!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άλλο ΛΑΡΚΟ άλλο ΚΚΕ.
Re: Άλλο ΛΑΡΚΟ άλλο ΚΚΕ.
Τα μποτάκια του ΚΚΕ που μας τα έχουν κάνει τούμπανα για τα εργασιακά δικαιώματα, τους αγώνες των εργαζομένων την ανάλγητη εργοδοσία και τους στυγνούς εργοδότες πρέπει να έχουν άδεια σήμερα.... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 11 Φεβ 2022, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Αριστεροί ειναι οχι ηλίθιοιunder έγραψε: 11 Φεβ 2022, 13:33Και εννοειται αλλο η Αυγη και το Κοκκινο που προχωρουν σε απολυσεις.Chainis έγραψε: 11 Φεβ 2022, 12:40 Το ΚΚΕ κλείνει την τυποεκδοτική που εξέδιδε μέχρι τώρα τα έντυπα του.
Αφήνοντας ανέργους τόσους εργαζόμενους
Που τους δίνει το 50% της νόμιμης αποζημίωσης τους, δηλαδή τους κλέβει.
Από την άλλη σκίζετε να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ.
Βλέπεις τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ τους πληρώνουμε εμείς, δεν τους πληρώνει το ΚΚΕ.
Ξεφτίλες υποκριτές απατεώνες.
https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... i-tou-kke/
Σοσιαλισμος στη Λαρκο με τα λεφτα των αλλων.Με τα λεφτα τα δικα μας (;) σε τυποεκδοτικη και αυγη,καπιταλισμος.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
BlastFromThePast
Σόρρυ, προσωπικά δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο καυτό θέμα στην επικαιρότητα.Chainis έγραψε: 11 Φεβ 2022, 19:58 Τα μποτάκια του ΚΚΕ που μας τα έχουν κάνει τούμπανα για τα εργασιακά δικαιώματα, τους αγώνες των εργαζομένων την ανάλγητη εργοδοσία και τους στυγνούς εργοδότες πρέπει να έχουν άδεια σήμερα....![]()
α δεν είναι καυτό θέμα η λαρκο.οκ
Τώρα που το έμαθες θα οργανώσεις καμία εκδήλωση συμπαράστασης στους συντρόφους που χάνουν την δουλειά τους και που το κόμμα τους τρώει το 50% της αποζημίωσης;BlastFromThePast έγραψε: 11 Φεβ 2022, 21:07Σόρρυ, προσωπικά δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο καυτό θέμα στην επικαιρότητα.Chainis έγραψε: 11 Φεβ 2022, 19:58 Τα μποτάκια του ΚΚΕ που μας τα έχουν κάνει τούμπανα για τα εργασιακά δικαιώματα, τους αγώνες των εργαζομένων την ανάλγητη εργοδοσία και τους στυγνούς εργοδότες πρέπει να έχουν άδεια σήμερα....![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
BlastFromThePast
Α, με τη ΛΑΡΚΟ ασχολείται το νήμα των ακροδεξιών ραντανπλάν. Οκ.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ακροδεξιών;BlastFromThePast έγραψε: 12 Φεβ 2022, 00:42Α, με τη ΛΑΡΚΟ ασχολείται το νήμα των ακροδεξιών ραντανπλάν. Οκ.
Η αντιληπτική σου ικανότητα φωνάζει από μακριά ότι είσαι κομουνιστής!
Μάργκαρετ Θάτσερ:
πες και την γνώμη σου για τις απολύσεις μια και έκανες τον κόποBlastFromThePast έγραψε: 12 Φεβ 2022, 00:42 Α, με τη ΛΑΡΚΟ ασχολείται το νήμα των ακροδεξιών ραντανπλάν. Οκ.
-
BlastFromThePast
Φυσικά, είμαι εδώ για να απαντήσω όλες τις απορίες σου.nowhere έγραψε: 12 Φεβ 2022, 00:56πες και την γνώμη σου για τις απολύσεις μια και έκανες τον κόποBlastFromThePast έγραψε: 12 Φεβ 2022, 00:42 Α, με τη ΛΑΡΚΟ ασχολείται το νήμα των ακροδεξιών ραντανπλάν. Οκ.
Έχω τη χειρότερη γνώμη για τις απολύσεις, γι' αυτό και στηρίζω σοσιαλισμό-κομμουνισμό με εγγυημένη εργασία για όποιον θέλει να δουλέψει και εγγυημένα καταναγκαστικά έργα για όποιο παράσιτο δεν θέλει.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
ποια η διαφορά?και η λαρκο ακριβώς το ίδιο πράγμα με το κκ θέλει σε συνθήκες ελεύθερης οικονομίας.εγγυημένη εργασία για όποιον θέλει να δουλέψει και εγγυημένα καταναγκαστικά έργα για όποιο παράσιτο δεν θέλειBlastFromThePast έγραψε: 12 Φεβ 2022, 01:06 Φυσικά, είμαι εδώ για να απαντήσω όλες τις απορίες σου.
Έχω τη χειρότερη γνώμη για τις απολύσεις, γι' αυτό και στηρίζω σοσιαλισμό-κομμουνισμό με εγγυημένη εργασία για όποιον θέλει να δουλέψει και εγγυημένα καταναγκαστικά έργα για όποιο παράσιτο δεν θέλει.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
-
BlastFromThePast
Ξεμέθυσε τώρα και δοκιμάζεις πάλι αύριο.nowhere έγραψε: 12 Φεβ 2022, 01:28ποια η διαφορά?και η λαρκο ακριβώς το ίδιο πράγμα με το κκ θέλει σε συνθήκες ελεύθερης οικονομίας.εγγυημένη εργασία για όποιον θέλει να δουλέψει και εγγυημένα καταναγκαστικά έργα για όποιο παράσιτο δεν θέλειBlastFromThePast έγραψε: 12 Φεβ 2022, 01:06 Φυσικά, είμαι εδώ για να απαντήσω όλες τις απορίες σου.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
η αλήθεια είναι πως έχω πιεί λίγο παραπάνω.από τότε που απολύθηκα από την τυποεκδοτική περιμένοντας την επανάσταση που θα μου εξασφαλίσει εγγυημένη εργασία το χω ρίξει στο ποτό.τα λέμε αύριο αν είμαι ξενέρωτος
-
BlastFromThePast
Άμα οι απόκληροι του καπιταλισμού το ρίχνουν στον αλκοολισμό, πώς να γίνει η επανάσταση.nowhere έγραψε: 12 Φεβ 2022, 01:44 η αλήθεια είναι πως έχω πιεί λίγο παραπάνω.από τότε που απολύθηκα από την τυποεκδοτική περιμένοντας την επανάσταση που θα μου εξασφαλίσει εγγυημένη εργασία το χω ρίξει στο ποτό.τα λέμε αύριο αν είμαι ξενέρωτος
Από αύριο κόψτο μαχαίρι και ρίξου στον αγώνα για να χει όλος ο κόσμος δουλειά κι αξιοπρέπεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 28 Απαντήσεις