Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ θυμάμαι να έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις, είμαι και γεννημένος βέβαια κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1980.paul25 έγραψε: 13 Φεβ 2022, 00:53Δεν είναι το ίδιο αυτό με τις δηλώσεις. Τα γεγονότα αυτά δεν είναι γνήσια έκφραση του Ρουβά, οι δηλώσεις του όμως είναι. Αν πχ ως λιποτάκτης έβγαινε και έλεγε δημόσια "θεωρώ ότι ο Ελληνικός στρατός είναι χάσιμο χρόνου και αποτυχία" η αν στην Κύπρο έλεγε " Εντάξει έγινε ο,τι έγινε αλλά ας το ξεχάσουμε θα πρέπει να ζούμε με Ειρήνη και να συνδημιουργουμε" η τότε που φόρεσε την φούστα έλεγε " Η Ελληνική κοινωνία είναι συντηρητικη και γεμάτη ομοφοβικους, η τέχνη γκρεμίζει τα στερεότυπα" και αλλά παρόμοια θα εκτίθονταν ανεπανόρθωτα αλλά απ' όσο θυμάμαι ποτέ δεν έκανε δηλώσεις με την γνώμη του για αυτά τα γεγονοτα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Φεβ 2022, 00:14Από τα μέσα του 1990 προβαίνει σε αμφιλεγόμενες ενέργειες ο Σάκης. Απλώς τη βγάζει καθαρή πάντα γιατί
έχει ταλέντο σαν σόουμαν και την υποστήριξη των ΜΜΕ. Θυμίζω πως η πρώτη φορά που έφαγε κράξιμο
ο Ρουβάς ήταν κάπου στο 1994 ή το 1995 όταν βγήκε λιποτάκτης. Μετά πήγε στην Κύπρο να τραγουδήσει
και έτρωγε γιαούρτια για αυτόν τον λόγο στις συναυλίες του.
Η εικόνα του Σάκη Ρουβά να τραγουδάει στην Κύπρο όμως, η φούστα του και όλη αυτή η ιστορία με τον στρατό είχαν μεγάλο αντίκτυπο αφού
μιλάμε για έναν ποπ τραγουδιστή. Δε ξέρω πραγματικά πως σκέπτονταν ο Σάκης ή πως σκέπτεται. Πραγματικά, ο τύπος ή είναι μεγάλος αριβίστας
ή υπερβολικά καλοπροαίρετος. Αυτό δείχνει η δημόσια παρουσία του γενικά.