Το είχε δηλώσει επανειλημμένα.Beria έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:53Ο Έκτορας ήταν κομμουνιστής;;;;!!wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:49Καθείστε φρόνιμα.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:44
Κατά έναν περίεργο τρόπο, οι μόνοι που νομίζουν ότι ο συντονισμός εκπροσωπούνταν από κομμουνιστές είναι οι χρυσαυγίτες.
ektoras-vatraxos-cecily ann-ka tsika-ianos, αυτούς θυμάμαι τώρα. Κι άλλος ένας που μου είχε γράψει και (φιλικό) pm μιά φορά αλλά τον ξεχνάω.
Μας το έλεγαν κιόλας οι άνθρωποι, "ΚΝΕ - οδηγητής - όλοι στο φεστιβάλ ΚΝΕ - οδηγητή" μας έλεγαν.
5 στους 10 δεν είναι και λίγο, όταν το ΚΚΕ παίρνει 5% στις εκλογές.
ρε φίλε τι σου είναι οι μπολσεβίκοι; πώς κρύβονται έτσι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- wooded glade
Re: Κλείσιμο phorum.gr
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- hellegennes
Ο Έκτορας και ο Ιανός μεγαλοκομμούνια. Ειδικά ο Έκτορας.Beria έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:53Ο Έκτορας ήταν κομμουνιστής;;;;!!wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:49Καθείστε φρόνιμα.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:44
Κατά έναν περίεργο τρόπο, οι μόνοι που νομίζουν ότι ο συντονισμός εκπροσωπούνταν από κομμουνιστές είναι οι χρυσαυγίτες.
ektoras-vatraxos-cecily ann-ka tsika-ianos, αυτούς θυμάμαι τώρα. Κι άλλος ένας που μου είχε γράψει και (φιλικό) pm μιά φορά αλλά τον ξεχνάω.
Μας το έλεγαν κιόλας οι άνθρωποι, "ΚΝΕ - οδηγητής - όλοι στο φεστιβάλ ΚΝΕ - οδηγητή" μας έλεγαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
η σέσιλι πότε ήταν συντονίστρια και πότε ήταν κομμουνίστρια;wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:49Καθείστε φρόνιμα.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:44Κατά έναν περίεργο τρόπο, οι μόνοι που νομίζουν ότι ο συντονισμός εκπροσωπούνταν από κομμουνιστές είναι οι χρυσαυγίτες.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:58 Ναί το ξέρω το αφήγημα, "οι μισοί μας λένε αναρχοκομμουνιστές, οι άλλοι μισοί μας λένε φασίστες, άρα στην πραγματικότητα είμαστε αντικειμενικοί". Πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν και θα δεις ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κομμουνιστές. Τώρα πώς γίνεται ένα κόμμα που με το ζόρι μπαίνει στη Βουλή να έχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στη συντονιστική ομάδα ενός φόρουμ, τι να σου πω; Κάποια διαβολική σύμπτωση θα ήταν κι αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- wooded glade
Δεν θα έβαζα ποτέ άτομα που δεν έχουν κάνει δηλώσεις.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:56Ο Έκτορας και ο Ιανός μεγαλοκομμούνια. Ειδικά ο Έκτορας.Beria έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:53Ο Έκτορας ήταν κομμουνιστής;;;;!!wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:49
Καθείστε φρόνιμα.
Οι Νεοδημοκράτες είναι κουμούνια στο μυαλό σου, Γούντάκο;wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:55Το είχε δηλώσει επανειλημμένα.Beria έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:53Ο Έκτορας ήταν κομμουνιστής;;;;!!wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:49
Καθείστε φρόνιμα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- wooded glade
Τώρα δεν είναι μέλος, οι άλλοι δεν επιτρέπουν πρόσβαση.Beria έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:59Οι Νεοδημοκράτες είναι κουμούνια στο μυαλό σου, Γούντάκο;wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:55Το είχε δηλώσει επανειλημμένα.Beria έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:53
Ο Έκτορας ήταν κομμουνιστής;;;;!!
Ο ίδιος δεν νομίζω να το είχε για ντροπή.
Κουμούνι και βαζελάκος ήταν.
Ούτε τη μία ιδιότητα την είχε για ντροπή, ούτε την άλλη.
Αλλά μην μου αρχίζετε τα κλεφτο-συριζέϊκα τώρα ότι δεν ήταν.
Ο wooded έχει δίκιο. Ο Έκτορας ήταν κάτι άλλο, ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα, δεν θυμάμαι ακριβώς, και είπε πως τον απογοήτευσε και το γύρισε σε κουμούνι. Είχα διαβάσει τη σχετική εξήγηση που έδωσε.wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:58Δεν θα έβαζα ποτέ άτομα που δεν έχουν κάνει δηλώσεις.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:56Ο Έκτορας και ο Ιανός μεγαλοκομμούνια. Ειδικά ο Έκτορας.Beria έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:53
Ο Έκτορας ήταν κομμουνιστής;;;;!!
Αυτά, λίγα χρόνια μετά τη κρίση.
Αν τον θυμάστε από το 2010 ή και πιο πριν, τότε δεν δήλωνε κουμούνι. Μετά δήλωνε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- hellegennes
Ποτέ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο Ιανός είχε κατουρηθεί από τη χαρά του για τα γεγονότα τον Δεκέμβριο του 2008 και έσβηνε τα posts που έδιναν πληρωμένες απαντήσεις εναντίον των ταραχών.
Νεοδημοκράτης θα ήταν που ήθελε να ρίξει τον Κωστάκη για να αναλάβει η Ντόρα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- hellegennes
Ο Ιανός ήταν δηλωμένος πασόκος, βολεμένος από το ΠΑΣΟΚ και φανατικός Παπανδρεϊστής. Σταματήστε να λέτε βλακείες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Βινόσαυρος
o ektor ήταν χριστιανομαρξιστής
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
ΝΔ.Ο Έκτορας ήταν κάτι άλλο, ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Uppercut
Ο μόνος κομουνιστής συντονιστής ήταν ο Βάτραχος που νομίζω πως είναι και τώρα και κανείς δεν είχε/έχει πρόβλημα μαζί του. Ποιος άλλος ήταν κομουνιστής; Ο Σαλίβερος ή ο Ταλαίπωρος μήπως; Ο Ιανός ήταν Πασόκος - Συριζαίος κι ήταν ο μόνος που κατ' εμέ δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.
- wooded glade
Οπωσδήποτε οι συριζοπασόκιοι είναι υπεύθυνοι για όλη την κακοδαιμονία.
-
Uppercut
Α, σόρρυ ξέχασα τον Έκτορα που ήταν κάτι περίεργο ακροαριστερό, νομίζω οχιτζής που απογοητεύθηκε απ'το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι κουμούνι. Πάντως ούτε αυτός θυμάμαι να δημιουργούσε προβλήματα ή να μεροληπτούσε. Ο μόνος που όντως το έκανε ήταν ο Ιανός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 13 Σεπ 2018, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 2236 Απαντήσεις