!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι εμβολιασμενος;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Είμαι εμβολιασμενος;

Ναι
6
50%
Όχι
6
50%

Σύνολο ψήφων: 12

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Είμαι εμβολιασμενος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Σήμερα ενιωσα αμήχανα όταν με ρώτησε κάποιος αν είμαι εμβολιασμενος. Η φυσική απάντηση είναι ανάλογα ποιος ρωτάει. Αν ρωτάει η ΕΕ, είμαι. Αν ρωτάει το ελ. κράτος, δεν είμαι. Αν ρωτάνε οι τριπλομπολ, μάλλον δεν είμαι. Αν ρωτάνε οι μηδενμπολ, μάλλον είμαι :102: :102: :102:

Προβληματιστηκα, γι αυτό αποφάσισα να πάρω τη βοήθεια του κοινού. Ψηφίστε παρακαλώ, να ξέρω τι να λέω στον κοχσμο :102:

*Για όσους δεν ξέρουν, έχω κάνει 2 δόσεις. Στο fb βλέπω ότι με λένε ληγμένο, αλλά δε με καλύπτει. Είναι σα να ρωτάς κάποιον αν είναι πουστης και να σου λέει για κάποιο από τα περίεργα αρχικά του LGBTQI+ που κάνεις δεν ξέρει τι σημαίνουν, ούτε οι ίδιοι οι γκει
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Re: Είμαι εμβολιασμενος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Το εμβόλιο είναι ηθική υποχρέωση και όχι τόσο υγειονομική προστασία.
Σε προτρέπω να ακολουθήσεις τις οδηγίες της πολιτείας.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Eίμαι με κορώνα ιό το 2020, έκανα εμβόλιο τον Μάη, και μια δόση τον Δεκέμβρη. Ναι. Θα θεωρούσα ανεύθυνο κάθε άλλο. Η Σύζυγος επίσης.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εμείς οι 2πλομπολ και νοσήσαντες είμαστε ultimate power.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Χμμ. Κοίταξε να δεις. Εγώ αν νοσήσω αυτή την στιγμή (5 μήνες μετά την 2η δόση) θα έχω για 3 μήνες safepass. Δηλαδή μέχρι τον Μάιο. Το safepass που έχω τώρα ισχύει μέχρι 9 Απριλίου που είναι το DEADLINE (λολ) για να κάνω την 3η δόση πριν λήξει. Οπότε είτε κολλήσω είτε όχι δεν μου κάνει και καμιά αίσθηση σε θέμα πιστοποιητικού (προφανώς δεν θέλω να κολλήσω ούτε τώρα ούτε ποτέ). Απλά προσέχω για να έχω και ευτυχώς αναγκάζουν και τους εμβολιασμένους πλέον (εκτός τους τριτοδοσικούς, γιατί άραγε; ) για εβδομαδιαίο rapid για να πάνε στις δουλειές τους (μιλάω για Κύπρο). Οπότε ας μας χαρακτηρίσει όποιος θέλει ψέκα που δεν τρέχουμε να βάλουμε την 3η δόση ακόμα και πριν την ώρα της. Πριν έλεγαν 6 μήνες ακόμα και για νόσηση και την μείωσαν στους 3. Άλλη δουλειά δεν θα κάνει ο κόσμος από το να τρέχει κάθε τρίμηνο να κάνει εμβόλια. Και οι άτυχοι να ταλαιπωρούνται και μια βδομάδα με παρενέργειες (ξέρω ξέρω όμως, φαντασιώσεις μου).
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Φεβ 2022, 22:37 Σήμερα ενιωσα αμήχανα όταν με ρώτησε κάποιος αν είμαι εμβολιασμενος. Η φυσική απάντηση είναι ανάλογα ποιος ρωτάει. Αν ρωτάει η ΕΕ, είμαι. Αν ρωτάει το ελ. κράτος, δεν είμαι. Αν ρωτάνε οι τριπλομπολ, μάλλον δεν είμαι. Αν ρωτάνε οι μηδενμπολ, μάλλον είμαι :102: :102: :102:

Προβληματιστηκα, γι αυτό αποφάσισα να πάρω τη βοήθεια του κοινού. Ψηφίστε παρακαλώ, να ξέρω τι να λέω στον κοχσμο :102:

*Για όσους δεν ξέρουν, έχω κάνει 2 δόσεις. Στο fb βλέπω ότι με λένε ληγμένο, αλλά δε με καλύπτει. Είναι σα να ρωτάς κάποιον αν είναι πουστης και να σου λέει για κάποιο από τα περίεργα αρχικά του LGBTQI+ που κάνεις δεν ξέρει τι σημαίνουν, ούτε οι ίδιοι οι γκει
Κλείσε για τρίτη δόση και δε θα έχεις την απορία.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

The Age of Aquarius έγραψε: 11 Φεβ 2022, 22:39 Το εμβόλιο είναι ηθική υποχρέωση και όχι τόσο υγειονομική προστασία.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Δημοκράτης έγραψε: 11 Φεβ 2022, 23:27
The Age of Aquarius έγραψε: 11 Φεβ 2022, 22:39 Το εμβόλιο είναι ηθική υποχρέωση και όχι τόσο υγειονομική προστασία.
Λολ αυτό τώρα το είδα.

Τότε γιατί ακριβώς το κάνει ο κόσμος; Για να νιώθει ηθικός και αλληλέγγυος; Και ως προς ποιούς;
Δημοκράτης

περαστική έγραψε: 11 Φεβ 2022, 23:31
Λολ αυτό τώρα το είδα.

Τότε γιατί ακριβώς το κάνει ο κόσμος; Για να νιώθει ηθικός και αλληλέγγυος; Και ως προς ποιούς;
για το καλό κάρμα μάλλον :lol:
Δεν πάμε καθόλου καλά
Δημοκράτης

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Φεβ 2022, 22:37 Σήμερα ενιωσα αμήχανα όταν με ρώτησε κάποιος αν είμαι εμβολιασμενος. Η φυσική απάντηση είναι ανάλογα ποιος ρωτάει. Αν ρωτάει η ΕΕ, είμαι. Αν ρωτάει το ελ. κράτος, δεν είμαι. Αν ρωτάνε οι τριπλομπολ, μάλλον δεν είμαι. Αν ρωτάνε οι μηδενμπολ, μάλλον είμαι :102: :102: :102:

αν έχουν περάσει περίπου 4 μήνες από τον εμβολιασμό σου τότε η προστασία έχει πέσει αρκετά, αν έχει περάσει 6μηνο έχει πέσει πάρα πολύ και αν έχει περάσει 9μηνο βασικά έχεις τόσα αντισώματα όσο και ο ανεμβολίαστος
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

The Age of Aquarius έγραψε: 11 Φεβ 2022, 22:39 Το εμβόλιο είναι "ηθική" υποχρέωση και όχι τόσο υγειονομική προστασία.
Σε προτρέπω να ακολουθήσεις τις οδηγίες της πολιτείας.
+1

τρολ ξετρολ αληθες.

ΥΓ Είμαι ανηθικο σκουλήκι, γλοιώδες υβρίδιο, προτυπο μου ο χλαπάτσας κλπ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Εισαι οτι νιωθεις.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

περαστική έγραψε: 11 Φεβ 2022, 23:31
Λολ αυτό τώρα το είδα.

προς τον χρηματιστηριακο δεικτη :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Έχω κάνει τις τρεις δώσεις. Μπορεί να έχω νοσήσει και να ήμουν ασυμπτωματικός. Με τρία άτομα δούλευα σε καθημερινή βάση από το καλοκαίρι που είχαν κολλήσει.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Sid Vicious έγραψε: 12 Φεβ 2022, 00:34 Εισαι οτι νιωθεις.
όχι βέβαια.είσαι ότι είσαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”