέσεων την κατάλληλη στιγμή, για επηρεασμό της κοινής γνώμης.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:11 Με απλά λόγια γίνεται ποινικοποίηση ανθρωπίνων φιλικών σχέσεων και "λυντσάρισμα" οποιουδήποτε δεν θεωρεί ένοχο δεν βρίζει και δεν λιθοβολει κάποιον ΥΠΌΔΙΚΟ (ούτε καν καταδικασμένο ένοχο ) γιατί ..έτσι του το επιβάλει ή κυρίαρχη ιδεολογική ορθότητα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Επηρεάζει αυτό τους δικαστές;AlienWay έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:18Δεν θα φταις εσύ όμως. Θα φταίνε αυτοί που σε βγάλανε να πεις πόσο τον αγαπάς και τον εκτιμάς, παραμονές της δίκης του.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:16 Πως λέμε
Τόσες και τόσες συμπαράστασεις κάνει ή αριστερά για κατηγορούμενους η ολόκληρα κινήματα και διαδηλώσεις για την αθώωση ή καταδίκη συγκεκριμένων ατόμων
Δεν έχει το δικαίωμα ο Ρουβας ή ο οποιοσδήποτε άλλος να θεωρεί ότι ο Λιγνάδης ή ο Φιλιππιδης είναι αθώοι ;
- taxalata xalasa
μηπως ειστε φιλος του νενεκου ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:11 Με απλά λόγια γίνεται ποινικοποίηση ανθρωπίνων φιλικών σχέσεων και "λυντσάρισμα" οποιουδήποτε δεν θεωρεί ένοχο δεν βρίζει και δεν λιθοβολει κάποιον ΥΠΌΔΙΚΟ (ούτε καν καταδικασμένο ένοχο ) γιατί ..έτσι του το επιβάλει ή κυρίαρχη ιδεολογική ορθότητα
τους ψαχνουμε ακομα.... εχω επιστολη απο τον προππαπου μου να τους βρουμε ολους.....
χαιδευετε υποδικο για λουγκριαση....
να κρινει ο δικαστης και μετα.... πριν ουτε χαδια, ουτε φαπες.... αυτα ειναι κομματικες ηλιθιοτητες για να μανιπουλαρουν την κοινη γνωμη και κατοπιν την κριση του δικαστη που εκφραζει και το αγραφο κοινο αισθημα δικαιου....
μηπως ειστε φιλος του νενεκου ; τους ψαχνουμε ακομα....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Και έτσι να είναι που είναι το κακό ;AlienWay έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:21Μιλάμε για πληρωμένους δημοσιογράφους που βγάλανε τον Ρουβά την παραμονή της δίκης, μόνο και μόνο για να πει αυτά που είπε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:20Δεν μιλάμε για πολιτικούς που τηρούν πολιτική κομματική γραμμή ούτε για τους δικαστές που θα εκδίκασουν μία δικαστική υπόθεσηAlienWay έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:16
Οχι. Γίνεται χειρισμός των φιλικών σχέσεων την κατάλληλη στιγμή, για επηρεασμό της κοινής γνώμης.
Οι δικαστές δεν θα κρίνουν αδέκαστα και αμερόληπτα χωρίς επηρεασμό από δημοσιογράφους;
Ή μήπως θα έπρεπε να απαγορεύεται σε δημοσιογράφους να σχολιάζουν μία δικαστική υπόθεση πριν αυτή κριθεί τελεσίδικα από τα δικαστήρια ;
Προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη (μάταια όμως, γιατί ευτυχώς ο Ελληνας είναι αγύριστο κεφάλι). Το μόνο κακό είναι ότι εστιάζουμε στο τι λέει ο Ρουβάς και όχι σε αυτούς που τον έβγαλαν να πει αυτά που είπε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:22Επηρεάζει αυτό τους δικαστές;AlienWay έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:18Δεν θα φταις εσύ όμως. Θα φταίνε αυτοί που σε βγάλανε να πεις πόσο τον αγαπάς και τον εκτιμάς, παραμονές της δίκης του.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:16 Πως λέμε
Τόσες και τόσες συμπαράστασεις κάνει ή αριστερά για κατηγορούμενους η ολόκληρα κινήματα και διαδηλώσεις για την αθώωση ή καταδίκη συγκεκριμένων ατόμων
Δεν έχει το δικαίωμα ο Ρουβας ή ο οποιοσδήποτε άλλος να θεωρεί ότι ο Λιγνάδης ή ο Φιλιππιδης είναι αθώοι ;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Βασικά είμαι φίλος του Ιμπραημ Πασα ..αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα !!taxalata xalasa έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:24μηπως ειστε φιλος του νενεκου ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:11 Με απλά λόγια γίνεται ποινικοποίηση ανθρωπίνων φιλικών σχέσεων και "λυντσάρισμα" οποιουδήποτε δεν θεωρεί ένοχο δεν βρίζει και δεν λιθοβολει κάποιον ΥΠΌΔΙΚΟ (ούτε καν καταδικασμένο ένοχο ) γιατί ..έτσι του το επιβάλει ή κυρίαρχη ιδεολογική ορθότητα
τους ψαχνουμε ακομα.... εχω επιστολη απο τον προππαπου μου να τους βρουμε ολους.....![]()
να κρινει ο δικαστης και μετα.... πριν ουτε χαδια, ουτε φαπες.... αυτα ειναι κομματικες ηλιθιοτητες για να μανιπουλαρουν την κοινη γνωμη και κατοπιν την κριση του δικαστη που εκφραζει και το αγραφο κοινο αισθημα δικαιου....
μηπως ειστε φιλος του νενεκου ; τους ψαχνουμε ακομα....![]()
Αναγνωρίζω πλήρως στον Ρουβα το δικαίωμα να είναι φίλος με τον Λιγνάδη και το δικαίωμα να τον υπερασπίζεται (με νόμιμο τρόπο) στα μέσα μαζικής δικτύωσηςAlienWay έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:25Προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη (μάταια όμως, γιατί ευτυχώς ο Ελληνας είναι αγύριστο κεφάλι). Το μόνο κακό είναι ότι εστιάζουμε στο τι λέει ο Ρουβάς και όχι σε αυτούς που τον έβγαλαν να πει αυτά που είπε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:22Επηρεάζει αυτό τους δικαστές;AlienWay έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:18
Δεν θα φταις εσύ όμως. Θα φταίνε αυτοί που σε βγάλανε να πεις πόσο τον αγαπάς και τον εκτιμάς, παραμονές της δίκης του.
Το ίδιο δικαίωμα αναγνωρίζω και σε όσους υπερασπίζονται τον Κουφοντινα η τον Μαζιωτη ..
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:28Αναγνωρίζω πλήρως στον Ρουβα το δικαίωμα να είναι φίλος με τον Λιγνάδη και το δικαίωμα να τον υπερασπίζεται (με νόμιμο τρόπο) στα μέσα μαζικής δικτύωσηςAlienWay έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:25Προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη (μάταια όμως, γιατί ευτυχώς ο Ελληνας είναι αγύριστο κεφάλι). Το μόνο κακό είναι ότι εστιάζουμε στο τι λέει ο Ρουβάς και όχι σε αυτούς που τον έβγαλαν να πει αυτά που είπε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:22
Επηρεάζει αυτό τους δικαστές;
Το ίδιο δικαίωμα αναγνωρίζω και σε όσους υπερασπίζονται τον Κουφοντινα η τον Μαζιωτη ..
Αναγνωρίζω πλήρως στον Ρουβα το δικαίωμα να είναι φίλος με τον Λιγνάδη και το δικαίωμα να τον υπερασπίζεται. Σκατά σε όσους τον βγάλανε παραμονές της δίκης για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- taxalata xalasa
"Υψηλότατε αρχηγέ των Οθωμανικών αρμάτων, χαίρε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:25Βασικά είμαι φίλος του Ιμπραημ Πασα ..αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα !!taxalata xalasa έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:24μηπως ειστε φιλος του νενεκου ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:11 Με απλά λόγια γίνεται ποινικοποίηση ανθρωπίνων φιλικών σχέσεων και "λυντσάρισμα" οποιουδήποτε δεν θεωρεί ένοχο δεν βρίζει και δεν λιθοβολει κάποιον ΥΠΌΔΙΚΟ (ούτε καν καταδικασμένο ένοχο ) γιατί ..έτσι του το επιβάλει ή κυρίαρχη ιδεολογική ορθότητα
τους ψαχνουμε ακομα.... εχω επιστολη απο τον προππαπου μου να τους βρουμε ολους.....![]()
μηπως ειστε φιλος του νενεκου ; τους ψαχνουμε ακομα....![]()
![]()
Ελάβαμεν το γράμμα σου και είδομεν τα όσα γράφεις, ηξεύρομεν πως είσαι εις τον κάμπον των Καλαβρύτων πολλάς ημέρας και ότι έχεις όλα τα μέσα του πολέμου. Ημείς δια να προσκυνήσωμεν είναι αδύνατον, διότι είμεθα ορκισμένοι εις την πίστιν μας, ή να ελευθερωθώμεν ή να αποθάνωμεν πολεμούντες και κατά το αΐνι μας δεν γίνεται να χαλάση ο ιερός όρκος της πατρίδος μας. Σε συμβουλεύουμε όμως να υπάγης να πολεμήσης σε άλλα μέρη, διότι, αν έλθης εδώ να μας πολεμήσης και μας νικήσης, δεν είναι μεγάλον κακόν, διότι θα νικήσης παπάδες, αν όμως νικηθής, το οποίον ελπίζομεν άφευκτα, με την δύναμιν του Θεού, διότι έχομεν και θέσιν δυνατήν και θα είναι εντροπή σας και τότε οι Έλληνες θα εγκαρδιωθούν και θα σε κυνηγούν πανταχού. Ταύτα σε συμβουλεύομεν και ημείς, κάμε ως γνωστικός το συμφέρον σου, έχομεν και γράμματα από την βουλήν και από τον αρχιστράτηγον Θεόδωρον Κολοκοτρώνην, ότι εις πάσαν περίπτωσιν πολλήν βοήθειαν θα μας στείλη, παλληκάρια και τροφάς και ότι ή θα ελευθερωθώμεν τάχιστα ή θα αποθάνωμεν κατά τον ιερόν όρκον της Πατρίδος μας.
ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ
Ο ηγούμενος και συν εμοί παπάδες και καλόγεροι τη 22 Ιουνίου 1827, Μέγα Σπήλαιον"
να φατε εξτρα φασολαδα με τον φιλο σας........
ωραιους φιλους εχεις....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Δεν υπαρχει ρουβας.
Υπαρχει οικογενεια βαρδινογιαννη με καναλια και ποικιλομορφες διασυνδεσεις οριζοντιες και καθετες και ολο το συστημα ,μερος του οποιου ειναι οι βαρδηδες και που στην παρουσα φαση χρησιμοποιουν ενα προσωπο με μεγαλη διείσδυση .
Υπαρχει οικογενεια βαρδινογιαννη με καναλια και ποικιλομορφες διασυνδεσεις οριζοντιες και καθετες και ολο το συστημα ,μερος του οποιου ειναι οι βαρδηδες και που στην παρουσα φαση χρησιμοποιουν ενα προσωπο με μεγαλη διείσδυση .
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-